کیک بیسکویتی یکی از خوشمزهترین کیکها و از سادهترینِ آنهاست؛ چرا که برای تهیه این کیک نیازی به فر ندارید و در کوتاهترین زمان ممکن میتوانید یک عصرانه خوشمزه و لذیذ درست کنید. در ادامه ما دو روش برای تهیه کیک بیسکویت بدون فر به شما آموزش میدهیم تا هر زمان که تمایل به تهیه این دسر خوشمزه داشتید، به سرعت بتوانید دست به کار شوید.
طرز تهیه کیک بیسکویت یخچالی بدون فر
گاهی دلتان میخواهد یک دسر خوشمزه و خانگی درست کنید، اما بعضی لوازم ضروری برای تهیه دسر موردنظرتان را ندارید. آمادهسازی دسرهای خانگی بدون فر یکی از سرگرمیهای مورد علاقه خانمهای خانهدار است. آماده سازی کیک یخچالی با بیسکویت بدون نیاز به فر، ۲۰ دقیقه طول میکشد. کیک بیسکویت یخچالی بدون فر بهترین میانوعده برای معلمان و دانشآموزان هم میتواند به شمار رود، مقاله آن را از دست ندهید. برای تهیه کیک بیسکویت یخچالی بدون فر برای ۳ تا ۴ نفر به مواد زیر نیاز داریم:
شیر: 3 لیوان
کره: 30 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
شکر: 1/2 لیوان
بیسکویت پتی بور: ۲ بسته
آرد سفید : 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده : 5 قاشق غذاخوری
برای تهیه کیک بیسکویت یخچالی بدون فر ابتدا آرد، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات رنده شده را در قابلمهای بریزید. تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم بزنید تا از لختگی خارج شود و به همراه شیر به قابلمه مواد خشک اضافه کنید. گاز را روشن کنید تا با حرارت ملایم مواد با یکدیگر مخلوط شوند. پس از چند دقیقه مواد داخل قابلمه غلظتی شبیه به فرنی خواهند داشت. مواد به این حد از غلظت که رسید آن را از روی حرارت برداشته و وانیل به آن اضافه کنید.
کف قالب موردنظرتان را سلفون بکشید و مقداری از مایع داخل قابلمه را کف قالب پخش کنید. حالا یک لایه بیسکویت پتی بور کف قالب و روی مایع بچینید. ۲ تا ۳ قاشق از مواد داخل قابلمه را روی بیسکویتهای کف قالب بریزید و به خوبی آن را روی بیسکویتها پخش کنید. لایه بعدی بیسکویتها را داخل قالب چیده و همچنان مقداری از مواد پودینگ را روی بیسکویتها بگذارید. این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد شما تمام شود. آخرین لایه قالب بهتر است بیسکویت باشد. روی قالب را با سلفون بپوشانید و حداقل ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه مواد با یکدیگر مخلوط شود.
پس از ۶ ساعت قالب مواد را از یخچال خارج کنید و در ظرف موردنظرتان برگردانید و سلفون را از مواد جدا کنید. برای تزیین کیک بیسکویت یخچالی میتوانید روی کیک را با شکلات آب شده و مغز گردو تزیین کنید.
نکته طلایی: میتوانید پیش از اینکه بیسکویتها را در ظرف بچینید ۲ تا ۳ دقیقه به شیر آغشته کنید تا مزه بهتری بگیرند.
طرز تهیه کیک بیسکویت با گردو
همراهی دسرهای خانگی با میوههای فصل و مغزهای مقوی باعث میشود دیگر به سراغ دسرهای دلفریب پشت ویترین قنادیها نروید. در ادامه یک روش برای تهیه کیک بیسکویت با گردو و مجلسی به شما آموزش میدهیم. در این روش تهیه شما به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید تا یک دسر عصرانه خوشمزه برای ۴ نفر تهیه کنید. مواد لازم جهت تهیه کیک بیسکویتی با گردو به صورت زیر است:
کره: 150 گرم
گردو خرد شده: 100 گرم
شکر: 200 گرم
بیسکویت پتی بور: 3 بسته
پودر کاکائو : 60 گرم
آب یا شیر: ۱ لیوان
خامه: ۱۲۰ گرم
شکلات رنده شده: در صورت نیاز برای تزیین
برای تهیه کیک بیسکویت با گردو، بیسکویتها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس در ماهیتابهای گردوهایی که از قبل خرد کردهاید در مقداری کره تفت دهید. گردوهای تفت داده شده را به بیسکویتهای نگینی اضافه کنید.
پودر کاکائو را به همراه شکر، آب و کره روی حرارت قرار بدهید تا با هم مخلوط شوند و غلظتی مانند فرنی به دست آید. مواد حاصل را کنار بگذارید تا 10 دقیقه استراحت کند و از دما بیفتد. سپس کف قالب موردنظرتان سلفون بکشید و مواد خنک شده را با بیسکویتهای نگینی به آرامی مخلوط کنید. روی ماده حاصل را صاف کنید و اجازه دهید حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.
برای تزیین روی کیک بیسکوییت خامه را به همراه مقداری شیر روی حرارت قرار داده تا مخلوط شوند. سپس به این مواد پودر کاکائو اضافه کنید و تا مواد گرم است کیک یخچالی را از یخچال خارج کنید و در ظرف مناسبی برگردانید. مواد تزیین روی کیک بیسکویتی را به آرامی روی کیک بریزید و به همراه شکلات رنده شده و گردو یا پسته یا بادام تزیین کنید.
نکته طلایی: در روش تهیه کیک بیسکویت با گردو از تخم مرغ استفاده نشده تا افرادی که به این ماده غذایی حساسیت دارند یا در رژیم غذاییشان تخم مرغ جایی ندارد، بتوانند به راحتی آن را تهیه کنند.
برای تهیه کیکهای میوهای با کمک فر هم میتوانید مطلب طرز تهیه کیک آلبالو را مطالعه کنید.
ارزش غذایی کیک بیسکویت بدون فر
جدول ارزش غذایی یک اسلایس کیک بیسکویت بدون فر (برای هر نفر) عبارت است از:
کالری: 160 کالری
کربوهیدرات: 26 گرم
پروتئین: 3 گرم
چربی: 6 گرم
چربی اشباع شده: 2 گرم
کلسترول: 1 میلیگرم
سدیم: 126 میلیگرم
پتاسیم: 90 میلیگرم
شکر: 14 گرم
ویتامین آ: 20 واحد (IU)
کلسیم: 22 میلیگرم
منیزیم: 21 میلیگرم
فسفر: 52 میلیگرم
آهن: 1 میلیگرم
زینک: 1 میلیگرم
در تهیه کیک بیسکویت بدون فر چنانچه از مواد پرانرژی مانند گردو، پسته و خامه استفاده کنید به همان میزان، مقدار کالری هر اسلایس کیک یخچالی بیشتر میشود. بنابراین چنانچه از جدول تغذیهای برای راهنمایی بیشتر استفاده میکنید باید به دقت به مواد غذایی موجود در کیک بیسکویتی که تهیه میکنید، توجه کرده و در محاسبات کالری مصرفی خود آن را به حساب آورید.
در ادامه به شما پیشنهاد میشود که به مقاله طرز تهیه پیراشکی کرمدار سر بزنید و با یکی دیگر از دسرهای خوشمزه و محبوب آشنا شوید.
کلام آخر
کیک بیسکویتی از آن دسته از دسرهاست که با یکبار چشیدن طعمش مشتری همیشگیاش خواهید شد. برای تهیه کیک بیسکویتی هیچگونه محدودیتی ندارید و میتوانید مواد لازم برای تهیه آن را کم و زیاد یا حذف و اضافه کنید. برای تهیه این دسر خانگی حتی میتوانید باتوجه به مواد حاضر در منزلتان آن را آماده کنید و در کنار عزیزانتان از نوش جان کردن آن لذت ببرید. این دسر برای میهمانیها و دورهمیهای دوستانه نیز انتخابی هوشمندانه خواهد بود.
سوالات متداول
آیا میتوان کیک بیسکویتی را بدون تخم مرغ تهیه کرد؟
بله، کیک بیسکویتی را میتوانید همراه با تخم مرغ یا بدون تخم تهیه کنید.
آیا میتوان کیک بیسکویتی را بدون فر تهیه کرد؟
بله، بیشتر افراد کیک بیسکویتی بدون فر را میپسندند و تهیه آن بدون فر کار راحتی خواهد بود.
آیا میتوان کیک بیسکویتی را بدون شیر تهیه کرد؟
بله، میتوانید کیک بیسکویتی را به جای شیر با آب تهیه کنید. البته ما پیشنهاد میکنیم از شیر استفاده کنید تا دسری خوشمزهتر داشته باشید.
4 نظر
فا طمه هستم
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲, ۱۱:۵۷سلام متشکر از آموزشهای خوب شما
فرشته خالدیان
۱ خرداد ۱۴۰۲, ۱۰:۱۶این دسر و کیک ها عالی هستند
روشنا
۸ خرداد ۱۴۰۲, ۱۵:۴۳اموزشتون کامل کامل دمتون گرم
فرشته غلامی
۱۰ خرداد ۱۴۰۲, ۱۳:۱۵بسیار عالی بود ،ممنون