مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه شیرینی مربای هویج

طرز تهیه شیرینی مربای هویج

شیرینی‌های مربایی، جایگاه بسیار ویژه‌ای در میان انواع کیک و شیرینی دارند و مربای موجود درون آن‌ها باعث می‌شود طعم بی‌نظیری پیدا کنند.

شیرینی مربای هویج دقیقاً یکی از همان شیرینی‌های مربایی جذاب و خوشمزه است که اگر یک‌بار آن را امتحان کنید، از مزه بی‌نظیرش سیر نمی‌شوید.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی مربای هویج آشنا کنیم. اگر به‌دنبال یک شیرینی جدید، خوش طعم و متفاوت هستید، حتما این مقاله را بخوانید.

شیرینی هویج چیست؟

شیرینی هویج

شیرینی‌ها در انواع گوناگون و طعم‌های میوه‌ای وجود دارند که عطر و مزه آن‌ها همیشه در خاطر می‌ماند. شیرینی هویج یکی از همین شیرینی و کیک‌های جذابی است که عطروطعم بی‌نظیر آن می‌تواند شما را عاشق خودش کند.

شیرینی هویج بهترین نوع شیرینی و کیک برای مهمانی و دورهمی است که ترکیب آن همراه با چای تازه‌دم بسیار جذاب می‌شود‌. پایه اصلی این شیرینی را مربای هویج تشکیل می‌دهد و طعم آن در سراسر شیرینی پخش می‌شود و کامتان را شیرین می‌کند. طرز تهیه شیرینی مربای هویج آسان است و می‌توانید هر زمان که آن را هوس کردید، درست کنید.

مقاله طرز تهیه شیرینی مشهدی را بخوانید و از درست‌کردن این شیرینی بی‌نظیر لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی مربای هویج ساده

برای تهیه شیرینی مربای هویج به مواد زیر نیاز داریم:

  • کره نرم شده: 130 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • پودر هل: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • عسل: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد: 230 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
  • پسته: به مقدار لازم
  • نارگیل: به مقدار لازم

برای تهیه این شیرینی در یک کاسه، کره نرم شده و شکر بریزید و با همزن برقی هم بزنید. پودر هل، یک قاشق غذاخوری از عسل و تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به‌حالت خمیر شکل درآیند. مواد آماده شده را در پلاستیک فریزر بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. سپس با استفاده از قالب به خمیر آماده شده، شکل دهید و  در ظرف فر بچینید. خمیر را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه فر قرار دهید. در مرحله نهایی روی خمیر را با عسل چرب کنید و روی آن با پسته یا نارگیل آغشته کنید و در وسط خمیر آماده شده، مربای هویج بریزید.

طرز تهیه شیرینی مربای هویج خانگی

طرز تهیه شیرینی مربای هویج خانگی

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی مربای هویج عبارتند از:

  • آرد: 2 کیلو و نیم
  • روغن: 1/3 لیوان
  • مربای هویج: ۱ لیوان
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: نصف لیوان
  • بیکینگ‌پودر: نصف قاشق غذاخوری
  • شهد مربا: ۱ لیوان
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گردوی خردشده: نصف لیوان
  • هل و وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه شیرینی مربای هویج

پخت شیرینی مربای هویج نیاز به آماده‌کردن مواد اولیه و موردنیاز برای آن دارد، بنابراین ابتدا این مواد و مقادیر لازم آن را تهیه و آماده کنید. پس از آنکه همه مواد را تهیه کردید، کار آماده‌کردن کیک مربای هویج آغاز می‌شود.

با خواندن مقاله مربای هویج چه خاصیتی دارد، با این نوع مربا بیشتر آشنا شوید.

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و اجازه دهید داخل فر گرم شود.

تخم‌مرغ‌ها را به‌خوبی بشویید و پس از شکستن در ظرف، کاملاً به هم بزنید تا حالت حجم‌دار پیدا کنند. سپس شکر را اضافه کنید و به‌هم‌زدن آن همراه با تخم‌مرغ ادامه دهید.

حالا نوبت به هل و وانیل می‌رسد. بهتر است پوست هل را بگیرید و آن را آسیاب کنید. هل و وانیل را به ترکیب تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و آن را به هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شوند. در مرحله بعدی، شکر را اضافه کنید و مجدداً به هم بزنید. مربای هویج را هم به مواد اضافه کنید و آن را در تمام سطح مایع پخش کنید.

در این مرحله، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم ترکیب کرده و سه بار آن‌ها را الک کنید تا حالت نرم پیدا کنند. گردوی خرد شده را به مواد الک شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و مراحل طرز تهیه شیرینی مربای هویج کامل شود.

حالا نوبت به ترکیب همه مواد با هم می‌رسد. ترکیب مایع و آرد را با هم مخلوط کنید. حواستان باشد که آرد را بسیار آرام به مواد اضافه کنید و با کمک لیسک شیرینی‌پزی، به شکل دورانی آن را به هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله بعدی برای تهیه شیرینی مربای هویج، آماده‌کردن قالب است. قالب خود را کمی چرب و آردپاشی کنید و مواد را داخل آن بریزید.

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و حدود ۵۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا به‌خوبی پخته و سطح آن طلایی‌رنگ شود.

پس از گذشت ۵۰ دقیقه، با فرو کردن یک خلال دندان داخل کیک و شیرینی مربای هویج می‌توانید بفهمید که داخل کیک به‌خوبی پخته است یا خیر.

اگر شیرینی شما آماده شده، آن را خارج کرده و پس از آن که کمی خنک شد، از داخل قالب بیرون بیاورید.

شیرینی مربای هویج شما آماده است. آن را همراه با عزیزانتان و با یک لیوان چای تازه‌دم خوش‌عطر نوش جان کنید.

نکات مهم برای پخت شیرینی مربای هویج

نکات مهم برای پخت شیرینی مربای هویج

  • حتماً پیش از استفاده از آرد، آن را سه بار الک کنید تا به‌صورت کاملاً نرم و یکدست درآید. این کار به یکدست شدن بافت کیک و شیرینی شما کمک می‌کند.
  • شما می‎توانید این شیرینی را با انواع مربا درست کنید.
  • اگر می‌خواهید کیک و شیرینی مربای هویج خود را در قالب بزرگ درست کنید، برای پخت آن به ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارید. اما، اگر قصد دارید آن را در قالب‌های کوچک درست کنید، ۲۰ دقیقه زمان برای پخت آن کافی است.
  • اگر از طعم دارچین خوشتان می‌آید، می‌توانید کمی دارچین را هم به این ترکیب اضافه کنید.

کلام آخر

شیرینی مربای هویج آن‌قدر خوشمزه و جذاب است که نمی‌توان از آن گذشت. این شیرینی محبوب را برای عزیزانتان تهیه و همراه با چای یا نسکافه نوش جان کنید.

در این مقاله تلاش کردیم طرز تهیه شیرینی مربای هویج را به شما آموزش دهیم. اگر دوست دارید این شیرینی پرطرفدار را نوش جان کنید، همین حالا و با این دستور آسان، آن را تهیه کنید.

سؤالات متداول:

زمان پخت شیرینی مربای هویج چقدر است؟

برای پخت شیرینی یا کیک مربای هویج در قالب بزرگ به ۵۰ دقیقه زمان و برای پخت آن در قالب‌های کوچک به ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارید.

آیا می‌توان به شیرینی مربای هویج، دارچین اضافه کرد؟

اضافه‌کردن دارچین به شیرینی مربای هویج کاملاً به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. اگر از طعم دارچین خوشتان می‌آید، می‌توانید آن را به شیرینی خود اضافه کنید.

آیا با مربای دیگر هم می‌توان این شیرینی را درست کرد؟

بله، شما با انواع مربا می‎توانید این شیرینی را درست کنید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید