مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کیک کرمدار تابه‌ای

طرز تهیه کیک کرمدار تابه‌ای

شاید شما هم جزء افرادی هستید که به خامه علاقه ندارید یا رژیم غذایی را شروع کرده‌اید که خوردن خامه برای شما ممنوع است. در این وضعیت می‌توان جایگزین‌های مناسبی را برای خامه پیدا کرد. کیک کرمدار یکی از این گزینه‌ها است که نه‌تنها می‌توانید آن را برای خانواده سور کنید؛ بلکه مناسب مهمانی‌ها نیز هست.

کیک کرمدار یک کیک سالم و خوشمزه است که از آرد درست می‌شود و می‌تواند مدت‌زمان مناسبی هم در یخچال بماند و روزانه آن را نوش جان کنید. خیلی از افراد طرز تهیه این کیک را در فر امتحان کرده‌اند؛ اما پیشنهاد امروز ما به شما تهیه کیک کرمدار تابه‌ ای است.

گاهی اوقات پیش می‌آید که فر آشپزخانه خراب است یا دسترسی به فر وجود ندارد که در این وضعیت جای نگرانی نیست و به‌راحتی می‌توانید درون یک تابه کیک خوش‌مزه و لذیذ خود را درست کنید.

روش تهیه کیک کرمدار

مواد لازم برای تهیه کیک کرمدار عبارتند از:

تخم‌مرغ: 2 عدد

روغن: 1/2 لیوان

آرد: 1.5 لیوان

وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری

شکر: 2/3 لیوان

آب جوش: 1/2 لیوان

بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

زعفران دم‌کرده: 2 قاشق غذاخوری

مواد زیر برای تهیه کرم لازم است.

تخم‌مرغ: 1 عدد

شیر: 1 لیوان

وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری

آرد: 4 قاشق غذاخوری

شکر: 5 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

اگر تمایل دارید طعم‌های جدیدی را تجربه کنید و به دسرهای خود تنوع دهید، مقاله طرز تهیه کیک اسفناج را از دست ندهید.

مراحل تهیه کیک کرمدار

مراحل تهیه کیک کرمدار

زمان حدودی برای تهیه کیک کرمدار تابه ای: ۲ ساعت

کیک کرمدار بسیار خوشمزه و خوش‌طعم است و به دلیل ظاهر زیبایی که دارد برای مهمانی‌ها مناسب است. پس از یک مرتبه پخت آن درون تابه می‌توانید دفعات بعد به‌صورت حرفه‌ای آن را درست کرده و برای میهمان‌های خود سرو کنید. در اولین قدم از درس 1/3 از شیر را به مخلوط خود اضافه کنید و به‌خوبی آن‌ها را هم بزنید.

در مرحله بعد آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و پس از هم زدن آن مابقی شیر را اضافه کنید. مخلوط به‌دست‌آمده را به یک قابلمه منتقل کنید و رو حرارت ملایم قرار دهید. حین حرارت‌ دادن مخلوط آن را به‌آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. پودر کاکائو را به کرم اضافه کنید و در این مرحله کرم را تازمانی که غلظت آن مانند ماست شد هم بزنید. در قدم آخر، کرم را از روی حرارت بردارید، وانیل را به آن اضافه کنید و پس از هم زدن، آن را در جایی قرار دهید تا خنک شود.

حال سراغ تهیه کیک می‌رویم. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را درون یک ظرف ریخته و با همزن آن‌ها را به‌خوبی مخلوط کنید. در حین کار کم‌کم آب جوش را به مخلوط اضافه کنید. دقت داشته باشید که اگر آب جوش را یک مرتبه به مخلوط اضافه کنید ممکن است تخم‌مرغ بپزد و مخلوط شما خراب شود. پس از ۴ دقیقه هم زدن، روغن و زعفران را اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید.

در این مرحله می‌توانید آرد، بکینگ پودر و نمک را به‌صورت الک شده مخلوط کرده و پس از آن به مواد اضافه کنید. حال سراغ تابه می‌رویم. تابه را چرب کرده و با دست درون آن آردپاشی کنید. مایه کیک کرمدار را که در مرحله قبل آماده کرده‌اید درون تابه بریزید و قاشق یا وسیله دیگری آن را یکدست کنید.

حال می‌توانید کرم را درون یک قیف ریخته و به‌صورت نواری یا هر شکلی که دوست دارید روی کیک بریزید. یک عدد شعله‌پخش‌کن روی شعله گاز قرار دهید و تابه را روی آن بگذارید. حرارت را ملایم کرده، درب تابه را گذاشته و منتظر بمانید تا کیک به‌آرامی پخته شود. برای آنکه از پف‌کردن کیک خود مطمئن شوید می‌توانید روی تابه یک دم‌کنی نیز قرار دهید. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا کیک شما به‌خوبی پخته شود.

یکی دیگر از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار کیک خیس است که در مقاله طرز تهیه کیک خیس روش تهیه آن را آوردیم.

خواص کیک کرمدار تابه‌‌ای

خواص کیک کرمدار تابه‌‌ای

در تهیه کیک کرمدار تابه‌ ای از تخم‌مرغ استفاده می‌شود که یک ماده غذایی عالی برای حفظ سلامت بدن است. تخم‌مرغ حاوی ویتامین‌های گروه ب مانند ب ۱۲، ب 2 و ب ۵ است. همچنین در تخم‌مرغ به مقدار قابل‌توجهی سلنیوم وجود دارد که یک آنتی‌اکسیدان قوی است. آنتی‌اکسیدان موجود در تخم‌مرغ می‌تواند از پوست شما در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف تخم‌مرغ ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

کیک کرمدار تابه ای به دلیل وجود مواد غذایی مانند شیر، تخم‌مرغ و وانیل مقدار قابل‌توجهی کلسیم، اسیدفولیک و ویتامین آ است. ویتامین آ موجود در این کیک برای تقویت بینایی و بهبود وضعیت کلی پوست و مو بسیار مفید است. کیک کرمدار تابه‌ ای می‌تواند به‌عنوان یک میان‌وعده مصرف شود. با این کار هم مصرف مواد غذایی مضر و بازاری کاهش پیدا می‌کند و هم اشتهای شما برای مصرف وعده بعدی کم‌تر می‌شود. اگر شما هم به شیرینی‌پزی علاقه دارید توصیه می‌شود مقاله طرز تهیه کیک آلبالو را بخوانید.

کلام آخر

کیک‌ کرمدار یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذی است که حتماً باید در خانه آن را یک بار هم که شده تهیه کرد. این دسر لذیذ می‌تواند جایگزین سلام و مناسبی برای کیک‌های خامه‌ای باشد. از مزیت‌های کیک‌های کرمدار نسبت به بقیه کیک‌ها این است که امکان تزیین این کیک نیز وجود دارد و می‌توان با کرم روی کیک را تزیین کرد. ما در این مطلب طرز تهیه کیک کرمدار را درون تابه برایتان آماده کردیم تا بتوانید این دسر لذیذ را برای عزیزانتان تهیه کرده و با لذت نوش جان کنید.

سؤالات متداول

آیا می‌توانیم کیک کرمدار رژیمی درست کنیم؟

برخلاف کیک‌های خامه‌ای، کیک کرمدار کالری بسیار زیادی ندارد. برای رژیمی کردن آن می‌توانید میزان شکر را کاهش دهید.

مدت‌زمان پخت کیک کرمدار درون تابه چقدر است؟

پس از آن که کیک را درون تابه ریختید ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا به‌خوبی بپزد.

به‌جای کاکائو از چه مواد دیگری می‌توان برای تهیه کرم استفاده کرد؟

برای آن که کیک کرمدار با طعم‌های متفاوت بپزید می‌توانید از اسانس‌های میوه‌ای نیز استفاده کنید. همچنین مقدار کمی آب‌پرتقال نیز می‌تواند طعم خوبی به کرم دهد.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید