بیشتر افرادی که تناسباندام، رژیم غذایی سالم، استفاده از تمام منابع گیاهی و اصطلاحاً سالم خوری برایشان اهمیت دارد، در بیشتر وعدههای غذاییشان حتماً از سالاد بهعنوان یک پیشغذای مفید و خوشمزه استفاده میکنند. به همین خاطر همیشه به دنبال بهترین دستورالعملهای سالاد هستند تا طعمهای جدیدی را با سالادهای همیشگی مثل سالاد سزار یا سالاد کلم جایگزین کنند. ما در این مقاله قرار است کارتان را راحت کرده و 3 مدل دستور و طرز تهیه سالاد خیلی سبز و خوشمزه را معرفی کنیم، پس با ما همراه شوید. در ضمن اگر گیاهخوار هستید و نمیتوانید از سسهای موجود در بازار استفاده کنید، حتماً سری به مقاله طرز تهیه سس سالاد برای گیاهخواران بزنید.
طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب
اولین سالاد پیشنهادی ما سالاد اسفناج و سیب است که هم برای تناسباندام مناسب و هم سرشار از آنتیاکسیدان است. سیب بهعنوان منبع فیبر برای زمان طولانی شما را سیر نگه میدارد و اسفناج سرشار از آهن و آنتیاکسیدان است، در نتیجه برای سبک زندگی سالم باید یک تا سه وعده اسفناج در برنامه غذایی هفتگیتان باشد.
برای طرز تهیه سالاد خیلی سبز اسفناج و سیب به:
سیب درشت: 1 عدد
گلابی درشت: 1عدد
سس بالزامیک: به مقدار لازم
گردو: 1/2 فنجان
بیبی اسفناج یا اسفناج معمولی: 3 فنجان
سبزیهای معطر: به مقدار دلخواه
ادویه: به مقدار دلخواه
نیاز دارید.
برای شروع گردوها را کمی تفت داده و اگر خیلی درشت هستند، خورد کنید تا چند تکه شوند. گردو را در ظرف جداگانه گذاشته و شروع به قاچکردن سیب و گلابی کنید، بهتر است که قاچها نازک و ورقهای باشند. در مرحله بعدی اسفناج را با سبزیهای معطر مخلوط کرده و روی بشقاب پهن کنید. قاچهای سبب و گلابی را با گردوهای تفت خورده مخلوط کرده و به اسفناج اضافه کنید. استفاده از ادویه مانند نمک و فلفل همراه با سس بالزامیک به سلیقه خودتان بستگی دارد فقط یادتان باشد که در دستور پخت این سالاد، بیبی اسفناجها خام هستند و نیازی به پخت ندارند. این سالاد در کاهش اشتها و کلسترول خون مناسب است، پس اگر چنین مشکلی دارید برای اصلاح سبک غذاییتان از مقاله رژیم غذایی برای کلسترول بالا کمک بگیرید.
طرز تهیه سالاد مکزیکی سالم و خوشمزه
برای دومین پیشنهاد طرز تهیه سالاد خیلی سبز پیشنهاد ما سالاد مکزیکی است که برای پذیرایی مناسب است و طعم جدیدی دارد. برای طرز تهیه این سالاد خوشمزه به:
کلمپیچ: 2 فنجان
ساقه داخل کاهو: 3 عدد
پیاز قرمز اسلایس شده: 1/2 فنجان
گوجهفرنگی مینیاتوری: 1/2 فنجان
تربچه قرمز و سالم: 4 عدد
ذرت: 1 فنجان
کدوتنبل: 1 مشت دانه بوداده
نیاز دارید. در ضمن ساقه داخل کاهو همان قسمت مرکزی کاهو است که بعد از جدا کردن تمام برگها به آن میرسید.
برای شروع کلمپیچ، ساقه داخل کاهو، تربچه و پیاز را بهصورت لایهها نازک اسلایس و قاچ کرده و گوجهفرنگی را هم از وسط نصف کنید. همه را با هم مخلوط کرده و ذرت را همراه با فلفل و نمک اضافه کنید و در بشقاب بریزید. از دانههای بوداده کدوتنبل برای طعم متفاوت سالاد و تزیین استفاده کنید.
این سالاد را میتوانید داخل ظرف سرو کرده و یا مانند مکزیکیها نان تاکو خریده، سالاد را داخل نان بگذارید و با خیال راحت نوشجان کنید. سالاد مکزیکی کالری بالایی ندارد و برای تناسباندام مفید است. در ضمن برای اطلاعات بیشتر در این مورد میتوانید از مقاله سبزیجات مفید برای بدن کمک بگیرید.
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با کاهو و زیتون
آخرین پیشنهاد طرز تهیه سالاد خیلی سبز معرفی سالاد مشهور ایتالیایی با کاهو و زیتون است که اگر به درستی آن را آماده کنید، طعم فوقالعادهای دارد و یکی از خوشطعمترین پیشغذاهای سالم و کمکالری سفره غذایتان خواهد بود.
مواد لازم برای آماده کردن سالاد ایتالیایی شامل:
نان سوخاری کوچک مخصوص سالاد: 1/2 فنجان
ساقه داخل کاهو: 3 فنجان
کاهوپیچ سبز: 5 فنجان
پیاز قرمز قاچ شده: 1 عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری: 1/2 فنجان
زیتون سیاه یا سبز به دلخواه خودتان: 1/2 فنجان
فلفلدلمهای سبز قاچ شده: 1/2 فنجان
پنیر پارمسان: 1/4 فنجان
میشود.
برای شروع نانهای تست سوخاری مخصوص سالاد را آماده کرده یا از سوپرمارکت بخرید و به اندازه دلخواه جدا کنید. ساقههای داخل کاهو را خورد کرده و قاچهای باریک پیاز قرمز را به آن اضافه کنید. گوجهفرنگیهای مینیاتوری را از وسط نصف کرده و به مخلوط اضافه کنید. در ادامه کاهوپیچ خرد شده را همراه با زیتون حلقه شده و فلفلدلمهای به سالاد اضافه کرده و کمی پارمسان را به سلیقه خودتان روی سالاد رنده کنید. بهتر است که از پارمسان صرفاً برای پوشاندن سطح غذا استفاده کرده و خیلی مخلوط سالم سالاد را مملو از پنیر نکنید. برای سس هم میتوانید از سس ایتالیایی موجود در بازار استفاده کرده و یا خودتان در خانه سس مخصوص آماده کنید.
سس ایتالیایی هم ترکیبی از سهچهارم پیمانه روغن زیتون، 1/4 پیمانه سرکه سفید، یک قاشق مرباخوری پودر سیر، پودر آویشن، ریحان خشک و آبلیمو است که با مقدار بسیار کمی پودر پیاز، پودر پاپریکا، نمک و فلفل مخلوط شده و در آخر کمی پارمسان به آن اضافه میشود. مقدار نمک و فلفل به سلیقه خودتان بستگی دارد؛ ولی اندازه پودر پیاز و پودر پاپریکا نوک قاشق چایخوری است. در نهایت برای ایتالیایی شدن بیشتر این سس میتوانید مقدار بسیار کمی عسل هم اضافه کرده و سس را مخلوط کنید.
کلام آخر
تا اینجا با سه مدل طرز تهیه سالاد خیلی سبز که کمکالری، سالم و خوشمزه بودند، آشنا شدیم. البته یادتان باشد که روند حفظ تناسباندام و کاهش وزن علاوه بر تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی به تمرین کافی و مداوم هم نیاز دارد، پس با خیال راحت تمرین را شروع کرده و حتماً این سالادهای جدید و سالم را به جای سالادهای قدیمی امتحان کرده و لذت ببرید.
سؤالات متداول
برای طرز تهیه سالاد ایتالیایی از دیگر پنیرها هم میشود استفاده کرد؟
خیر پنیر بهصورت کلی کالری بسیار بالایی دارد و از پارمسان هم صرفاً برای تزیین و کمی طعم دادن به سالاد باید استفاده کنید. در سالاد ایتالیایی پارمسان نباید طعم غالب باشد.
کدام زیتون کالری کمتری دارد؟
زیتون سبز کالری کمتری داشته و زیتون سیاه معمولاً چربتر است. به همین خاطر اگر کلسترول دارید یا میزان کالری سالاد برایتان مهم است، از زیتون سبز استفاده کنید.
در طرز تهیه سالاد سیب و اسفناج، باید سیب را بپزیم؟
خیر، سالاد را باید با میوههای خام آماده کنید؛ ولی بهتر است که سیب و گلابی را حتماً باریک و نازک قاچ کنید.
شبکه های اجتماعی