املت غذای ساده و خوشمزهای است که بیشتر افراد زمانی که فرصت کمی دارند، آن را میپزند. ایرانیها املت را با ترکیب تخممرغ و گوجهفرنگی میشناسند، در صورتی که انواع مختلفی از این غذا در دنیا وجود دارد.
املت فرانسوی یکی از انواع خوشمزه همین غذا است و دستور پختهای متنوعی برای آن وجود دارد. اگر از املت ساده ایرانی خسته شدهاید، وقت آن است که ترکیب جدیدی را تجربه کنید. این املت یک صبحانه کامل و سرشار از پروتئین برای روزهای تعطیل شما خواهد بود.
املت فرانسوی با سیبزمینی
املت فرانسوی ترکیبی از تخممرغ، نمک و فلفل است که در تابه آن را پهن میکنید. این املت ظاهری شبیه به نان دارد و شما میتوانید وسط آن را با سوسیس، کالباس، گوجهفرنگی، قارچ، فلفل دلمه و سیبزمینی پر کنید.
مواد لازم:
- تخممرغ: 3 عدد
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- قارچ: 2 عدد
- گوجهفرنگی: 1 عدد
- فلفل دلمهای خرد شده: نصف فنجان
- سیبزمینی: 1 عدد کوچک
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا گوجهفرنگی، سیبزمینی و قارچ را به خوبی بشویید و آنها را بهصورت نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن مایع بریزید و صبر کنید کمی گرم شود. در مرحله اول سیبزمینیها را داخل روغن تفت دهید و منتظر بمانید تا بهخوبی بپزند.
قارچ را به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازند، سپس گوجه و فلفل دلمهای را بریزید و همه مواد را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید. مواد داخل املت فرانسوی آماده هستند، آنها را کنار بگذارید.
تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. مطابق سلیقه خود میتوانید ادویههای مختلفی را برای طعمدار کردن املت امتحان کنید. در تابه نچسب کره بریزید، سپس تخممرغها را اضافه کنید.
تابه را بچرخانید تا مایه تخممرغی بهطور یکدست کف تابه پخش شود. حرارت را کم کنید و درب تابه را به مدت 3 دقیقه ببندید. املت را داخل تابه برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
سبزیجات تفت داده را یک طرف املت بریزید و سمت دیگر را روی مواد برگردانید. املت فرانسوی شما ظاهری شبیه به ساندویچ دارد، مواد داخل آن را میتوانید متفاوت انتخاب کنید.
برای درست کردن این املت، ما به شما روغن مایع ذرت تبرک را پیشنهاد میکنیم. فراموش نکنید که روغنهای گیاهی، دوستدار قلب و محافظ سلامت ورزشکارها هستند.
املت فرانسوی با شیر
تخممرغ منبع غنی از پروتئین و بهترین انتخاب برای وعده صبحانه است. چه بهتر که آن را با شیر ترکیب کرده و یک املت جدید را امتحان کنید.
مواد لازم:
- تخممرغ: 1 عدد
- پنیر خامهای: 1 قاشق غذاخوری
- شیر: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به مقدار لازم
- ریحان خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- تره خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
برای درست کردن این املت خوشمزه، ابتدا تخممرغ را داخل یک کاسه بشکنید. شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. تخممرغ و شیر را با همزن دستی مخلوط کنید تا کمی کف کنند.
تابه نچسب را با روغن مایع کمی چرب کنید و تخممرغ را به آرامی داخل آن بریزید. تابه را بچرخانید تا مواد کف تابه پخش شوند. درب تابه را ببندید و حرارات را کم کنید.
در این مدت پنیر خامهای را با ریحان و تره مخلوط کنید. درب تابه را بعد از 3 دقیقه باز کنید و املت را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. پنیر خامهای را وسط املت بریزید و با قاشق صاف کنید. دو طرف املت را روی پنیر تا کنید و درست مثل یک ساندویچ جذاب آن را سرو کنید.
شیر بهترین غذا در وعده صبحانه است، برای مصرف روزانه آن میتوانید از فرنی و شیر برنج هم استفاده کنید. حتما به مقاله طرز تهیه فرنی سر بزنید و این غذای سالم را برای بچهها درست کنید.
املت فرانسوی با پنیر پیتزا
املت با پنیر پیتزا مورد علاقه بچهها است. شک نکنید که این املت یک شام خوشمزه و کم دردسر برای خانواده شما خواهد بود.
مواد لازم:
- تخممرغ: 3 عدد
- سیر: 2 حبه
- پیاز کوچک: 1 عدد
- فلفل دلمهای: 1 عدد
- قارچ: 3 عدد
- پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
- گشنیز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه املت ترکیهای
شاید برای شما جالب باشد که این مدل املت به همراه پنیر در ترکیه هم درست میشود. آن را در بیشتر کافههای استانبول برای صبحانه سرو میکنند. املت فرانسوی و املت ترکیهای دستور پخت مشابهی دارند، اما مردم ترکیه آن را با پنیر میپسندند.
پیاز، قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید، سیر را له کنید و کنار بگذارید. در مرحله اول داخل تابه کمی روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، سیر را اضافه کنید. قارچ را داخل تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد. املت فرانسوی با قارچ جزو اصلیترین روشهای پخت این غذای خوشمزه است.
فلفل دلمه را در مرحله آخر اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید. تخممرغها را داخل یک کاسه بهخوبی هم بزنید و گشنیز خرد شده را به آنها اضافه کنید.
تابه نچسب را با روغن چرب کنید و تخممرغ را کف آن پهن کنید. حرارت را کم کنید تا املت شما بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. در همین مرحله سبزیجات آماده را داخل املت بریزید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. دو طرف املت را روی مواد تا کنید و با قاشق آن را فشار دهید تا پنیر آب شود.
این املت خوشمزه را برای صبحانه یا شام درست کنید و لذت ببرید. پیشنهاد میکنیم این بار از پنیر پیتزا تبرک استفاده کنید و تفاوت در طعم و کیفیت را تجربه کنید.
کلام آخر
املت یک غذای بینالمللی است و به ترکیب تخممرغ با سبزیجات مختلف گفته میشود. درست است که املت گوجهفرنگی ایرانی طعم خاطرهانگیز و دلپذیر دارد، با این حال املتهای فرانسوی، اسپانیایی و ترکیه همگی طعم و دستور پخت جذابی دارند.
شما به راحتی میتوانید آنها را درست کنید و تنوع در این غذای خوشمزه و جهانی را تجربه کنید. ما در این مقاله سعی داشتیم روشهای پرطرفدار املت فرانسوی را به شما آموزش دهیم، امیدوارم آنها را درست کنید و از طعم آنها در کنار خانواده لذت ببرید.
سوالات متداول:
برای درست کردن املت فرانسوی چه مقدار شیر لازم است؟
بهازای هر عدد تخممرغ، یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. شما همچنین میتوانید این املت را بدون شیر درست کنید.
املت فرانسوی را میتوان بدون پنیر پیتزا درست کرد؟
بله. شما میتوانید پنیر پیتزا را از دستور پخت این املت کاملا حذف کنید یا بهجای آن از پنیر خامهای استفاده کنید.
در روش پخت املت فرانسوی از چه سبزیجاتی استفاده میشود؟
املت فرانسوی را میتوانید با سبزیجات مختلفی مثل پیاز، قارچ، فلفل دلمهای، سیبزمینی و گوجهفرنگی پر کنید. املت فرانسوی با قارچ بسیار محبوب است.
شبکه های اجتماعی