مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات

طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات

مرغ یکی از انواع پروتئین است که در بین مردم طرف‌داران زیادی دارد. اگرچه غذاهای سنتی و قدیمی که با مرغ تهیه می‌شوند بسیار لذیذ هستند؛ اما گاهی بهتر است دستور پخت‌های جدید را هم امتحان کنید. رولت لواش با مرغ و سبزیجات را می‌توان به‌صورت رژیمی هم تهیه کرد که در این مقاله دستور پخت این غذا به‌صورت رژیمی هم برای شما عزیزان قرار داده می‌شود.

شما حتی می‌توانید این غذا را در مهمانی‌های خود همراه با مخلفات تزیین‌شده به‌عنوان فینگرفود سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب علاوه بر طرز تهیه این غذا، در مورد خواص رولت لواش با مرغ و سبزیجات و نکات مهم در تهیه آن هم صحبت خواهد شد.

روش تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات

برای تهیه این غذا نیاز نیست مواد اولیه زیادی داشته باشید. حتی می‌توانید مواد اولیه برای داخل رولت را به‌دلخواه خود تغییر دهید. این موضوع برای زمان‌هایی که مواد غذایی زیادی در دسترس شما نیست، بسیار راهگشاست.

مواد زیر برای تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات لازم است.

سینه مرغ: ۱ عدد

کره: 50 گرم

هویج: ۲ عدد

فلفل دلمه: ۱ عدد

نان لواش: ۴ عدد

جعفری: 1 دسته

فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، فلفل قرمز: به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد بزرگ

زعفران: به مقدار لازم (در صورت دلخواه)

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

روغن: 3 قاشق

سس مایونز: به مقدار لازم

سس خردل: به مقدار لازم

مراحل تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات

مراحل تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات

مدت‌زمان حدودی برای تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات: 100 دقیقه

اولین قدم تهیه زعفران دم شده است. زعفران را دم‌کرده و کنار بگذارید. حالا برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را به قطعات مربعی کوچک خرد کنید. بهتر است قطعات مرغ خیلی بزرگ نباشد؛ اما در حالت کلی اندازه آن به سلیقه شما بستگی دارد. حالا روی مرغ‌ها مقداری از زعفران دم‌کرده بریزید. سپس ادویه‌های گفته شده را همراه با کمی نمک روی مرغ ریخته و هم بزنید. مرغ‌ها را حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و پس از آن فرایند پخت غذا را شروع کنید. در این مدت، فلفل دلمه و پیاز را به شکل دلخواه خرد کرده و هویج را هم رنده کنید.

جعفری‌ها را هم بشویید و اجازه دهید کاملاً خشک شوند. سپس آن‌ها را ساطوری کنید. بهتر است اندازه سبزیجات با تکه‌های مرغ همخوانی داشته باشد؛ اما اگر با هم متفاوت باشد هم اشکالی ندارد زیرا داخل رولت اندازه اجزای غذا مشخص نیست. پس از گذشت نیم ساعت، پیاز را همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید. پس از اینکه پیازها کمی سبک شدند به آن کره را اضافه کنید. بلافاصله پس از ذوب‌شدن کره، مرغ‌ها را به ماهیتابه اضافه کرده و با حرارت کم آن‌ها را تفت دهید. بهتر است در این مرحله کمی در ماهیتابه را ببندید تا مرغ‌ها با شعله کم مغزپخت شوند.

در حین پخت می‌توانید دوباره مقداری زعفران به مرغ‌ها اضافه کنید. حالا فلفل‌دلمه‌ای خرد شده را همراه با هویج رنده‌شده به آن اضافه کنید. کمی مواد را تفت دهید تا هم از حالت خامی خارج شوند و هم طعم و مزه‌ آن‌ها به خورد یکدیگر برود. حالا زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند. در این مرحله روی نان‌های لواش کمی سس مایونز و سس خردل بریزید. کمی جعفری ساطوری شده هم روی آن بریزید.

در صورت دلخواه می‌توانید یک پیاز را به‌صورت حلقه‌ای نازک برش دهید و در این مرحله روی نان بریزید. سپس مقداری از مواد داخل ماهیتابه را هم روی نان بریزید. در این مرحله می‌توانید مقداری پنیر پیتزا یا هر نوع پنیر دلخواه خود را روی نان بریزید. حالا نان‌ لواش را به‌آرامی رول کنید. برای تمام مواد همین کار را ادامه دهید.

حالا دور رولت‌های آماده شده را با یک سلفون سفت بپیچید و یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس آن‌ها را فریزر خارج کرده و با یک چاقوی تیز آن‌ها را برش دهید. سپس رول‌ها را داخل روغن سرخ کنید یا آن‌ها را روی سینی فر چیده و داخل فر با دمای 220 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پس از گذشت این زمان، رولت شما آماده است. پس از سردشدن نوش‌جان کنید! می‌توانید این رولت را با بادمجان هم تهیه کنید. اگر دوست دارید این غذا را با بادمجان تهیه کنید، مقاله طرز تهیه رول بادمجان و فیله مرغ را بخوانید.

طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات رژیمی

طرز تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات رژیمی

در این روش از روغن و کره به میزان بسیار کمی استفاده می‌شود و همین موضوع کالری غذا را به‌شدت کاهش می‌دهد. اگر قصد تهیه یک غذای مناسب برای ورزشکاران را دارید، یا در دوران رژیم لاغری به سر می‌برید، این غذا گزینه عالی برای یک شام یا ناهار رژیمی است. برای تهیه این غذا به‌صورت رژیمی، باید سینه مرغ را همراه با ادویه‌ها و کمی زعفران بخارپز کنید. حالا آن را ریش‌ریش کرده یا با یک چاقوی تیز به قطعات کوچک خرد کنید. سایر مواد داخل رول را می‌توانید با مقدار کمی روغن تفت دهید یا داخل سرخ‌کن قرار دهید.

حتی می‌توانید آن‌ها را گریل کرده یا داخل فر بپزید. در این روش بهتر است از سس مایونز استفاده نکنید یا به میزان بسیار کم استفاده کنید. برای تهیه سس می‌توانید از مقداری پوره گوجه‌فرنگی که با مقدار بسیار کمی کره تفت‌داده شده استفاده کنید. حالا مرغ بخارپز شده را همراه با سبزیجات روی نان قرار داده و آن‌ها را رول کنید.

در این روش نیازی به اضافه‌کردن پنیر پیتزا نیست. حالا رول‌ها را مطابق با دستور گفته شده داخل فریزر قرار دهید. پس از آن رول‌ها را برش زده و داخل سرخ‌کن با روغن بسیار کم سرخ کنید یا آن‌ها را داخل فر قرار داده و اجازه دهید برشته شوند.

نکات مهم در تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات

  • درصورتی‌که از فرهای المنت دار یا توستر استفاده می‌کنیدِ، بهتر است دما فر را مقداری کمتر از دمای گفته شده در نظر بگیرید. حدود 30 تا 40 درجه پایین‌تر عدد مطلوبی است. از طرفی حین پخت رولت در این فرها حتماً چند دقیقه یک‌بار به آن سر بزنید تا رولت شما نسوزد.
  • در صورت دلخواه می‌توانید از ادویه بیشتری در تهیه رولت استفاده کنید. اگر مقدار بیشتری فلفل به آن اضافه کنید تا طعم تندی به خود بگیرد بهتر است و غذای شما خوشمزه‌تر می‌شود؛ اما افرادی که این غذا را برای کودکان یا سالمندان تهیه می‌کنند بهتر است طبق دستور گفته‌شده این غذا را تهیه کنند.
  • مواد داخل رولت را می‌توانید به‌دلخواه خود تغییر دهید.
  • بهتر است نان لواش شما تازه باشد. اگر از نان مانده و بیات شده استفاده کنید، علاوه بر اینکه روی مزه غذا اثر منفی دارد، ممکن است فرایند رول کردن را برای شما بسیار سخت‌تر از حالت عادی کند.
  • هنگام برش این رولت حتماً از چاقوی تیز استفاده کنید. اگر چاقوی شما هنگام برش کمی مرطوب باشد از شکستن نان جلوگیری می‌کند.
  • می‌توانید هنگام سرو کمی آویشن روی رول‌ها بریزید. انجام این کار به افرادی که روده نفاخ دارند توصیه می‌شود.

خواص رولت لواش با مرغ و سبزیجات

در تهیه رولت لواش با مرغ و سبزیجات از فلفل‌دلمه‌ای استفاده شده که سرشار از اکسیدان است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. این ماده غذایی برای تقویت فولیکول مو و بهبود سلامت پوست مؤثر است. همچنین فلفل‌دلمه‌ای ویتامین آ دارد که باعث تقویت بینایی هم می‌شود. جعفری به مقدار زیادی ویتامین سی دارد که همین امر باعث جذب بهتر آهن می‌شود. علاوه‌برآن جعفری دارای آنتی‌اکسیدان بوده که یکی از مهم‌ترین عناصر برای حفظ سلامت بدن است.

کلام آخر

بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند فیله‌ مرغ‌ را به روش‌های معمول در کنار برنج سرو کنند. ما در این مقاله سعی کردیم روشی آسان و جدید  برای پخت مرغ را به شما عزیزان معرفی کنیم. این دستور غذایی را هم می‌توانید به‌عنوان غذای اصلی و هم پیش‌غذا یا فینگرفود در نظر بگیرید. همین امر محبوبیت رولت لواش با مرغ و سبزیجات را بیشتر می‌کند. این دستور غذا‌ برای افرادی که رژیم‌های لاغری یا رژیم‌های سالم خوری دارند هم مناسب است.

سؤالات متداول

آیا پخت فیله مرغ زمان زیادی نیاز دارد؟

در حالت کلی گوشت سفید و به‌خصوص مرغ، زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. گوشت فیله مرغ برای اینکه خوشمزه باشد، بهتر است بیش از حد پخته نشود و آبدار برداشته شود. بسته به اینکه شما از چه روش پخت و چه دستگاهی برای پخت استفاده می‌کنید، این زمان متفاوت است؛ اما در حالت کلی لازم نیست سینه مرغ را مدت طولانی بپزید.

چطور رولت لواش با مرغ و سبزیجات اقتصادی تهیه کنیم؟

برای این کار می‌توانید دستور گفته را موبه‌مو اجرا کنید؛ اما به‌جای کره از مقدار کمی روغن استفاده کنید. همچنین در این دستور پخت می‌توانید زعفران را حذف کرده و فقط با ادویه مرغ را مزه‌دار کنید. حتی می‌توانید پنیر پیتزا را هم حذف کرده و به‌جای آن کمی بیشتر سس استفاده کنید.

برای نرم‌تر کردن گوشت سینه مرغ چه کاری می‌توان کرد؟

در این غذا می‌توانید مرغ را مزه‌دار نکنید؛ اما در حالت کلی انواع مرینیت کردن سینه مرغ از راه‌های خوب برای نرم‌تر شدن و خوشمزه شدن گوشت سینه مرغ است. همچنین بهتر است هنگام پخت مرغ از شعله ملایم استفاده کنید. اگر می‌خواهید سینه مرغ بافت نرم‌تری داشته باشد می‌توانید هنگام مرینیت کمی ماست روی آن بریزید. کیوی هم می‌تواند بافت مرغ شما را نرم‌تر کند، اما دقت داشته باشید که این کار ممکن است بافت سینه مرغ را بیش از حد نرم کند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید