مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

مراحل تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر

طرز تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر

فرنی یکی از معروف‌ترین دسر‌های ایرانی است. دسری خوشمزه با بافت خامه‌ای که پیر و جوان از خوردن آن لذت می‌برند. در دستور اصلی تهیه فرنی شیر وجود دارد، اما طرز تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر برای گیاه‌خواران و افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند تنها راه خوردن این دسر است. از طرف دیگر، فرنی مهمترین غذای کمکی نوزادانی است که تازه غذا خوردن را شروع کرده‌اند. در شروع غذا خوردن حساسیت‌های غذایی نوزادان هنوز مشخص نشده و متخصصان تغذیه تأکید می‌کنند که آنها را آرام‌آرام با غذاهای مختلف آشنا کنید. حساسیت به شیر گاو در نوزادان وجود دارد و طرز تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر برای این گروه از نوزادان پیشنهاد می‌شود.

استفاده از شیر‌های گیاهی مانند شیر بادام و شیر فندق جایگزین خوبی برای تهیه فرنی به‌جای شیر پاستوریزه هستند و گیاه‌خواران می‌توانند از این نوع شیر‌ها برای تهیه فرنی استفاده کنند. در طرز تهیه فرنی برای کودکان نیز استفاده از شیر خشک به‌جای شیر پاستوریزه پیشنهاد می‌شود. درهرصورت طرز تهیه فرنی با شیر یا بدون شیر طرفداران خود را دارد. در این مقاله طرز تهیه فرنی بدون شیر با آرد گندم را آموزش می‌دهیم تا کسانی که محدودیت مصرف شیر دارند از این دستور استفاده کنند.

روش تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر

مواد لازم زیر را برای تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر برای 4 نفر آماده کنید:

آرد گندم: 6 قاشق غذاخوری

آب: ۲ پیمانه

شکر: ۶ قاشق غذاخوری

گلاب: ۴ قاشق غذاخوری

خلال بادام و پسته: به میزان لازم برای تزیین

فرنی را با ترکیبات دیگری مانند آرد برنج و نشاسته نیز تهیه می‌کنند. در مقاله طرز تهیه فرنی روش‌های مختلفی برای طبخ فرنی با شیر آموزش داده‌ایم. اگر می‌خواهید روش تهیه با شیر را امتحان کنید، این مقاله چند دستور متفاوت برای شما دارد.

مراحل تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر

مراحل تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر

مدت‌زمان آماده‌سازی و پختن فرنی حدود ۲۰ دقیقه است.

آرد گندم و آب را به قابلمه اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط یکدستی داشته باشید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و مواد را هم بزنید تا گرم شوند. بعد از آن شکر را به همراه گلاب به ترکیب اضافه کرده و دوباره هم بزنید. این کار را ادامه دهید که فرنی به غلظت برسد. زمانی که متوجه غلظت و تغییر بافت فرنی شدید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. فرنی سریع سرد می‌شود. به همین دلیل بلافاصله آن را در ظرف‌های موردنظر بریزید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

دسر‌ها و غذاهای شبیه به فرنی در بعضی از شهر‌های ایران تهیه می‌شوند که گزینه‌های خوبی برای رنگین‌تر کردن سفره‌های افطار هستند. مشکوفی قزوین یکی از انواع دسر‌های ساده و خوشمزه است که دستور ساده‌ای دارد. در مقاله طرز تهیه مشکوفی قزوین این دسر زعفرانی را آموزش داده‌ایم.

ارزش غذایی فرنی

ارزش غذایی فرنی

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم فرنی به‌اندازه زیر است:

انرژی: ۱۹۹ کیلوکالری

کربوهیدرات: 36.82 گرم

پروتئین: 5.96 گرم

چربی: 3.36 گرم

فیبر: 0.24 گرم

قند: 29.20 گرم

نکات مهم در تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر

نکات زیر را برای تهیه فرنی رعایت کنید تا طعم و ظاهر بهتری داشته باشد:

  • آرد گندم را حتماً در شیر سرد کامل حل کنید و بعد حرارت دهید.
  • فرنی را بلافاصله بعد از درست شدن و قبل از سرد شدن در ظرف مناسب بریزید.
  • اضافه‌کردن کره و خامه طعم فرنی را بهتر می‌کند.
  • خلال بادام، خلال پسته، دارچین و گل سرخ برای تزیین فرنی مناسب هستند.
  • غلظت فرنی بعد از سرد شدن بیشتر می‌شود. باید قبل از اینکه فرنی خیلی سفت شود آن را از روی حرارت بردارید.
  • با اضافه‌کردن کمی پودر کاکائو یا زعفران دم‌کرده به فرنی ساده، چندین فرنی متفاوت خواهید داشت.

فرنی یکی از محبوب‌ترین غذاهای سفره افطار است. افراد روزه‌دار ترجیح می‌دهند با غذاهای سبکی مانند فرنی افطار کنند. آماده‌کردن غذا برای سفره افطار یکی از چالش‌های مهم افراد روزه‌دار است. خواندن مقاله برای افطار چی درست کنم که به همین علت نوشته شده است به شما کمک می‌کند تا غذاهای متنوعی برای سفره افطار درست کنید.

کلام آخر

دسر محبوب و خوشمزه فرنی با آرد گندم، آرد برنج و نشاسته درست می‌شود. طرز تهیه فرنی بدون شیر و گلاب، طرز تهیه فرنی زعفرانی بدون شیر و طرز تهیه فرنی با آب جوش از انواع دستورهای تهیه فرنی بدون شیر هستند که در این مقاله طرز تهیه فرنی با آرد گندم بدون شیر آموزش‌داده‌شده است. این مقاله را برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یا نوزاد در خانه دارند بفرستید تا با خیال راحت از خوردن فرنی بدون شیر لذت ببرند.

سؤالات متداول

کدام دسرها برای افطار مناسب هستند؟

افطار وعده مهمی برای ماه رمضان است و انرژی از دست‌رفته یک روز را تأمین می‌کند. دسرها نقش مهمی در سفره افطار دارند. شیربرنج، شله زرد، فرنی، حلوا، زولبیا، بامیه، کاچی و رنگینک دسرهای مناسب افطار هستند.

بهترین غذای کمکی نوزاد چیست؟

غذای کمکی نوزاد در سن ۶ تا ۱۲ ماهگی بسیار اهمیت دارد. فرنی، حریره بادام، پوره انواع سبزیجات و سوپ گوشت برای شروع غذادهی به نوزاد مناسب هستند.

طرز تهیه فرنی با نشاسته چیست؟

در تهیه فرنی با نشاسته به‌جای آرد برنج و آرد گندم از نشاسته استفاده می‌شود. قبل از اضافه‌کردن نشاسته به شیر حتماً باید آن را در مقداری آب جوش یا شیر داغ حل کنید. در غیر این صورت نشاسته در شیر گلوله گلوله شده و ظاهر نامناسبی پیدا می‌کند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید