مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه دسر مگنولیا شکلاتی

طعم شیرین و بافت خامه‌ای یک دسر همیشه می‌تواند طراوت‌بخش و مفرح باشد. دسرهای زیادی در سراسر دنیا با تکنیک و مواد اولیه متفاوت تهیه می‌شود که طعم هر یک از آن‌ها بهانه‌ای برای دورهمی‌ها است. امروز قصد داریم از نوعی دسر مگنولیا رونمایی کنیم که طعم دلپذیر آن می‌تواند سرشار از تازگی و لطافت […]

طرز تهیه حلوا تافی عربی

برای ما شاید حلوا نقش یک خوراکی مخصوص نذری یا مراسم ترحیم را داشته باشد، اما برای عرب‌ها، این‌طور نیست. حلوا در بین اعراب و سایر مردم خاورمیانه، حکم دسری را دارد که می‌توان هرزمان، بدون مناسبت آن را تهیه کرد و از خوردنش لذت برد. یکی از خوشمزه‌ترین حلواهایی که این مردمان تهیه می‌کنند، […]

طرز تهیه کیک آلبالو شکلاتی

آلبالو نه تنهای یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های بهاری است، بلکه با آن خوشمزه‌ترین غذاها و دسرها را می‌توان درست کرد. کیک آلبالو شکلاتی یکی از این موارد است. بسیاری از افراد اعم از کودکان و بزرگسالان عاشق این کیک خوشمزه هستند و تحت هر شرایطی از خوردن آن همراه با انواع نوشیدنی‌ها استقبال می‌کنند. در [&hel ..

طرز تهیه کتلت ماش و سیب زمینی

خوردن کتلت داغ با نان تافتون تازه از صد تا غذای شاهانه بیشتر می‌چسبد! کتلت ماش و سیب زمینی یکی از روش‌های اصیل تهیه کتلت است که در بعضی از شهرهای ایران تهیه می‌شود. در طرز تهیه کتلت ماش و سیب زمینی خبری از گوشت نیست و گیاه‌خواران به‌راحتی می‌توانند این غذای بسیار مقوی و […]

طرز تهیه قرابیه خرمایی

آیا شما هم از طعم شیرینی‌های محلی و سنتی لذت می‌برید؟ شیرینی قرابیه از جمله شیرینی‌های سنتی استان آذربایجان است که به مناسبت‌های مختلف تهیه می‌شود. این شیرینی را عموماً در عید نوروز یا به‌عنوان یک نان مناسب برای عصرانه تهیه می‌کنند. شیرینی قرابیه را در طعم‌های بادامی، گردویی، نارگیلی و خرمایی می‌پزن ..