مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه مرغ ترش غذای شمالی

طرز تهیه مرغ ترش غذای شمالی

یکی از غذاهای محبوب شمال، مرغ ترش آن است که امروزه در تمامی شهرهای ایران آن را درست می‎کنند و از خوردن آن لذت می‎برند. مرغ ترش خواص زیادی دارد و طرز تهیه‎ی آن ساده است. اگر مهمانی دارید و به دنبال غذای ساده و کم خرج هستید، پیشنهاد ویژه‏‌ی ما به شما مرغ ترش است. در این مقاله طرز تهیه مرغ ترش را برای شما آوردیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش

برای تهیه مرغ ترش به مواد زیر نیاز داریم:

  • مرغ: 4 تکه
  • گردو خردشده: 200 گرم
  • سبزی معطر خردشده: 300 گرم
  • رب انار: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • آب نارنج یا آبغوره: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ ترش شمالی

برای تهیه مرغ ترش ابتدا سبزی‌ها را خرد کنید و سپس مرغ‎ها را با پیاز، نمک، زردچوبه و آب نارنج یا آبغوره مزه‎دار کنید و بگذارید استراحت کند.

سپس پیاز دیگری را خرد کنید. آن را تفت بدهید و سیر رنده شده و سبزی‌های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا سرخ شوند. سپس رب انار، نمک، زردچوبه، فلفل و گردوی خردشده را به آن اضافه کنید.

مرغ‎های مزه‎دار شده را با روغن در یک تابه دیگر سرخ کنید. سپس آن‎ها را در یک تابه بچینید و سبزی‎ها را لابه‌لای آن اضافه کنید و مقدار کمی آب جوش در آن بریزید و اجازه دهید مرغ با سس کامل پخته شوند. میزان آب خورشت به سلیقه‎ی‎ شما ارتباط دارد.

در ادامه اگر تمایل دارید با یکی از غذاهایی که با مرغ برای میهمان می‌توان تهیه کرد، آشنا شوید، به مقاله‎ی طرز تهیه مرغ مجلسی سر بزنید.

نکاتی برای تهیه مرغ ترش گیلانی

نکاتی برای تهیه مرغ ترش گیلانی

  • 1- برای تهیه مرغ ترش می‎توانید از رب آلوچه استفاده کنید.
  • 2- در برخی از مناطق، مرغ ترش را با لپه درست می‎کنند. در واقع طرز تهیه مرغ ترش با لپه تفاوت چندانی با طرز تهیه مرغ ترش ساده ندارد. در یک قابلمه جدا، مقداری لپه بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شوند. سپس لپه‌ها را به قابلمه مرغ‌ها اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ترش جا بیفتد. اگر آب لپه‎های پخته شده کم است می‎توانید آن را به مرغ اضافه کنید، اما اگر آب لپه‎های پخته شده زیاد است، آب آن را دور بریزید و مقدار کمی از آن را نگه دارید و به قابلمه مرغ اضافه کنید.

در مقاله‎ی طرز تهیه تپنا درباره‎‌ی روش تهیه این غذای فوق‌العاده لذیذ صحبت کردیم. شما می‎توانید با خواندن این مقاله در مهمانی‎های خود، این وعده‌‎ی غذایی خوشمزه را تهیه کنید.

  • 3- برای خوش‎طعم شدن مرغ ترش می‎توانید از دانه‎های انار هم استفاده کنید.
  • 4- اگر دوست دارید ترشی این مرغ مناسب باشد، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنید.
  • 5- تره، جعفری، گشنیز، نعنا، ریحان و چوچاق جزو سبزی‌های پرطرفدار شمال هستند که برای تهیه مرغ ترش مورد استفاده قرار می‎گیرند. اگر سبزی شمالی نداشتید، از سبزی‌‎های معطر همانند مرزه، گشنیز، جعفری، نعنا، ریحان و ترخون استفاده کنید.

اگر به غذاهای خورشتی علاقه ندارید، مقاله‎ی طرز تهیه مرغ سوخاری را از دست ندهید. در این مقاله به‎طور کامل درباره‌ی روش‎های مختلف برای تهیه مرغ سوخاری صحبت کردیم.

  • 6- اگر مهمان دارید و می‌‎خواهید برای افراد زیادی مرغ ترش درست کنید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که به جای استفاده از تکه‎های مرغ از مرغ کامل استفاده کنید. طرز تهیه مرغ ترش درسته با طرز تهیه مرغ ترش تکه‌ای تفاوتی ندارد و تنها برای تزئین آن دست شما بازتر است.

یکی دیگر از غذاهای محبوب ایرانی ته‌چین مرغ است. در مقاله‎ی طرز تهیه ته چین مرغ روش تهیه این غذا را به‎طور کامل برای شما آوردیم.

کلام آخر

یکی از غذاهای پرطرفدار شمالی مرغ ترش است. طرز تهیه مرغ ترش در هر منطقه متفاوت است و بر اساس سبزی‎‌هایی که دارند خورشت مرغ ترش تهیه می‎کنند.

حتی در بعضی از شهرها مرغ ترش را با رب گوجه فرنگی، گردو و افزودنی‎های مختلف دیگر درست می‎کنند که کاملا سلیقه‌ای است. ما در این مقاله طرز تهیه مرغ ترش شمالی را برای شما آوردیم.

سوالات متداول:

سبزی‌های پرطرفدار شمالی برای تهیه مرغ ترش کدامند؟

تره، جعفری، گشنیز، نعنا، ریحان و چوچاق جزو سبزی‌های پرطرفدار شمالی هستند که برای تهیه مرغ ترش استفاده می‏‌شوند.

آیا طرز تهیه مرغ ترش درسته با طرز تهیه مرغ ترش تکه شده فرق دارند؟

خیر، طرز تهیه مرغ ترش درسته با طرز تهیه مرغ ترش تکه‌ای تفاوتی ندارد و تنها برای تزئین آن دست شما بازتر است.

به هنگام تهیه مرغ ترش، مرغ را با چه موادی مزه‌دار کنیم؟

پیاز، نمک، زردچوبه و آب نارنج یا آبغوره از جمله موادی هستند که برای مزه‎دار کردن مرغ استفاده می‎شوند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید