مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کوکوی پنیر

طرز تهیه کوکوی پنیر

کوکو از آن دست غذاهایی است که حتی بدغذاترین افراد را هم پای میز می‌کشاند. اگر کمی در تاریخچه این غذای محبوب بگردید به فرانسه می‌رسید. انواع کوکوها در ابتدا در این کشور متولد شدند و در واقع نوعی پیش‌غذا بودند. بعدها تمام اروپا و قاره‌های دیگر نیز رسپی کوکو را گرفتند و با کمی تغییروتحول انواع آن را تهیه کردند. کوکوی سیب‌زمینی، کوکوی سبزی، کوکوی مرغ و کوکوی پنیر از محبوب‌ترین‌ها هستند.

ویژگی مهم این غذا، طبخ سریع آن است. همچنین برای کسانی که رژیم گیاهی دارند نیز گزینه مطلوبی است. اما در ادامه این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه کوکوی پنیر را به شما آموزش بدهیم. همراه ما باشید تا یکی از لذیذترین غذاهای دنیا را باهم بشناسیم.

تاریخچه کوکوی پنیر خوشمزه

تاریخچه کوکوی پنیر خوشمزه

درباره کوکوی پنیر حرف‌های زیادی وجود دارد. به‌طورکلی می‌توان با اطمینان گفت که این غذای خوشمزه برای اولین‌بار در سال ۱۹۹۴ طی جشن‌های کوچکی که زنان در ایام جنگ برگزار می‌کردند، تهیه و سرو شد.

تردی و لطافت دو ویژگی مهم این کوکوها هستند. در تهیه این غذا از پنیرهای مختلفی استفاده می‌شود و این یک انتخاب سلیقه‌ای است. ما در این دستور از پنیر موزارلا استفاده کرده‌ایم. پنیری که استفاده از آن در هر غذایی باعث می‌شود که در چشم به‌هم‌زدنی در دهان آب شود و اشتها را برای لقمه بعدی بازتر کند.

اگر شما هم از عاشقان پنیر هستید، بد نیست درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. مطلب خواص پنیر پیتزا به شما دراین‌باره کمک می‌کند.

مراحل تهیه کوکوی پنیر؛ روش اول

برای تهیه کوکوی پنیر به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی پخته: 3 عدد

پنیر موزارلا: 150 گرم

آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری

تره خرد شده: 50 گرم

نمک: به میزان لازم

فلفل قرمز: 1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: 1 عدد

روغن: به میزان لازم

آرد سوخاری: به مقدار لازم

سس کچاپ: به مقدار لازم

ابتدا در یک کاسه، سیب زمینی پخته را بریزید و به آن پنیر موزارلا، آرد سفید، تره خرد شده، نمک، فلفل و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد، مواد را به کمک قالب، به شکل گلوله‌های کوچک درآورید و بگذارید کمی استراحت کنند. مواد آماده شده را کمی با دست پهن کنید و در آرد سوخاری بغلتانید و بگذارید سرخ شوند. کوکوی پنیر شما آماده سرو است. می‌توانید این کوکوی خوشمزه را با سس کچاپ نوش‌جان کنید.

برای آن‌‎که از طعم سس کچاپ خود لذت کافی را ببرید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که سس کچاپ تبرک استفاده کنید.

مراحل تهیه کوکوی پنیر

مراحل تهیه کوکوی پنیر؛ روش دوم

برای تهیه این غذا به تعداد ۶ تا ۸ نفر به این مواد نیاز دارید:

سیب‌زمینی بزرگ: ۶ عدد

نان تست: ۶ اسلایس

آرد ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری

سیر: ۸ حبه

پونه کوهی: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل چیلی خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا رنده شده: ۱ فنجان

روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه کوکوی پنیر ترد و خوشمزه

زمان لازم برای تهیه کوکوی پنیر ۳۰ دقیقه است. در قدم اول سیب‌زمینی را آب‌پز کنید. آنها را پوست بگیرید و خوب له کنید. نان تست را به کمک غذاساز کاملاً خرد کنید تا یک پودر نان یکدست داشته باشید.

زمانی که سیب‌زمینی کمی از دما افتاد خرده نان، آرد ذرت، نمک، پودر فلفل قرمز، فلفل چیلی، پونه کوهی، نمک و سیر له شده را به آن اضافه کنید.

همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید. از مخلوط سیب‌زمینی، گلوله‌های کوچکی به‌اندازه لیمو درست کنید. توپ‌های سیب‌زمینی را صاف‌کرده و یک قاشق چایخوری پنیر موزارلای رنده شده را در مرکز هر توپ بریزید. لبه‌ها را به هم برسانید و دوباره به آنها شکل توپ بدهید.

توپک‌ها را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید تا کمی خود را بگیرند. روغن را برای سرخ کردن کاملاً داغ کنید. وقتی روغن به‌اندازه کافی داغ شد، کوکوها را در دسته‌های کوچک سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در کنار این کوکوها می‌توانید از خیارشور، گوجه و هر سس و افزودنی دیگری برای سرو استفاده کنید.

فرانسه یکی از مهم‌ترین کشورها در آشپزی بین‌الملل است. اگر به غذاهای سبک این کشور علاقه دارید، مطلب طرز تهیه املت فرانسوی را از دست ندهید.

کلام آخر

درباره تاریخچه کوکوی پنیر و طرز تهیه آن صحبت کردیم. اگر قصد دارید به پیک‌نیک بروید، مهمان‌های گیاه‌خوار دارید، سفری کوتاه در پیش دارید، می‌خواهید برای مدرسه کودکتان یا محل کار و دانشگاه یک غذای سبک و جمع‌وجور داشته باشید، حتماً این کوکو را تهیه کنید.

سؤالات متداول:

کوکوی پنیر از چه موادی تهیه می‌شود؟

پودر نان، سیب‌زمینی، پنیر، ادویه و آرد ذرت اصلی‌ترین مواد اولیه این غذا هستند.

بهترین پنیر برای کوکوی پنیر چیست؟

در ایران از پنیرهای مختلفی همچون فتا و سیامزگی استفاده می‌شود، اما بهتر است از پنیر موزارلا استفاده کنید.

کوکوی پنیر را با چه روغنی سرخ کنیم؟

انواع روغن‌های نباتی به‌خصوص روغن ذرت قابل‌استفاده هستند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید