مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

اگر فکر می‌کنید که پیتزا محبوب‌ترین غذای ایتالیایی در جهان است، احتمالاً تابه‌حال پاستا آلفردو را امتحان نکرده‌اید. این غذا که با استفاده از پاستا، سس آلفردو و مرغ درست می‌شود، در سراسر دنیا طرفدار دارد و خیلی‌ها هم وقتی گذرشان به رستوران می‌افتد، پاستا آلفردو گزینه شماره یکسان برای سفارش است. برای آن که با دو روش ساده و لذیذ برای طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی آشنا شوید، حتماً تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ

پاستا آلفردو با مرغ، یک غذای خامه‌ای خوشمزه است که به دلیل طعم عالی‌اش، به‌سختی می‌توانید از خوردن آن دست بکشید. باتوجه‌به اینکه برای طبخ پاستا آلفردو از خامه، کره و پنیر پیتزا استفاده می‌شود، غذایی نسبتاً پرکالری به‌حساب می‌آید. در ادامه، طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ ارائه شده است:

برای تهیه پاستا آلفردو به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

پاستا فرمی: ۵۰۰ گرم

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۳ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

خامه: ۲ فنجان

پنیر پارمسان رنده‌شده: ۱/۵ فنجان

پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

پارمسان و جعفری خردشده (برای تزیین): به میزان لازم

در یک قابلمه، مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از آن‌که آب به جوش آمد، پاستاها را داخل آن بریزید و اجازه دهید 9 تا 12 دقیقه بپزد. سپس یک فنجان از آب پاستا را بردارید و آن را آبکش کنید. در مدتی که پاستا آماده می‌شود، سینه مرغ را در ابعاد دلخواهتان خرد کنید و آن‌ها را با روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل مزه‌دار کنید. اگر چاشنی ایتالیایی در دسترس دارید، حتماً آن را هم به مرغ‌ها اضافه کنید.

در ماهیتابه مناسبی، مرغ‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید. پس از آنکه تکه‌های مرغ طلایی و خوب پخته شدند، آن‌ها را در بشقابی بریزید و کنار بگذارید. سپس کره را در همان ماهیتابه بیندازید و کمی صبر کنید تا ذوب شود. سپس سیر را در کره تفت دهید تا عطر آن بلند شود. در نهایت هم خامه و ادویه‌های دلخواه را به ترکیب کره و سیر اضافه کنید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا خامه آب شود.

در مرحله بعد باید پنیر پارمسان را به ترکیب فوق اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر هم آب شود و به خورد سایر مواد برود. در نهایت، باید تکه‌های مرغ را همراه با پاستا آبکش شده، آب پاستا، نمک و فلفل به سس اضافه کنید. این ترکیب را حسابی هم بزنید تا مواد به‌خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. پاستا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با جعفری تازه و پنیر پارمسان سرو کنید. نوش جان.

مقاله رسپی غذاهای ایتالیایی شما را با انواع غذاهای متنوع و خوشمزه ایتالیا آشنا می‌کند.

طرز تهیه پاستا آلفردو گیاهی

طرز تهیه پاستا آلفردو گیاهی

درصورتی‌که گیاه‌خوار هستید، می‌توانید پاستا آلفردو را بدون مرغ و کاملاً گیاهی نیز می‌توانید درست کنید. در ادامه طرز تهیه پاستا آلفردو گیاهی ارائه شده است:

برای طبخ پاستا آلفردو گیاهی، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

پاستا فرمی:

کره (کره گیاهی یا روغن زیتون): ۴ قاشق غذاخوری

شیر: ۱٫۵ فنجان

خامه غلیظ: ۱ فنجان

پنیر پارمسان رنده‌شده:  فنجان

سیر خردشده: ۴ حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

جعفری خردشده برای تزیین: ۲ قاشق غذاخوری

پاستاها را مثل دستور قبل بپزید و آبکش کنید. سپس کره را در یک تابه بزرگ بریزید و پس از آن که ذوب شد، سیر را با آن تفت دهید. پس از آن که سیر کمی تفت خورد و عطر آن بلند شد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید. این ترکیب را مرتب هم بزنید تا شیر و خامه حین جوش‌آمدن ته نگیرند. سپس شعله گاز را کم کرده و پنیر پارمسان، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. پس از 2 تا 3 دقیقه پاستاها را با سس مخلوط کنید و کمی بعد ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پاستا آلفردو را در ظرف دلخواهتان بریزید و با جعفری خردشده و مقداری پنیر سرو کنید. نوش جان.

اگر جزو طرفداران پاستا هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از سالاد پاستا نیز نگذرید. در مقاله طرز تهیه سالاد پاستا روش تهیه آن را آوردیم.

نکات مهم در تهیه پخت پاستا آلفردو

نکات مهم در تهیه پخت پاستا آلفردو

رعایت نکات زیر به شما کمک می‌کند که پاستا خوشمزه‌تری را درست کنید:

  • در روش دوم، برای آن که غذایی کاملاً گیاهی داشته باشید، به‌جای شیر می‌توانید از شیرهای گیاهی مانند شیر بادام، شیر نارگیل یا شیر سویا نیز استفاده کنید.
  • پاستا آلفردو گیاهی را با اسفناج و بیبی اسفناج نیز می‌توانید درست کنید.
  • در طرز تهیه پاستا آلفردو می‌توانید از قارچ هم استفاده کنید (در هر دو دستور).
  • اگر سس پاستا بیش از اندازه رقیق شد، پاستا را در مدت‌زمان بیشتر روی حرارت قرار دهید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
  • برای آن‌که سس آلفردو به‌خوبی به خورد پاستاها برود، در زمان پخت به آب پاستا روغن اضافه نکنید.
  • برای آن‌که پاستاها وا نروند و حین سرو له نشوند، آن‌ها را بیش از حد نجوشانید.
  • برای آن که پاستا با سس آلفردو به‌خوبی ترکیب شود، از یک ماهیتابه و قابلمه بزرگ برای پخت پاستا آلفردو استفاده کنید.

شما می‌توانید به مقاله طرز تهیه پاستا خانگی سر بزنید و با روش تهیه دیگری از این غذا آشنا شوید.

کلام آخر

از بین غذاهای ایتالیایی خوشمزه، پاستا آلفردو یکی از محبوب‌ترین آن‌ها است. برای خوردن این غذای خوشمزه، حتماً لازم نیست که به رستوران مراجعه کنید؛ با صرف اندکی وقت، در عرض چند دقیقه به‌راحتی می‌توانید در خانه پاستا آلفردو بپزید. در مقاله حاضر با شما درباره طرز تهیه پاستا آلفردو صحبت کردیم و دو روش ساده را در کنار فوت‌وفن‌های پخت آن در اختیارتان قرار دادیم. شما چقدر طرفدار پاستا آلفردو هستید؟ آیا تابه‌حال این غذا را در خانه درست کرده‌اید؟ تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سؤالات متداول

چگونه می‌توان طعم پاستا آلفردو را بهبود بخشید؟

استفاده از ادویه‌هایی مثل چاشنی ایتالیایی، ریحان خشک، پونه کوهی، پودر پیاز و… طعم پاستا را بسیار دلچسب و لذیذ می‌کند. در طرز تهیه پاستا آلفردو، از قارچ و اسفناج نیز می‌توانید استفاده کنید.

چه‎کار کنیم سس به‌خوبی به خورد پاستاها برود؟

در زمان پخت پاستا، به آب آن روغن اضافه نکنید. همچنین بهتر است پاستا را داغ با سس ترکیب کنید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه با سس روی حرارت بماند. یک ترفند جادویی دیگر این است که در زمان مخلوط‌کردن پاستا با سس، کمی آب پاستا هم اضافه کنید.

چه‌کار کنیم پاستا آلفردو خامه‌ای شود؟

پاستا را از قبل نپزید و بلافاصله پس از آبکش کردن با سس مخلوط کنید. همچنین، پیش از آبکشی‌کردن مقداری از آب آن را کنار بگذارید و در آخر، پنیر را به آن اضافه کنید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید