مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه غذای چینی

طرز تهیه غذای چینی

غذاهای بین‌المللی هر از گاهی سر از سفره‌های ایرانی درمی‌آورند و مورد استقبال قرار می‌گیرند. غذاهای آسیایی یکی از پرطرفدارترین‌ها هستند. کشور بزرگ چین تنوع غذایی زیادی دارد و از بین همه آنها نودل در کشورهای زیادی پرآوازه شده ‌است.

نوعی نودل خوشمزه در کشور چین آماده می‌شود که در سالهای اخیر در بین ایرانی‌ها پرطرفدار شده‌است. غذای چینی ونتوون را به‌راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و برای میهمانی و دورهمی میز خود را خلاقانه‌تر بچینید.

در این مقاله با ما همراه شوید تا طرز تهیه انواع مختلف نودل چینی را با شما به اشتراک بگذاریم.

طرز تهیه غذای چینی با سبزیجات

طرز تهیه غذای چینی با سبزیجات

غذا چینی روش‌های پخت متنوعی دارد. مردم چین و کره به سلامت و کیفیت مواد اولیه اهمیت زیادی می‌دهند. بیشتر غذاهای آنها بخارپز یا آب‌پز است. به‌ندرت غذا را سرخ می‌کنند و تغذیه سالمی دارند. اگر شما گیاه‌خوار هستید، این غذا مخصوص شما است.

مواد لازم:

  • فلفل دلمه زرد: 1 عدد
  • فلفل دلمه قرمز: 1 عدد
  • فلفل دلمه سبز: 1 عدد
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • قارچ: 5 عدد
  • پیازچه خرد شده: نصف فنجان
  • ریحان تازه خرد شده: نصف فنجان
  • نودل سبزیجات: 1 بسته
  • پودر زنجبیل: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای سس نودل

  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره سبزیجات: 1 فنجان
  • آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه غذای چینی با نودل

در مرحله اول لازم است، سس این غذا را درست کنید. یک کاسه بزرگ بردارید، مواد سس را در آن بریزید و همه مواد را به کمک همزن دستی به‌خوبی مخلوط کنید. سس مخصوص شما آماده است، آن را کنار بگذارید و به ‌سراغ سبزیجات بروید.

فلفل دلمه‌ای، قارچ وپیاز را خلالی برش دهید. برای اینکه غذای چینی ظاهر بهتری داشته باشد، همه مواد را به یک اندازه برش دهید. در یک تابه گود، روغن بریزید و ابتدا پیاز را به آن اضافه کنید.

توجه کنید که در طرز تهیه غذای چینی نباید مواد را بیش از حد تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کمی سبک شدند، فلفل دلمه‌‌ای‌ها را اضافه کنید. در مرحله آخر قارچ را بریزید و روی همه آنها پودر زنجبیل بپاشید.

کمی حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند. بعد از اینکه مواد را به‌خوبی تفت دادید، نودل را از بسته خارج کنید و روی سبزیجات بگذارید. سس را داخل تابه ریخته و درب تابه را ببندید. تنها 3 دقیقه زمان لازم است تا سس به خورد سبزیجات و نودل برود. غذای شما آماده است.

اگر نودل ندارید، شما می‌توانید به‌جای آن از ماکارونی رشته‌ای استفاده کنید، با این تفاوت که لازم است از قبل ماکارونی را با آب بپزید و آبکش کنید.

سس سویا به‌جای نمک در این غذا استفاده می‌شود. نودل سبزیجات رنگ و ظاهر زیبایی دارد و انتخاب رب باکیفیت، طعم آن را دوچندان می‌کند. پیشنهاد ما رب گوجه‌فرنگی تبرک است که در شرایط استاندارد و بهداشتی تولید شده و مخصوص غذاهای سالم است.

طرز تهیه وونتون چینی

طرز تهیه وونتون چینی

ونتوون یا دامپلینگ آسیایی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که مردم چین و کره آن را درست می‌کنند. روش پخت آن کار ساده‌ای است که در اینجا به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر دامپلینگ

  • آرد: 2 فنجان
  • روغن مخصوص پخت‌وپز: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم: 1 فنجان

مواد لازم برای مواد داخل خمیر

  • سیر: 2 حبه
  • پیازچه خرد شده: نصف فنجان
  • کلم خرد شده: 1 فنجان
  • هویج رنده شده: نصف فنجان
  • زنجبیل رنده شده: 1 قاشق مرباخوری
  • سرکه سفید: 1 قاشق چای‌خوری
  • سس سویا: 1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه بهترین غذای چینی

این غذا نوعی دامپلینگ گیاهی مخصوص افراد گیاه‌خوار است. ابتدا باید خمیر آن را درست کنید. نمک و آرد را در یک کاسه به‌خوبی مخلوط کنید، سپس آرد را کم‌کم به آنها اضافه کنید. خمیر را به‌اندازه‌ای ورز دهید تا به دست شما نچسبد.

خمیر آماده شده را داخل یک کاسه بگذارید، روی آن یک پارچه نخی بکشید. اجازه دهید خمیر 30 دقیقه استراحت کند.

برای تهیه مواد داخل خمیر، یک تایه نچسب برداشته، کمی روغن مخصوص پخت‌وپز داخل آن بریزید. در مرحله اول هویج و کلم را در آن کمی تفت دهید، سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید.

مواد داخل دامپلینگ را با سس سویا کامل کنید و در پایان پیازچه‌ها را اضافه کنید. مواد نباید بیش از حد تفت داده شوند. تازگی سبزیجات حفظ شود و فقط کمی حرارت کافی است. در مرحله آخر سرکه را اضافه کنید تا طعم ترش و دلپذیری به غذا بدهد.

سس سویا طعم شوری دارد و به‌جای نمک در غذاهای چینی است. این سس، غذای شما را غلیظ و کاراملی می‌کند. اگر طعم آن را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید یا به‌جای آن از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

خمیر را به کمک وردنه پهن کرده و به کمک قالب، ورقه‌های گرد از آن دربیاورید. یک قاشق از مواد را داخل خمیر بگذارید و گوشه خمیر را به سمت بالا چین دهید. خمیر پر شده را به‌خوبی مهر و موم کنید تا مواد از آن خارج نشود.

یک قابلمه نچسب را با چند قطره روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. خمیر دامپلینگ را کف قابلمه بچینید و چند دقیقه منتظر بمانید تا طلایی شوند. یک فنجان آب‌جوش بر روی خمیرها بریزید و حرارت را کم کنید تا به‌خوبی بخارپز شوند.

شما می‌توانید خمیر را روی توری بچینید تا آب مستقیم به آنها نفوذ نکند یا از دستگاه بخارپز استفاده کنید. تنها 10 دقیقه لازم است تا کوفته دامپلینگ شما آماده شود. این غذا را با نام ونتوون می‌شناسند و برای جشن‌ها آن را با ترشی کیمچی سرو می‌کنند.

برای درست کردن این غذای سالم و گیاهی به‌هیچ وجه از روغن سرخ‌کردنی یا روغن جامد استفاده نکنید. روغن سویا تبرک طعم دلپذیری به این غذا می‌دهد و مناسب آشپزی آسیایی است.

طرز تهیه غذای چینی با مرغ و سبزیجات

طرز تهیه غذای چینی با مرغ و سبزیجات

غذای چینی با فیله مرغ یک وعده خوشمزه و سرشار از پروتئین است. اگر از غذاهای ایرانی و برنج خسته شدید، غذای چینی خیلی راحت آماده می‌شود و برای ناهار امروز کارتان را راه می‌اندازد.

مواد لازم:

  • فیله مرغ: 400 گرم
  • فلفل دلمه رنگی: 1 عدد
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • کدو سبز: 2 عدد
  • قارچ: 400 گرم
  • سس سویا: 6 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
  • کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • نودل: 4 بسته

طرز تهیه غذای چینی با رشته

برای اینکه ظاهر غذا زیبا و دلپذیر باشد، تمام سبزیجات را به یک اندازه و به‌صورت رشته‌ای یا خلالی برش دهید. رشته‌های مرغ و سبزیجات در کنار نودل، اشتهابرانگیز و دلچسب خواهد بود.

یک تابه بزرگ برداشته و کمی روغن زیتون در آن بریزید. در مرحله اول مرغ‌ها را با حرارت ملایم تفت دهید تا خوب بپزند. بعد از آن هویج را اضافه کنید، زیرا بافت سفتی دارد و زمان پخت آن بیشتر است.

بعد از هویج، به‌ترتیب پیاز، کدو و فلفل دلمه را اضافه کنید. مواد را به‌طور مداوم هم بزنید تا حرارت ملایم به‌طور یکدست به آنها برسد. لازم نیست سبزیجات را زیاد تفت دهید تا طلایی شوند. تنها کمی حرارت برای پخت این غذا کافی است.

در مرحله آخر قارچ‌ها را اضافه کنید و حرارت را کمی بیشتر کنید تا آب نیندازند. بعد از اینکه سبزیجات کمی سبک و طلایی شدند، سس سویا را اضافه کرده و نودل‌ها را روی مواد بگذارید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا نودل‌ها نرم شوند.

غذا چینی را از روی حرارت بردارید و روی آن کنجد و آویشن بپاشید و در ظرف گود سرو کنید.

کلام آخر

مردم آسیای شرقی علاقه زیادی به غذاهای سالم همراه با سبزیجات فراوان دارند. غذای چینی یا خوراک سبزیجات و نودل یکی از خوشمزه‌ترین غذاها است که در کشورهای دیگر هم مورد استقبال قرار گرفته ‌است.

درست کردن غذای چینی کار بسیار راحتی است و در زمان کوتاهی می‌توانید آن را درست کنید. در این مقاله شما را با چند دستور پخت غذای چینی آشنا کردیم. شما هم می‌توانید روش پخت نودل خود را با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول:

غذای چینی را چطور با ماکارونی درست کنیم؟

شما می‌توانید به‌جای نودل، از ماکارونی رشته‌ای استفاده کنید، با این تفاوت که لازم است از قبل ماکارونی را با آب بپزید و آبکش کنید.

چرا در غذای چینی از سس سویا استفاده می‌شود؟

سس سویا طعم شوری دارد و به‌جای نمک در غذاهای چینی است. این سس، غذای شما را غلیظ و کاراملی می‌کند.

چه‌چیزی به‌جای سس سویا در غذای چینی بریزیم؟

اگر طعم سس سویا را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید یا به‌جای آن از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

 

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید