مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه حلوا تافی عربی

طرز تهیه حلوا تافی عربی

برای ما شاید حلوا نقش یک خوراکی مخصوص نذری یا مراسم ترحیم را داشته باشد، اما برای عرب‌ها، این‌طور نیست. حلوا در بین اعراب و سایر مردم خاورمیانه، حکم دسری را دارد که می‌توان هرزمان، بدون مناسبت آن را تهیه کرد و از خوردنش لذت برد. یکی از خوشمزه‌ترین حلواهایی که این مردمان تهیه می‌کنند، حلوا تافی عربی است.

امروز در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه حلوا تافی عربی را در کنار هم یاد بگیریم. گفته می‌شود که این حلوا بیشتر از هر جای دیگر در کشور امارات تهیه می‌شود. روش تهیه این حلوا بسیار آسان است. این را هم باید بدانید که طرز تهیه این حلوا، با طرز تهیه حلوای ایرانی تا حدودی تفاوت دارد. با ما همراه باشید.

روش تهیه حلوا تافی عربی

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌هایی که حلوا تافی عربی با حلوا ایرانی دارد، در مواد اولیه آن است. مهم‌ترین چیزی که در حلوا عربی را خاص و خوشمزه‌تر کرده است، وجود شیرخشک و کره در آن است؛ حال‌آنکه در حلوا ایرانی، ما این قبیل مواد اولیه را به کار نمی‌بریم و حلوا را بسیار ساده‌تر درست می‌کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه حلوا ایرانی، توصیه می‌کنیم که حتماً سری به مقاله طرز تهیه حلوا نذری بزنید.

و اما در تهیه حلوا تافی عربی، شما به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

آرد سفید: 1/5 پیمانه

پودر شیرخشک: 1 پیمانه

پودر نشاسته: 1/3 پیمانه

کره ذوب‌شده: 1 پیمانه

شکر: 1/5 پیمانه

پودر دارچین: 1/4 قاشق چای‌خوری

پودر هل: 1/4 قاشق چای‌خوری

زعفران دم‌کرده: 3 قاشق غذاخوری

گفتنی است که مواد لازمی که در طرز تهیه حلوا تافی عربی ذکر شد، برای 3 تا 4 نفر کافی است. اگر دوست دارید که مقدار کمتری تهیه کنید، می‌توانید مواد اولیه را نصف کنید. در مقابل اگر دوست دارید که مقدار بیشتری برای مهمانی‌ها تهیه کنید، کافی است که مواد اولیه را به نسبت مساوی، افزایش دهید. به همین راحتی!

مراحل تهیه حلوا تافی عربی

مراحل تهیه حلوا تافی عربی

از آنجایی که گفتیم طرز تهیه این حلوا با حلوا ایرانی متفاوت است، شاید فکر کنید که ممکن است درست‌کردنش پیچیده و سخت باشد، اما حقیقت غیر از این است؛ طرز تهیه حلوا تافی عربی بسیار ساده است و هراندازه هم که در آشپزی تازه‌کار باشید، باز هم می‌توانید این حلوای خوشمزه را تهیه کنید. گفتنی است که این حلوا را می‌توان در عرض یک ساعت حاضر کرد.

از دیگر حلواهای ساده‌ای که می‌توانید برای خود و عزیزان خود تهیه کنید، حلوا کدو است. برای آشنایی با این حلوا و روش پخت آن، پیشنهاد می‌کنی که مقاله طرز تهیه غذا حلوا کدو حلوایی را مطالعه کنید.

برای تهیه حلوا تافی عربی، لازم است که مطابق با مراحل زیر پیش بروید:

در اولین قدم، به سراغ تهیه شربت حلوا خواهیم رفت. برای این کار، تنها کافی است که شکر را همراه با 1 لیوان آب، داخل یک قابلمه مناسب بریزید. بعد از آن، پودر دارچین و پودر هل را نیز به آن اضافه کنید. زعفرانی که از قبل دم کرده‌اید را نیز باید به باقی مواد اضافه کنید.

سپس باید قابله را روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید و شکر کاملاً در آن حل شود. در این‌ بین می‌توانید با قاشق چوبی، چندمرتبه محتویات را به هم بزنید تا خوب با هم حل شوند. زمانی که شکر حل شد و شربت شما یکدست شد، باید قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

حال آرد را در یک قابلمه یا تابه دیگر بریزید. آن را روی حرارت کم قرار دهید. به مدت 10 دقیقه، آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و مقداری نیز تغییر رنگ دهد. بعد از اینکه بوی خامی آرد از بین رفت، پودر نشاسته و شیرخشک را به آن اضافه کنید. مجدداً به مدت 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید.

ظرف آرد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود. بعد از اینکه سر شد، یک‌مرتبه آن را الک کنید. دوباره آرد را روی حرارت کم قرار دهید. اکنون باید کره را به آن اضافه کنیم. کره را آرام‌آرام اضافه کنید و آرد را مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و به‌خوبی با کره مخلوط شود.

بعد از اینکه کل کره را به آرد اضافه کردید، حلوا را تفت دهید تا به رنگ دلخواه خود برسید. سپس باید شربت را به حلوای خود اضافه کنید. شربت را به‌آرامی داخل آرد بریزید و هم بزنید. توجه داشته باشید که بعد از اضافه‌کردن شربت، حلوای شما باید بافتی شبیه به خمیر پیدا کند و کش‌دار باشد، اما حواستان باشد طوری نباشد که به ظرف بچسبد.

اکنون طرز تهیه حلوا تافی عربی شما به پایان رسیده است. حلوا را در ظرف موردنظر خود بریزید، روی آن را با خلال بادام، پسته و گل سرخ تزیین کنید. فقط حواستان باشد که برای تزیین، حلوا باید به‌اندازه کافی سرد شده باشد؛ سپس می‌توانید آن را سرو کنید. نوش‌جان!

نکات مهم در تهیه حلوا تافی عربی

نکات مهم در تهیه حلوا تافی عربی

در این مقاله، تلاش ما بر آن بود که تمامی نکات لازم را برای پخت حلوا تافی عربی، به شما آموزش دهیم. اما خودتان هم بهتر از هر کس دیگری می‌دانید که همیشه راهکارهای بسیاری برای بهتر کردن یک غذا، وجود دارند. اگر دوست دارید که در طرز تهیه حلوا تافی عربی، به بهترین شکل عمل کنید، بد نیست که نکات زیر را به‌خاطر داشته باشید:

  • به‌جای استفاده از شیرخشک، می‌توانید از شیر پرچرب استفاده کنید. در این صورت باید آن را به شکر اضافه کنید و آب را از دستور تهیه حذف کنید.
  • به‌جای استفاده از کره، می‌توانید از روغن‌مایع نیز استفاده کنید، اما باید بدانید که تمام عطر و مزه دلنشین این حلوا، به کره است.
  • درصورتی‌که شربت را به آرد اضافه کردید و حلوای شما گلوله شد، می‌توانید از گوش کوب دستی یا برقی برای باز کردن آن استفاده کنید.
  • برای اینکه از گلوله شدن حلوا جلوگیری کنید، باید ترکیب‌کردن مواد را روی حرارت کم انجام دهید؛ هرچقدر که حرارت کمتر باشد، کیفیت حلوای شما نیز بهتر خواهد شد.

کلام آخر

در این مقاله یکی از خوشمزه‌ترین حلواها را در کنار هم شناختیم. طرز تهیه حلوا تافی عربی را در این مقاله یاد گرفتیم و نکات مربوط به تهیه آن را نیز مرور کردیم. این حلوای عربی را می‌توانید بدون مناسب و در هر زمانی تهیه کنید. از آنجایی که تهیه آن بسیار آسان است، خیلی هم زود آماده می‌شود و می‌تواند یک عصرانه لذت‌بخش برای شما و عزیزان شما باشد.

سؤالات متداول

آیا در حلوا تافی عربی می‌توان از شیره استفاده کرد؟

هرچند که در دستور تهیه اصلی این حلوا، شیره وجود ندارد، اما به‌دلخواه می‌توانید شیره انگور یا خرما نیز به آن اضافه کنید.

آیا به‌جای استفاده از کره، می‌توانی از روغن‌مایع استفاده کرد؟

بله، به‌جای استفاده از کره، می‌توانید از روغن‌مایع هم استفاده کنید، اما باید بدانید که تمام عطر و مزه این حلوا، به کره آن است.

آیا به حلوا تافی عربی می‌توان گلاب نیز اضافه کرد؟

بله، برای خوش‌عطرتر شدن این حلوا، می‌توانید حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری گلاب نیز به شربت آن اضافه کنید.

انتشار دهید:

1 نظر

  • عربی
    ۱ اسفند ۱۴۰۲, ۰۹:۰۴

    خیلی عالی

یک نظر بنویسید