مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

مربا به‌عنوان یک خوراکی سالم در بیشتر کشورهای دنیا در وعده‌های صبحانه و میان‌وعده استفاده می‌شود. مربای هویج، سیب، انجیر و به از مرباهایی هستند که در ایران بیشتر استفاده‌ شده و طرفداران بیشتری دارند. لذت خوردن مربا خصوصاً مربای سالم و خوش پخت خانگی که آماده‌شده از مواد اولیه سالم و باکیفیت و یک دستور تهیه کامل و بی‌نظیر است در وعده‌های مختلف روز غیرقابل‌وصف است. در این مطلب قصد داریم برای شما طرز تهیه مربای هویج اصیل و خانگی و باکیفیت را ذکر کنیم. با ما همراه باشید.

همه چیز درباره مربای هویج

همه چیز درباره مربای هویج

میزان مواد ذکر شده در ادامه برای تهیه یک شیشه تقریباً متوسط کافی است. شما می‌توانید باتوجه‌به میزان مصرف خود مواد اولیه را افزایش دهید.

  • هویج: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۵۰۰ گرم
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: به میزان لازم
  • آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ لیوان
  • زعفران: ۱ قاشق چایخوری

مطالعه مقاله انواع مربا شما را با خواص آنها آشنا کرده و اطلاعات خوبی در اختیار شما قرار می‌دهد.

مراحل تهیه مربای هویج

مراحل تهیه مربای هویج

روش معمولی برای تهیه مربای هویج این است که هویج‌ها را رنده می‌کنند. شما می‌توانید آن‌ها را با استفاده از کاترهای مختلف برش داده و یا حتی به‌صورت خلالی رنده کنید. هرچه برش‌های هویج ریزتر باشد، مربای هویج نرم‌تری خواهید داشت.

با جداکردن سروته اضافی هویج‌ها و جداکردن یک ‌لایه نازک از هویج و سپس شستشوی آن‌ها آماده‌کردن مربای هویج را شروع کنید. اجازه دهید در یک آبکش رطوبت اضافی را از دست‌داده و کمی خشک شوند.

مرحله بعد رنده کردن و یا شکل‌دادن به هویج است. سپس بعد از برش هویج، آن‌ها را در قابلمه ریخته و اجازه دهید کمی نرم شوند.

هویج‌ها را به‌صورت مداوم هم زده و تفت دهید تا مرحله‌ای که رنگ آن‌ها کمی تغییر کند. ۲ لیوان آب و شکر را به هویج اضافه کرده و آهسته ترکیب کنید.

پس از اضافه کردن شکر و آب و جوش‌آمدن آن‌ها، کف‌های ایجاد شده را جدا کنید و دور بریزید. انجام این کار باعث می‌شود مربای هویج درنهایت ظاهر شفاف‌تری داشته باشد.

نکته این است که اگر به‌دنبال سالم‌خواری باشید می‌توانید به‌جای شکر از عسل استفاده کنید.

با استفاده از شعله‌پخش‌کن روی اجاق ‌گاز اجازه دهید که مرحله پخت مربای هویج به‌آهستگی انجام شود. در قابلمه را نیز بگذارید. هویج‌ها و غلظت شهد را مدام چک کنید و درصورتی‌که شربت غلظت کافی پیدا کرد بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

یکی از فوت و فن‌های آشپزی برای این‌که راحت‌تر متوجه شوید که مربا قوام آمده این است که مقداری از شهد مربا را در آب سرد بریزید. اگر شهد ته‌نشین شد و متلاشی نشد یعنی مربا آماده است و در غیر این صورت باید زمان بیشتری برای پخت به مربا بدهید.

بعد از آماده‌شدن غلظت مربا شما در این مرحله باید آب‌لیمو، گلاب و هل را به قابلمه هویج و شهد اضافه کنید و به‌آهستگی مواد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید. در این مرحله زیر قابلمه را با حرارت ملایم تنظیم کنید.

حدوداً 30 دقیقه به مربا زمان دهید تا مواد به خورد هویج رفته و آماده شود و سپس شعله را خاموش کنید. اجازه دهید مربای هویج کاملاً سرد شود بعد مربا را در ظرف موردنظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

شما می‌توانید با خواندن مقاله مربای هویج چه خاصیتی دارد؟ به اطلاعات و دانش خود بیفزایید.

در کنار درست کردن این مربای خوشمزه، شما می‌توانید به مقاله طرز تهیه مربای سیب سر بزنید و این مربا را در وعده‌های صبحانه سرو کنید و لذت ببرید.

کلام آخر

در این مطلب، طرز تهیه مربای هویج خانگی را برای شما ذکر کردیم. شما همچنین می‌توانید برای این‌که مربای هویج لذیذ و بهتری تهیه کنید مواد را در ظروف مسی و لعابی بپزید. نکته دیگر اینکه بهترین ظرف برای نگهداری مربا در یخچال استفاده از ظروف شیشه‌ای دردار و البته کاملاً بدون بو است تا مربای شما خراب نشود.

شما می‌توانید تجربیات خود از طرز تهیه مربای هویج و روش‌های بهتر پخت آن را با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

سؤالات متداول:

طرز تهیه مربای هویج با عسل چه فرقی با شکر دارد؟

روش پخت مربا کاملاً یکسان است تنها نکته این‌جاست که باید در تهیه مربای هویج با عسل، شکر را حذف کنید و میزان مناسبی از عسل را با آب و قبل از ریختن هویج‌ها ترکیب کنید و اجازه دهید عسل در آب حل شود.

راه‌حل شکرک‌نزدن سریع مربای هویج چیست؟

بهترین و تنها راه‌حل این است که در طول پخت مربای هویج، شعله اجاق‌گاز ملایم باشد تا مواد همگی با هم به قوام برسد. وقتی‌که شعله زیاد باشد شربت غلیظ شده، اما هویج‌ها آماده نمی‌شوند و غلظت شهد باعث ایجاد شکرک می‌شود.

روش صحیح برای خوش‌رنگ شدن مربای هویج چیست؟

بهترین راه این است که پس از اتمام پخت مربا حدوداً ۲۴ ساعت مربا را در دمای معمولی محیط قرار دهید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید