مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کوکو کدو سبز

طرز تهیه کوکو کدو سبز

کوکو یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های ایرانی است که به‌عنوان میان‌وعده، پیش‌غذا، نهار یا شام سبک، غذای پیک‌نیک و حتی اردور سینی غذای گرم همیشه در خانه‌ها آماده می‌شود. معمول‌ترین کوکوهای موردعلاقه ما ایرانی‌ها کوکو سبزی با سبزی تازه و معطر  کوکوی سیب‌زمینی است؛ اما امروز برایتان یک رسپی جدید با یک تنوع آوردیم که شاید تا امروز امتحان نکرده باشید.

کدو سبز یکی از مقوی‌ترین و پرخاصیت‌ترین صیفی‌جات کم‌کالری و رژیمی است که اگر در روغن کم و با حرارت پایین سرخ شده یا در ایرفرایر گریل شود، می‌توان با اضافه کردن چند ماده اولیه دیگر به آن یک کوکوی خوشمزه برای شام یا پیش‌غذا داشت، پس در ادامه برای طرز تهیه کوکو کدو سبز با ما همراه شده و اگر تغذیه سالم برایتان اهمیت دارید پیش از آن نگاهی هم به طرز تهیه یک سالاد خیلی سبز مقاله داشته باشید.

خواص کدو سبز چیست؟

پیش از معرفی مراحل طرز تهیه کوکو کدو سبز بیایید کمی درباره خواص کدو سبز صحبت کنیم که می‌دانیم هم برای کاهش وزن و تناسب‌اندام مفید است و هم کالری نسبتاً کمی دارد. علاوه بر این موارد، مصرف کدو سبز به دلیل ویتامین آ برای سلامت چشم مفید است و از طرف دیگر باعث کاهش چربی و کلسترول خون می‌شود.

کدو سبز برای سلامت قلب مفید بوده، امکان ابتلا به بیماری‌های قلب را کاهش داده و یکی از مهم‌ترین صیفی‌جات برای مبتلایان به دیابت به‌خصوص دیابت نوع 2 است؛ زیرا نشاسته و فیبر دارد و جذب گلوکز را کند می‌کند، در این مورد پیشنهاد می‌کنم حتماً مقاله غذای مناسب برای دیابتی‌ها را بخوانید.

از دیگر خواص مفید مصرف کدو سبز می‌توان به مواردی مانند:

  • مؤثر در کاهش فشارخون
  • سرشار از آنتی‌اکسیدان و سپری در برابر انواع سرطان
  • سرشار از لوتئین و زیگزانتین و مؤثر در برابر پیری زودرس
  • سرشار از ویتامین ث و کمک به سلامت سیستم ایمنی بدن
  • سرشار از ویتامین کا و مفید برای سلامت و استحکام استخوان و دندان

اشاره کرد.

روش تهیه کوکو کدو سبز

روش تهیه کوکو کدو سبز

برای طرز تهیه کوکو کدو سبز اول باید مواد زیر را آماده کرده و نهایتاً یک ساعت هم برای پخت وقت بگذارید، پس دست به کار شده و برای 4 نفر لیست:

کوکو سبز: 3 عدد

آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری

آویشن: به مقدار کافی

پیازچه: 3 عدد

تخم‌مرغ: 3 عدد

نمک، فلفل و ادویه‌هایی مثل زردچوبه: به مقدار لازم

را آماده بگذارید. در ضمن در مقاله طرز تهیه کتلت نخود هم یک دستور غذای فوق‌العاده دیگر برایتان آوردیم.

روش تهیه کوکو کدو سبز

مراحل تهیه کوکوی کدو سبز

طرز تهیه کوکو کدو سبز با پوست کردن و رنده ریز کدوها شروع می‌شود؛ پس ابتدا کدوها را خوب شسته و کلاه سر آن را جدا کنید. در مرحله بعدی کدو سبزها را پوست کنده و با برای رنده کردن از سمت ریز استفاده کنید. در این مرحله اگر کاهش مصرف روغن برایتان مهم است، به کدوها کمی نمک بزنید.

حالا نوبت اضافه کردن پیازچه‌هایی است که به خوبی شسته و به‌صورت نگینی خرد شده است. با یک قاشق بزرگ کدوهای رنده شده و پیازچه‌ها را مخلوط کرده و سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم.

پیشنهاد می‌کنم تخم‌مرغ‌ها را حداقل یک ساعت زودتر بیرون یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسند. حالا مخلوط را آن‌قدر هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و زمان اضافه کردن ادویه‌ها برسد. افزودن ادویه و آویشن به سلیقه و طبع غذای موردپسند خودتان بستگی دارد. در مرحله آخر هم برای پف کردن کوکو حتماً آرد را اضافه کرده و سریع مخلوط می‌کنید تا آردها اصطلاحاً گوله‌گوله نشود.

در مرحله آخر یک ماهیتابه تفلون یا هر ظرف دیگری که دارید را برای سرخ کردن کوکو روی شعله کم گاز بگذارید. باز هم پیشنهاد می‌کنیم که برای حفظ تناسب‌اندام بهتر است که در طرز تهیه کوکو کدو سبز از روغن کنجد یا روغن زیتون مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کنید. اگر هم در رژیم سفت و سختی هستید و خواستید از ایرفرایر استفاده کنید، اسپری کردن چند قطره روغن کافی است.

یک طرف کوکو را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی شعله با حرارت کم سرخ کرده و سپس کوکو را زیر و رو کنید. کوکو خوشمزه، سالم، مقوی و پرخاصیت کدوسبز نهایتاً ظرف 45 دقیقه آماده شده و یک شام سبک و میان‌وعده خوشمزه است که می‌توانید با چاشنی‌هایی مثل خیارشور، گوجه‌فرنگی خشک، زیتون سبز، سبزی تازه، نان سنگک و سالاد فصل نوش جان کنید.

کلام آخر

در این مقاله با طرز تهیه کوکو کدو سبز به‌صورت ساده و چند ماده اولیه که در هر خانه ایرانی پیدا می‌شود، آشنا شدیم. برای پخت کوکوی خوشمزه و ترد پیشنهاد می‌کنیم در انتها به اندازه یک دقیقه شعله را زیاد کنید تا کمی سطح کوکو برشته‌تر شود. اگر هم برای مهمانان و به‌عنوان پیش‌غذا خواستید این دستور پخت کوکو را امتحان کنید، استفاده از انواع قالب‌های آماده کوکو پیشنهاد خوبی است تا پذیرایی متفاوت و سفره زیباتری داشته باشید. اگر در مورد پخت کوکو کدو سبز، مواد اولیه و ادویه‌های پیشنهادی نکته دیگری مدنظر دارید، خوشحال می‎‌شویم تا در قسمت نظرات با ما و خوانندگانمان در میان بگذارید.

سؤالات متداول

برای اینکه کدوی رنده شده آب پس ندهد، چه باید کرد؟

کدوهای رنده شده را حتماً از صافی رد کرده، بگذارید تا آبش حسابی بچکد و سپس پیازچه‌ها را اضافه کنید.

برای تزیین روی کوکو چه مواد اولیه دیگری می‌توان اضافه کرد؟

در دستور تهیه کوکو کدو سبز مواد اولیه دیگری آورده نشده؛ اما شما برای تزیین می‌توانید چند پر قارچ یا فلفل‌دلمه‌ای رنگی را روی کوکو بگذارید؛ ولی بهتر است که اصلاً با مواد اولیه ترکیب نشود.

آیا به کوکو کدوسبز می‌توان سبزی معطر هم اضافه کرد؟

سبزی معطر در رسپی کوکوی کدو سبز نیامده؛ اما به دلخواه خودتان می‌توانید به جای آویشن کمی شوید اضافه کنید.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید