مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه سوپ قارچ مجلسی

طرز تهیه سوپ قارچ مجلسی

قارچ یکی از سبزیجات بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که از آن برای تهیه انواع سالاد، فست‌فود و البته سوپ استفاده می‌شود. اگر چه قارچ در طبخ غذاها مصرف گوناگونی دارد، اما نمی‌توان کتمان کرد که سوپ قارچ یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی‌ست که با قارچ پخته می‌شود. در مقاله حاضر با شما درباره فواید قارچ و 3 دستورالعمل برای طرز تهیه سوپ قارچ صحبت کرده‌ایم. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

چرا باید قارچ مصرف کنیم؟

چرا باید قارچ مصرف کنیم؟

هرگز از خوردن قارچ پشیمان نخواهید شد. علاوه بر طعمی عالی، قارچ سرشار از فیبر و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. همچنین، با توجه به این‌که قارچ سبزیجاتی کم‌کالری، کم‌نمک و بدون کلسترول است، یک افزودنی‌ عالی برای انواع غذاها محسوب می‌شود. از آنجایی که قارچ ارزش غذایی بالایی دارد، فواید بی‌شماری را برای سلامتی به ارمغان می‌آورد.

قارچ‌هایی که با استفاده از نور فرابنفش پرورش پیدا می‌کنند، غنی از ویتامین دی هستند و مصرف آن‌ها به افزایش سلامت استخوان‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. همچنین، قارچ منبع بسیار خوبی از روی است؛ ماده‌ای که برای سیستم ایمنی و اطمینان از رشد مطلوب کودکان و نوزادان بسیار ضروری است.

قارچ غنی از پتاسیم است؛ ماده‌ای مغذی که با کاهش تاثیر منفی نمک بر بدن، به بهبود فشار خون بالا کمک می‌کند. علاوه بر این، قارچ خاصیت ضدالتهابی هم دارد و تا حد بسیار زیادی کارآیی سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشد. کمک به کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مثل آلزایمر، بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت، از دیگر مزایای قارچ برای سلامتی است.

ارزش غذایی قارچ

ارزش غذایی قارچ

همان‌طور در بخش قبلی گفته شد، قارچ غنی از انواع فیبر، پروتئین، آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی است. سلنیوم، مس، تیامین، منیزیم و فسفر، از جمله ترکیبات موجود در قارچ هستند. علاوه بر این، از آن‌جایی که قارچ سرشار از پروتئین است، می‌توان از آن به‌عنوان جایگزینی برای گوشت استفاده کرد؛ به‌ویژه در رژیم‌های گیاهخواری که میزان دریافت پروتئین‌های حیوانی در افراد کم است.

ارزش غذایی یک فنجان قارچ عبارت است از:

  • کالری: 15
  • پروتئین: 2.2 گرم
  • چربی: 0.2 گرم
  • کربوهیدرات: 2.3 گرم
  • فیبر: 0.7 گرم
  • قند: 1.4 گرم

قارچ را چگونه به رژیم غذایی‌مان اضافه کنیم؟

قارچ را چگونه به رژیم غذایی‌مان اضافه کنیم؟

قارچ‌ها در انواع گوناگونی در طبیعت رشد می‌کنند. بعضی از آن‌ها سمی و غیر قابل مصرف هستند. با توجه به این‌که تشخیص این نوع قارچ‌ها از قارچ خوراکی بسیار دشوار است، پیشنهاد می‌کنیم قارچ را از فروشگاه‌ها تهیه کنید. خوشبختانه، قارچ را به‌راحتی می‌توان از تمامی فروشگاه‌های مواد غذایی و پروتئینی‌ها تهیه کرد.

قارچ را به روش‌های مختلفی می‌توان مصرف کرد. می‌توانید آن را به‌صورت خام به سالادتان اضافه کنید یا 5 دقیقه در آب بجوشانید تا نرم شوند. همچنین، می‌توانید آن را در روغن تفت دهید و برای بهبود طعم غذا از آن استفاده کنید. در ادامه، چند روش آسان برای اضافه‌کردن قارچ به رژیم غذایی‌تان به شما پیشنهاد کردیم:

  • از قارچ برای درست‌کردن انواع پیتزای خانگی استفاده کنید.
  • از قارچ خردشده برای تزئین سالاد استفاده کنید.
  • قارچ را با سیر و کره تفت دهید و از آن برای سرو غذاها استفاده کنید.
  • از قارچ برای تهیه سس ماکارونی بهره ببرید.
  • قارچ را با گوشت گاو، مرغ یا بوقلمون پخته ترکیب کنید.
  • از قارچ در تهیه انواع سوپ استفاده کنید.
  • در وعده صبحانه املت قارچ میل کنید.
  • قارچ را به بشقاب سبزیجات اضافه کنید.

3 دستورالعمل برای طرز تهیه سوپ قارچ

در دنیای غذاهای، دستورالعمل‌های گوناگونی را برای طرز تهیه سوپ قارچ پیدا خواهید کرد. همچنین، با استفاده از قارچ می‌توانید انواع سوپ‌ها را تهیه و خودتان را به ضیافت طعم‌ها و مزه‌های دل‌انگیز دعوت کنید. در ادامه قرار است با 3 دستورالعمل برای طرز تهیه سوپ قارچ آشنا شویم. ادامه مطلب را از دست ندهید.

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ خامه‌ای

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ خامه‌ای

این سوپ بسیار لذیذ و خوش‌طعم است. بهتر از همه این‌که در عرض 30 دقیقه آماده می‌شود؛ ساده، سریع و در عین حال خوشمزه. آیا می‌توان در مقابل این سوپ مقاومت کرد؟ هرگز!

برای تهیه سوپ قارچ و مرغ خامه‌ای به مواد زیر نیاز دارید:

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ خردشده در قطعات دلخواه: 250 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: 3 حبه
  • قارچ خردشده در قطعات دلخواه: 250 گرم
  • پیاز خردشده: 1 عدد
  • هویج پوست‌کنده و خرد‌شده: 3 عدد
  • کرفس خردشده: 2 ساقه
  • آویشن خشک: نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد: یک‌چهارم فنجان
  • آب مرغ: 4 فنجان
  • برگ بو: 1 عدد
  • برگ جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • رزماری: 1 شاخه
  • خامه: نصف فنجان

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار و سپس به قابلمه اضافه کنید. مرغ‌ها را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود و سپس آن را کنار بگذارید.

کره را در قابلمه دیگری روی حرارت متوسط آب کنید. سیر، قارچ، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس آویشن را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد غذایی به‌خوبی به آویشن آغشته شوند.

آرد را به‌مدت یک دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود و خامی آن دربیاید. سپس، آب مرغ، برگ بو و مرغ را به آن اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس، سبزیجاتی را که قبلا با کرده تفت داده بود، به قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه پیش از سرو سوپ، خامه را به سوپ اضافه کنید تا خامه  بریده نشود. سپس نمک و فلفل آن را بچشید. اگر سوپ خیلی غلیظ بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

در صورت تمایل می‌توانید سوپتان را با جعفری و رزماری تزئین کنید. نوش جان.

یکی‌دیگر از سوپ‌های محبوب ایرانی، سوپ شیر است که در مقاله طرز تهیه سوپ شیر درباره روش تهیه این سوپ خوشمزه صحبت کردیم.

طرز تهیه سوپ قارچ و گوجه

طرز تهیه سوپ قارچ و گوجه

سوپ گوجه‌فرنگی و قارچ فقط یک سوپ نیست؛ بهانه‌ای برای لمس گرما، آرامش و لذت است. این سوپ خانگی با استفاده از قارچ تازه درست می‌شود و بسیار لذیذ و مقوی است. توصیه می‌کنیم طرز تهیه آن را از دست ندهید.

مواد اولیه برای تهیه سوپ قارچ و گوجه عبارتند از:

  • پیاز خردشده: 1 عدد
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه
  • قارچ تازه ورقه‌شده: 500 گرم
  • آب مرغ: 2 لیوان
  • آب: 1 فنجان
  • رب گوجه‌فرنگی: یک‌چهارم فنجان
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌چهارم فنجان
  • جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

پیاز خردشده را در قابلمه مورد نظرتان بریزید و با استفاده از کره، روی حرارت متوسط و به‌مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

قارچ را به قابلمه اضافه کنید. سپس در آن را بگذارید و اجازه دهید به‌مدت 5 دقیقه بپزد.

آب مرغ، آب، رب گوجه فرنگی، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا به‌جوش بیاید.

حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپتان به‌مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

پس از آن‌که سوپ به غلظت دلخواهتان رسید، آماده سرو است. می‌توانید آن را با پنیر پارمزان و جعفری تزئین کنید. نوش جان.

اگر به قارچ علاقه‌ای ندارید، اما می‌خواهید سوپ را در برنامه غذایی خود داشته باشید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که به مقاله طرز تهیه سوپ جو پرک سر بزنید و با این سوپ پرخاصیت و پرطرفدار آشنا شوید.

طرز تهیه سوپ قارچ و نخود

طرز تهیه سوپ قارچ و نخود

اگر گیاه‌خوار هستید، باید مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین را جدی بگیرید. در ادامه طرز تهیه یک غذای پرپروتئین خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد زیر برای تهیه سوپ قارچ و نخود نیاز است:

  • پیاز خردشده: نصف فنجان
  • سیر خردشده: 4 حبه
  • قارچ ورقه‌شده: 1 فنجان
  • زنجبیل تازه رنده‌شده: 1 تا 2 قاشق چای‌خوری
  • هویج خردشده: نصف فنجان
  • سبزیجات فلفل دلمه‎ای: نصف فنجان
  • کرفس: نصف فنجان
  • سیب‌زمینی: نصف فنجان
  • نخود پخته: نصف فنجان
  • ادویه‌جات دلخواه: به میزان لازم
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه: 2 قاشق چای‌خوری
  • شکر یا سایر شیرین‌کننده‌ها: 1 تا 1/5 قاشق چای‌خوری
  • آب گوشت: 2 فنجان
  • آب: 1/5 فنجان
  • اسفناج: 1 فنجان
  • نمک: به میزان لازم
  • نشاسته ذرت: در صورت نیاز به غلیظ‌ترشدن سوپ

روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و کمی نمک را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

قارچ‎‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. قارچ را به‌مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، تفت دهید.

زنجبیل، هویج، سایر سبزیجات، نخود و ادویه‌جات دلخواهتان را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

در این مرحله، سس سویا، سرکه، شکر، آب گوشت و آب را اضافه کنید.

در قابله را بگذارید و اجازه دهید سوپتان به‌مدت 15 دقیقه بپزد.

پس از این مدت، اسفناج را اضافه کنید و بعد از گذشت 10 دقیقه، سوپ را بچشید. در صورت نیاز، نمک و ادویه‌جات دیگر را به آن اضافه کنید.

برای غلیظ‌ترشدن سوپ، 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید و در 5 دقیقه آخر، به سوپ اضافه کنید.

سوپ را می‌توانید با پیازچه یا سایر سبزیجات دلخواه تزئین کنید. نوش جان.

اگر گیاه‌خوار هستید، مقاله طرز تهیه سوپ سبزیجات را از دست ندهید.

کلام آخر

قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مواد غذایی است. طعم عالی در کنار ارزش غذایی بالا موجب شده است که به مواد اولیه‌ای محبوب در پخت انواع غذاها تبدیل شود. در مقاله حاضر 3 دستورالعمل ساده و خوشمزه برای طرز تهیه سوپ قارچ در اختیار شما قرار دادیم. زمان آماده‌سازی و پخت سوپ قارچ بسیار کم است و معمولا در عرض 45 دقیقه آماده می‌شود.

از خوردن سوپ لذت می‌برید؟ سوپ مورد علاقه‌تان را در بخش نظرات به ما معرفی کنید.

سوالات متداول:

چه کار کنیم که سوپ قارچ غلیظ‌تر شود؟

می‌توانید به‌دلخواه از جوپرک یا نشاسته ذرت استفاده کنید.

خامه را در چه زمانی باید به سوپ قارچ اضافه کنیم؟

بهتر است چند دقیقه پیش از سرو سوپ، خامه را به آن اضافه کنید. در غیراین‌صورت، ممکن است خامه بریده شود و سوپ طعم و ظاهر بدی پیدا کند.

آیا پختن سوپ قارچ زمان‌بر است؟

خیر، سوپ قارچ از آن دسته غذاهایی‌ست که زمان آماده‌سازی و پخت آن بسیار کم است و معمولا در عرض 45 دقیقه آماده می‌شود.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید