مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا

غذاهای ایتالیایی محبوبیت خاصی در بین مردم ایران دارند. پیتزا و لازانیا هر دو اصالت ایتالیایی دارند و مطابق ذائقه ایرانی‌ها هستند. لازانیا در واقع نوعی پاستا ورقه‌ای است که با لایه‌های سس پر می‌شود.

سس لازانیا را می‌توانید با گوشت، مرغ و حتی سبزیجات درست کنید. این غذای بین‌المللی می‌تواند مورد پسند افراد گیاه‌خوار هم باشد، بنابراین تنوع در دستور پخت آن بسیار زیاد است.

اگر دوست دارید مراحل درست کردن یک لازانیا خوشمزه را یاد بگیرید، تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

طرز تهیه لازانیا ساده

طرز تهیه لازانیا ساده

لازانیا یک غذای راحت و سریع است که در سال‌های اخیر مورد پسند نسل جدید قرار گرفته است. احتمالا پدربزرگ شما نام این غذا را از زبان نوه‌ها شنیده است. لازانیا ساده را می‌توانید برای جمع کوچک دوستانتان درست کنید، آماده کردن آن بسیار راحت است.

مواد لازم:

  • لازانیای ورقه‌ای: 1 بسته
  • گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • قارچ: 6 عدد
  • پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم برای سس بشامل:

  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 لیوان

طرز تهیه لازانیا با فر

برای درست کردن این لازانیا نیاز به فر دارید. ابتدا فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا در این مدت کاملا گرم شود. حالا نوبت درست کردن سس گوشتی لازانیا است.

پیاز را به‌صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن مایع بریزید و پیازها را داخل آن کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کمی سبک و طلایی شدند، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

در همین مرحله، زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید تا عطر آنها به خورد گوشت برود. قارچ‌ها را به‌خوبی بشویید و به‌صورت ورقه‌ای برش دهید. تابه کوچکی بردارید و قارچ‌ها را با مقدار کمی روغن در آن تفت دهید.

برای اینکه قارچ‌ها موقع تفت دادن آب نیندازند، حرارت را زیاد کنید. قارچ را به مواد گوشتی اضافه کنید، سپس فلفل دلمه خرد شده را هم داخل تابه بریزید. نمک و آویشن را به سس گوشت اضافه کنید.

همه مواد را به‌ خوبی با هم تفت دهید. سپس 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و داخل سس بریزید. منتظر بمانید تا سس شما جا بیفتد.

در این مرحله باید به سراغ درست کردن سس بشامل بروید. سس بشامل، لازانیا شما را بسیار نرم و خوشمزه می‌کند و در دستور اصلی لازانیا ایتالیایی از آن استفاده می‌شود.

یک تابه کوچک و نچسب انتخاب کنید. آرد را داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. زمانی که آرد کمی طلایی شد، کره را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

شیر سرد را آرام آرام به آرد و کره اضافه کنید. با یک همزن دستی سس را به‌طور مداوم هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. سس را کمی روی حرارت نگه دارید تا به اندازه کافی غلیظ شود. اگر سس شما زیادی غلیظ شد، مقداری آب به آن اضافه کنید.

ورقه‌های لازانیا را مطابق دستور پخت بر روی بسته آن آماده کنید. لازانیا خام را حداقل 10 دقیقه داخل آب جوش بپزید. لازانیا نیمه آماده را تنها 3 دقیقه داخل آب جوش بگذارید.

یک ظرف پیرکس مستطیل شکل انتخاب کنید. کف آن را با مقدار کمی روغن یا کره چرب کنید. ورقه‌های لازانیا را کنار هم بچینید، روی آن را با چند قاشق سس گوشتی بپوشانید.

بر روی مواد گوشتی مقداری پنیر پیتزا بریزید تا بعد از پخت، ورقه‌های لازانیا از هم جدا نشوند. روی پنیر پیتزا مقداری سس بشامل بریزید، سپس ورقه‌های لازانیا را دوباره بچینید. لایه‌ها را به همین ترتیب تکرار کنید. در آخر روی آن به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بریزید. کمی پودر آویشن بپاشید تا طعم و عطر آن دوچندان شود.

لازانیا را باید به مدت 30 تا 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آن کاملا برشته شود. بعد از پخت، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شود.

لازانیا را برش دهید و به همراه سس کچاپ سرو کنید. سس‌های آماده زیادی در بازار موجود است. پیشنهاد می‌کنیم این بار سس کچاپ شیرین تبرک را امتحان کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه لازانیا با مرغ

طرز تهیه لازانیا با مرغ

لازانیا را می‌توانید مطابق سلیقه خودتان با گوشت، مرغ و سبزیجات مختلف درست کنید.

مواد لازم:

  • ورقه‌ لازانیا: 1 بسته
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • قارچ: 6 عدد
  • پنیر پیتزا: 1 بسته
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • پودر آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
  • گشنیز خرد شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه لازانیا دونفره

ابتدا مرغ را با کمی نمک و فلفل بپزید، سپس آن را ریش ریش کنید. یک تابه مناسب بردارید، پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در آن تفت دهید. مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید.

در همین مرحله رب گوجه را بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و با حرارت بالا داخل مرغ‌ها تفت دهید. بعد از اینکه آب مواد کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید.

ورقه‌های لازانیا را داخل آب جوش بریزید و 10 دقیقه به آنها زمان بدهید تا خوب بپزند. بعد از پخت آنها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید تا به هم نچسبند. فر را در همین مدت بر روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

یک ظرف پیرکس انتخاب کنید، کف آن را کمی چرب کنید و ورقه‌های لازانیا را بچینید. به کمک یک برس کوچک روی آنها کمی سس کچاپ آماده بمالید. روی آن چند قاشق از مواد گوشتی بریزید، سپس مقداری پنیر پیتزا بپاشید تا لایه‌ها از هم جدا نشوند.

لایه‌ها را به همین ترتیب تکرار کنید و روی لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید. ظرف پیرکس را به مدت 35 دقیقه داخل فر بگذارید. 5 دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح لازانیا برشته و طلایی شود.

انتخاب پنیر پیتزا سالم و با کیفیت در طعم لازانیا بسیار موثر است. پنیر پیتزا تبرک لازانیا شما را کشسان و خوشمزه خواهد کرد، در انتخاب آن شک نکنید.

طرز تهیه لازانیا اسفناج

طرز تهیه لازانیا اسفناج

یکی از خوشمزه‌ترین انواع لازانیا بدون گوشت، لازانیا اسفناج و قارچ است. اگر گیاه‌خوار هستید، یا رژیم کم‌کالری در پیش گرفتید، این لازانیا مورد پسند شما خواهد بود.

مواد لازم:

  • ورقه لازانیا: 1 بسته
  • اسفناج: 500 گرم
  • قارچ: 250 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • پودر آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
  • پنیر پیتزا: 300 گرم
  • پنیر خامه‌ای: 250 گرم
  • شیر: 1 فنجان
  • روغن ذرت: به مقدار دلخواه

طرز تهیه لازانیا سبزیجات

این لازانیا بسیار سبک و لطیف است، بعد از خوردن آن به‌هیچ وجه احساس سنگینی نخواهید داشت. اگر به‌دنبال یک لازانیا سبزیجات هستید، حتما از این روش پخت استفاده کنید.

ابتدا پیاز را کاملا خرد کنید. در یک تابه نچسب 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن ذرت بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سیرها را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. سیر عطر بی‌نظیری به این غذا می‌دهد، پیشنهاد می‌کنیم آن را حذف نکنید.

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و داخل تابه بریزید. حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند و سیاه نشوند. مواد را از داخل تابه خارج کنید و در همان تابه اسفناج‌ها را تفت دهید.

درب تابه را ببندید تا اسفناج‌ها کمی نرم شوند، سپس درب را برداشته و حرارت را زیاد کنید تا آب اسفناج کشیده شود. در یک کاسه پنیر خامه‌ای را هم بزنید، سپس قارچ و اسفناج را به آن اضافه کنید.

پنیر، اسفناج و قارچ را به‌خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. ورقه‌های لازانیا را به مدت 10 دقیقه داخل آب جوش بپزید. آنها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.

ظرف پیرکس را کمی چرب کنید و ورقه‌های لازانیا را کنار هم بچینید. روی آن 2 قاشق از مواد آماده شده بریزید و به خوبی پخش کنید. کمی پنیر پیتزا بریزید و دوباره لایه‌ها را تکرار کنید. لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.

یک فنجان شیر را روی لازانیا و اطراف آن بریزید. این کار باعث می‌شود، ورقه‌های آن بعد از پخت خشک نشوند. ظرف پیرکس خود را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آن کاملا برشته شود.

این لازانیا در مقایسه با انواع دیگر کالری کمتری دارد، گیاهی و بسیار سالم است. بهتر است از روغن گیاهی و سالم برای پخت آن استفاده کنید. روغن ذرت تبرک چربی اشباع کمی دارد و انتخاب مناسبی برای رژیم غذایی سالم خواهد بود.

طرز تهیه لازانیا بدون فر

طرز تهیه لازانیا بدون فر

اگر عاشق لازانیا هستید ولی هر بار به این دلیل که فر ندارید از خیر این غذای خوشمزه می‌گذرید، این دستور پخت مخصوص شما است. برای درست کردن این غذا به کمترین امکانات نیاز دارید.

مواد لازم:

  • ورقه لازانیا: 1 بسته
  • گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
  • قارچ: 5 عدد
  • فلفل دلمه: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

در طرز تهیه این لازانیا نیاز به سس بشامل ندارید. لازانیا بدون فر بسیار نرم و لذیذ است. ابتدا ورقه‌های لازانیا را چند تکه کنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید.

یک تابه نچسب انتخاب کنید، پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در آن تفت دهید. سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید. گوشت چرخ‌کرده را هم داخل تابه بریزید و بعد از اینکه تغییر رنگ داد، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

رب را داخل تابه تفت دهید، حرارت را کمی زیاد کرده و فلفل دلمه را اضافه کنید، سپس نمک را بریزید. در یک تابه کوچک، قارچ‌ها را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به تابه مواد اصلی اضافه کنید.

یک فنجان آب به مواد اضافه کنید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. ورقه‌های لازانیا آماده را داخل مواد غوطه‌ور کنید و هم بزنید. در این روش پخت، لازم نیست ورقه‌های لازانیا به طور لایه‌ای باشند، آنها را در قسمت‌های مختلف تابه پخش کنید.

در آخر روی مواد به مقدار کافی پنیر پیتزا بریزید. تابه را بر روی حرارت ملایم بگذارید و 45 دقیقه به آن زمان بدهید تا به‌خوبی بپزد.

رنگ و ظاهر این غذا به انتخاب رب شما بستگی دارد. اگر دسترسی به رب خانگی ندارید، رب گوجه‌فرنگی تبرک جایگزین مناسبی است. رب تبرک دست کمی از رب‌های خانگی و خوشرنگ ندارد.

کلام آخر

لازانیا غذای ایتالیایی و پرطرفداری است که نسل امروزی علاقه زیادی به آن دارند. درست است که این غذا در کافه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود، اما لازانیا خانگی طعم بی‌رقیبی دارد. پیشنهاد می‌کنیم لازانیا را طبق سلیقه خودتان درست کنید و تجربه خود را با ما درمیان بگذارید.

سوالات متداول:

چه‌کار کنیم تا ورقه‌‌های لازانیا بعد از پخت از هم جدا نشوند؟

بهتر است بین لایه‌های لازانیا و سس گوشت، مقداری پنیر پیتزا بریزید تا لایه‌ها به هم بچسبند.

چطور لازانیا گیاهی و رژیمی درست کنیم؟

لازانیا اسفناج و قارچ با استفاده از روغن گیاهی، یک غذای کم‌کالری و سالم برای افراد گیاه‌خوار است.

آیا می‌توان بدون فر لازانیا درست کرد؟

بله. شما می‌توانید ورقه‌های لازانیا را داخل تابه مواد سس غوطه‌ور کنید، روی آن پنیر پیتزا بریزید و 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید