مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه رول بادمجان و فیله مرغ

طرز تهیه رول بادمجان و فیله مرغ

فینگرفود یا غذاهای انگشتی به غذاها یا درواقع پیش‌غذاهایی گفته می‌شود که در ابعاد بسیار کوچک تهیه می‌شوند. این غذاها به‌عنوان یک میان وعده یا پیش‌غذای خوب می‌توانند زینت‌بخش سفره‌های پذیرایی در مهمانی‌ها باشند. سبک درست‌کردن این غذاها و روش آماده‌کردن آنها طوری است که به‌راحتی و بدون نیاز به کارد و چنگال می‌توان آنها را میل کرد. فینگرفودها این روزها یکی از محبوب‌ترین شاخه‌های آشپزی محسوب می‌شوند و تنوع زیادی که در این نوع پیش‌غذاها وجود دارد، باعث شده تا همه سلیقه‌ها و ذائقه‌ها را راضی کند.

یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدار‌ترین فینگرفودها رول بادمجان و فیله مرغ است. اگر شما هم درصدد فراهم‌کردن یک سفره خوشمزه برای مهمانی‌تان هستید و می‌خواهید با بهترین و لذیذ‌ترین غذاها از مهمانان خود پذیرایی کنید. در این مطلب از مجله تبرک همراه ما بمانید تا طرز تهیه رول بادمجان و فیله مرغ را به شما آموزش دهیم.

رول بادمجان و فیله مرغ

برای تهیه رول بادمجان با فیله مرغ به مواد زیر نیاز داریم:

  • مرغ پخته‌شده: 200 گرم
  • سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • ورقه‎های بادمجان سرخ شده: به مقدار لازم

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید مرغ پخته شده را در یک ظرف بریزید. به آن سس مایونز، سیر، فلفل و نمک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس پنیر پیتزا را به آن‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید. مقداری از ترکیب آماده شده را در ورقه‎های بادمجان، بریزید و بپیچانید. سیخ چوبی را وسط آن‌ها بزنید تا ظاهرشان خراب نشوند. رول بادمجان و مرغ شما آماده سرو است. در صورت تمایل می‎توانید رول بادمجان خود را با فلفل دلمه، سبزیجات و … تزیین کنید.

پنیر پیتزا منبع خوبی از سلنیوم، فولات، فسفر، نیاسین و حتی فیبر است. یکی از مهم‌ترین خواص پنیر پیتزا این است که پروتئین مورد نیاز بدن ورزشکاران را تامین می‎کند.

رولت بادمجان با مرغ

رولت بادمجان با مرغ

رولت بادمجان با مرغ یکی از آن غذاهای ساده‌ای است که با کمی خلاقیت و سلیقه می‌تواند یک پیش‌غذای رنگین و خوشمزه باشد. از طرفی بادمجان معمولاً غذایی نیست که هرکسی دوستش داشته باشد، اما وقتی در ترکیب با مواد غذایی دیگری مثل فیله مرغ استفاده می‌شود، طعم و مزه آن بسیار متفاوت و لذیذ خواهد شد. حتی می‌توانید به‌عنوان یک پیش‌غذای ساده در دورهمی‌های خانوادگی و کوچک سر میز بگذارید و لبخند رضایت جمع خانواده را به چشم ببینید. لبخندی که دیدن آنها خستگی ساعت‌ها ایستادن و آشپزی کردن را مثل یک آب سرد و روان از تن و جان می‌شوید و پاک می‌کند. شما هم دوست دارید این لبخند دلنشین را ببینید؟ در ادامه مواد اولیه و طرز تهیه رول بادمجان و فیله مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

مطلب طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و ایرانی را بخوانید.

مواد لازم برای فینگرفود بادمجان و فیله مرغ

مواد لازم برای فینگرفود بادمجان و فیله مرغ

مواد لازمی که نیاز دارید تا با استفاده از آنها رول بادمجان و فیله مرغ را برای ۳ نفر بپزید به شرح زیر است:

  • فیله مرغ پخته: ۲۰۰ گرم
  • بادمجان بزرگ: ۳ عدد
  • پنیر چدار: ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۱ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • خلال دندان: به مقدار لازم (برای پیچیدن رولت‌ها)

خورشت یتیمچه یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه‌ای است که با بادمجان درست می‌شود. دوست دارید طرز تهیه این خورشت اصیل ایرانی را یاد بگیرید؟ راهنمای طرز تهیه خورشت یتیمچه را بخوانید.

طرز تهیه بادمجان بقچه ای مجلسی با فیله مرغ

طرز تهیه بادمجان بقچه ای مجلسی با فیله مرغ

در مرحله اول، درست‌کردن رول بادمجان و فیله مرغ را با پختن فیله‌های مرغ شروع کنید، سپس تا زمان پخت کامل فیله مرغ، سراغ شستن بادمجان‌ها بروید. ابتدا بادمجان‌ها را به‌خوبی بشویید، پوست بگیرد و برش‌های نازک بزنید. حتی اگر دوست داشتید می‌توانید پوست بادمجان‌ها را هم نگیرید و با همان پوست، بادمجان‌‌ها را برش بزنید. به‌هرحال بادمجان‌‌ها قرار است آن‌قدر نازک برش زده شوند که باقی‌مانده پوست آن مشکلی در غذا ایجاد نکند.

مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاهای فست‌فودی است که به‌مراتب سالم‌تر است. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی را بخوانید.

بعد از برش زدن بادمجان، روی برش‌ها کمی نمک و آب بریزد و اجازه دهید تا استراحت کند. این زمان استراحت باعث می‌شود تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود و برای درست‌کردن پیش‌غذا آماده شوند. بعد از گذشت مدت‌زمان استراحت، برش‌ها را آبکشی و سپس خشک کنید. بادمجان‌های خشک شده را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی یک دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

فیله مرغی را که از قبل پخته‌اید آماده کرده و در ظرف مناسبی به قطعات کوچک خرد کنید. سس مایونز، سیر له شده و ادویه‌هایی را که دوست دارید به ظرف مرغ اضافه و مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید. سپس پنیر رنده شده چدار را هم به مرغ اضافه کنید و یک‌بار دیگر مواد را هم بزنید. در این مرحله مواد میانی رول بادمجان و مرغ آماده شده است و نوبت به ریختن مواد در ورقه‌های بادمجان است.

رول کردن بادمجان‌‌ها

رول کردن بادمجان‌‌ها

از مواد میانی به‌اندازه مناسب در هر یک از ورقه‌های بادمجان‌ها بریزید و سپس ورقه‌ها را به‌صورت رول بپیچید. به‌خاطر اینکه مواد از داخل ورقه‌ها بیرون نریزد، بهتر است کمی از فضای اطراف ورقه‌های بادمجان را خالی بگذارید و مواد را در آن پر نکنید. برای اینکه فرم رولت پیچیده شده به هم نریزد و باز نشود، می‌توانید با استفاده از خلال دندان، رول‌ها را سفت کنید. خلال دندان کمک می‌کند تا میل کردن رول‌ها آسان‌تر شود و به‌راحتی بتوان فینگرفود‌ها را از داخل ظرف برداشت و میل کرد. برای تزئین ظرف سرو رولت‌ها هم می‌توانید از انواع سبزی‌ها، گوجه گیلاسی یا هر مواد دیگری که در دوست دارید استفاده کنید و با سلیقه خودتان جذابیت پیش‌غذا را بیشتر کنید.

کلام آخر

درباره طرزتهیه رول بادمجان و فیله مرغ با شما صحبت کردیم و مراحل آماده‌کردن آن را گفتیم. اگر دوست داشتید این پیش‌غذا را با مواد دیگری میل کنید می‌توانید سبزی‌ها یا گوشت را به‌عنوان ماده میانی استفاده کنید. اگر می‌خواهید رولت بادمجان شما رژیمی باشد، بادمجان‌ها را در فر گریل کرده یا بخارپز کنید. همچنین این رولت را می‌توان به‌صورت گرم هم میل کرد. برای گرم‌کردن آن کافی است رول‌ها را در ظرف بچینید و در حرارت ملایم فر قرار دهید.

شما تجربه درست‌کردن فینگرفود رول بادمجان و فیله مرغ را داشتید؟ تجربه‌ها و روش‌های پخت دیگری را که بلد هستید، با ما به اشتراک بگذارید.

سؤالات متداول:

فینگرفود یا غذای انگشتی چیست؟

فینگرفود یا غذاهای انگشتی به غذاها و یا درواقع پیش‌غذاهایی گفته می‌شود که در ابعاد بسیار کوچک تهیه می‌شوند. این غذاها به‌عنوان یک میان‌وعده یا پیش‌غذای خوب می‌توانند زینت‌بخش سفره‌های پذیرایی در مهمانی‌ها باشند.

برای تهیه رولت بادمجان با فیله مرغ به‌اندازه 3 نفر، چقدر مرغ لازم است؟

اگر قصد تهیه رولت بادمجان با مرغ به‌اندازه 3 نفر را دارید، به‌اندازه ۲۰۰ گرم فیله مرغ برای این تعداد نفرات کافی است. همچنین می‌توانید گوشت یا سبزی‌ها را هم جایگزین فیله مرغ پخته‌شده در این غذا کنید.

چطور می‌توان رولت بادمجان رژیمی درست کرد؟

اگر می‌خواهید رولت بادمجان شما رژیمی باشد، بادمجان‌ها را در فر گریل کرده یا بخارپز کنید. همچنین این رولت را می‌توان به‌صورت گرم هم میل کرد. برای گرم‌کردن آن کافی است رول‌ها را در ظرف بچینید و در حرارت ملایم فر قرار دهید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید