مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه مربای سیب زرد

طرز تهیه مربای سیب زرد

مربا به‌عنوان یک میان‌وعده یا برای صبحانه و شروع یک روز پرانرژی یک انتخاب بی‌رقیب و سالم است، خصوصاً اگر مربا در منزل توسط شما و با یک دستور پخت کامل بدون نقص آماده‌ شده باشد. مربای سیب زرد هم یک نوع از انواع مختلف و متنوع مرباهاست که می‌توانید با پخت آن، هم یک تجربه جدید کسب کنید و هم از طعم شیرین و دل‌پذیر آن لذت ببرید. اگر علاقه‌مند به یادگیری و آشنایی با روش پخت مربای سیب زرد هستید، تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب زرد

مواد لازم برای تهیه مربای سیب زرد

میزان مواد ذکرشده در ادامه مطلب برای یک شیشه متوسط مربا است. شما می‌توانید با توجه ‌به مقدار مصرف خود، مواد زیر را افزایش دهید و مربای بیشتری را آماده کنید.

  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • سیب: ۱ کیلوگرم
  • گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل پخت مربا سیب زرد

مراحل پخت مربا سیب زرد

استفاده از انواع مربا خانگی در صبحانه یک انتخاب سالم و پرانرژی است. برای شروع تهیه مربای سیب زرد ابتدا شما باید سیب‌های زرد را شسته، پوست آن‌ها را گرفته و هسته‌ها را جدا کنید. برای زیباتر شدن ظاهر مربا شما می‌توانید سیب‌ها را به‌صورت مکعبی برش دهید یا از قالب‌ها و کاترهایی با اشکال مختلف استفاده کنید تا مربای سیب مجلسی و زیباتری داشته باشید.

سیب‌های برش خورده را در یک‌کاسه یا ظرفی گود ریخته و یک لیوان آب با 3 قاشق غذاخوری آب‌لیمو را مخلوط کرده و روی سیب‌ها بریزید. سطح آب ترکیب‌شده با لیموترش باید کمی بیشتر از سطح سیب‌ها باشد. انجام‌دادن این مرحله باعث می‌شود رنگ سیب‌ها تیره نشود.

در قابلمه‌ای که متناسب با حجم سیب‌ها است، چهار لیوان آب بریزید و حرارت اجاق‌گاز را متوسط و کمی بیشتر کنید. شکر را به آب اضافه کنید و با هم زدن آهسته آن‌ها سعی کنید که شکر در آب حل شود.

پیش از اضافه‌کردن سیب‌ها به قابلمه آب جوش و شکر، سیب‌ها را در آبکش ریخته و سپس به قابلمه شربت اضافه کنید. در نظر داشته باشید وقتی‌که سیب‌ها را در آبکش ریخته‌اید روی آن‌ها آب نریزید.

وقتی شکر حل شد و به‌اصطلاح شربت آماده شد، سیب‌ها را به قابلمه اضافه کنید و حرارت اجاق‌گاز را کمی کمتر کنید. در هنگام پخت در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا رنگ مربا سرخ شده و نرم‌تر شود. استفاده از ظروف مسی در هنگام تهیه مربا باعث می‌شود طعم مربا دلپذیرتر شود.

بعد از 2 دقیقه از اضافه‌کردن سیب به قابلمه، زعفران دم‌کرده را به قابلمه اضافه کرده و به‌آهستگی مواد را هم زده تا با شربت ترکیب شوند.

کف‌های ایجادشده روی شربت را جدا کنید و به سیب‌ها 20 دقیقه زمان دهید تا نرم شده و پخته شوند. در مرحله آخر، گلاب را اضافه کنید و آهسته هم بزنید. بعد از یک دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.

زمان مورد نیاز برای پخت مربای سیب زرد حدود 30 تا 45 دقیقه است. بعد از این زمان، مقداری از سیب‌ها و غلظت شربت را مزه کنید و میزان نرم شدن آن‌ها را در نظر بگیرید. اگر غلظت مواد و طعم مربا متناسب با ذائقه شما بود اجازه دهید مربای سیب در دمای محیط خنک شود. این نکته را در نظر داشته باشید که شهد مربا پس از سرد شدن غلیظ‌تر خواهد شد.

اگر به خلال بادام و پسته علاقه دارید، می‌توانید به مربای خود کمی اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که مربا خوش‌طعم‌تر شده و قوت و انرژی بیشتری نیز داشته باشد. بهتر است مربا را در ظروف شیشه‌ای نگهداری کنید.

اگر به مربای سیب علاقه ندارید، می‌توانید مربای هویج یا مربای آلبالو تبرک تهیه کنید.

کلام آخر

سیب‌ها با وجود طعم خوب و خاصیت فراوانی که دارند از جمله میوه‌هایی هستند که معمولاً دیرتر مصرف می‌شوند و گاهی حتی در یخچال مدت‌ها می‌مانند. شما می‌توانید به‌راحتی از میوه‌های خود و خصوصاً سیب، مرباهایی خوش‎طعم تهیه کنید. مربای سیب زرد علاوه بر امکان استفاده در وعده‌های غذایی می‌تواند در کنار انواع کیک و شیرینی و پذیرایی نیز استفاده شود.

سؤالات متداول:

بهترین جنس ظرف و زمان مناسب برای نگهداری مربا در یخچال چیست؟

بهترین ظرف برای نگهداری مربا ظروف شیشه‌ای دردار است. دقت کنید که در ظرف را محکم بسته باشید. ظرفی که می‌خواهید مربا را در آن نگهداری کنید باید حتماً تمیز باشد و هیچ‌گونه بویی نداشته باشد. گفته می‌شود که می‌توان مربا را تا حدوداً 6 ماه در یخچال نگهداری کرد.

بعد از آماده‌شدن مربای سیب می‌توان آن را بلافاصله در یخچال گذاشت؟

قراردادن مربا در یخچال پیش از هم‌دما شدن با محیط باعث می‌شود که مربا خراب‌شده و زحمات شما به هدر برود. بهترین کار این است که اجازه دهید مربا با دمای محیط خنک شده و سپس به یخچال منتقل کنید.

درصورتی‌که شهد مربا بیش از حد غلیظ شده باشد، راه‌حل چیست؟

شما می‌توانید یک فنجان آب جوش را به مربا اضافه کنید و مجدداً اجازه دهید تا مربا دم کشیده و شربت به غلظت دلخواه شما برسد.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید