مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

حدود هزاران سال پیش هویج با ظاهر و طعمی متفاوت‌تر از شکل امروزی در منطقه‌ای که امروزه به آن افغانستان می‌گوییم، کشت می‌شد. تغییر و اصلاح ژنتیک هویج موجب شد تا این میوه را به‌صورت خام و پخته در دسر و خوراک‌های متعددی به کار ببرند. مربا هویج، ترشی هویج، آب هویج و کیک هویج نمونه‌ای از محصولات فراوری شده این میوه هستند.

این مقاله از مجله آشپزی تبرک به طرز تهیه کیک هویج و نکات طلایی آن اختصاص داده شده است. با مطالعه مقاله پیش رو و در نظر گرفتن نکات تکمیلی آن، امکان پخت کیک هویج به روش قنادی برایتان میسر خواهد بود.

طرز تهیه کیک هویج به روش حرفه‌ای‌ها

اگر قصد دارید که کیک هویج را به روش قنادها تهیه کنید، باید مواد اولیه زیر را فراهم کرده و مطابق دستور پیش بروید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج عبارتند از:

آرد قنادی: 2 پیمانه

هویج متوسط: 3 عدد

تخم‌مرغ متوسط: 5 عدد

شکر: 1 پیمانه

گردو خرد شده: 1/2 پیمانه

بیکینگ‌پودر: 1/2 قاشق چای‌خوری

وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری

دارچین: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

جوز هندی: 1/4 قاشق چای‌خوری

روغن: 1 پیمانه

چگونه در قابلمه کیک هویج بپزیم؟

مراحل تهیه کیک هویج خانگی

  • کارمان را با شست‌وشو هویج‌ها آغاز می‌کنیم.
  • هویج‌ها را پوست گرفته و با رنده ریز، آن‌ها را خرد می‌کنیم.
  • تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم و در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم.
  • با همزن دستی یا همزن برقی تخم‌مرغ‌ها را مخلوط می‌کنیم تا از حالت لختگی در بیایند.
  • حالا نوبت به افزودن وانیل و شکر به تخم‌مرغ‌ها می‌رسد.
  • همه مواد را به مدت 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا حجم مواد دو برابر شده و یک مایه کرمی رنگ و کش‌دار به وجود بیاید.
  • اکنون باید روغن را به محتویات کاسه اضافه کنیم و به مدت یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهیم.
  • پس از اینکه آرد را 3 مرتبه الک کردید باید با دارچین، بیکینگ‌پودر، نمک و جوز هندی مخلوط کنید.
  • مواد خشک را به‌آرامی به مواد خیس اضافه کنید و آهسته در یک‌جهت مواد را ترکیب کنید.
  • اکنون باید هویج و گردوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید تا هویج و گردو در سراسر مایه کیک پخش شوند.
  • فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه گرم کنید.
  • تا محیط داخلی فر گرم شود، مشغول آماده‌سازی قالب کیک خواهیم شد.
  • قالبی را انتخاب کنید که مایه کیک نصف آن را بپوشاند.
  • کف و دیواره قالب را با فرچه و کمی کره یا روغن چرب کنید.
  • درصورتی‌که به کاغذ روغنی دسترسی دارید به‌اندازه کف قالب ببرید.
  • پس از اینکه کاغذروغنی را در قالب پهن کردید، مایه کیک را به‌آرامی داخل قالب بریزید.
  • در انتها قالب را با چند ضربه کوتاه و آهسته به میز کارتان بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود.
  • تمامی این مراحل نهایتاً 5 دقیقه زمان خواهد برد؛ بنابراین شما به 45 دقیقه زمان برای پخت کیک هویج و گردو نیاز خواهید داشت.
  • با گذشت 35 دقیقه خلال یا سیخ چوبی را داخل کیک فرو می‌بریم. اگر محتویات خمیری به خلال نچسبیده باشد، پخت کامل شده است.
  • کمی عسل و کره نرم شده را به کمک فرچه روی کیک هویج و دارچین رومال کنید تا لایه بیرونی آن طلایی شود.
  • ۲ دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا روی کیک طلایی شود.
  • اجازه دهید تا کیک از حرارت بیفتد و سپس از داخل فر خارج کنید. این کار باعث می‌شود که پف کیک از بین نرود.
  • با گذشت این زمان کیک را توری فلزی بگذارید تا از قالب خارج شود.
  • کارمان به اتمام رسید یک فنجان چای و یک برش کیک هویج برای یک ضیافت خودمانی کافی است. نوش جان.مراحل تهیه کیک هویج خانگی

چگونه در قابلمه کیک هویج بپزیم؟

اگر به فر دسترسی ندارید می‌توانید مایه کیک را طبق دستور تهیه کیک هویج و گردو مواد کیک را آماده کنید.

  • قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و مانند قالب برای ریختن مایه کیک آن را آماده کنید.
  • قابلمه را چرب کرده و کف آن را کاغذروغنی بیندازید.
  • مایه کیک را داخل قابلمه بریزید و درپوش آن را با دم‌کنی کاملاً مهروموم کنید.
  • اجاق را به حالت دم‌کنی تنظیم کرده و روی آن شعله‌پخش‌کن بگذارید.
  • حدود 60 دقیقه زمان برای پخت کیک لازم است.
  • تست پخت را مطابق دستور قبلی انجام دهید. نوش جان.

فوت و فن‌های طرز تهیه کیک هویج

با در نظر گرفتن تمامی نکات گفته شده در دستور تهیه کیک هویج شما به یک کیک ایده‌آل خواهید رسید.

  • شما می‌توانید شیر را هم به ترکیبات کیک هویج اضافه کنید. درصورتی‌که از یک پیمانه شیر استفاده کردید، 2 عدد تخم‌مرغ را حذف کنید. حذف بیشتر از 2 عدد تخم‌مرغ اصلاً مجاز نیست.
  • قالب کیک را در طبقه وسط قرار دهید.
  • اضافه کردن گردو و جوز هندی کاملاً اختیاری است.
  • برای داشتن کیک باکیفیت تمامی مواد را پیش از مخلوط کردن در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسند و هم دما باشند.
  • در صورت تمایل می‌توانید 1/3 پیمانه کشمش نیز به مایه کیک اضافه کنید.

علاوه بر کیک هویج انواع شیرینی و دسر نیز با این میوه تهیه می‌شود که می‌توانید فهرستی از این دستورها را در بلاگ تبرک ببینید. برای مثال طرز تهیه شیرینی مربای هویج.

کلام آخر

خواص فراوان هویج سبب شده تا پای این میوه به پخت انواع کیک و کوکی نیز باز شود. در این مقاله از مجله تبرک طرز تهیه کیک هویج به روش قنادی را بررسی کردیم. نکات طلایی و فوت و فن‌های مربوط به پخت این دسر را در اختیارتان قرار دادیم. شما می‌توانید با رعایت نسبت‌ها و نکات مطرح شده کیک هویج خانگی را به بهترین شیوه ممکن طبخ کنید. در صورت مفید بودن مطالب این مقاله لطفاً آن را برای دوستان خود ارسال کنید.

سؤالات متداول

آیا امکان حذف دارچین از ترکیب کیک هویج وجود دارد؟

دارچین جز اساسی این کیک است. درصورتی‌که به این ماده حساسیت دارید می‌توانید از ترکیب کیک هویج حذف کنید؛ اما به طعم اصیل این دسر دست پیدا نخواهید کرد.

برای لطیف شدن بافت کیک هویج از چه ماده‌ای می‌توان استفاده کرد؟

یک پیمانه شیر می‌تواند بافت لطیف‌تری به کیک هویج شما ببخشد.

برای داشتن کیک هویج سبک و پوک چه باید کرد؟

تخم‌مرغ‌ها را به‌خوبی هم بزنید تا کرمی و سبک شود. مواد را بسته به مقیاس و تناسب دستور در مایه کیک بریزید. مایه کیک را در یک‌جهت هم بزنید. در فر را بلافاصله پس از پخت باز نکنید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید