مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا

پیتزا یک غذای ایتالیایی و معروف در جهان است که شیفتگان زیادی در سراسر دنیا دارد. این غذا با سرعت زیادی وارد فرهنگ غذایی کشورهای مختلف شد و امروز در صدر پرطرفدارترین‌ها می‌درخشد.

پیتزا انواع مختلفی دارد و همین تنوع باعث شده هر کسی با هر ذائقه‌ای آن را دوست داشته باشد. با این حال، دو چیز در تمام پیتزاهای دنیا حرف اول را می‌زنند، خمیر پیتزا و پنیرش باید طعم و کیفیت خوبی داشته باشند.

اختلاف نظر هم در این مورد بسیار است. برخی راز پیتزای خوشمزه را در پنیر آن می‌دانند و برخی دیگر داشتن خمیر نرم و لطیف را ترجیح می‌دهند.

شما جزو کدام دسته هستید؟ اگر فکر می‌کنید برای پختن یک پیتزای خانگی نیاز به دانستن رمز و راز خمیر پیتزا خوب دارید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی

طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی

یکی از راحت‌ترین انواع خمیر برای تهیه پیتزای خانگی، خمیر پیتزای جادویی است. همانطور که از اسم این نوع خمیر معلوم است، این خمیر جادویی و نرم را برای انواع پیراشکی، پیتزا، کروسان، نان و شیرینی می‌توانید استفاده کنید.

خمیر جادویی بسیار نرم است و کافی است آن را با شکلات، موز یا مربا پر کنید و داخل فر بگذارید. یک شیرینی لطیف و شیرین خواهید داشت و نان این خمیر بسیار پوک و خوشمزه خواهد شد. این خمیر برای زیر پیتزا هم فوق‌العاده است، حتما آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • شیر: 1 لیوان
  • خمیرمایه: 3 قاشق چای‌خوری
  • شکر: 4 قاشق چای‌خوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • روغن: 6 قاشق غذاخوری
  • آرد: 3 لیوان

طرز تهیه خمیر جادویی

ابتدا لازم است شیر را کمی گرم کنید. شیر ولرم، یک قاشق چای‌خوری شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید و آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید. توجه کنید که گرمای شیر طوری باشد که دست را نسوزاند وگرنه خمیرمایه عمل نمی‌آید.

در صورتی‌که خمیرمایه شما عمل نمی‌آید، به تاریخ انقضای پودر خمیرمایه توجه کنید. خمیرمایه کهنه کف نمی‌کند و خمیر شما را خراب می‌کند.

تخم‌مرغ، باقیمانده شکر، روغن و نمک را در ظرفی ترکیب کنید تا یکدست شوند. بعد از 10 دقیقه سطح شیر کمی کف‌دار شده، آن را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید. شیر و آرد را باید به ترکیب تخم‌مرغ و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید. به‌جای شیر، آب هم می‌توانید اضافه کنید، اما در طرز تهیه خمیر پیتزا نرم و لطیف، بهتر است از شیر استفاده کنید.

آرد را دو مرتبه الک کنید و آن را کم کم به مایه خمیر اضافه کنید. در این مرحله از کاردک استفاده کنید. بعد از سفت شدن خمیر باید با دست آن را خوب ورز دهید. بهتر است یک سطح صاف را آردپاشی کنید، خمیر را روی آن ورز دهید تا به دست نچسبد.

توجه کنید که خمیر جادویی در مقایسه با انواع دیگر خمیر، کمی چسبناک و نرم است. نرم بودن این خمیر در پخت بهتر آن موثر است، پس بیش از اندازه به آن آرد اضافه نکنید تا سفت نشود.

کاسه‌ بلوری انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید، خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی آن سلفون بکشید. در پایان خمیر را با یک پارچه بپوشانید و آن را در جایی گرم قرار دهید تا حجم آن 2 برابر شود.

خمیر جادویی بسیار نرم و خوش‌دست بوده و کار با آن راحت است. شما این خمیر را می‌توانید تا چند روز داخل کیسه فریزر داخل یخچال و برای یک ماه، داخل فریزر نگه‌داری کنید.

برای درست کردن این خمیر خوشمزه، بهتر است از روغن گیاهی استفاده کنید. روغن سویا تبرک باعث نرمی و سبکی خمیر جادویی شما می‌شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری

پیتزای خانگی عطر و طعم دلپذیری دارد و از نمونه‌های آماده در رستوران‌ها سالم‌تر به‌نظر می‌رسد. با دستور پخت خمیر پیتزا فوری در وقت شما صرفه‌جویی می‌شود.

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • خمیرمایه فوری: 2 قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم: 1 پیمانه
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

درست کردن این خمیر بسیار راحت و بی‌دردسر است. ابتدا نصف پیمانه از آرد را کنار بگذارید، سپس باقیمانده آرد را با نمک، شکر و خمیرمایه فوری در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

به مواد داخل کاسه، آب ولرم و روغن اضافه کنید. مواد را اول با کاردک خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس با دست آن را ورز دهید.

کمی از آردی را که قبلا کنار گذاشتید بر روی یک سطح صاف بپاشید. خمیر را روی آن قرار داده و به‌خوبی با دست ورز دهید. هر زمان خمیر به دست شما چسبید، کمی آرد بپاشید. به خمیر ضربه بزنید و این کار را تا زمانی ادامه دهید تا خمیر یکدست شود و چسبندگی آن برطرف شود.

سس کچاب طعم پیتزا خانگی را کامل می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم این بار، سس کچاپ تبرک را امتحان کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا برای 4 نفر

طرز تهیه خمیر پیتزا برای 4 نفر

برای درست کردن خمیر پیتزا برای یک خانواده 4 نفره، می‌توانید از این روش استفاده کنید. این خمیر برای یک قالب کوچک به تعداد 4 نفر کافی است. در این دستور پخت، یک روش ساده و کاربردی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • خمیرمایه: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: 1 پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

برای اینکه خمیرمایه عمل بیاید، نیاز به آب ولرم دارید، طوری‌که گرمای آن دست را نسوزاند. خمیرمایه و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بمانند. در مرحله بعد نمک و روغن را به خمیرمایه و آب اضافه کنید.

آرد را بهتر است دو مرتبه الک کنید، سپس آن را به آرامی به ترکیب مواد تر اضافه کنید. توجه کنید که آرد را باید کم کم اضافه کنید تا خمیر شما سفت نشود. یک سطح صاف را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن با دست ورز دهید.

بعد از اینکه خمیر کاملا یکدست شد، آن را داخل یک کاسه چرب بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید. خمیر را به مدت 1 تا 2 ساعت در جایی گرم نگه دارید تا حجیم شود. بهتر است بر روی آن یک پارچه بیندازید تا گرم بماند.

خمیر شما بعد از حدود 2 ساعت کاملا آماده است. کافی است آن را پهن کنید و مواد دلخواه خود را روی آن بگذارید و با آن یک پیتزای خوشمزه درست کنید.

پیتزای خود را با پنیر پیتزا تبرک کامل کنید؛ پنیر پاستوریزه و خوش‌طعمی که در شرایط استاندارد تولید شده و انتخاب خوبی برای خانواده شما است.

کلام آخر

پیتزا

پیتزا یک غذای دوست‌داشتنی است که مورد علاقه بیشتر خانواده‌های ایرانی است. درست کردن پیتزا در خانه لذت خوردن آن را دو‌چندان می‌کند. پختن پیتزا با کمک بچه‌ها هم سرگرم‌کننده و هم سالم‌تر از پیتزای آماده خواهد بود.

ما در این مقاله شما را با روش پخت چند نوع خمیر پیتزا خوشمزه آشنا کردیم.

سوالات متداول:

چه کنیم که خمیر پیتزا سفت نشود؟

آرد را دو مرتبه الک کنید و آن را کم کم اضافه کنید. آرد را به اندازه کافی به خمیر بزنید. آرد زیاد باعث سفتی خمیر می‌شود.

در تهیه خمیر جادویی به‌جای شیر می‌توان از آب استفاده کرد؟

بله. آب را در این خمیر می‌توان استفاده کرد، اما شیر باعث نرمی و لطافت خمیر جادویی می‌شود.

چرا خمیرمایه کف نمی‌کند؟

برای اینکه خمیرمایه عمل بیاید باید از شیر یا آب ولرم استفاده کنید، طوری‌که گرمای آن دست را نسوزاند. خمیرمایه کهنه و تاریخ گذشته نیز کف نمی‌کند و خمیر را خراب می‌کند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید