مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی جزو شیرینی‌های پرطرفداری است که معمولا برای مراسم‌‎های ویژه به سراغ تهیه‎ آن می‎روند. این شیرینی برای وعده عصرانه بسیار مناسب و طرز تهیه آن بسیار ساده است و زمان زیادی از شما نمی‎گیرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه این شیرینی در دسترس است و شما به سلیقه خودتان می‌توانید شیرینی کشمشی را آماده کنید. در این مقاله قصد داریم درباره‌ی طرز تهیه شیرینی کشمشی صحبت کنیم. همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

برای تهیه شیرینی کشمشی به مواد زیر نیاز داریم:

  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • پودر قند: 250 گرم
  • کره: 150 گرم
  • اسانس وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • آرد: 2 لیوان
  • کشمش: 80 تا 100 گرم

طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه

ابتدا پودر قند را به همراه کره در ظرف همزن برقی بریزید و تقریبا به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا به حالت یکدست درآیند و رنگ آن‌ها سفید شود. در مرحله‎ی بعد، تخم‌ ‌مرغ‌ها را تک به تک به ترکیب اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. در واقع با اضافه کردن هر تخم مرغ، 30 ثانیه هم بزنید و سپس تخم‎ مرغ بعدی را به ترکیب اضافه کنید. بعد از آن وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس آرد را به ترکیب اضافه کنید و با دور کند همزن، مخلوط کنید. در نهایت کشمش‌ها را به ترکیب آماده شده، اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

بعد از این مرحله، سینی فر را آماده کنید و بدون اضافه کردن روغن یا کاغذ روغنی، مواد آماده شده را در سینی فر بریزید و با حرارت 200 درجه سانتی‌‎گراد به مدت یک ربع گرم کنید. زمانی‎که شیرینی، طلایی رنگ شد، فر را خاموش و سینی را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.

اگر به خوردن انواع کیک و شیرینی علاقه‌ی زیادی دارید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که در ادامه به مقاله طرز تهیه کیک خیس سر بزنید.

نکات مهم  در تهیه شیرینی کشمشی

نکات مهم  در تهیه شیرینی کشمشی

  • 1- اگر قالب فر دارید، خمیر شیرینی را در قالب فر بریزید.
  • 2- اگر می‎خواهید شیرینی را در مدت زمان طولانی نگهداری کنید، بعد از خنک شدن، آن‎ها را در یک ظرف در بسته بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
  • 3- شیرینی کشمشی را به مدت 10 روز در یک ظرف در بسته می‎توان نگه داشت.
  • 4- اگر شیرینی کشمشی زمان طولانی در فر بماند، خشک می‏‌شود.
  • 5- مقدار آرد در خشک شدن شیرینی تاثیر دارد. اگر آرد ریخته شده در خمیر شیرینی بیشتر از مقدار گفته شده باشد، شیرینی شما خشک می‎شود.
  • 6- بهتر است از روغن جامد برای تهیه شیرینی کشمشی استفاده نکنید.
  • 7- اگر فر ندارید، نگران نباشید، طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر ساده است. شما تنها باید مواد را در ماهیتابه دو طرفه بریزید و گاز را کم کنید و حواستان به گاز باشد تا شیرینی به رنگ طلایی درآید و کامل پخته شود.
  • 8- اگر کره دوست ندارید، از مقدار کمی روغن مایع یا روغن قنادی استفاده کنید. طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون کره و با کره تفاوتی ندارد. تنها به جای کره از روغن مایع یا روغن قنادی استفاده می‎کنید.
  • 9- به هنگام تهیه شیرینی کشمشی، تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت زودتر از یخچال بیرون بگذارید تا دمای آن با دمای بیرون یکسان شود.
  • 10- کشمش‎ها را بشویید و بگذارید برای چند دقیقه در آب خیس بماند تا نرم شود.
  • 11- در زمان تهیه شیرینی کشمشی بهتر است پودر قند را الک کنید تا دانه‎های آن کاملا یکدست و ریز باشد.
  • 12- برای خوش‎عطر و خوش‎طعم شدن شیرینی کشمشی، یک دانه هل با پوست به خمیر شیرینی اضافه کنید.
  • 13- برای تهیه شیرینی کشمشی از کشمش دانه‎‏دار استفاده نکنید.
  • 14- اگر می‎خواهید کشمش‎ها بهتر جذب خمیر شیرینی شوند، کشمش را با کمی آرد مخلوط کنید و سپس به خمیر شیرینی اضافه کنید.
  • 15- برای خوش‎رنگ و خوش‎عطر شدن شیرینی خود می‎توانید کمی زعفران استفاده کنید.
  • 16- برای خوشمزه‎تر شدن شیرینی خود می‎توانید کمی مغز گردو خرد شده به خمیر شیرینی اضافه کنید.

یکی‌دیگر از دسرهای محبوب ایرانی، حلواست که معمولا در مراسم‎ها از آن بسیار تهیه می‎کنند. اگر تمایل دارید درباره‎ی روش تهیه حلوا بدانید، به مقاله‎ی طرز تهیه حلوا سر بزنید.

کلام آخر

persian

شیرینی کشمشی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های خشک است که امروزه بسیاری از افراد به سراغ تهیه آن می‎روند و این شیرینی را با مواد سالم و مرغوب تهیه می‌کنند. به هنگام تهیه شیرینی کشمشی در خانه، شما راحت می‎توانید انتخاب کنید که چه موادی به خمیر شیرینی خود اضافه کنید و میزان شیرینی آن تا چه اندازه باشد. طرز تهیه شیرینی کشمشی زمان زیادی از شما نمی‎گیرد و شما به‌راحتی می‎توانید در مراسم و مهمانی‎های خود شیرینی کشمشی درست کنید.

سوالات متداول:

برای خوش‌طعم شدن شیرینی کشمشی چه موادی می‌توان اضافه کرد؟

مغز گردو، زعفران و هل به خوش‌طعم شدن شیرینی کشمشی کمک بسیاری می‌کنند.

آیا می‌توان شیرینی کشمشی را بدون کره درست کرد؟

اگر کره دوست ندارید، از مقدار کمی روغن مایع یا روغن قنادی استفاده کنید. طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون کره و با کره تفاوتی ندارد. تنها به جای کره از روغن مایع یا روغن قنادی استفاده می‎کنید.

چگونه می‌توان شیرینی کشمشی بدون فر درست کرد؟

برای تهیه شیرینی کشمشی بدون فر، شما تنها باید مواد را در ماهیتابه دوطرفه بریزید و گاز را کم کنید و حواستان به گاز باشد تا شیرینی به رنگ طلایی درآید و کامل پخته شود.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید