اگر اهل غذا باشید، حتماً آوازه شهرت غذاهای ایتالیایی به گوشتان رسیده است. ایتالیا معروف است به غذاهای خوشمزه و فراموشنشدنی که هیچوقت طعم و مزه آنها را فراموش نخواهید کرد. نه فقط پیتزا و پاستا، بلکه ایتالیا را با غذاهای دریایی و خوشمزهای میشناسند که حسابی پرطرفدار است. اگر دوست دارید طعمهای جدید را تجربه کنید، اگر دوست دارید برای خوردن غذاهای عجیبوغریب جسارت به خرج دهید، غذاهای ایتالیایی شما را ناامید نخواهند کرد. در این مقاله از مجله تبرک قرار است با شما درباره ۷ غذای ایتالیایی و دستور تهیه آنها صحبت کنیم. برای یادگیری غذاهای جدید آمادهاید؟ ادامه این مطلب را بخوانید.
لیست غذاهای ایتالیایی
ایتالیا بهواسطه فرهنگ غذایی جذابی که دارد، حسابی شناخته شده است. بدون شک همه ایتالیا را با معروفترین و محبوبترین غذای آن، یعنی پیتزا میشناسند. بااینحال، واقعیت این است که نه فقط پیتزا و پاستا نمایندههای سنت غذایی این کشورند، بلکه آنقدر لیست غذاهای این منطقه بلندبالاست که برای صحبت از هرکدام ساعتها و روزهای زیادی لازم است.
قرار است همراه هم روش تهیه غذاهای ایتالیایی ساده و خوشمزهای را مرور کنیم که در کمتر از یک ساعت تهیه میشوند. اگرچه زمان تهیه آنها کوتاه است اما چیزی از خوشمزگی و طعم فراموشنشدنی آنها کم نخواهد شد. اگر دنبال ایجاد تنوع در رژیم غذایی و غذاهای ثابتی که هر روز میخورید هستید، پس این ۷ دستور غذا را دنبال کنید.
پارمسان مرغ ایتالیایی
پارمسان مرغ از آن غذاهای ایتالیایی ساده است که در عین سادگی، طعم بسیار خوشمزه و فراموشنشدنی دارد. غذایی که مطمئناً تمام خانوادهتان عاشقش خواهند شد.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت چیکن پارمسان ایتالیایی شامل موارد زیر است:
- آرد: 3/4 پیمانه
- گوشت مرغ: ۱ کیلو
- تخممرغ: ۲ عدد
- روغن گیاهی: 1/2 پیمانه
- سس اسپاگتی: ۷۳۵ گرم
- پنیر موزارلا کمچرب: ۲۲۵ گرم
- پنیر پارمسان خردشده: 3/4 پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پودر سوخاری: 3/4 + ۱ پیمانه
دستور پخت
برای تهیه پارمسان مرغ، سینه مرغ را در اندازههای یکسان و نازک ببرید. آرد را با 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید. مرغ را در این مخلوط بخوابانید و اجازه دهید دقایقی در آن استراحت کند. در همین حین تخممرغها را با دو قاشق غذاخوری آب، بهخوبی ترکیب کنید. بعد از مخلوطکردن تخممرغ، تکههای مرغ را به آن آغشته کنید و در پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله بعدی، تکههای مرغ را در تابهای قرار دهید که حاوی دو قاشق غذاخوری روغن است و روغن آن بهخوبی گرم شده است. مراقب مرغها باشید و اجازه دهید تا طلایی و خوشرنگ شوند. بعد از پخت کامل مرغها، نوبت به درستکردن سس میرسد.
نیمی از سس اسپاگتی را داخل ماهیتابه بریزید، یکلایه از مرغها را روی آن بچینید و با نصف پنیر پارمسان و پنیر موزارلا، روی مرغها را بپوشانید. لایه دومی از مرغ را روی این ترکیب قرار دهید و مجدد با پنیر بپوشانید. ترکیب آمادهشده را در فری که از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده است، گذاشته و اجازه دهید ۲۰ دقیقه زمان برای پخت کامل داشته باشد. بعد از پخت کامل غذا، نوش جان کنید.
در ادامه میتوانید به مقالهی طرز تهیه مرغ سوخاری سر بزنید و با رسپی این غذا هم آشنا شوید.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی پارمسان مرغ ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۸۶۶
- چربی: ۴۵ گرم
- چربی اشباع: ۱۴ گرم
- پروتئین: ۶۶ گرم
- کربوهیدرات: ۴۸ گرم
- فیبر: ۵ گرم
- کلسترول: ۲۰۴ میلیگرم
- سدیم: ۳۵۱ میلیگرم
کدو پرشده؛ غذای گیاهی ایتالیایی
نمیتوانید تصور کنید کدوی پر شده چقدر غذای کامل و خوشمزهای است! این غذا هم از آن دسته غذاهای ایتالیایی ساده است که وقت کمی از شما در آشپزخانه میگیرد اما حسابی خوشمزه است.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت کدو پر شده شامل موارد زیر است:
- گوشت گاو: ۵۰۰ گرم
- کدو سبز و بزرگ: به تعداد نفرات
- خرده نان: 1/2 پیمانه
- سیر: ۲ حبه
- سس اسپاگتی: به مقدار لازم
- زیتون سیاه: چند عدد
- پنیر پارمسان: 1/2 پیمانه
- پنیر موزارلا: ۱ پیمانه
دستور پخت
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. گوشت چرخکرده را در تابهای روی حرارت متوسط بپزید و حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید. چربی اضافی را تخلیه کرده و گوشت را به یک کاسه منتقل کنید.
کدو سبز را از طول آن برش بزنید و از قاشق برای بیرون آوردن گوشت داخل کدو استفاده کنید. یک پوسته ضخیم، در حدی که مواد از داخل آن به بیرون نریزد باید در اطراف کدو سبز باقی بگذارید. گوشت داخل کدو را خرد کرده و به گوشت چرخکرده اضافه کنید. خرده نان، سیر، سس اسپاگتی، زیتون سیاه و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید.
چاشنی را خوب مخلوط کنید. هر دونیمه کدو سبز را بهآرامی با مخلوط گوشت پر کنید. نصف کدو سبز را در یک ظرف قرار دهید و روی آن را با فویل محکم بپوشانید. به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرمشده بپزید. از فر خارج کرده و فویل را بردارید. روی هر نصف کدو سبز 1/2 پیمانه پنیر موزارلا خرد شده بریزید. دوباره به فر برگردانید و به مدت پنج دقیقه فرصت دهید تا پنیر موزارلا طلاییرنگ شود و نوش جان کنید.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی کدو پرشده ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۴۰۵
- پروتئین: ۲۵.۲ گرم
- کربوهیدرات: ۳۰.۹ گرم
- چربی: ۲۰.۱ گرم
- کلسترول: ۶۳.۴ میلیگرم
- سدیم: ۱۱۱۲.۴ میلیگرم
میگو پستو خامهای
یکی از غذاهای خوشمزه دریایی ایتالیا پستوهایی است که با میگو درست میشوند. میگو خودش از آن جمله مواد اولیه غذایی است که علاوه بر طعم خوب و خاصی که دارد، سرشار از پروتئین و منبع غنی از ویتامینها است. اگر دوست دارید این بار یک ترکیب خوشمزه از پاستا و میگو میل کنید، این دستور میتواند حسابی شما را سر کیف بیاورد.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت میگو پستو خامهای شامل موارد زیر است:
- ماکارونی لینگوین: ۵۰۰ گرم
- کره: 1/2 پیمانه
- خامه سنگین: ۲ پیمانه
- فلفل سیاه آسیابشده: 1/2 قاشق چایخوری
- پنیر پارمسان: ۱ پیمانه
- سس پستو: 1/3 پیمانه
- میگوی بزرگ: ۵۰۰ گرم
دستور پخت
یک قابلمه بزرگ آب را بهجوش بیاورید. ماکارونی لینگوین را اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد. در یک ماهیتابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. خامه را هم بزنید و با فلفل مزهدار کنید. ۶ تا ۸ دقیقه زمان دهید تا ترکیب پخته شود و در طول این زمان، مدام مخلوط را هم بزنید. پنیر پارمسان را به سس خامهای اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. پستو را مخلوط کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا غلیظ شود. در آخرین مرحله میگو را بپزید و روی لینگوین داغ سرو کنید و نوش جان کنید.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی میگو پستو ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۶۴۶
- پروتئین: ۲۳.۰ گرم
- کربوهیدرات: ۴۳ گرم
- چربی: ۴۲.۵ گرم
- کلسترول: ۲۱۰.۴ میلیگرم
- سدیم: ۴۳۷.۲ میلیگرم
اگر میخواهید با دیگر روشهای تهیه پاستا آشنا شوید، مقاله طرز تهیه پاستا خانگی را مطالعه کنید.
سالاد ماکارونی؛ غذای ایتالیایی خوشمزه
سالادهای ماکارونی از آن غذاهایی خوشخوراک و خوشعطری است که میتوانند یک وعده غذایی کامل باشند. از کربوهیدرات و پروتئین گرفته تا چربی سالم را با خوردن این نوع غذا به بدن خود میرسانید. تنوع غذاهای ایتالیایی هم از این ترکیب خوشمزه غافل نشده است. یک سالاد ماکارونی سریع، خوشطعم با ماهی سالامی و فلفلدلمهای، ترکیبی است که در این غذای خوشمزه میل میکنید.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت سالاد سالامی ایتالیایی شامل موارد زیر است:
- ماکارونی ساده: ۱ بسته
- سالامی: ۲۰۰ گرم
- فلفلدلمهای سبز و قرمز: به مقدار دلخواه
- پیاز: ۱ عدد
- زیتون سیاه خردشده: ۶ عدد
- پنیر موزارلا: ۵۰ گرم
- پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
دستور پخت
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. ماکارونی را بجوشانید و حدود ۸ دقیقه زمان دهید تا نرم شود. ماکارونی را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. در همین حین تکههای سالامی را در یک ماهیتابه تفت دهید و اجازه دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. بعد از پختن ماهی، ماکارونی، سالامی، فلفلدلمهای سبز، فلفلدلمهای قرمز، پیاز، سس سالاد، زیتون و پنیر موزارلا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. پنیر پارمسان بپاشید و نوش جان کنید.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی سالاد سالامی ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۳۷۱
- پروتئین: ۱۵.۲ گرم
- کربوهیدرات: ۲۹.۲ گرم
- چربی: ۲۱ گرم
- کلسترول: ۴۶ میلیگرم
- سدیم: ۱۸۹۳.۱ میلیگرم
سالاد ماکارونی را میتوان با مرغ، کالباس، تن ماهی و ترکیبات دیگر آماده کرد. رسپی سالاد ماکارونی به روشهای دیگر را در مقالهی طرز تهیه سالاد ماکارونی بخوانید.
مرغ بروسکتا؛ پیش غذای ایتالیایی
یک غذای مرغی ساده و درعینحال خلاق که پیشغذای محبوب ایتالیاییها است. اگر میخواهید با خوردن یک پیشغذای خوشمزه و ساده، لذت خوردن یک شام عاشقانه یا خانوادگی را دوچندان کنید، مرغ بروسکتا از آن پیشنهادهایی است که نمیتوان به آن نه گفت.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت مرغ بروسکتا ایتالیایی شامل موارد زیر است:
- مرغ بدون استخوان: ۲۵۰ گرم
- گوجهفرنگی: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- ادویه مرغ: به میزان دلخواه
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- پنیر موزارلا: ۵۰ گرم
- ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف شیشهای مستطیلی شکل را برای گذاشتن داخل فر آماده کنید. تمام قسمت داخلی آن را با کمی روغن چرب کنید. مرغ مکعبی را با نمک در یک کاسه بزرگ بریزید و مرغ را طعمدار کنید.
سپس مرغ را بهصورت لایهای در کف ظرف پخت قرار دهید. گوجهفرنگی، آب، سیر و مخلوط چاشنی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کنار بگذارید تا نرم شود. پنیر و چاشنی ایتالیایی را روی مرغ بپاشید. مخلوط چاشنی نرم شدهای را که از گوجهفرنگی درست کردید روی آن بریزید. ترکیب را در فری که از قبل گرم کردهاید بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ کامل مغز پخت شود. بعد از پخت کامل نوشجان کنید.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی مرغ بروسکتا ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۳۴۹
- پروتئین: ۳۹.۲ گرم
- کربوهیدرات: ۲۵.۹ گرم
- چربی: ۸.۵ گرم
- کلسترول: ۹۰.۳ میلیگرم
- سدیم: ۱۲۷.۳ میلیگرم
پارمسان بادمجان
برشهای بادمجان با خرده نان و پنیر پارمسان ترکیبی اصلی از غذاهای ایتالیایی است. یک غذای پرطرفدار که جای خود را در سفره مردم ایتالیا بهشدت پیدا کرده است و توانسته جزو محبوبترینهای این لیست باشد. اگر دوست دارید یک غذای بادمجانی جدید تجربه کنید، این غذا برای شماست.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پارمسان بادمجان شامل موارد زیر است:
- بادمجان: ۲ عدد
- نمک: به مقدار لازم
- خرده نان: ۱ پیمانه
- پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
- تخممرغ زدهشده: ۲ عدد
- سس ماکارونی سیر و گوجه: 1/2 پیمانه
- پنیر موزارلا: به مقدار دلخواه
- ریحان خشکشده: 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت
برشهای بادمجان را در آبکش قرار دهید. دو طرف هر برش را با نمک بپاشید. اجازه دهید حداقل 3 ساعت استراحت کنند. رطوبت اضافی ورقههای بادمجان را با دستمال کاغذی پاک کنید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک ورق روغنی را در ظرفی که میخواهید غذا در آن قرار دهید، بگذارید. خرده نان و 1/4 پیمانه پنیر پارمسان را در یک کاسه مخلوط کنید. تکههای بادمجان را در تخممرغ زدهشده فرو کنید. با مخلوط خرده نان بپوشانید.
برشهای بادمجان روکششده را در یکلایه روی ورقه پخت آماده شده بچینید. در فر از قبل گرمشده بپزید تا کمی قهوهای و ترد شود. حدود ۵ دقیقه برای قهوهای شدن هر طرف بادمجان فرصت دهید. کف ظرف را با یکلایه سس اسپاگتی بپوشانید. روی آن را با یکلایه ورقه بادمجان بریزید.
حدود یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان باقیمانده و یک پنیر موزارلا را روی آن بپاشید. لایهها را با مواد باقیمانده تکرار کنید و با یکلایه پنیر خاتمه دهید. ریحان بپاشید. حدود ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرمشده بپزید تا پنیر حباب زده و قهوهای طلایی شود. بعد از پخت کامل، نوشجان کنید.
اگر به غذاهای محلی علاقهمند هستید، رسپی کشک بادمجان را از دست ندهید.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی پارمسان بادمجان در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۴۷۴
- پروتئین: ۲۹.۶ گرم
- کربوهیدرات: ۴۳.۹ گرم
- چربی: ۲۰ گرم
- کلسترول: ۱۱۸.۹ میلیگرم
- سدیم: ۲۴۲۷.۶ میلیگرم
لازانیا با مرغ خامهای
این یک ترکیب غیرمعمول اما فوقالعاده است. همه کسانی که مزه آن را میچشند، شگفتزده میشوند!
مواد لازم
مواد لازم برای پخت لازانیا مرغ خامهای شامل موارد زیر است:
- سینه مرغ: ۲ عدد
- چاشنی مرغ: ۱ بسته
- رشته لازانیا: ۶ برگ
- آب گرم: ۱ فنجان
- پنیر خامهای: ۱ بسته
- پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
- سس اسپاگتی: به مقدار لازم
دستور پخت
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. رشتههای لازانیا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا بپزید تا نرم شوند و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. در همین حال، مرغ را در قابلمهای با آب کافی بریزید و بگذارید بجوشد. ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد، بپزید. از قابلمه خارج کرده، خرد کنید.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. چاشنی مرغ را در آب گرم حل کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، چاشنی مرغ، پنیر خامهای و یک پیمانه پنیر موزارلا را مخلوط کنید. یکسوم سس اسپاگتی را در کف یک ظرف پخت بریزید. روی آن را با مخلوط مرغ و ۳ رشته لازانیا بپوشانید. همین روش را تکرار کنید تا لازانیاها کامل شوند. باقیمانده سس و پنیر را روی لازانیا بریزید و ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است، بگذارید تا پخته شوند. بعد از پخت کامل، نوشجان کنید.
لازانیا را با ترکیبات متفاوتی میتوان آماده کرد. طرز تهیه لازانیا بنابر تعداد نفرات و موادی که برای تهیه آن آماده کردید، متفاوت است.
ارزش غذایی در هر وعده
ارزش غذایی لازانیا با مرغ خامهای در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
- کالری: ۴۹۵
- پروتئین: ۲۸ گرم
- کربوهیدرات: ۳۶.۲ گرم
- چربی: ۲۰.۶ گرم
- کلسترول: ۱۰۸.۹ میلیگرم
- سدیم: ۱۰۶۰.۵میلیگرم
کلام آخر
در این مقاله از مجله تبرک، ۷ دستور پخت غذای ایتالیایی را با شما به اشتراک گذاشتیم. شما تجربه چشیدن طعم کدام یک از این غذاها را دارید؟ چقدر اهل تجربه غذاهای جدید هستید و چقدر غذاهای ایتالیایی موردپسند شما است؟ اگر جواب شما به این سؤالها مثبت است، پس خوردن این ۷ غذا هم میتواند رضایت شما را جلب کند.
سؤالات متداول:
بهترین رسپی غذاهای ایتالیایی که میتوان با مرغ درست کرد، کدام است؟
پارمسان مرغ، مرغ بروسکتا و لازانیا با مرغ خامهای جزو محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که با مرغ درست میشوند.
سادهترین غذاهای ایتالیایی که در زمان کمی پخته میشوند، کدام است؟
سالاد ماکارونی ایتالیایی یکی از سریعترین و آسانترین غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است.
غذاهایی که بیشترین کالری را در این لیست دارند، کدامند؟
پارمسان مرغ ایتالیایی و میگو پستو خامهای با ۸۶۶ و ۶۴۶ کالری، بیشترین میزان کالری را دارند.
شبکه های اجتماعی