مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه رب گوجه

چاشنی بسیاری از غذاهای ایرانی، رب گوجه‌فرنگی است و کاربرد زیادی در مزه‌دار کردن غذاها دارد. از قدیم در اواخر فصل تابستان گوجه‌ تازه را می‌جوشاندند تا در طول سال رب داشته باشند. رب خانگی یک روش کاربردی و سالم برای نگه‌داری گوجه‌فرنگی به مدت طولانی بود. امروزه هم از همین چاشنی برای رنگ و […]

علائم خراب شدن رب گوجه

رب گوجه‌فرنگی را به مدت طولانی می‌توانید نگه دارید و در بیشتر غذاهای ایرانی به‌کار ببرید. درست کردن رب، یکی از روش‌های سنتی برای نگه‌داری گوجه‌فرنگی است، اما رب هم ممکن است خراب شود. مصرف رب تاریخ گذشته و خراب به‌هیچ وجه سالم نیست. رب خانگی هم ممکن است بعد از مدتی تغییر طعم و […]

علت سیاه شدن رب گوجه‌فرنگی

بیشتر خانم‌ها ترجیح می‌دهند رب را در خانه و به روش کاملا سنتی درست کنند. رب خانگی طعم دلپذیری دارد، اما مراحل تهیه آن، طولانی و پردردسر خواهد بود. کوچکترین بی‌توجهی ممکن است باعث سیاه یا تلخ شدن رب گوجه شما شود. خوشرنگ شدن رب گوجه در غذا به کیفیت پخت و مواد اولیه بستگی […]

طرز تهیه رب انار

رب انار چاشنی خوشمزه و مورد پسند ایرانی‌ها است که در بیشتر غذاهای ترش و ملس استفاده می‌شود. زیتون پرورده، خورشت بی‌نظیر فسنجان و اکبر جوجه مازندرانی همگی طعم جادویی خود را مدیون چاشنی بی‌نظیر رب انار هستند. رب انار خانگی طعم و رنگ منحصر به فردی دارد. شما می‌توانید در تهیه آن از بهترین […]

میزان ویتامین دی در بارداری چقدر باید باشد؟

ویتامین دی یک ریزمغذی ضروری برای بدن است که بر عملکرد سیستم اسکلتی موثر است. شما برای جذب کلسیم و استحکام عضلات و استخوان‌ها نیاز به ویتامین دی دارید. دوران بارداری و شیردهی دوره حساسی در زندگی خانم‌ها است و نیاز آنها به کلسیم و ویتامین دی افزایش می‌یابد. خانم‌ها بعد از زایمان در معرض […]