مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کیک اسفناج

طرز تهیه کیک اسفناج

ما وقتی شادی به سراغمان می‌آید، کیک می‌پزیم تا کام خود را شیرین کنیم. وقتی احساس کسالت و رخوت به سراغمان می‌آید، کیک می‌پزیم تا بوی وانیل کمی سر حالمان کند. برای تولد، فارغ‌التحصیلی، دورهمی، بی‌دلیل، با دلیل، خلاصه به بهانه‌های مختلف کیک می‌پزیم. یکی از کارهای مشترک مردم در پاندمی کرونا و سراسر دنیا کیک پختن بود!

کیک‌ها بی‌نهایت طعم و روش پخت دارند و با هر چیزی که فکر کنید کیک پخته می‌شود. البته هر فرد به نوع خاصی از کیک علاقه دارد. یکی کیک شکلاتی می‌پسندد و دیگری چیز کیک را ترجیح می‌دهد، اما اغلب به‌سختی طعم‌های جدید را تجربه می‌کنیم. به‌عنوان‌مثال، چه کسی فکر می‌کرد پختن کیک اسفناج در فرهنگ ما باب شود و عده‌ای با اشتیاق این کیک را سفارش دهند؟

چرا باید به خود فرصت تجربه این کیک هیجان‌انگیز را بدهیم؟ به دلیل خواص بی‌نظیر اسفناج! شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که از خوردن این کیک سر باز می‌زنید و یک کیک شکلاتی ساده را ترجیح می‌دهید، اما یک‌بار هم که شده این کیک را امتحان کنید. نتیجه نهایی غافلگیرتان می‌کند! یک کیک سبز اسفنجی زیبا که بهترین روش خوردن اسفناج برای کسانی است که اسفناج خام نمی‌خورند. با مقاله طرز تهیه کیک اسفناج از مجله تبرک همراه باشید.

آشنایی با خواص اسفناج

خواص اسفناج

شناخت خواص این گیاه ارزشمند، شما را به استفاده بیشتر از آن در کیک و نوشیدنی‌های مختلف ترغیب می‌کند. اسفناج، این گیاه سبزرنگ، سرشار از مواد مغذی مفید برای بدن است. از جمله خواص اسفناج می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن و تنظیم سازوکار درست قلب اشاره کرد. این گیاه کم‌کالری منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و آهن است و به همین دلیل مصرف آن سطح انرژی شما را در طول روز بالا نگه‌داشته و احساس سرزندگی می‌کنید.

اسفناج را یک سوپرفود می‌نامند، چرا که در کنار خواص بی‌نظیری که دارد از بیماری‌های بسیاری مانند سرطان، قند خون، کم‌بینایی و … جلوگیری می‌کند. اگر بخواهیم تا فردا می‌شود درباره خواص اسفناج صحبت کرد، اما قصد ما از این توضیحات ترغیب شما به یادگیری طرز تهیه کیک اسفناج است. مقاله خواص اسفناج در بدنسازی به‌طور گسترده‌ای ویژگی‌های اسفناج را پوشش داده است.

طرز تهیه کیک اسفناج خانگی

برای تهیه کیک اسفناج خانگی به مواد زیر نیاز داریم:

  • شکر: 1 پیمانه
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • وانیل: 1/4 قاشق‌ چای‎خوری
  • آرد: 2 پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق‎ غذاخوری
  • روغن: 30 گرم
  • پوره اسفناج: 1 پیمانه

برای تهیه کیک اسفناج ابتدا در یک ظرف شکر و تخم مرغ بریزید و با همزن برقی با هم ترکیب کنید. سپس وانیل، آرد و دارچین را به ترکیب اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط‎ کنید. در مرحله بعد روغن را به مواد اضافه کنید و با همزن ترکیب کنید. سپس پوره اسفناج را به ترکیب اضافه کنید و با قاشق کامل هم بزنید. ظرف فر را با روغن چرب کنید و مواد آماده شده را در آن بریزید. ظرف فر را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه فر قرار دهید. برای تزیین کیک اسفناج خود می‎توانید از خامه و … استفاده کنید.

اگر به کیک‌های میوه‌ای علاقه دارید، می‌توانید به مقاله طرز تهیه کیک آلبالو سر بزنید و از این کیک خوشمزه برای خود و خانواده درست کنید.

طرز تهیه کیک اسفناج ساده

طرز تهیه کیک اسفناج ساده

اگر می‌خواهید مهمانان خود را با یک کیک سبز وانیلی غافلگیر کنید، طرز تهیه کیک اسفناج ساده را یاد بگیرید. رنگ سبز این کیک باورنکردنی زیباست و خبری هم از طعم و عطر اسفناج در آن نیست! شما یک کیک سبزرنگ وانیلی خواهید داشت که خوشمزه و سالم است. این کیک گزینه خوبی برای مهمانی‌های عصرانه در فصل اسفناج و یا درست‌کردن کیک تولد یک فرد خاص است.

مواد لازم:

  • اسفناج خام: 150 گرم
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
  • شکر: 150 گرم
  • سس سیب: 100 گرم
  • روغن گیاهی: 100 میلی‌لیتر
  • آرد سفید: 250 گرم
  • بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در مرحله بعد ظرف مناسب کیک پختن را با کره کامل چرب کنید. بعدازاین اقدامات به سراغ اسفناج بروید. ابتدا آن را چند دقیقه‌ای بجوشانید و با آب سرد به آن شوک وارد کنید. شستن اسفناج با آب سرد، رطوبت اضافی و غیرضروری را از آن خارج می‌کند. سپس آن را با همزن برقی خوب له کرده و کناری بگذارید.

تخم‌مرغ، روغن، وانیل، سس سیب و شکر را خوب با همزن مخلوط کنید و سپس اسفناج را به این ترکیب اضافه کنید. خیلی مهم است که آرد، نمک و بکینگ پودر را قبل از ترکیب خوب الک کنید. الک کردن باعث می‌شود کیک اسفناج شما به‌خوبی پف کند.

مواد کیک را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. سپس یک سیخ یا چنگال کوچک در کیک فرو کنید تا از پخته‌شدن آن مطمئن شوید. اگر مواد به سیخ نچسبید یعنی کیک شما آماده بیرون آمدن از فر است.

تزیین کیک اسفناج وانیلی به ذائقه شما بستگی دارد، به همین دلیل در اینجا دستور خاصی را مطرح نمی‌کنیم، اما یک روکش وانیلی شاید با طعم وانیلی این کیک هماهنگ باشد. اگر هنوز هم به درست‌کردن این کیک شک دارید، این دستور طرز تهیه کیک خیس را امتحان کنید.

طرز تهیه کیک اسفناج پنیری

طرز تهیه کیک اسفناج پنیری

اگر به دنبال یک میان‌وعده سالم و خوشمزه هستید و چیزی به ذهنتان نمی‌رسد، این دستور را امتحان کنید. بار‌ها پیش‌ آمده که از فشار گرسنگی، در یخچال را باز و بسته می‌کنیم اما غذای دندان‌گیری نصیبمان نمی‌شود. یادگیری طرز تهیه کیک اسفناج پنیری به درد همین مواقع می‌خورد.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شیر: 100 میلی‌لیتر
  • آرد: 180 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا:200 گرم
  • روغن نباتی: 150 میلی‌لیتر
  • اسفناج تازه: 250 گرم
  • ریحان: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

اسفناج را خوب بشویید، خرد کنید و کنار بگذارید. یک ظرف بزرگ برداشته و به آن شیر، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن این ترکیبات، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید. دوباره آنقدر هم بزنید که مایه کیک یک‌دست شود. در آخر نیز پنیر فتا، اسفناج از قبل خرد شده و برگ‌های ریحان را اضافه کنید. این مخلوط را 20 دقیقه کنار بگذارید.

در مرحله آخر مایه اسفناج را در ظرفی مناسب که از قبل چرب شده بریزید و در فر قرار دهید. ظرف را به مدت 45 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

اگر از طرفداران کیک‌های پنیری هستید، خواندن مقاله طرز تهیه چیز کیک شکلاتی را از دست ندهید.

کلام آخر

اگر در همه فصول به اسفناج دسترسی دارید، قدر آن را بدانید! این گیاه سبز را به هر طریق ممکن در وعده اعضای خانواده خود وارد کنید تا از خواص آن بهره ببرند. رنگ‌ها تأثیر زیادی در ترغیب بچه‌ها به خوردن غذا دارند. رنگ سبز کیک اسفناج برای بچه‌ها تحریک‌کننده است. درست‌کردن کیک اسفناج به شما کمک می‌کند که مصرف اسفناج را در برنامه غذایی آن‌ها وارد کنید. اگر از طعم و ظاهر متداول کیک‌ها خسته شده‌اید، حتماً این کیک سبزرنگ را امتحان کنید.

سوالات متداول:

مهمترین خاصیت اسفناج چیست؟

این گیاه سبزرنگ سرشار از مواد مغذی موردنیاز بدن انسان است. علاوه بر داشتن ترکیباتی مثل پروتئین، آهن و کلسیم، از خطر ابتدا به بیماری‌هایی مثل سرطان، قند خون جلوگیری کرده و قدرت بینایی انسان را تقویت می‌کند.

روش پخت کیک اسفناج ساده چیست؟

یک کیک وانیلی ساده را در نظر بگیرید که به آن اسفناج اضافه شده است؛ به همین آسانی است! بعد از پخت و میکس کردن اسفناج آن را به مواد کیک وانیلی اضافه کرده و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 25 دقیقه در فر می‌گذارید.

مدت ‌زمان مورد نیاز برای پخت کیک اسفناج چند است؟

زمان پخت کیک اسفناج به نوع کیک اسفناج، حجم کیک اسفناج و دمای فر بستگی دارد. به همین دلیل دستورالعمل مخصوص به مدل کیک خود را نگاه کنید. این درجه حرارت از 25 درجه تا 50 درجه متغیر است.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید