مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس

کیک شکلاتی، مورد علاقه بیشتر افراد و به‌خصوص بچه‌ها است. درست کردن کیک خانگی کار سختی نیست، اما کیک شکلاتی فوت‌وفن‌های زیادی دارد. کیک خیس شکلاتی که در سال‌های اخیر مورد استقبال خانم‌ها قرار گرفته، دست کمی از کیک‌های آماده در قنادی‌ها ندارد.

کیک خیس انواع متنوعی دارد. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیک خیس مرحله به مرحله را برای شما بیاوریم. این کیک خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

برای کیک خیس به مواد زیر نیاز داریم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر قهوه: 1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‎خوری
  • وانیل: به میزان کم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 1 پیمانه
  • روغن مایع: 1/2 پیمانه
  • آب ولرم: 1/4 پیمانه

دستور پخت کیک خیس شکلاتی

در ابتدا آرد را در یک ظرف بریزید و بیکینگ پودر، مقدار کمی وانیل، پودر کاکائو و پودر قهوه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در یک ظرف دیگر تخم‎ها را بشکنید و به آن شکر اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. وقتی ترکیب کامل مخلوط شد، روغن مایع و آب ولرم را به آن اضافه کنید و مجدد با همزن برقی هم بزنید. سپس محتویات ظرف قبل را به این ظرف اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا به حالت یکدست در آید. در نهایت مواد آماده شده را در ظرف فر بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید تا کامل پخته شوند. در صورت تمایل می‎توانید روی کیک را با سس شکلات، خامه، خلال بادوم، گیلاس و … تزئین کنید.

طرز تهیه کیک خیس مجلسی

طرز تهیه کیک خیس مجلسی

کیک خیس بافت نرم و لطیفی دارد و مهمترین نکته در درست کردن آن، رعایت کردن اندازه مواد اولیه است. بهتر است از یک پیمانه مشخص برای تمام مواد استفاده کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع:  1/5 پیمانه
  • شکر:  1/5 پیمانه
  • شیر:  1/5 پیمانه
  • پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری پر
  • آرد سفید: 2 لیوان
  • وانیل شکری: 1 قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک خیس وانیلی

ابتدا یک قالب مناسب برای درست کردن کیک انتخاب کنید، قالب را با چند قطره روغن چرب کنید و کمی آرد داخل آن بپاشید. آرد باید یک لایه نازک سطح داخل قالب را بپوشاند، سپس قالب را برگردانید، به آن ضربه بزنید تا آرد اضافی از آن خارج شود.

آرد و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی الک کنید. بهتر است چند بار این کار را تکرار کنید تا کیک شما پوک و نرم شود.

دمای فر را بر روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در مدت درست کردن کیک، فر به دمای مدنظر برسد. در غیر این‌صورت کیک شما زیاد پف نمی‌کند.

شکر و پودر کاکائو را در کاسه مخصوص مخلوط کنید، سپس شیر را به آن اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر کاکائو به اطراف نپاشد.

بعد از اینکه کاکائو و  شیر مخلوط شدند، روغن مایع را به آنها اضافه کنید و به کمک همزن برقی آنها را حداقل 5 دقیقه ترکیب کنید. بعد از اینکه مایع یکدست آماده شد، تقریبا یک پیمانه از آن را بردارید و کنار بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به باقیمانده مواد اضافه کنید و با همزن آنها را مخلوط کنید. بعد از تخم‌مرغ‌ها، نوبت اضافه کردن وانیل است. مخلوط به‌دست آمده را حداقل 3 دقیقه هم بزنید.

همزن برقی را کنار بگذارید و آرد را کم‌کم به مواد قبلی اضافه کنید. به کمک کاردک یا قاشق چوبی آرد را هم بزنید. مواد آماده شده را به آرامی داخل قالب بریزید و تقریبا 35 دقیقه زمان بدهید تا کیک شما در فر بپزد.

کیک را از فر خارج کنید و قبل از اینکه خنک شود، به کمک یک خلال دندان چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید. مواد کاکائویی را که قبلا کنار گذاشته بودید، به آرامی روی کیک بریزید تا به‌خوبی به خورد بافت آن برود.

کیک خیس شکلاتی شما آماده است. آن را با خلال پسته، بادام یا چیپس شکلاتی تزئین کرده و بعد از سرد شدن نوش جان کنید.

اگر علاقه به درست کردن دسر خوشمزه ایرانی دارید، حتما به مقاله طرز تهیه حلوا بروید و با انواع روش‌های پخت آن آشنا شوید.

طرز تهیه کیک خیس ترکیه

طرز تهیه کیک خیس ترکیه

کیک خیس یکی از شیرینی‌های معروف و پرطرفدار ترکیه است و در بیشتر کافه‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه کیک خیس ترکیه بدون فر را برای شما آوردیم تا به‌راحتی آن را در خانه بپزید.

مواد لازم:

  • شکر: 2 فنجان
  • شیر: 1 فنجان
  • روغن: نصف فنجان
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: 2 فنجان
  • پودر کاکائو تلخ: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • بکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: 1 قاشق چای‌خوری
  • آب‌جوش: 1 فنجان

طرز تهیه کیک خیس بدون فر

در مرحله اول، لازم است آرد را چند بار الک کنید، سپس همه مواد خشک را در یک کاسه گود با هم مخلوط کنید. آرد، شکر، پودر کاکائو، نمک، بکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و وانیل را به خوبی مخلوط کنید.

بعد به ترتیب شیر، روغن و تخم‌مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و به کمک یک همزن آنها را مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود. آب داغ را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد شما روان و یکنواخت شوند.

برای این کیک، شما نیاز به یک قالب گرد 20 سانتی دارید، داخل آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید تا کیک به قالب نچسبد. حتما قالب را بعد از آرد‌پاشی تکان دهید تا آرد اضافه از آن خارج شود و ته قالب نسوزد.

یک قابلمه نسبتا بزرگ انتخاب کنید و یک بند انگشت در آن آب بریزید. اجازه دهید آب به جوش بیاید، سپس یک شعله پخش‌کن داخل قابلمه گذاشته و قالب کیک را روی آن بگذارید تا حرارت به‌طور ملایم به قالب برسد.

روی قابلمه حتما دم‌کنی بگذارید و 45 دقیقه آن را روی شعله ملایم بگذارید تا بپزد. در 30 دقیقه اول به‌هیچ وجه درب قابلمه را باز نکنید. بعد از آن به کمک یک خلال دندان می‌توانید کیک را تست کنید. اگر هنوز چسبناک است، زمان بیشتری به آن بدهید.

بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کنید. این کیک بافت فوق‌العاده لطیفی دارد و نیاز به روکش شکلاتی ندارد. با این حال، شما می‌توانید 2 قاشق غذاخوری شیر، 2 قاشق پودر قند، 1 قاشق کاکائو و 2 قاشق کره را خوب با هم مخلوط کنید و آن را روی کیک بریزید تا خوشمزه‌تر شود.

علاوه بر کیک و شیرینی شما می‌توانید دسرهای سالم‌تری هم درست کنید. فرنی یک دسر مقوی برای بچه‌ها است، به مقاله طرز تهیه فرنی بروید، انواع آن را به شما آموزش دادیم.

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

کیک خیس را معمولا شکلاتی درست می‌کنند، اما شما می‌توانید از ادویه گران‌قیمت و معطر زعفران استفاده و آن را متفاوت و خوشمزه سرو کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شکر: 1/5 پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • روغن: نصف پیمانه
  • آرد: 2/5 پیمانه
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم‌کرده: 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت کیک:

  • آب: 1/4 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

در مرحله اول باید فر را بر روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. این کار زمان پخت را کوتاه می‌کند، درنتیجه وسط کیک، خام نمی‌ماند.

برای اینکه کیک به‌خوبی پف کند، تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل، از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. همچنین به تاریخ مصرف بکینگ پودر دقت کنید تا کهنه نباشد. الک کردن آرد، حداقل دو مرتبه باعث می‌شود کیک شما پوک و نرم شود.

در یک کاسه گود تخم‌مرغ، شکر و وانیل را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی ترکیب کنید تا بافت آن کرم‌رنگ و یکدست شود. زعفران را به مواد اضافه و دوباره آنها را چند دقیقه مخلوط کنید.

نوبت اضافه کردن روغن است. برای تهیه این کیک بهتر است از روغن مایع استفاده کنید. روغن، شیر و گلاب را به ترتیب اضافه و مواد را به کمک همزن مخلوط کنید.

در این مرحله، لازم است همزن را کنار بگذارید، آرد و بکینگ‌پودر الک‌شده را کم‌کم اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید.

مواد کیک را داخل قالب چرب بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بگذارید تا به‌خوبی بپزد.

در این مدت، شربت کیک خیس زعفرانی را درست کنید. برای این کار آب، شکر و پودر هل را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت غلیظی آماده شود.

لازم نیست شربت زیاد غلیظ شود. کمی بعد از حل شدن شکر، آن را از روی حرارت بردارید. کیک را از قالب خارج کنید و برش دهید، شربت را بر روی کیک بریزید تا به‌ آرامی به خورد کیک برود.

کیک خیس زعفرانی شما آماده است، می‌توانید آن را با پودر پسته تزئین کنید.

استفاده از روغن مایع در کیک باعث نرم شدن بافت آن می‌شود و روغن مایع گیاهی انتخاب سالم‌تری خواهد بود. ما به شما روغن مایع مخلوط تبرک را پیشنهاد می‌کنیم که از ترکیب چند روغن گیاهی تهیه شده و روغن کاملی به حساب می‌آید.

کلام آخر

کیک خیس یکی از شیرینی‌های پرطرفدار خانگی است که شما به‌راحتی می‌توانید آن را درست کنید. این کیک خوشمزه انواع مختلفی دارد و روش‌های متفاوتی برای پخت آن وجود دارد. اگر شما این کیک را با روش منحصربه‌فردی درست می‌کنید، حتما با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول:

چرا کیک خیس، خوب پف نمی‌کند؟

برای اینکه کیک به‌خوبی پف کند، تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل، از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. همچنین به تاریخ مصرف بکینگ پودر دقت کنید تا کهنه نباشد.

چه‌ کنیم تا وسط کیک خیس، خام نماند؟

قبل از آماده کردن مواد کیک، باید فر را بر روی حرارت مورد نظر تنظیم کنید تا گرم شود. این کار زمان پخت را کوتاه می‌کند و وسط کیک، خام نمی‌ماند.

چطور بدون فر، کیک خیس درست کنیم؟

مواد آماده شده را در قالب چرب بریزید، سپس آن را داخل یک قابلمه بزرگ بگذارید. یک بند انگشت آب داخل قابلمه بریزید و آن را با یک دم‌کنی بپوشانید. قابلمه باید 45 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید