مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی

چیز کیک یا کیک پنیری، دسر لطیف، شیرین و خوشمزه‌ای است که در سال‌های اخیر طرفداران زیادی دارد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید حدود 4 هزار سال پیش، چیز کیک در کشور یونان ابداع شده ‌است.

چیز کیک بعد از یونان به اروپای شرقی و انگلستان سفر کرد و خیلی زود در سراسر دنیا پرطرفدار شد. روش‌های درست کردن این کیک خوشمزه هم طی این سالها تغییرات زیادی داشته، البته که در مناطق مختلف هم آن را متفاوت از یکدیگر آماده می‌کنند.

اگر شما هم عاشق طعم و لطافت کیک پنیری هستید، این مقاله به کارتان می‌آید. انواع روش‌های تهیه چیز کیک شکلاتی را برایتان آوردیم، شما می‌توانید مطابق ذائقه خودتان آن را درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور

یکی از راحت‌ترین روش‌ها برای تهیه چیز کیک این است که در زیر آن به‌جای کیک از بیسکویت استفاده کنید. بیسکویت پتی بور بافت مناسبی برای این کار دارد، حتما دستور تهیه آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • بیسکویت پتی بور: 200 گرم
  • پنیر خامه‌ای: 400 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • شکلات: 250 گرم
  • کره: 100 گرم
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون فر

در مرحله اول باید بیس چیز کیک یا همان پایه بیسکویتی را درست کنید. برای این کار باید بیسکویت‌ها را به کمک یک مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب کاملا خرد کنید. کره را داخل یک ظرف مناسب بریزید و به روش بن‌ماری روی کتری در حال جوش بگذارید تا کاملا آب شود.

کره و بیسکویت را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی داشته باشید. یک قالب مناسب انتخاب کنید. بهترین قالب برای تهیه چیز کیک، قالب کمربندی است. از ظروف پیرکس هم می‌توانید استفاده کنید.

ته قالب را کمی چرب کنید، سپس خمیر بیسکویت را ته آن بریزید. به کمک یک قاشق، خمیر را فشار دهید تا کاملا سفت شود. قالب را حدود 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید.

در این مدت، پودر ژلاتین را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. شکر و وانیل را هم اضافه کنید و منتظر بمانید دانه‌های شکر و ژلاتین به‌خوبی حل شوند. 100 گرم از شکلات و نیمی از خامه را هم اضافه کنید.

مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه‌ای را به آنها اضافه کنید. مواد را با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شوند. قالب را از یخچال خارج کرده و مواد پنیری را روی آن بریزید. قالب را داخل یخچال بگذارید تا مواد پنیری کاملا ببندند.

در این مدت گاناش را به‌عنوان لایه آخر چیز کیک آماده کنید. برای درست کردن گاناش، 150 گرم شکلات را داخل یک ظرف نشکن ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید تا به روش بن‌ماری آب شود.

بعد از آب شدن شکلات، باقیمانده خامه را هم به آن اضافه کنید و آن را روی چیز کیک بریزید. گاناش خیلی زود سفت می‌شود، بلافاصله بعد از ریختن روی کیک، آن را به کمک قاشق پخش کنید.

چیز کیک را بعد از یک ساعت از یخچال خارج کرده، آن را برش بزنید و از قالب دربیاورید. برای تزئین این چیز کیک، می‌توانید از میوه یا چیپس شکلاتی استفاده کنید.

اگر به شیرینی پزی و درست کردن انواع کیک شکلاتی علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم سری به مقاله طرز تهیه کیک خیس هم بزنید.

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه

پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر ایتالیایی است که طعم شیرینی دارد و مناسب درست کردن انواع دسر مثل چیز کیک و تیرامیسو است. این پنیر را به‌راحتی می‌توانید از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید. اگر به دنبال طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون ژلاتین هستید، حتما این روش را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • بیسکویت ساقه طلایی: 300 گرم
  • کره آب شده: 3 فنجان
  • پنیر ماسکارپونه: 300 گرم
  • پنیر خامه‌ای: 300 گرم
  • خامه: یک فنجان
  • شکر: 6 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • شکلات تخته‌ای: 200 گرم

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با فر

در مرحله اول لازم است فر را بر روی دمای 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. بیسکویت‌ها را کاملا له کرده و کره آب شده را به آنها اضافه کنید. آنها را کاملا مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

یک قالب کیک انتخاب کنید و داخل آن کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی بگذارید. خمیر بیسکویت را داخل قالب پهن کنید. قالب را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید، سپس آن را خارج کنید تا خوب سرد شود.

پنیر خامه‌ای و پنیر مارسکارپونه را داخل یک کاسه بریزید. به کمک همزن برقی آنها را مخلوط کنید. نصف خامه، شکر و وانیل را هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

شکلات را داخل یک ظرف نشکن بریزید و آن را روی بخار کتری در حال جوش آب کنید. نصف شکلات آب شده را به پنیر اضافه کنید.

نوبت اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها است، آنها را در یک کاسه کوچک بشکنید و یکی یکی به مواد پنیری اضافه کنید. ترکیب پنیر و تخم‌مرغ را حداقل 2 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.

مواد چیز کیک را روی لایه بیسکویتی بریزید. قالب را داخل فر بگذارید و یک ساعت زمان بدهید تا خوب بپزد. قالب را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

باقیمانده خامه و شکلات آب شده را روی حرارت کتری با هم مخلوط کنید. خامه شکلاتی را روی چیز کیک بریزید و خوب پخش کنید. دسر فوق‌العاده شما آماده است.

وقت آن است که در کنار دسرهای فرنگی، به سراغ شیرینی‌های اصیل ایرانی هم بروید. به سراغ مقاله طرز تهیه شیرینی کشمشی بروید و این شیرینی ساده و خوشمزه را درست کرده و به همراه چای دارچین نوش‌جان کنید.

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پنیر

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پنیر

شما می‌توانید چیز کیک را بدون پنیر و خامه درست کنید. برخی از افراد طعم پنیر را در انواع دسر دوست ندارند که این دستور پخت مناسب این افراد است.

مواد لازم:

  • بیسکویت پتی بور: 1 بسته
  • کره: 50 گرم
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق مرباخوری
  • شکلات تخته‌ای: 50 گرم
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 لیوان
  • پودر ژله آلوئه‌ورا: 1 بسته

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با ژله

در مرحله اول باید بیسکویت‌ها را کاملا خرد کرده و با کره آب شده مخلوط کنید. یک قالب مناسب انتخاب کنید، ته آن را کمی چرب کنید. لایه بیسکویتی را کف قالب پهن کنید و با قاشق فشار دهید تا کاملا سفت شود.

قالب را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خمیر بیسکویتی خوب ببندد. شیر سرد را با نشاسته ذرت مخلوط کنید. بعد از اینکه نشاسته کاملا حل شد، آن را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را اضافه کنید.

شیر و نشاسته را تا جایی هم بزنید که ترکیب یکدست و غلیظی به‌دست بیاید. پودر کاکائو را هم در آخر اضافه کنید. قالب را از یخچال خارج کنید و مواد چیز کیک را روی بیسکویت‌ها بریزید.

قالب را دوباره به یخچال برگردانید و یک ساعت زمان بدهید تا چیز کیک کاملا سفت شود. لایه آخر چیز کیک را با ژله آلوئه‌ورا پر کنید. یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش روی بخار آب بگذارید. منتظر بمانید تا دانه‌های ژلاتین کاملا حل شوند.

ژله آب شده را روی چیز کیک بریزید. 30 دقیقه بعد آن را از یخچال خارج کنید و شکلات تخته‌ای را روی آن رنده کنید. در طرز تهیه چیز کیک شکلاتی ساده می‌توانید ژله آب شده را از همان ابتدا به مواد نشاسته‌ای اضافه کنید و داخل یخچال بگذارید.

اگر علاقه به درست کردن شیرینی‌های عیدانه دارید، حتما سری به مقاله طرز تهیه شیرینی نخودچی بزنید. ایده جالبی است که آن را عید امسال در خانه درست کنید و لذت ببرید.

 کلام آخر

غذاها و دسرهای فرنگی در سال‌های اخیر جای خود را در دل مردم ایران باز کردند. یکی از معروف‌ترین دسرها چیز کیک شکلاتی است. این کیک ساده و لذیذ را با چای و قهوه در کافه‌ها سرو می‌کنند.

ما در این مقاله سعی داشتیم دستور تهیه انواع چیز کیک را برای شما بیاوریم. آن را به‌راحتی در خانه درست کنید و میهمانان آخر هفته خود را با این دسر بی‌نظیر غافلگیر کنید.

سوالات متداول:

بهترین پنیر برای درست کردن چیز کیک کدام است؟

پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر ایتالیایی است که طعم شیرینی دارد و مخصوص درست کردن انواع دسر است. ترکیب پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه بی‌نظیر است.

آیا می‌توان بدون پنیر، چیز کیک درست کرد؟

بله. به‌جای پنیر و خامه می‌توانید از نشاسته ذرت، شکر و شیر استفاده کنید. اگر دوست دارید چیز کیک شما کمی سفت شود، پودر ژلاتین یا ژله آلوئه‌ورا هم اضافه کنید.

چطور چیز کیک را داخل فر درست کنیم؟

برای درست کردن چیز کیک داخل فر، باید پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه‌ای، خامه و تخم‌مرغ را با شکر و وانیل خوب مخلوط کرده، آن را روی لایه بیسکویتی بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بگذارید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید