مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه پاستا خانگی

طرز تهیه پاستا خانگی

شهرت و محبوبیت پاستا در دنیا بسیار زیاد است، طوری‌که در تقویم میلادی، 25 اکتبر را روز جهانی این غذا نام‌گذاری کردند. پاستا هم مثل لازانیا و پیتزا یک غذای اصیل ایتالیایی است و انواع مختلفی دارد.

در قرن سیزدهم میلادی برای اولین بار مردم سیسیل و رم ایتالیا، خمیر را به اشکال مختلف درآوردند و آن را به‌ همراه سس قرمز یا سفید سرو می‌کردند. این ایده در مدت کوتاهی به سراسر جهان راه پیدا کرد و امروز یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی یعنی همان ماکارونی هم نوعی پاستا به‌حساب می‌آید.

ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه انواع پاستا را به شما آموزش دهیم. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

طرز تهیه پاستا خانگی با مرغ

طرز تهیه پاستا خانگی با مرغ

پاستا پنه چیکن آلفردو یک غذای اصیل ایتالیایی است که در بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌ها سرو می‌شود. اگر دوست دارید پاستا پنه آلفردو را در خانه درست کنید، این دستور پخت را بخوانید.

مواد لازم:

  • پاستا پنه: 300 گرم
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • قارچ خردشده: 2 فنجان
  • شیر: 1 فنجان
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده: به مقدار دلخواه برای تزئین

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ

در مرحله اول مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید و آن را به‌ همراه کمی کره داخل یک تابه مناسب تفت دهید. نمک، فلفل و پودر سیر را به مرغ اضافه کنید. زمانی‌که مرغ‌ها تغییر رنگ دادند، قارچ را اضافه کنید.

حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند، مرغ و قارچ پخته شده را کنار بگذارید. برای درست کردن سس پاستا، باقیمانده کره را با آرد تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.

شیر را کم کم به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

بعد از آماده شدن سس، مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر پاستا پنه را داخل سس بریزید و بین 20 تا 25 دقیقه به آن زمان دهید تا آماده شود. توجه کنید که در این روش لازم نیست پاستا را از قبل داخل آب‌ جوش بپزید.

بعد از آماده شدن پاستا، پنیر پارمزان را اضافه کنید و بگذارید کمی خنک شود. پاستا پنه آلفردو شما آماده است، آن را داخل ظرف مناسبی سرو و با کمی جعفری تازه تزئین کنید.

اگر در تدارک یک میهمانی هستید، انواع پاستا و پیتزا را حتما به لیست غذاهای خود اضافه کنید. برای پختن یک پیتزای خوشمزه نیاز به یک خمیر باکیفیت و نرم دارید. حتما مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا را در همین زمینه بخوانید.

طرز تهیه پاستا خانگی بدون مرغ

طرز تهیه پاستا خانگی بدون مرغ

پاستا سبزیجات بدون مرغ، انتخاب خوبی برای افراد گیاه‌خوار است. پاستا بدون مرغ را در وعده شام نوش جان کنید؛ یک غذای سبک و کم‌کالری که شما را خیلی زود سیر می‌کند.

مواد لازم:

  • پاستا: 1 بسته
  • روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی: 2 پیمانه
  • کدو سبز: 2 عدد
  • کنسرو ذرت شیرین: 250 گرم
  • ریحان تازه: نصف فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا خانگی ساده بدون مرغ

در مرحله اول، پاستا را به مدت 10 دقیقه داخل یک قابلمه آبجوش بپزید. بعد از پخت آنها را آبکش کنید و با آب خنک بشویید تا به‌ هم نچسبند.

مرحله بعد، وقت آماده کردن سس خوشمزه آن است. در یک تابه نچسب، روغن زیتون بریزید و سیرها را در آن کمی تفت دهید. گوجه‌ها را از وسط دو نیم کنید و به تابه اضافه کنید.

کدو‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل سس بریزید. در آخر کنسرو ذرت را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سس جا بیفتد. پاستا پخته شده را داخل سس بریزید و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بپزند.

پاستا رژیمی شما آماده است. آن را در یک ظرف مناسب سرو کنید و با ریحان تازه و خرد شده تزئین کنید تا طعم و عطر آن دوچندان شود.

بهتر است کنسرو ذرت را قبل از باز کردن، به مدت 20 دقیقه در یک ظرف آب بجوشانید. کنسرو ذرت شیرین تبرک را به شما پیشنهاد می‌کنیم که با ذرت‌های تازه و باکیفیت تولید شدند.

طرز تهیه پاستا خانگی با پنیر پیتزا

طرز تهیه پاستا خانگی با پنیر پیتزا

پاستا و ماکارونی از غذاهای مورد علاقه بچه‌هاست. اضافه کردن پنیر پیتزا طعم آنها را دلچسب و هیجان‌انگیز می‌کند. این پاستا در فر درست می‌شود و بسیار راحت و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • پاستا: 3 فنجان
  • شیر: 4 فنجان
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 2 فنجان
  • پودر سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  • پودر آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

پاستا را به همراه شیر و نمک داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با هم بجوشند. مراقب باشید که شیر سر نرود. در طرز تهیه پاستا با شیر، پاستا باید شیر را به خود جذب کند تا داخل فر خشک نشود.

فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک ظرف پیرکس انتخاب کنید و کف آن را با کره چرب کنید. مقداری از پاستا را کف ظرف بریزید و روی آن مقداری کره، پنیر پیتزا و پودر سوخاری بپاشید. فلفل قرمز و پودر آویشن را هم برای عطر بهتر اضافه کنید.

روی پنیر پیتزا باید لایه دوم پاستا را اضافه کنید و دوباره آن را با کره، پنیر پیتزا و ادویه بپوشانید. در طرز تهیه پاستا ساده در فر می‌توانید گوشت را حذف کنید و آن را کاملا گیاهی سرو کنید.

پاستا را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید، 5 دقیقه آخر شعله بالایی فر را روشن کنید تا سطح پاستا برشته و طلایی شود.

انتخاب یک پنیر پیتزا سالم و باکیفیت در مزه این غذا بسیار موثر است. پنیر پیتزا تبرک غذاهای شما را کشسان و لطیف می‌کند.

طرز تهیه پاستا خانگی با گوشت چرخ‌کرده

طرز تهیه پاستا خانگی با گوشت چرخ‌کرده

پاستا یا ماکارونی با گوشت چرخ‌کرده درست همان چیزی است که با ذائقه ما ایرانی‌ها سازگار است. این غذا عطر و طعم ایرانی دارد و خیلی زود آماده می‌شود.

برای درست کردن پاستا با گوشت، بهتر است از گوشت قلقلی استفاده کنید تا ظاهر دلپذیری داشته باشد. پاستا با گوشت قلقلی نوعی پاستا ایتالیایی است که شهرت زیادی دارد.

مواد لازم:

  • پاستا: 1 بسته
  • گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 3 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • روغ مایع: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

روش تهیه:

ابتدا یک پیاز را ریز رنده و به همراه کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. گوشت را خوب ورز دهید و آن را به‌صورت قلقلی و گرد دربیاورید. گوشت‌های قلقلی را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا کاملا بپزند، سپس آنها را کنار بگذارید.

پاستا را به همراه کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن داخل یک قابلمه آب جوش بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا بپزند. پاستا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید تا به هم نچسبند.

برای تهیه سس پاستا، پیاز دوم را خرد کنید و با کمی روغن داخل تابه تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کمی سبک و طلایی شدند، نمک، رب و فلفل را اضافه کنید.

گوجه‌فرنگی‌ها را از قبل رنده کنید و به تابه اضافه کنید. تقریبا 5 دقیقه زمان لازم است تا آب سس کمی کشیده شود، سپس گوشت‌های قلقلی را به سس اضافه کنید.

در مرحله آخر، پاستا پخته شده را داخل سس بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید. پاستا شما آماده است، با این حال شما می‌توانید قابلمه را 10 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند.

استفاده از رب خانگی در تهیه غذاها بسیار دلپذیر است. اگر شما زمان کافی برای تهیه رب در خانه ندارید، رب گوجه‌فرنگی تبرک استفاده کنید که دست کمی از رب‌های اصیل خانگی ندارد.

کلام آخر

انواع پاستا

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که در کشور ما هم بسیار پرطرفدار است. این غذا انواع مختلفی دارد. البته هر کدام از شما با کمی خلاقیت می‌توانید یک پاستای جدید درست کنید.

در این مقاله طرز تهیه پاستاهای محبوب را برای شما آوردیم. اکنون نوبت شماست که روش پخت خود را با ما درمیان بگذارید.

سوالات متداول:

چکار کنیم که پاستا در فر خشک نشود؟

شما می‌توانید، پاستا را به‌جای آب به مدت 15 دقیقه در شیر و کمی کره بپزید تا کاملا نرم شود و در فر خشک نشود.

چطور پاستا رژیمی درست کنیم؟

شما می‌توانید پاستا را به ‌همراه سسی از گوجه‌فرنگی، کدو سبز و ذرت سرو کنید و گوشت را کامل حذف کنید. این پاستا روغن کمی دارد و بسیار کم‌کالری و سالم است.

بهترین روش برای درست کردن پاستا با گوشت چرخ‌کرده کدام است؟

شما می‌توانید گوشت را با پیاز رنده شده و ادویه به‌صورت توپ‌های کوچک قلقلی کنید. سپس آنها را در سس گوجه و رب غوطه‌ور کنید. این پاستا اصالت ایتالیایی دارد و ظاهر آن دلچسب است.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید