همبرگر جزو غذاهای فست فودی خوشمزه است که بسیار پرطرفدار است و به روشهای مختلفی میتوان این غذا را آماده کرد. این غذا بسیار سریع آماده میشود و برای مواقعی که مهمان سرزده میآید و نمیدانید در فاصلهی کوتاه چه غذایی آماده کنید، بسیار مناسب است. در این مقاله قصد داریم دربارهی طرز تهیه همبرگر خانگی صحبت کنیم. همراه ما باشید.
طرز تهیه همبرگر دست ساز
برای تهیه همبرگر خانگی به مواد زیر نیاز داریم. مواد زیر برای 2 نفر کفایت میکند.
- گوشت گوساله همراه با چربی: 500 گرم
- فلفل قرمز تند دودی: 1 پنس
- پنیر چدار رنده شده: 50 گرم
- پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سفید: 0/5 قاشق چایخوری
- پودر سوخاری: 1/5 قاشق غذاخوری
- پیاز: 4 عدد متوسط
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- رزماری خشک خرد شده: به مقدار لازم
- کاهو: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی: به مقدار لازم
- نان برگر: به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر خانگی ساده
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و داخل میکسر قرار دهید و اجازه دهید کامل خرد شوند. سپس گوشتها را تکه تکه کنید و به پیاز داخل میکسر اضافه کنید و مجدد میکسر را روشن کنید تا گوشت با پیاز به حالت گوشت چرخکرده درآید. سپس این مواد را در یک کاسه بریزید و ادویههای آماده شده را به آن اضافه کنید. بعد از آن، پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و خوب مواد را چنگ بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند. هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد آماده شده بردارید و گرد کنید و سپس به کمک دستگاه برگرساز به آن شکل دهید. یک تابه بردارید و آن را با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس همبرگرها را در داخل تابه بچینید و بگذارید تا سرخ شده و گوشت به خوبی پخته شود. در نهایت هم همبرگرهای آماده شده را با گوجه و کاهوی خرد شده، سس دلخواه و نان میل کنید.
یکی دیگر از غذاهای شبیه به همبرگر، شامی است که در مقالهی طرز تهیه شامی دربارهی این غذای خوشمزه صحبت کردیم.
نکات مهم در تهیه همبرگر خانگی دو نفره
- 1- استفاده از پودر سوخاری از باز شدن گوشت جلوگیری میکند و به پف کردن همبرگر شما کمک بسیاری میکند، اما از پودر سوخاری در تهیه برگر زیاد استفاده نکنید تا برگر شما خراب نشود.
- 2- اگر میخواهید مزه گوشت را در برگر خود بهتر احساس کنید، یک روز قبل از تهیه همبرگر آن را در یخچال قرار دهید.
- 3- میتوانید در تهیه همبرگر از گوشت گوساله یا گوسفندی استفاده کنید.
- 4- طرز تهیه همبرگر رستورانی بسیار سادهتر از همبرگر خانگی است. در واقع همبرگر رستورانی بدون استفاده از موادی همانند، آرد، تخم مرغ و … درست میشود.
- 5- برای تهیه همبرگر خانگی بهتر است از گوشت تازه استفاده کنید.
- 6- طرز تهیه سس مخصوص همبرگر به ذائقه شما بستگی دارد و شما هر سسی را که دوست دارید، میتوانید درست کنید و با همبرگر خود میل کنید.
- 7- برای تهیه همبرگر خانگی تقریبا یک ساعت زمان نیاز دارید.
در ادامه میتوانید به مقالهی طرز تهیه استیک ساده سر بزنید و با روش تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
طرز تهیه همبرگر خانگی با مرغ
برخی از افراد به خوردن گوشت قرمز علاقه ندارند یا به هر دلیلی تمایل ندارند که گوشت قرمز میل کنند. برخی از افراد بیماری خاصی دارند و پزشک خوردن گوشت قرمز را برای آنها منع کرده است و تنها باید گوشت مرغ یا ماهی بخورند که همبرگر مرغ برای این افراد بسیار مناسب است. طرز تهیه همبرگر خانگی با مرغ خواص بسیاری دارد و بسیار سبکتر و خوشمزهتر از همبرگر با گوشت قرمز است. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز داریم:
- سینه مرغ: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر ورقهای: 1 بسته
- نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن و رزماری: به مقدار لازم
- آرد سوخاری: 1 فنجان
- نان همبرگر: 4 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- گوجه فرنگی، خیار شور و کاهو: به مقدار لازم
- سس دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه همبرگر معمولی با مرغ
ابتدا سینه مرغ آماده شده را بشویید و آبکشی کنید و سپس سینه مرغ را در غذاساز یا میکسر بریزید و اجازه دهید تا خرد شوند. سپس پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به غذاساز یا میکسر اضافه و خرد کنید. ادویههای آماده شده را با تخم مرغ به مرغ داخل غذاساز اضافه کنید و مجدد بگذارید تا خرد و کاملا مخلوط شوند. در نهایت پودر سوخاری را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد آماده شده را داخل یک ظرف بریزید و آن را ورز دهید. سپس هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد آماده شده، جدا کنید و به آن شکل دهید یا از دستگاه برگرساز استفاده کنید. بعد از شکلدهی همبرگرهای مرغ، یک ساعت آن را در فریزر بگذارید و سپس یک تابه بردارید و آن را با روغن چرب کنید و بگذارید تا داغ شود. سپس همبرگرهای مرغ را داخل تابه سرخ کنید و به همراه مخلفات آماده شده همانند پنیر، سس، گوجه، خیار، کاهو و …، ساندویچ کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
کلام آخر
همبرگر یکی از غذاهای محبوب فست فودی است که طرفداران بسیاری دارد و برای هر وعدهای میتوان این غذا را درست کرد. این غذا بسیار خوشمزه، سالم و پرخاصیت است. اگر به خوردن گوشت قرمز علاقه ندارید، میتوانید همبرگر را با گوشت مرغ درست کنید. شما میتوانید به هنگام تهیه همبرگر خود از افزودنیهای بسیاری استفاده کنید و همچنین با توجه به ذائقهی خود به سراغ تهیه سسهای متنوعی بروید و طعمهای متنوع و متفاوت را امتحان کنید.
سوالات متداول:
طرز تهیه همبرگر با گوشت قرمز چقدر زمان میبرد؟
برای تهیه همبرگر خانگی تقریبا یک ساعت زمان نیاز دارید.
آیا استفاده از پودر سوخاری برای تهیه همبرگر خانگی با گوشت قرمز مفید است؟
بله، استفاده از پودر سوخاری از باز شدن گوشت جلوگیری میکند و به پف کردن همبرگر شما کمک بسیاری میکند، اما مصرف زیاد آن برگر را خراب میکند.
طرز تهیه همبرگر خانگی سادهتر است یا همبرگر رستورانی؟
طرز تهیه همبرگر رستورانی بسیار سادهتر از همبرگر خانگی است. در واقع همبرگر رستورانی بدون استفاده از آرد، تخم مرغ و … درست میشود.
شبکه های اجتماعی