مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات

سوپ‌ها گروهی دوست‌داشتنی از غذاها هستند که برای سلامتی هم بسیار مفیدند. هر یک از انواع سوپ طعم منحصربه‌فردی دارد و به شما حس و حال خاصی می‌بخشد. اگر شما هم انیمیشن «دِسپِرو» را دیده باشید حتماً خبر دارید که سوپ‌ها به زندگی رنگ و بوی خاصی می‌دهند. از بین انواع سوپ، سوپ سبزیجات به دلیل داشتن سبزیجات متنوع، ظاهری رنگارنگ و دوست‌داشتنی دارد و طعم آن هم بسیار دلنشین است. همه ما از اهمیت مصرف سبزیجات آگاهیم و می‌دانیم که حضور سبزیجات در رژیم غذایی موضوعی بسیار مهم است. با تهیه سوپ سبزیجات و نوش جان کردن آن می‌توانید بخشی از نیاز بدن به سبزیجات را برآورده کنید. مواد لازم برای آماده‌کردن سوپ سبزیجات به سادگی قابل تهیه هستند و روش تهیه این سوپ هم بسیار ساده است. این سوپ سبک و خوش‌طعم هضم راحت دارد و به عملکرد دستگاه گوارش نیز کمک می‌کند.

روش تهیه سوپ سبزیجات (روش اول)

روش تهیه سوپ سبزیجات (روش اول)

سوپ سبزیجات برای 8 نفر با استفاده از مواد زیر تهیه می‌شود:

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز زرد متوسط: 1 عدد

هویج: 5 عدد

ساقه کرفس: 3 عدد

سیر: 4 حبه

آب مرغ یا سبزیجات (کم‌نمک): 4 پیمانه

گوجه‌فرنگی خرد شده: 2 پیمانه

سیب‌زمینی متوسط: 3 پیمانه

جعفری تازه: 1/3 پیمانه

برگ بو: 2 برگ

برگ تازه آویشن: 1 قاشق غذاخوری (یا 1/2 قاشق چای‌خوری آویشن خشک‌شده)

لوبیا سبز خرد شده: 1.5 پیمانه

ذرت: 1/2 پیمانه

نخودفرنگی: 1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

مراحل تهیه سوپ سبزیجات (روش اول)

پختن سوپ سبزیجات بسیار سریع و آسان است. برای تهیه سوپ ابتدا هویج را پوست بکنید و خرد کنید. پیاز و کرفس را نیز خرد کنید. روغن زیتون را حرارت داده و هویج، پیاز و کرفس را به آن اضافه کنید. مواد را 4 دقیقه تفت دهید، سپس سیر را ریز کنید و به آنها بیفزایید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.

گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید. برگ بو و جعفری را هم خرد کرده و به همراه گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی، آب مرغ یا سبزیجات و ادویه‌ها (نمک و فلفل و سایر ادویه‌های دلخواه) به مواد سرخ‌شده اضافه کنید.

پس از جوش‌آمدن مواد، لوبیا سبز را اضافه کنید و حرارت را تا کمی پایین‌تر از درجه متوسط کم کنید. در ظرف را ببندید و بین 20 تا 30 دقیقه تا زمانی که سیب‌زمینی تقریباً نرم شود، بپزید.

پس از پختن مواد و نرم شدن سیب‌زمینی، ذرت و نخودفرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بپزند. سوپ رنگارنگ شما آماده است. فراموش نکنید قبل از سرو، برگ بو را از سوپ جدا کنید.

اگر در ایام مبارک ماه رمضان هستید، می‌توانید به مقاله طرز تهیه سوپ‌های مناسب ماه رمضان نیز سر بزنید و روش تهیه آن را یاد بگیرید.

روش تهیه سوپ سبزیجات (روش دوم)

روش تهیه سوپ سبزیجات (روش دوم)

سوپ سبزیجات را با استفاده از مواد زیر می‌توانید برای ۴ تا ۶ نفر تهیه کنید:

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: 1 عدد

هویج: 3 یا 4 عدد

ساقه کرفس: 2 یا 3 عدد

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 4 حبه

رازیانه: 3/4 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای‌خوری

نمک دریایی: 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز خشک شده (اختیاری): 1/8 تا 1/4 قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی: 5 تا 6 عدد

آب مرغ یا سبزیجات: 6 پیمانه

سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد

کاهوی خرد شده: 3 تا 4 پیمانه

برگ بو: 2 برگ

نخودفرنگی: 1 پیمانه

سرکه سیب یا آبلیموی تازه: 1/2 قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه سوپ سبزیجات (روش دوم)

روغن زیتون را با شعله متوسط حرارت دهید. پیاز، هویج و کرفس را خرد کنید و به همراه رب گوجه‌فرنگی به روغن زیتون اضافه کنید. 6 تا 8 دقیقه مواد را در حال هم زدن بپزید تا سبزیجات نرم شوند و پیاز مات شود.

سیر را خرد کنید و با رازیانه، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز به مواد مرحله قبل اضافه کنید و یک دقیقه دیگر طبخ کنید. گوجه‌فرنگی را نگینی خرد کنید و به همراه آب آن به مواد اضافه کنید و سپس آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید.

سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید. کاهو و برگ بو را همراه با سیب‌زمینی نگینی به مواد در حال پخت اضافه کنید. حرارت را اضافه کنید تا مواد به جوش بیایند. در ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید تا به جوش ملایمی برسد.

پخت آهسته سوپ را تا 20 دقیقه ادامه دهید تا سیب‌زمینی و سایر سبزیجات نرم شوند. در این مرحله نخود را اضافه کنید.

ظرف را از روی حرارت برداشته و برگ بو را خارج کنید. در این مرحله می‌توانید نمک و فلفل بیشتری افزوده و سرکه یا آبلیمو را هم اضافه کنید. سوپ پر از سبزیجات شما آماده سرو است. سوپ سبزیجات را تا 3 روز می‌توان در یخچال گذاشت و از آن استفاده کرد.

اگر گیاه‌خوار نیستید، می‌توانید به مقاله طرز تهیه سوپ مرغ مراجعه کنید و با روش تهیه این سوپ پرخاصیت آشنا شوید.

طعم دادن به سوپ سبزیجات

طعم دادن به سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات بسته به ادویه‌های به‌کاررفته در آن می‌تواند طعم متفاوتی داشته باشد. برای طعم دادن بیشتر به سوپ سبزیجات می‌توانید از ادویه‌های مختلفی استفاده کنید؛ مانند:

  • گیاهان تازه یا خشک شده‌ای مانند ریحان، آویشن، پونه یا مرزنگوش
  • پودرهای ادویه مخلوط مانند ادویه ایتالیایی
  • فلفل قرمز
  • پاپریکا یا ادویه کاری

اگر درباره خواص سبزیجات کنجکاو هستید، می‌توانید مقاله سبزیجات مفید برای بدن را بخوانید. اگر همیشه فرصت استفاده از سبزیجات تازه ندارید، می‌توانید آن را فریز کنید.

کلام آخر

سوپ سبزیجات، غذایی ساده است که با مواد ساده و به آسانی تهیه می‌شود. سوپ سبزیجات سالم، کم‌کالری و سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی بوده و برای تمامی سنین مناسب و مفید است. برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و شادابی بدن پیشنهاد می‌شود سوپ سبزیجات را حتما تهیه کنید. فراموش نکنید که افزودن سبزیجات و ادویه‌های مورد علاقه شما باعث می‌شود از این سوپ بیشتر لذت ببرید. پس حتما ادویه‌های محبوب خود را برای تهیه این سوپ به کار ببرید. ادویه‌ها و سبزیجات خلاقانه‌ای را که در تهیه سوپ سبزیجات به کار می‌برید در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

سؤالات متداول

آیا می‌توان سوپ سبزیجات را فریز کرد؟

بله، شما می‌توانید سوپ سبزیجات را تا یک ماه در فریزر نگه دارید؛ اما بهتر است سوپ را تازه میل کنید.

سوپ سبزیجات را تا چه مدت می‌توان در یخچال گذاشت؟

سوپ سبزیجات نباید بیشتر از 3 روز در یخچال باقی بماند.

چه ادویه‌هایی سوپ سبزیجات را خوش‌طعم می‌کنند؟

این که چه ادویه‌هایی را به سوپ سبزیجات اضافه کنید به ذائقه شما بستگی دارد. با این‌حال فلفل سیاه، فلفل قرمز، برگ بو، آویشن، رازیانه و نمک دریایی ادویه‌های پیشنهادی هستند که می‌توانید امتحان کنید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید