دونات داغ با آن عطر دلانگیز میتواند یکی از وسوسهکنندههای خوشمزه باشد! حتماً برای شما هم پیش آمده که هنگام عبور از خیابانهای شلوغ بوی دونات به مشامتان بخورد و دوست داشته باشید خودتان را مهمان کنید. دونات خوراکی موردعلاقه تمام سنین است؛ پس بهتر نیست این شیرینی جذاب را در خانه تهیه کنید؟
بسیاری از افراد فکر میکنند تهیه دونات در خانه کار سختی است و به همین علت هیچوقت به فکر تهیه آن در منزل نیستند؛ اما بهتر است بدانید پیراشکی دونات یکی از سادهترین شیرینیهایی است که میتوانید در منزل تهیه کنید. در این مقاله به شما طرز تهیه پیراشکی دونات را آموزش میدهیم.
روش تهیه پیراشکی دونات
برای تهیه پیراشکی دونات به مواد اولیه زیر نیاز دارید.
آرد: 300 گرم
شکر: 100 گرم
شیر: 1 فنجان متوسط
تخممرغ: 1 عدد
باترمیلک: 350 گرم
وانیل: 1 قاشقچایخوری
کره: 50 گرم
بیکینگپودر: 1 قاشقچایخوری
نمک: به مقدار کم
دارچین: 1 قاشقچایخوری
روغننباتی: 3 قاشق غذاخوری سرخالی
مواد لازم برای تهیه کرم روی پیراشکی دونات:
شکر: 300 گرم
شیر: 5 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشقچایخوری
دارچین: 1 قاشقچایخوری
کاکائو بنماری شده: به میزان لازم
مراحل تهیه پیراشکی دونات در فر
زمان حدودی برای تهیه پیراشکی دونات: 70 دقیقه
برای تهیه این شیرینی ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید. حالا تخممرغ، شیر، وانیل و سایر مواد غیر خشک را هم با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس آنها را به مواد خشک اضافه کنید. در این مرحله مواد را با لیسک یا همزن برقی هم بزنید و کنار بگذارید. حالا قالبهای فر مخصوص پیراشکی را چرب کرده و مایه پیراشکی دونات را داخل آنها بریزید.
فر را از قبل گرم کرده و روی درجه 210 قرار دهید. دوناتها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. اجازه دهید تا روی دوناتها کاملاً طلایی شوند. سپس آنها را از فر خارج کرده و روی یک توری قرار دهید تا خنک شوند. پس از خنکشدن کامل آنها، باید روی دوناتها را تزیین کنید. تزیین دوناتها تا حد زیادی بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
میتوانید مقداری شکر دانهریز را همراه با دارچین مخلوط کرده و پیراشکیها را روی آن بغلتانید. میتوانید مخلوطی از شکر، شیر و وانیل تهیه کرده و یک طرف دوناتها را داخل آن قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید مقداری کاکائو را به روش بنماری آب کرده و یک طرف دوناتها را داخل آن قرار دهید. میتوانید از ترافلهای رنگی هم برای تزیین پیراشکی دونات خود استفاده کنید. اگر به تهیه شیرینی در منزل علاقه دارید، خواندن مقاله طرز تهیه شیرینی مشهدی در بلاگ تبرک به شما پیشنهاد میشود.
نکات مهم در تهیه پیراشکی دونات
- بهتر است برای تهیه پیراشکی از آرد قنادی یا آرد همهمنظوره استفاده کنید. در این صورت پیراشکی دونات شما سبکتر و پوکتر خواهد بود.
- بهتر است باترمیلک و تخممرغ را از قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
- بهتر است مایه دونات را بیش از حد هم نزنید؛ زیرا این کار باعث سفتشدن دوناتهای شما میشوند. هم زدن آن تاحدیکه مواد با هم یکدست شوند کافی است.
کلام آخر
با دانستن دستور پخت یک دونات پیراشکی خوشمزه، ترد و پوک دیگر نیازی نیست مدام عصرانه یا صبحانه تکراری بخورید. حتی برای مهمانیها و دورهمیهایتان میتوانید دونات پیراشکی را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. همچنین اگر در منزل کودک خردسال دارید، بهتر است دونات را خودتان تهیه کرده و دیگر نگران بهداشت خوراکی کودکتان نباشید. در این مقاله ما طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دادیم. امیدواریم آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
سؤالات متداول
آیا پیراشکی دونات یک شیرینی رژیمی است؟
در حالت کلی شیرینیجات و مواد قندی معمولاً خوراکیهای رژیمی نیستند و افرادی که رژیم سالم خوری یا رژیم لاغری دارند از خوردن آنها پرهیز میکنند، اما پیراشکی دونات را میتوان جزو آن دسته از شیرینیهایی دانست که چربی و قند کمتری نسبت به سایر شیرینیها مانند شیرینی خامهای دارد. البته این در صورتی است که از دستور پخت پیراشکی دونات در فر استفاده کنید.
آیا میتوان از گانش شکلاتی برای تزیین پیراشکی دونات استفاده کرد؟
بله، تزیین دونات پیراشکی بستگی به ذائقه شما دارد و به هر شکلی که دوست دارید میتوانید آن را تزیین کنید.
دونات را میتوان در یخچال نگهداری کرد؟
بله، میتوانید تا 2 روز دوناتها را در یخچال نگهداری کنید.
شبکه های اجتماعی