دسرها یا پیش غذاها معمولا بهصورت فصلی تهیه و سرو میشوند. دلیل این فصلی بودن دسرها نیز معمولا میوهها یا سبزیجاتی است که در فصول خاصی کشت و یافت میشوند و تازگی آنها طعمی لذیذتر میسازد. یکی از این دسرهای فصلی تارت آلبالو است. این تارت یک دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است که متناسب با مزه میوه بهکاررفته در آن میتواند شیرین، ترش یا ملس باشد.
ما در این مقاله از مجله تبرک یکی از بهترین روشهای پخت این دسر را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه تارت آلبالو را به شما بیاموزیم.
چگونه تارت آلبالو درست کنیم؟
برای تهیه تارت آلبالو به مواد زیر نیاز داریم:
- بیسکوییت پودرشده: 200 گرم
- پودر بادام: 50 گرم
- کره: 150 گرم
- پنیرخامهای: 150 گرم
- خامه: 100 گرم
- شکر: 30 گرم
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- مربای آلبالو: به مقدار لازم
ابتدا بیسکوییت پودر شده، پودر بادام و کره را در یک کاسه بریزید و با قاشق کامل مخلوط کنید. خمیر آماده شده را در یک ظرف بریزید و آن را با قاشق پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در یک ظرف دیگر پنیرخامهای، خامه، شکر و وانیل را بریزید و با مخلوطکن هم بزنید. ظرف خمیر را از یخچال بیرون آورید و ترکیب آماده شده را روی آن به حالت یکدست بریزید. سپس مربای آلبالو را به آن اضافه کنید و تارت خود را در یخچال بگذارید تا کاملا آماده شود. برای تزیین آن میتوانید از سبزیهای معطر استفاده کنید. نوش جان.
برای خوشمزهتر شدن دسر تارت آلبالوی خود، میتوانید مربای آلبالوی تبرک تهیه کنید.
تهیه انواع مربا بیشتر در کشورهای خاورمیانه مشاهده میشود. مربا از ترکیب شکر و میوه تهیه میشود و زمان طولانی میتوان آن را نگهداری کرد. از مربا در تهیه انواع دسر نیز میتوان استفاده کرد.
تهیه تارت آلبالو
مواد لازم برای تهیه تارت آلبالو برای ۸ نفر عبارتند از:
- آرد سفید: نصف فنجان
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- روغن تردکننده شیرینی (روغن قنادی): نصف فنجان
- آب سرد: ۵ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- آلبالو: ۱ کیلوگرم
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- عصاره بادام: یک قاشق مرباخوری
- رنگ خوراکی: ۵ قطره (استفاده کردن از رنگ خوراکی اختیاری است.)
روش تهیه تارت آلبالو
نصف فنجان آرد با نصف قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه کوچک بریزید و بعد روغن تردکننده شیرینی را بریزید و خوب هم بزنید. سپس به اندازه کافی آب به آن اضافه کنید تا خمیر به شکل یک توپ دربیاید. گلوله خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شده و خود را بگیرد.
در این مرحله فر را روشن کنید و روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. سپس روی یک سطح صاف آرد بپاشید و روی سطح خمیر را باز و پهن کنید. با قالب گرد به تعداد ۸ عدد دایرهای شکل ببرید و جدا کنید.
حالا تکه خمیرهای دایره شکل را در داخل قالبهای تارت بگذارید و لبههای خمیرها را روی لبه قالب فشار دهید تا روی لبه خمیرها شیار ایجاد شود.
سپس یک کیلوگرم آلبالو را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید و آب نیمی از آلبالوها را بگیرید. حالا در یک ظرف بزرگ، یک پیمانه شکر و ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
آب آلبالوها را به شکر و نشاسته ذرت بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. پس از آن، ظرف را روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد. همینطور که میجوشد مخلوط را هم بزنید تا رفتهرفته غلیظ شده و ته نگیرد.
در این مرحله، یک قاشق مرباخوری عصاره بادام، یک قاشق غذاخوری کره، ۵ قطره رنگ خوراکی و نصف دیگر آلبالوهای هسته گرفته را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا بگذارید مایه شما خنک شود.
در مرحله آخر، حدود یکچهارم فنجان از مایه خنک شده را در داخل هر تارت بریزید تا تارت آلبالوی شما آماده شود. شما میتوانید آن را با شربتهای بهاری یا یک فنجان قهوه سرو کنید. نوش جان.
اگر طعم آلبالو را دوست دارید، میتوانید روش تهیه یک نوع پای را که این میوه در آن بهکار رفته است با مراجعه به مقاله طرز تهیه پای آلبالو و لیمو یاد بگیرید.
کلام آخر
ما در این مقاله طرز تهیه تارت آلبالو به تعداد ۸ نفر را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید این دسر خوشمزه را برای عصرانه و دورهمیهای خود آماده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
سوالات متداول:
تارت آلبالو، دسر چه فصلی است؟
تارت آلبالو یک دسر فصلی است که در بهار تهیه میشود.
اگر آلبالوی تازه در دسترس نبود، چه کنیم؟
در این شرایط کمپوتها بهترین گزینه هستند.
نشاسته ذرت چه خاصیتی در تارت آلبالو دارد؟
باعث قوام و ژلهای شدن مایع تارت آلبالو میشود.
شبکه های اجتماعی