مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

شیرینی‌های بسیاری در فرهنگ ما وجود دارند که  ما در مراسم‌ مختلف به سراغ تهیه آن می‎رویم. شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‎های خوشمزه است که اصالت آن به شهر قزوین برمی‌گردد و محبوبیت زیادی دارد. در روزهای عید معمولا بیشتر از هر زمانی شیرینی نخودچی را در قنادی‎ها می‎بینیم. اگر تمایل ندارید که از قنادی این شیرینی را تهیه کنید، خودتان درست کنید. در این مقاله قصد داریم درباره‎ی طرز تهیه شیرینی نخودچی صحبت کنیم. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

بهترین روش برای تهیه شیرینی نخودچی

برای تهیه شیرینی نخودچی برای 10 نفر به مواد زیر نیاز داریم که در مدت زمان 20 دقیقه آماده می‌‏شود:

  • آرد نخودچی: 0/5 کیلو
  • هل سبز: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر قند: 250 گرم
  • روغن جامد: 250 گرم

بهترین روش برای تهیه شیرینی نخودچی

در مرحله‎ی اول، آرد نخودچی و پودر قند را جداگانه الک کنید. بعد از آن پودر قند و روغن جامد را کامل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا حالت خامه‌ای بگیرد.

بعد از آن که کامل ورز داده شد، آرد نخودچی را در دو مرحله به این ترکیب اضافه کنید تا خمیر کاملا نرم و یکدست شود. در مرحله‎ی بعد هل را به خمیر اضافه کنید و باز هم ورز دهید. در نهایت روی خمیر آماده شده پلاستیک بکشید و به مدت 6 تا 24 اجازه دهید در آشپرخانه بماند.

در مرحله‎ی نهایی، خمیر را با وردنه روی سینی پهن کنید تا جایی که کاملا صاف و یکدست شود. سپس به کمک قالب‎های شکل‌دهی، شیرینی‎های نخودچی را به هر حالتی که دوست دارید، درآورید. زمانی که خمیر را پهن می‎کنید، حواستان به ضخامت خمیر باشد. حداقل 2 سانتی‎متر برای ضخامت خمیر لازم است. پس از قالب‌دهی خمیر شیرینی، آن‌ها را در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه سانتی‎گراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. دقت کنید که حرارت فر شیرینی را نسوزاند. به‎طور مرتب به شیرینی سر بزنید.

زمانی‎که شیرینی نخودچی‎ آماده شد، آن را از داخل فر در آورید، اما آن‎ها را از سینی خارج نکنید و اجازه دهید شیرینی سرد شود. در واقع اگر سریع شیرینی را از سینی بردارید، حالت شکنندگی می‎گیرد و شیرینی‎ها خرد می‏‌شوند.

اگر برای تهیه این شیرینی به دنبال روغن باکیفیت هستید و نمی‎دانید چه روغنی تهیه کنید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که به محصول روغن نیمه جامد تبرک سر بزنید.

نکات مهم برای تهیه شیرینی نخودچی

نکات مهم برای تهیه شیرینی نخودچی

  • 1- هر چقدر اجازه دهید خمیر شیرینی نخودچی بماند، شیرینی بهتر پف می‎کند.
  • 2- برای آن‎که خمیر شیرینی نخودچی از حالت پودری درآید، می‎توانید 30 تا 40 گرم روغن جامد به آن اضافه کنید.
  • 3- اگر می‎خواهید شیرینی شما تردتر شود، کمی آرد برنج به شیرینی خود اضافه کنید. در واقع شما باید 100 گرم از آرد نخودچی را کم کنید و به جای آن از آرد برنج استفاده کنید.

اگر به خوردن شیرینی‌های خشک علاقه ندارید، می‌توانید به جای آن به سراغ تهیه انواع کیک خوشمزه بروید. در مقاله‌‎ی طرز تهیه کیک خیس، روش تهیه این کیک را به‎طور کامل معرفی کردیم.

  • 4- اگر تمایل ندارید به شیرینی خود روغن بزنید، می‎توانید به جای آن از کره استفاده کنید.
  • 5- شما می‎توانید این شیرینی را با گردو، پسته، بادام، کنجد و سیاه دانه تزئین کنید.

اگر شما به خوردن شیرینی علاقه دارید و تمایل دارید با انواع شیرینی‎های خانگی و روش‎های تهیه‎ی آن‌ها آشنا شوید، به مقاله‌ی طرز تهیه شیرینی کشمشی سر بزنید. در  این مقاله به بهترین روش برای تهیه این شیرینی خانگی پرداختیم.

کلام آخر

 شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی جزو شیرینی‌های خشکی است که طرفداران بسیاری دارد و اصالت آن متعلق به قزوین است. شما می‌توانید از این شیرینی به‌صورت آماده تهیه کنید. اگر به شیرینی آماده علاقه ندارید، می‌توانید این شیرینی را در خانه درست کنید. برای پخت این شیرینی تنها به 20 دقیقه زمان نیاز است. به هنگام تهیه علاوه بر مواد لازمی که اشاره کردیم، شما می‌توانید از سایر افزودنی‎ها در تهیه این شیرینی استفاده کنید. اگر دیابت دارید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که شیرینی نخودچی نخورید یا پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنید و طبق توصیه‌ی او عمل کنید.

سوالات متداول:

پخت شیرینی نخودچی چقدر زمان می‎برد؟

شیرینی نخودچی در 20 دقیقه پخت می‏‌شود.

برای ترد شدن شیرینی نخودچی چه‎ کنیم؟

اگر می‎خواهید شیرینی شما تردتر شود، کمی آرد برنج به شیرینی خود اضافه کنید. در واقع شما باید 100 گرم از آرد نخودچی را کم کنید و به جای آن از آرد برنج استفاده کنید.

برای تهیه شیرینی نخودچی، درجه حرارت فر باید چقدر باشد؟

شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه سانتی‎گراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. دقت کنید که حرارت فر، شیرینی را نسوزاند. به‎طور مرتب به شیرینی سر بزنید.

 

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید