میوه به یکی از آن میوههای فصلی و پرطرفداری است که در ماههای سرد سال حسابی محبوب است. به نهتنها یک میوه خوشمزه و آبدار محسوب میشود بلکه میتوان انواع و اقسام فرآوردههای غذایی دیگر را هم با این میوه زمستانی تهیه کرد؛ از لواشک و مربا و ترشی گرفته تا خوراک و خورشتهای خوشمزه و فراموشنشدنی. در این مطلب از مجله تبرک با شما درباره خورشت به آلو با رب انار صحبت خواهیم کرد. همراه ما باشید.
خورشت به اصفهانی چیست؟
خورشت به از جمله غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که سالهاست بر سر سفره غذاهای فصلی ایرانیها مینشیند. شهرها و مناطق مختلفی مثل اصفهان، شهرضا و … خورشت به را در لیست غذاهای محلی خود دارند. میوه به بیشتر در فصل پاییز در دسترس است. به همین دلیل اگر دوست داشته باشید که همیشه خورشت به و غذاهای مربوط با آن را درست کنید، لازم است که مقداری از این میوه را برای مصرف سالانه خود فریز و نگهداری کنید.
درباره غذاهای محلی اصفهان چیزی میدانید؟ خواندن مطلبی با همین عنوان کمک میکند تا غذاهای محلی اصفهان را بشناسید.
دستتان برای مصرف به در انواع غذاها باز است. خورشتهای مختلفی از به و ترکیبات مختلف را میتوانید با این میوه جذاب و دوستداشتنی درست کنید. خورشت به با هویج، خورشت به با آلو، خورشت به با رب انار، تاس کباب و … جزو غذاهای محبوب است. اگر رژیم غذایی شما وگان است هم میتوانید انواع خورشتها، بهخصوص خورشت به را بدون هرگونه گوشت قرمز یا سفیدی تهیه کنید و خیالتان راحت باشد که به همان اندازه مواد مفید و ویتامین دارد. همانطور که در شروع این مطلب هم اشاره کردیم، در اینجا قرار است با شما درباره خورشت به آلو با رب انار صحبت کنیم.
خورشتهای رژیمی را که میتوانید با خیال راحت بپزید و نوشجان کنید میشناسید؟ خواندن مطلبی با عنوان خورشتهای رژیمی، شما را با این غذاها آشنا میکند.
مواد لازم خورشت به آلو با رب انار
مواد لازمی که در تهیه خورشت به آلو با رب انار احتیاج دارید به شرح زیر است:
- گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- به: ۳ عدد
- آلو خورشتی: ۱۰ عدد
- شکر: به میزان لازم
- آبلیمو: به میزان لازم
- رب انار ملس: ۲ تا ۳ قاشق
رب انار چاشنی خوشمزه و مورد پسند ایرانیها است که در بیشتر غذاهای ترش و ملس استفاده میشود. رب انار خانگی طعم منحصر به فردی دارد و خیالتان از کیفیت و خواص رب انار راحت است. طرز تهیه رب انار به ذائقهی شما که ترش دوست داشته باشید یا ملس، بستگی دارد.
طرز تهیه خورشت به آلو با رب انار
برای تهیه خورشت به آلو با رب انار، ابتدا پیازها را بهصورت نگینی خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. بعد از اینکه کمی پیازها طلاییرنگ شدند، گوشت را به قابلمه اضافه کرده و تفتدادن مواد را ادامه دهید. سپس نمک و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و تفت مختصر دیگری به مواد بدهید.
بعد از این مرحله، مقداری آب در قابلمه بریزید و شعله را روی حرارت متوسط بگذارید تا گوشتها بهآرامی پخته شوند. در همین حین، آلوها را در آب خیس کنید و بهها را بشویید. بههای شسته شده را پوست بگیرید و برش دهید. سپس در یک تابه جدا کمی دهید تا میوهها تغییر رنگ دهند.
وقتی گوشتها پخته شدند، به را به قابلمه اضافه کنید و فرصت دهید تا قُل بخورد. بعد از این مرحله، سراغ آلوهایی که از قبل خیس کردهاید بروید و آنها را به قابلمه اضافه کنید. وقتی بهها کاملاً پخته شدند و خورشت جا افتاد، نوبت به شکر، آبلیمو و رب انار است. مواد را بسته به ذائقه و دلخواهتان به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت مواد کامل شود. بعد از ۵ دقیقه خورشت شما آماده سرو و نوشجان کردن است.
اگر گوشت گوسفندی دوست ندارید یا برای شما مضر است، میتوانید خورشت به آلو با مرغ مجلسی درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
کلام آخر
درباره دستور تهیه خورشت به آلو با رب انار با شما صحبت کردیم. برای تهیه این غذا مراقب باشید که مواد اصلی خورشت شما، مثل به و آلو بیش از حد پخته نشوند. اگر بیش از حد پخته و حتی له شوند، ظاهر خورشت خوشایند و دلچسب نخواهد بود. برای جاافتادن بهتر خورشت بهتر است در استفاده از آب زیادهروی نکنید. همچنین اگر دوست داشتید طعم و عطر غذا بیشتر و خوشمزهتر شود، از کمی زعفران در ادویههای غذا استفاده کنید.
به یاد داشته باشید که استفاده از رب انار باعث تیرهرنگ شدن خورشت خواهد شد، پس به میزان کافی از رب انار در خورشت استفاده کنید تا هم رنگ خوبی داشته باشد و هم طعم آن در خورشت چشیده شود.
اگر دوست دارید خورشت شما ترش باشد میتوانید از رب انار ترش استفاده کنید.
سؤالات متداول :
خورشت به مخصوص کدام شهر است؟
شهرهای مختلفی خورشت به را در لیست غذاهای محلی خود دارند. یکی از معروفترین و محبوبترین خورشتهای به مربوط به منطقه اصفهان است.
طرز تهیه خورشت به وگان چگونه است؟
اگر رژیم غذایی شما وگان است هم میتوانید انواع خورشتها، بهخصوص خورشت به را بدون هرگونه گوشت قرمز یا سفیدی تهیه کنید و خیالتان راحت باشد که به همان اندازه مواد مفید و ویتامین دریافت میکنید.
فوت مهم درستکردن خورشت به آلو با رب انار چیست؟
برای تهیه این غذا مراقب باشید که مواد اصلی خورشت شما، مثل به و آلو بیش از حد پخته نشوند. اگر بیش از حد پخته و حتی له شوند، ظاهر خورشت خوشایند و دلچسب نخواهد بود.
شبکه های اجتماعی