یک صبحانه یا میانوعده خوشمزه میتواند حسابی انرژی شما را در طول روز بالا نگه دارد. پوآچا یک نان ترکی است که معمولا مغز آن با شکلات، پنیر، زیتون، سیب زمینی یا هر چیزی که بخواهید پر میشود. طرز تهیه نان پوآچا پنبه ای بسیار آسان است و نتیجه نهایی شما را غافلگیر میکند. این نان خوشمزه را در خانه درست کنید و ببینید که همه اعضای خانواده از بویی که در خانه میپیچد به سراغ آشپزخانه میآیند! نان پوآچا پنبهای را میتوانید بهعنوان صبحانه به بچهها بدهید یا بهعنوان میانوعده همراه آنها به مدرسه بفرستید. در هرصورت، پیشنهاد میکنیم وسط نان را با چیزهایی که دوست دارند پر کنید که با ولع بیشتری این نان خوشمزه را بخورند. در این مقاله طرز تهیه نان پوآچا پنبهای و نکاتی برای خوشمزه ترشدن این نان ترکی را به شما یاد میدهیم.
روش تهیه نان پوآچا پنبه ای
مغز نان پوآچا پنبهای را با مواد مختلفی پر میکنند. در این دستور نان پوآچا با جعفری و پنیر فتا پر میشود، اما شما میتوانید با هر چیزی که در دسترس دارید یا خوشتان میآید این نان را پر کنید. اگر این نان را برای تغذیه بچهها درست میکنید، حتما نان پوآچا شکلاتی درست کنید. بچهها معمولا از هر خوردنی شکلاتی استقبال بیشتری میکنند. البته بچهها در کنار شکلات عاشق پیتزا هم هستند که ما در مقالهای دیگر طرز تهیه پیراشکی پیتزایی بدون فر را به شما آموزش دادهایم که دستور تهیه راحتی دارد.
آرد: ۴ پیمانه
آب معدنی: ۱ پیمانه
شیر گرم: 1/4 پیمانه
روغن: 1/2 پیمانه
پنیر فتا: ۲ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
مخمر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
جعفری: به مقدار لازم
دانه خشخاش: به مقدار لازم
مراحل تهیه نان پوآچا پنبهای
مدت زمان آماده سازی و پخت نان پوآچا ۴۵ دقیقه است.
ابتدا شکر، مخمر و شیر را باهم مخلوط کنید. سپس یک ظرف برای آماده سازی خمیر بردارید. حالا آرد، آب، روغن، کره و مخلوط مخمر را به آن اضافه کنید. حالا خمیر را ورز دهید. اگر احساس کردید خمیر خیلی سفت شده یا به دست میچسبد، مقدار آب یا آرد به آن اضافه کنید. خمیر نان پوآچا نه آنقدر سفت است و آنقدر نرم که به دستتان بچسبد. خمیری که درست میکنید باید انعطاف پذیری خوبی داشته باشد. بعد از اینکه خمیر را درست کردید، روی ظرف را با یک پارچه مرطوب یا پلاستیک بچوشانید و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید.
وقتی که منتظر هستید که خمیر نان آماده شود، مخلوط جعفری و پنیر فتا را برای میان نان درست کنید. جعفری را خرد کنید و با پنیر فتا مخلوط کنید. این ترکیب را گوشهای بگذارید تا خمیر آماده شود. بعد از اینکه خمیر آماده شد، مراحل پختن نان پوآچا شروع میشود. این نان را میتوانید در اندازههای مختلفی درست کنید، اما پیشنهاد میکنیم که در اندازههای کوچک این نان را درست کنید که بچهها راحتتر از آنها استفاده کنند. نان لانه زنبوری نیز یکی دیگر از نانهایی است که بچهها خیلی دوست دارند. طرز تهیه این نان را میتوانید در مقاله طرز تهیه نان لانه زنبوری یاد بگیرید.
ابتدا مقداری خمیر بردارید و با دست صاف کنید. اگر این کار را روی یک سطح صاف انجام دهید، کار آسانتری خواهید داشت. بعد از اینکه خمیر را باز کردید، مقداری پنیر و جعفری بین آن بگذارید. حالا لبههای خمیر را روی هم بگذارید و لبههای آن را رو به بالا تا بزنید. همین مراحل را برای بقیه خمیر نیز انجام دهید. سپس یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید و نانهای پوآچا را روی آن بچینید. سعی کنید لبهای که تا زدهاید را در زیر قرار دهید که نانها گرد شوند.
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید که کاملا گرم شود. زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و با یک قلم مو روی هر نان بکشید. سپس مقداری دانه خشخاش روی هر نان بپاشید و آنها را درون فر قرار دهید. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت این نان کافی است. با این مواد حدود ۴۰ عدد نان پوآچا پنبهای کوچک خواهید داشت. اگر میخواهید تعداد کمتری از این نان درست کنید، مواد لازم را نصف کنید و نسبت هر کدام را رعایت کنید.
شاید شما در خانه فر نداشته باشید و به دنبال راهی دیگر برای درست کردن میانوعده یا عصرانه میگردید، طرز تهیه کیک بیسکوییت بدون فر مناسب شما است و خیلی راحت درست میشود.
ارزش غذایی نان پوآچا
کالری: ۸۶
چربی: ۹/۳ گرم
کربوهیدرات: ۳/۱۰ گرم
پروتئین: ۴/۲ گرم
قند: ۷/۰ گرم
کلسترول: ۸/۱۳ میلیگرم
سدیم: ۹/۱۲۷ میلیگرم
نکات مهم در تهیه نان پوآچا
رعایت نکات زیر باعث میشود که نان شما حسابی پنبه ای و خوشمزه شود:
- همه مواد را به دمای اتاق برسانید و به سراغ پخت نان بروید. این کار باعث میشود نان پوآچا نرمتر شود.
- در تهیه نان پوآچا از آب معدنی استفاده کنید. این ترفند باعث میشود که نانهای پخته شده تا یک هفته نرم بمانند.
- فر را از قبل داغ کنید که نانها بهمحض قرار گرفتن در فر حرارت کافی را دریافت کنند.
- خمیر نان پوآچا انعطاف پذیر است. خمیر نباید خیلی سفت یا خیلی نرم باشد.
- کره را در دمای اتاق آب کنید و بعد به خمیر اضافه کنید.
کلام آخر
در این مقاله درباره یکی از معروفترین نانهای خوشمزه ترکیه به نام پوآچا صحبت کردیم. نان پوآچا پنیری و نان پوآچا شکلاتی از پرطرفدارترین مدلهای این نان سنتی هستند که ما به شما نان پوآچا پنبهای با مغز پنیر و جعفری را یاد دادیم. امیدواریم این نان خوشمزه و ساده را در خانه درست کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید. اگر همین الان دست به کار شدید و این نان را در خانه درست کردید، حتما ما را در بخش نظرات در جریان اولین تجربه خود برای پخت این نان بگذارید.
سوالات متداول
طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی چیست؟
تفاوت انواع نان پوآچا به مغز آنها است. در نان پوآچا شکلاتی از مقداری شکلات دلخواه برای قرار دادن در وسط نان استفاده میشود.
طرز تهیه پوآچا گوشت چیست؟
پوآچا گوشت یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. پوآچا گوشت یک غذای خمیری است که وسط آن با گوشت به همراه فلفل دلمه و قارچ پر میشود. سپس این خمیر را در فر میگذارند که پوآچا گوشت آماده شود.
طرز تهیه نان پوآچا ساده چیست؟
خمیر نان پوآچا ساده از مقداری مخمر، آب، شیر، روغن، نمک، کره و آرد درست میشود. فقط باید همه این مواد را از قبل بیرون یخچال گذاشت که هم دما شوند. این کار به نرم و پنبهای شدن نان پوآچا کمک میکند.
شبکه های اجتماعی