مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس

استفاده از مربا به‌عنوان چاشنی در وعده‌های صبحانه و عصرانه به‌نوعی مرسوم است و در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد. مرباها علاوه بر این‌که طعم خوبی دارند سرشار از انرژی نیز هستند که می‌توانند افراد را برای شروع روز و هم در ساعات بین روز سرحال نگه دارند. مربای خانگی از بهترین نوع مرباها هستند که بدون مواد نگهدارنده و با مواد اولیه تازه تهیه می‌شوند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربا گیلاس خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم. تا پایان همراه ما باشید.

روش تهیه مربای گیلاس

روش تهیه مربای گیلاس

برای تهیه مربای گیلاس به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

  • گیلاس: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۷۵۰ گرم
  • آب: ۱ لیوان
  • وانیل: نصف قاشق مرباخوری
  • آب‌لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

اگر به وعده صبحانه اهمیت بسیاری می‌دهید، می‌توانید انواع مرباهای خوشمزه و مفید درست کنید و طبق ذائقه خود از این مرباهای پرخاصیت سرو کنید.

مراحل تهیه مربای گیلاس

مراحل تهیه مربای گیلاس

برای تهیه یک مربای گیلاس مجلسی اول باید گیلاس‌ها را بشویید و اجازه دهید خشک شوند. برای جداکردن هسته‌ها نیز شما می‌توانید از هسته‌گیر، سیخ‌های چوبی یا لوله خودکار استفاده کنید. گیلاس‌ها را درون قابلمه موردنظر و مناسب با میزان گیلاس‌ها بریزید.

نصف شکر را روی گیلاس‌ها بریزید. ریختن گیلاس‌ها و شکر باید به‌صورت لایه‌ای باشد. میزان استفاده از شکر نیز باید باتوجه ‌به ذائقه شما و میزان شیرین بودن گیلاس‌ها در نظر گرفته شود.

پس از آن قابلمه حاوی گیلاس را درون یخچال بگذارید تا زمانی که گیلاس آب بیندازد. زمان موردنیاز معمولاً ۲۴ ساعت است.

بعد از ۲۴ ساعت آب و نصف دیگر شکر را به قابلمه اضافه کنید و آن را روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید. صبر کنید تا آب مربا به جوش بیاید. کف‌های ایجاد شده روی سطح قابلمه را جدا کنید. سپس اجازه دهید روی حرارت ملایم حدوداً ۵۰ تا ۳۰ دقیقه زمان سپری‌شده، مربا غلظت پیدا کرده و قوام بیاید.

در مرحله آخر که از غلظت مربای گیلاس اطمینان حاصل شد، آب‌لیمو یا جوهر لیمو و وانیل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. پس از خاموش‌کردن شعله باید مربای گیلاس در دمای محیط باقی بماند.

بعد از سرد شدن مربای گیلاس، آن‌ها را درون ظرف موردنظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید. یکی از نشانه‌های این‌که مربای گیلاس آماده‌ شده این است که مقداری از شربت مربا را در یک ظرف کوچک بریزید و در یخچال گذاشته تا خنک شود. بعد شهد را امتحان کنید، اگر غلیظ شده بود نشانه آماده بودن مربا است، اما اگر روان بود و غلظت نداشت یعنی مربای گیلاس نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.

اگر جزو طرفداران مربای هویج هستید، مقاله طرز تهیه مربای هویج را از دست ندهید.

کلام آخر

مربای گیلاس یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار در بین مردم است. طعم خوش مربای گیلاس خصوصاً در وعده صبحانه واقعاً بی‌نظیر است. مربای گیلاس را می‌توان برای پذیرایی از مهمانان و در کنار کیک و انواع شیرینی نیز سرو کرد و از طعم خوش آن لذت برد. شما می‌توانید برای تهیه مربای گیلاس از گیلاس‌های سیاه و قرمز نیز استفاده کنید. در این مقاله تلاش کردیم تا راهنمای گام‌به‌گام تهیه مربای گیلاس را به شما آموزش دهیم. می‌توانید از تجربه‌ها و فوت کوزه‌گری خود در تهیه این مربای خوش طعم و رنگ برای ما بنویسید.

اگر به میوه‌های تابستانی علاقه دارید، می‌توانید طرز تهیه تارت آلبالو را مطالعه کرده و از پخت و طعم آن لذت ببرید.

سؤالات متداول:

برای این‌که مربا شکرک نزند، چه راه‌حلی وجود دارد؟

جداکردن کف‌های ایجاد شده روی سطح تأثیر مهمی در ماندگاری مربا و شکرک نزدن آن دارد. جداکردن کف‌ها در براق شدن مربا نیز مؤثر است. همچنین مناسب بودن و کم نبودن شکر مصرف‌شده برای مربا نیز باعث می‌شود که مربا شکرک نزند.

اضافه‌کردن شکر و گیلاس‌ها باید به چه صورت باشد؟

این مرحله باید به این صورت انجام شود که یک‌لایه گیلاس و سپس یک‌لایه شکر اضافه شود. دقت کنید که فقط نصف شکر در این مرحله باید استفاده شود.

آیا اضافه‌کردن وانیل ضروری است؟

خیر، استفاده از وانیل اختیاری است. شما همچنین می‌توانید به‌جای آب‌لیمو از جوهر لیمو به میزان خیلی کم استفاده کنید.

دلایل کپک زدن مربای گیلاس چیست؟

قوام نیامدن مربا و کم بودن شکر استفاده ‌شده باعث می‌شود که مربا کپک بزند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید