مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه هات داگ

طرز تهیه هات داگ

ردپای اولین سوسیس‌ها به ۵ هزار سال قبل از میلاد حضرت مسیح باز می‌گردد. زمانی که مردم با فراوری گوشت و افزودن مقداری ادویه سوسیس تهیه می‌کردند. یکی از محبوب‌ترین سوسیس‌های حال حاضر، هات داگ است که تاریخچه دقیقی برای آن مشخص نیست. برخی‌ها معتقدند که هات داگ برای اولین‌بار در اتریش اختراع شده و برخی‌های دیگر بر این باورند که هات داگ غذایی است که از آمریکای شمالی به سراسر جهان رفته است.

به‌هرحال این غذای خوش‌مزه به آسان‌ترین شکل و سریع‌ترین زمان ممکن تهیه می‌شود. اگر که به رازهای اصلی طبخ این غذا پی ببرید، بدون شک نام شما در فهرست آشپزان حرفه‌ای طبخ هات داگ قرار خواهد گرفت. در این قسمت از مجله تبرک شما می‌آموزید که به ۴ روش تنوری، رستورانی، کم‌روغن و همراه با قارچ و پنیر هات داگ تهیه کنید.

طرز تهیه هات داگ رستورانی

اگر به دنبال تهیه هات داگ به روش رستورانی هستید، این دستور برای شماست. شما می‌توانید باتوجه‌به این روش ۴ عدد ساندویچ هات داگ آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ رستورانی عبارتند از:

سوسیس هات داگ: ۴ عدد

نان باگت: ۴ عدد

گوجه‌فرنگی: به میزان لازم

خیارشور: به میزان لازم

سس فرانسوی: ۴ قاشق غذاخوری

کاهو: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

پودر آویشن: به مقدار کافی

نمک و فلفل: به‌اندازه نیاز

دستورالعمل هات داگ رستورانی

تابه مناسبی را انتخاب کنید که هات داگ‌ها به‌راحتی در آن قرار بگیرند. روغن را به‌اندازه‌ای در تابه بریزید که سوسیس‌ها به‌خوبی در روغن شناور شوند. حرارت اجاق به‌اندازه باشد که سوسیس‌های هات داگ وقت کافی برای مغزپخت شدن را داشته باشند.

هات داگ‌ها را به کمک یک چاقو یا کاتر به‌صورت مورب و پیچی خط بیندازید تا پس از برشته شدن لایه بیرونی، سوسیس کاملاً پخته شود. به‌محض گرم شدن روغن، سوسیس را در آن بیندازید تا در عین مغزپخت شدن بافت آن به‌خوبی پفکی شود.

سوسیس‌ها را از روغن در بیاورید. نان باگت را کاملاً باز کنید و در هر نان یک قاشق سس مایونز یا سس هزار جزیره بریزید. سس را در سراسر نان پخش کنید. سوسیس سرخ شده را داخل نان بگذارید و مقداری پودر آویشن روی آن بپاشید.

برش‌های گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو را روی سوسیس‌ها بریزید. ساندویچ را به‌صورت گرم سرو کنید. سس کچاپ یا هر نوع سس دیگری را که تمایل دارید در کنار ساندویچ‌تان سرو کنید. نوش جان.

اگر به طرز تهیه سس مایونز علاقه‌مند هستید، به مجله آشپزی تبرک سری بزنید.

طرز تهیه هات داگ

طرز تهیه هات داگ تنوری

برای افرادی که به دنبال تهیه ساندویچ هات داگ به‌صورت تنوری و بدون روغن هستند، این دستور می‌تواند راهنمای خوبی برایشان باشد.

مواد لازم برای تهیه هات داگ تنوری عبارتند از:

سوسیس هات داگ: 4 عدد

نان باگت: 4 عدد

کاهو: به میزان لازم

سس فرانسوی: 4 قاشق غذاخوری

پودر آویشن: به مقدار کافی

روغن: 1 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی: به میزان لازم

خیارشور: به میزان لازم

نمک و فلفل: به‌اندازه نیاز

دستورالعمل هات داگ تنوری

هات داگ‌ها را با یک چاقو به‌صورت پیچی برش بزنید. به کمک یک فرچه مقداری روغن روی هر سوسیس‌ها بمالید. کف سینی فر را با تکه‌ی کاغذروغنی بپوشانید.

هات داگ‌ها را روی سینی بچینید و پودر آویشن را با مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه روشن کنید.

سینی فر را در طبقه وسط بگذارید تا زیر و روی سوسیس‌ها به طور کامل برشته شود. طبق دستور قبلی سوسیس‌های هات داگ را در نان باگت بگذارید و با چاشنی‌های دلخواه میل کنید.

طرز تهیه هات داگ و قارچ و پنیر

ساندویچ‌های زیادی در کنار قارچ و پنیر مصرف می‌شوند؛ اما هات داگ ساندویچی است که ترکیب آن با قارچ و پنیر یک چیز دیگر است.

مواد لازم برای تهیه هات داگ قارچ و پنیر عبارتند از:

سوسیس هات داگ: ۴ عدد

قارچ خرد شده: ۲ لیوان

پنیر پیتزا: ۱ فنجان

پنیر ورقه‌ای: ۴ عدد

نان باگت: ۴ عدد

دستورالعمل هات داگ و قارچ و پنیر

ابتدا طبق دستورهای قبلی سوسیس‌ها هات داگ را سرخ یا تنوری کنید. اگر هات داگ‌ها را سرخ می‌کنید باید ترکیب قارچ و پنیر را در تابه‌ای دیگر آماده کنید. تابه را روی اجاق بگذارید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید.

زمانی که روغن گرم شد، قارچ‌های خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا آب قارچ‌ها بخار شود. به‌محض سبک‌شدن قارچ‌ها، پنیر پیتزا را روی آن‌ها بریزید و زیر اجاق را به‌اندازه دم‌کردن پلو کم کنید. درپوش تابه را بگذارید تا بخار در ظرف بپیچد و پنیر به طور کامل ذوب شود.

وقتی که پنیر پیتزا کاملاً ذوب شد، پنیر‌های ورقه‌ای را روی قارچ و پنیر‌ها بچینید تا کمی گرم شوند. هات داگ‌ها را طبق طرز تهیه هات داگ رستورانی داخل نان بگذارید و روی آن را با ترکیبی از قارچ و پنیر بپوشانید.

اگر به پودر آویشن یا هر نوع چاشنی دیگری علاقه‌مند هستید، روی ساندویچ خود بریزید و از خوردن هات داگ پنیری خود لذت ببرید.

درصورتی‌که هات داگ تنوری تهیه می‌کنید باید بدانید که قبل از گذاشتن هات داگ‌ها در فر، باید ترکیبی از قارچ و پنیر را روی آن بریزید. شما می‌توانید به‌صورت مستقیم قارچ و پنیر‌ها را روی هات داگ‌ها بریزید؛ اما توصیه می‌کنیم که ابتدا قارچ را در تابه به روش قبلی تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.

هات داگ‌ها را روی سینی فر بچینید و قارچ‌ها را روی آن بریزید. پودر آویشن، نمک و فلفل را به‌اندازه دلخواه روی ترکیب بپاشید.

پنیر پیتزا را به سینی اضافه کنید و نهایتاً آن را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه در فر بگذارید تا پخت آن‌ها کامل شود.

با گذشت این زمان سینی فر را خارج کنید و پنیر ورقه‌ای را روی مواد بچینید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگر در فر قرار دهید. روش سرو این نوع هات داگ مطابق دستورهای قبلی است.

طرز تهیه هات داگ

طرز تهیه هات داگ کم‌روغن

برای سرخ‌کردن سوسیس‌ هات داگ به‌صورت کم‌روغن باید مطابق دستورالعمل زیر پیش بروید.

تابه‌ای را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. زمانی که تابه گرم شد مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. هات داگ‌ها را طبق طرز تهیه هات داگ تنوری آماده سرخ‌کردن کنید.

سوسیس‌ها را داخل روغن بیندازید و هر بار با سرخ‌شدن لایه بیرونی، هات داگ‌ها را بچرخانید تا تمامی جهات آن برشته شود.

در آخر همه هات داگ‌ها را در تابه بچینید و دو قاشق غذاخوری آب داخل تابه بریزید و بلافاصله درپوش تابه را بگذارید. به‌این‌ترتیب سوسیس‌ها کاملاً مغزپخت و پفکی می‌شوند.

فوت و فن‌های طرز تهیه هات داگ

  • سطح هات داگ‌ها را برش بزنید تا به‌خوبی مغزپخت شوند.
  • انواع پنیر پیتزا برای تهیه ساندویچ هات داگ گزینه مناسبی هستند.
  • بهترین روغن برای پخت هات داگ، روغن گیاهی مخصوص سرخ‌کردن است.
  • چرب کردن هات داگ‌های تنوری باعث برشته شدن سوسیس‌ها می‌شود.
  • افزودن هر نوع سس و چاشنی کاملاً اختیاری است. شما می‌توانید ساندویچ هات داگ را با انواع مختلفی از سس‌های خاص میل کنید.
  • در صورت ‌عدم دسترسی یا عدم تمایل به پودر آویشن، آن را از ترکیبات حذف کنید.
  • اگر به طعم کنجد علاقه دارید به هنگام قرار دادن سوسیس‌ها در فر کمی کنجد روی آن بپاشید.

کلام آخر

هات داگ غذای نسبتاً ارزان، ساده و خوش‌طعمی است که به‌راحتی به شما این فرصت را می‌دهد که در خانه آن را تهیه کنید. ما در این قسمت از مجله آشپزی تبرک ۴ طرز تهیه هات داگ به روش تنوری، رستورانی، کم‌روغن و هات داگ با قارچ و پنیر را آموزش دادیم. شما با درنظرگرفتن نکات گفته شده قادر هستید که هات داگ را به بهترین شکل ممکن طبخ کنید. درصورتی‌که مطالب این مقاله برایتان جالب‌توجه بود، لطفاً برای دوستان خود ارسال کنید.

سؤالات متداول

برای پخت کامل سوسیس هات داگ چه باید کرد؟

مهم‌ترین راز پخت کامل سوسیس هات داگ ایجاد شیار‌های مارپیچی روی سوسیس‌ها است. به‌این‌ترتیب هات داگ‌ها به‌خوبی پخته می‌شوند.

برای سرخ‌کردن هات داگ از چه نوع روغنی استفاده کنیم؟

بهترین روغن برای سرخ‌کردن هات داگ، روغن‌های گیاهی مخصوص سرخ‌کردن است.

چگونه هات داگ کم‌روغن درست کنیم؟

برای داشتن هات داگ کم‌روغن باید تابه را با مقدار کمتری روغن آماده طبخ کنید و طبق طرز تهیه هات داگ کم‌روغن پیش بروید. از سوی دیگر می‌توانید سوسیس‌ها را در فر بگذارید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید