مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه استیک ساده

طرز تهیه استیک ساده

غذاهای گوشتی جزو غذاهای محبوب ایرانی است و معمولا از غذاهای پرطرفدار رستوران‌‎ها به‌حساب می‌آید. همه فکر می‎کنیم طرز تهیه استیک سخت است و ما نمی‎توانیم آن را در خانه تهیه کنیم، در حالی‌‎که اینطور نیست. روش‎های زیادی برای تهیه استیک وجود دارد که در این مقاله قصد داریم درباره‎ی ساده‌ترین روش تهیه استیک صحبت کنیم. همراه ما باشید.

طرز تهیه استیک گوشت روی گاز

طرز تهیه استیک گوشت روی گاز

یکی از روش‎های ساده برای درست کردن استیک، تهیه آن در ماهیتابه است. در واقع اگر مواد مورد نیاز شما آماده باشد، شما در مدت 10 دقیقه می‎توانید استیک مورد نظر خود را درست کنید. برخی از افراد فکر می‎کنند که طرز تهیه استیک در فر ساده است و زمان کمی می‎گیرد، در صورتی‎که اینطور نیست.

معمولا طرز تهیه استیک گوساله با طرز تهیه استیک مرغ در ماهیتابه متفاوت است و زمانی که برای پخت نیاز دارند، کاملا فرق دارد. ما در این مقاله روشی را ارائه می‎دهیم که شما می‎توانید با گوشت مرغ یا گوشت گوساله، استیک خود را درست کنید.

اگر تمایل دارید با انواع غذاهای محبوب ایرانی آشنا شوید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که به مقاله‎ی طرز تهیه مرغ مجلسی سر بزنید.

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت

در مرحله‎ی اول، شما باید ضخامت مناسبی از گوشت برای استیک مورد نظر انتخاب کنید. بهترین ضخامت برای استیک بین 2 تا 4 سانتی‌متر است. زمان مناسب برای گریل شدن هر گوشتی به ضخامت آن وابسته است. به‎طور تقریبی زمان لازم برای گریل شدن از 3 دقیقه شروع می‌‏شود.

در مرحله‎ی دوم شما باید قبل از آن‌که گوشت را در ماهیتابه بریزید، آن را خشک کنید. آب اضافی گوشت را بگیرید. این کار به بهتر پخته شدن استیک کمک بسیاری می‎کند. سپس به گوشت نمک بزنید. بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید. در واقع به شما پیشنهاد می‎کنیم که از شب قبل، به دو طرف گوشت استیک نمک بزنید و در یک ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال بگذارید. این کار بافت داخلی گوشت را طعم‌دار می‎کند.

ابتدا در تابه روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس گوشت را داخل تابه بریزید. داغ بودن روغن در سریع پخته شدن استیک تاثیر زیادی دارد.

پس از آن‌که استیک کاملا پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید و در صورت تمایل سس استیک روی آن بریزید و میل کنید.

در ادامه می‎توانید به مقاله‎ی طرز تهیه شامی سر بزنید و با روش تهیه این وعده‎ی غذایی خوشمزه به‎‏طور کامل آشنا شوید.

نکات مهم در تهیه استیک گوشت

نکات مهم در تهیه استیک گوشت

  • 1- این نکته را در نظر بگیرید که گوشت را پس از درآوردن از یخچال در تابه نیندازید. به مدت 30 تا 60 دقیقه گوشت را بیرون از یخچال بگذارید تا دمای آن با دمای اتاق یکسان شود و استیک شما بهتر پخته شود و گوشت آن سفت نشود.
  • 2- دقت کنید گوشتی که برای تهیه استیک انتخاب می‎کنید، بهتر است بدون استخوان باشد. اگر می‎خواهید از گوشت قسمت جلویی کمر گوساله استفاده کنید، باید به سراغ دستگاه گریل بروید. اگر تمایل دارید استیک بدون استخوان دنده استفاده کنید، ماهیتابه برای پختن آن بسیار مناسب است.
  • 3- برای آن‌که استیک شما خوشمزه‌‎تر شود، از گوشت تازه و نه گوشت یخ‎زده و بسته‌بندی شده، استفاده کنید.
  • 4- زمانی‎که استیک را داخل ماهیتابه ریختید، اجازه دهید دما به 140 درجه برسد تا استیک به‎طور کامل پخته شود.
  • 5- احتمالا شما فکر کنید که برای خوشمزه‌تر شدن استیک، باید چند ساعت استیک را در آبلیمو و پیاز بخوابانید، در صورتی که این کار اشتباه است. استیک را تنها باید با نمک مزه‎دارش کنید و در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید از فلفل سیاه هم استفاده کنید. در واقع شما باید سس استیک خوشمزه‌ای درست کنید و در تهیه‎ی آن از ادویه‌هایی که سس را بسیار خوش‎طعم می‌‎کند، استفاده کنید.

اگر تمایل دارید سس آماده تهیه کنید، حتما از کیفیت برندی که خریداری می‎کنید، مطمئن شوید. به شما پیشنهاد می‎کنیم که به محصول سس تبرک مراجعه کنید و با سس‎های متنوع تبرک و ترکیبات با کیفیت آن‎ها آشنا شوید.

کلام آخر

طرز تهیه استیک با ماهیتابه

همانطور که در این مقاله خواندید، طرز تهیه استیک با ماهیتابه کاملا راحت است و زمان زیادی از شما نمی‎گیرد. اگر در تهیه استیک گوشت قوانین و مواردی را که در این مقاله ذکر کردیم رعایت کنید، استیک شما ترد و خوشمزه خواهد شد. اگر شما به گوشت گوساله یا گوسفند علاقه ندارید، می‌توانید به جای آن از گوشت مرغ استفاده کنید. برای تهیه استیک مرغ باید از قسمت‌‎هایی استفاده کنید که ضخامت خوبی داشته باشد و بدون استخوان باشد.

امیدواریم با خواندن این مقاله برای خود و خانواده استیک گوشت درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

سوالات متداول:

ضخامت مناسب گوشت برای تهیه استیک چه اندازه است؟

بهترین ضخامت برای استیک بین 2 تا 4 سانتی‌متر است. زمان مناسب برای گریل شدن هر گوشتی به ضخامت آن وابسته است. به‎طور تقریبی زمان لازم برای گریل شدن از 3 دقیقه شروع می‏‌شود.

دمای مناسب برای پخته شدن استیک چه‌قدر است؟

زمانی‎که استیک را داخل ماهیتابه گذاشتید، اجازه دهید دما به 140 درجه برسد تا استیک به‎طور کامل پخته شود.

چرا پیش از گذاشتن گوشت حتما باید روغن داغ باشد؟

هنگام تهیه استیک اجازه دهید روغن داغ شود، سپس گوشت را داخل تابه بریزید. داغ بودن روغن در سریع پخته شدن استیک تاثیر زیادی دارد.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید