مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کیک آلبالو

طرز تهیه کیک آلبالو

آلبالو یکی از پرطرفدارترین میوه‌های تابستانی است. این میوه قابلیت آن را دارد که به خوراکی‌های خوشمزه تبدیل شود. بسیاری از افراد این میوه را در فریز نگهداری می‌کنند تا در فصل‌های دیگر سال هم از نعمت آن بهره‌مند شوند، چرا که از چای آلبالو گرفته تا مربای آن در همه خانه‌ها محبوب است. در این مطلب از مجله تبرک به سراغ طرز تهیه کیک آلبالوی خانگی رفته‌ایم تا در چشم به‌هم‌زدنی یک دسر و میان وعده خوشمزه تهیه کنیم.

نکات جالب درباره کیک آلبالو

نکات جالب درباره کیک آلبالو

اولین‌بار این کیک خوشمزه در بریتانیا و احتمالاً در سال‌های ۱۹۱۵ یا کمی پس از آن تهیه و سرو شد. البته خیلی زود شهرت و محبوبیت آن به کشورهای دیگر هم سفر کرد. در پی پیداکردن اسم کسی که اولین‌بار به سراغ این ترکیب جادویی رفت، به دو نام برمی‌خوریم؛ جوزف کلر در سال ۱۹۱۵ و ادوین هیلدبراند در سال ۱۹۳۴ که هنوز هم نمی‌توان به طور دقیق ادعا کرد که چه کسی این کیک را اولین‌بار تهیه کرده است. معمولاً برای تهیه این کیک از مربای آلبالو یا میوه کمپوت شده استفاده می‌کنند. چرا که میوه تازه و زنده ممکن است به کف خمیر فرو برود یا آب بیندازد و بافت اسفنجی کیک را خراب کند.

اگر شما هم از طرفداران طعم آلبالو هستید، پس حتماً طرز تهیه خورشت سیب آلبالو را بخوانید و در اولین فرصت این غذا را تهیه کنید.

چگونه کیک آلبالو تهیه کنیم؟

برای تهیه کیک آلبالو به مواد زیر نیاز داریم:

  • کره: 100 گرم
  • شکر: 80 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1/4 عدد
  • خامه: 100 گرم
  • آرد: 140 گرم
  • بیکینگ پودر: 1/4 چای‌خوری
  • شکلات سفید: 80 گرم
  • مربای آلبالو: به مقدار لازم

برای تهیه کیک آلبالو ابتدا در یک ظرف کره و شکر را بریزید و با همز‌ن برقی هم‎بزنید. سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی مجدد هم‎ بزنید. بعد از آن، وانیل، خامه، آرد و بیکینگ پودر را به ترکیب اضافه کنید و به کمک همزن مخلوط کنید. در نهایت شکلات سفید را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. در نهایت ترکیب را در ظرف فر به حالت یکدست بریزید. سپس تعدادی آلبالو از مربا را روی مواد بچینید. ظرف فر را در دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید. کیک آلبالوی شما آماده سرو است.  برای تزیین آن مربای آلبالو روی کیک خود بریزید.

اگر می‌خواهید مربای آلبالو تهیه کنید، اما نمی‌دانید کدام محصول بهتر است، پیشنهاد ما به شما این است که مربا آلبالو تبرک تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو

برای تهیه این کیک به تعداد 8 نفر به این مواد نیاز دارید:

  • آرد کامل و الک‌شده: 250 گرم
  • بیکینگ‌پودر: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • کره نرم شده: 227 گرم
  • شکر قهوه‌ای: 1/4 +1 فنجان
  • تخم‌مرغ بزرگ: 4 عدد
  • عصاره بادام: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • آلبالو بدون هسته: 2/5 فنجان

روش تهیه کیک آلبالو

قبل از هر کاری فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب کیک 25 سانتی را با کره چرب کنید. در قدم بعدی، مقدار بسیار کمی از آرد را با کمک یک الک کوچک روی سطح قالب بپاشید و کنار بگذارید.

نوبت ترکیب مواد خشک است. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست و ترکیب شوند.

در یک کاسه بزرگ دیگر، کره و شکر را با همزن برقی و با سرعت متوسط به بالا به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه‌کردن، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. خمیر باید صاف، سبک و پف‌دار باشد. اگر احساس کردید خمیر پاره می‌شود و یکدست نیست می‌توانید دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا دوباره یکدست شود.

سپس عصاره بادام را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مخلوط آرد را با سرعت کم با مواد خیس ترکیب کنید. برای مخلوط کردن آنها از یک لیسک سیلیکونی کمک بگیرید و مطمئن شوید که مواد کاملاً به خورد هم رفته‌اند.

خمیر را به قالب کیک آماده شده منتقل کنید. آلبالوهای بدون هسته را به‌آرامی در خمیر فشار دهید و یک الگوی دایره‌ای درست کنید. آنها را خیلی عمیق فشار ندهید وگرنه کیک در حین پخت پف می‌کند و آنها را می‌پوشاند.

کیک را حدود یک ساعت در فر قرار دهید. پس از این زمان یک خلال دندان تمیز را به مرکز کیک فرو ببرید و اگر خمیر به آن نچسبید یعنی کاملاً مغزپخت و آماده است. کیک باید طلایی باشد و دورتادور آلبالوها پف‌کرده باشد، اما همچنان روی آنها مشخص باشد.

حالا می‌توانید کیک آلبالو را از فر خارج کنید. 10 تا 15 دقیقه قبل از جداکردن از قالب اجازه دهید خنک شود.

می‌توانید این کیک خوشمزه را با انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. همچنین برای تزئین این کیک از انواع مرباهایی که طعم نزدیکی به آلبالو دارند و ترکیب خوشمزه‌ای را می‌سازند، استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با مرباها، مقاله انواع مربا را بخوانید.

کلام آخر

کیک‌های میوه‌ای همیشه و در هر فصلی محبوب هستند. کیک آلبالو با آن ترکیب ملس و دلچسبش می‌تواند درصدر لیست قرار بگیرد. شما می‌توانید این کیک را تا یک هفته در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری کنید.

سؤالات متداول:

کیک آلبالو را حتماً باید با میوه تازه تهیه کرد؟

نه لزوماً. در بسیاری از مواقع استفاده از کمپوت و مربای این میوه در کیک بهتر است.

آیا کیک آلبالو برای دیابتی‌های ممنوع است؟

شما می‌توانید شکر را از این ترکیب حذف کنید و کیکی ملس داشته باشید.

چرا کیک آلبالوی من آب انداخته است؟

استفاده از میوه‌های آبدار و کاملاً تازه، فشار دادن بیش‌ازحد میوه در خمیر کیک یا خارج نکردن هسته آلبالو از دلایل این اتفاق است.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید