صبحانه انگلیسی یکی از صبحانههای اصیل در بریتانیا است که امروزه به دلیل مزه عالی در کنار خواص زیاد آن در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. در این صبحانه ترکیبی از حبوبات، پروتئین، کربوهیدرات و ویتامینها وجود دارد که میتواند برای یک روز پر انرژی شروع خوبی باشد. این صبحانه هم برای ورزشکاران و هم برای کودکان انتخابی عالی است. پخت این صبحانه مقوی و سالم، زمان زیادی را از شما نخواهد گرفت. در این مقاله سادهترین روش برای تهیه صبحانه انگلیسی را به شما آموزش خواهیم داد.
روش تهیه صبحانه انگلیسی
در ادامه مواد اولیه موردنیاز و روش پخت یک صبحانه انگلیسی اصیل و جذاب را برای شما قرار خواهیم داد. این میزان مواد برای ۴ نفر کافی است. اگر شما قصد دارید برای تعداد افراد کمتر یا بیشتری این صبحانه را تهیه کنید، کافی است میزان مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید.
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه صبحانه انگلیسی برای ۴ نفر عبارتند از:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
سوسیس: ۸ عدد
بیکن: ۱۲ برش
لوبیاسفید پخته شده: برای هر نفر یک فنجان کوچک
کره: ۵۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
تخممرغ: ۴ عدد
گوجهفرنگی: ۴ عدد
نان تست: ۴ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل تهیه صبحانه انگلیسی
تهیه این صبحانه را با پخت لوبیا آماده کنید. میتوانید یک خوراک لوبیای خوشمزه درست کرده و کنار بگذارید یا میتوانید از کنسرو آماده لوبیا استفاده کنید. اگر میخواهید خودتان خوراک لوبیا را تهیه کنید، باید لوبیاها را از شب قبل بخیسانید. سپس آنها را کاملاً بپزید. در یک ماهیتابه یک پیاز را رنده کرده و تفت دهید. ادویههای دلخواه خود را به آن اضافه کرده و یک قاشق رب گوجهفرنگی به آن اضافه کنید. اگر از رب خانگی استفاده کنید طعم آن بسیار بهتر خواهد شد. به این منظور میتوانید طرز تهیه رب گوجه در بلاگ تبرک را بخوانید. حالا کمی به مواد آب اضافه کرده و سس را داخل لوبیا بریزید. اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود. خوراک لوبیای شما آماده است. آن را کنار گذاشته و بقیه مواد را آماده کنید. حالا در مرحله اول نانهای تست را بهشکل اریب برش زده و تست کنید. میتوانید از تستر استفاده کنید یا با مقدار کمی کره در ماهیتابه تفت دهید. حالا مقداری کره را در ماهیتابه ریخته و قارچها را هم کمی تفت دهید. به همین شکل سوسیسها، بیکنها و گوجهها را هم سرخ کنید. طی این مراحل میتوانید از ترکیب روغن و کره برای سرخ کردن استفاده کنید. در انتها تخممرغها را در روغن بشکنید و روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید. اجازه دهید سفیده آنها کاملا ببندد. حالا تمام موادی را که آماده کردهاید در 4 ظرف بچینید. صبحانه انگلیسی شما آماده است. نوش جان!
فوتوفنهای پخت صبحانه انگلیسی
- در صورت تمایل از میتوانید گوجه گیلاسی را جایگزین گوجهفرنگی کنید. گوجه گیلاسی ظاهر بهتری به صبحانه شما میدهد.
- بهتر است در تهیه صبحانه انگلیسی تخممرغهایتان را بهصورت عسلی بپزید. این کار طعم صبحانه را بینظیر میکند.
- شما میتوانید بهجای لوبیاسفید از لوبیاچیتی و کنسرو آن هم استفاده کنید؛ اما در اصل برای صبحانه انگلیسی از لوبیاسفید استفاده میشود.
- بهتر است قارچها را با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازند. شما میتوانید سایر اجزای صبحانه انگلیسی را با هم در یک ماهیتابه تفت دهید؛ اما بهتر است قارچها را با حرارت بالا و جداگانه تفت دهید تا حتی اگر آب انداخت، رنگ سایر مواد را تیره نکند.
- میتوانید در انتها روی تخممرغ و قارچها کمی کنجد بریزید. این مورد در دستور اصلی صبحانه انگلیسی وجود ندارد؛ اما مزه آن را بهتر خواهد کرد.
- بهتر است این صبحانه در اوایل صبح خورده شود چون نسبتاً سنگین است. مقاله بهترین زمان خوردن صبحانه میتواند اطلاعات مفیدی در این خصوص به شما بدهد.
- بهتر است در تهیه این صبحانه از سوسیس خانگی استفاده کنید. اگر سوسیس را از بازار تهیه میکنید بهتر است از فروشگاههای معتبر و سالم آنها را بخرید.
خواص صبحانه انگلیسی
یکی از اصلیترین اجزای تشکیلدهنده این صبحانه تخممرغ است. زرده تخممرغ پروتئین زیادی دارد و به عضلهسازی کمک میکند. به همین دلیل برخی افراد این صبحانه را بهترین صبحانه برای ورزشکاران و کودکان هم میدانند. آهن اکسیژن را در خون حمل میکند و به همین دلیل نقش حیاتی در سیستم ایمنی بدن، انرژیزایی و بسیاری دیگر از عملکردهای را بدن ایفا میکند. آهن موجود در زرده تخممرغ از نوع آهن مفید برای بدن است که قابل هضمترین نوع آهن بهحساب میآید. تخممرغ ۳۰ درصد فولات و ۴۰ درصد ویتامینهای A، E و B۱۲ موردنیاز بدن را تأمین میکند. منیزیم و اسیدفولیک که در لوبیا وجود دارند، باعث حفظ سلامت قلب خواهند شد. لوبیاسفید فیبر بسیار بالایی دارد که جز کلیدی برای سلامت معده و روده است. فیبر قادر است مدفوع را روانکرده و از علائم یبوست جلوگیری کند. علاوه بر این، فیبر، حرکات روده را تحریک و نرمال میکند. یک رژیم با فیبر خوب، رودهها را تمیز میکند و از بیماریهای گوارشی جدی زخم معده جلوگیری میکند. در این صبحانه از رب گوجهفرنگی هم استفاده شده که شما میتوانید خواص آن را در مقاله خواص رب گوجه فرنگی بخوانید.
کلام آخر
بسیاری از ما عادت کردهایم صبحانه انگلیسی را در کافه بخوریم. این یک انتخاب معمول برای روزهای تعطیل بسیاری از ماست؛ اما موضوعی که گاهی توجهبرانگیز است، قیمت بالای این صبحانه در منوی کافهها و رستورانهاست! به همین دلیل برخی افراد ترجیح میدهند آن را در منزل با هزینه تمامشده کمتر تهیه کنند. پخت این صبحانه اصلاً کار سختی نیست. در این مقاله دستور پخت یک صبحانه انگلیسی اصیل گامبهگام به شما آموزشدادهشده است. اگر از دستور این مقاله پیروی کنید، صبحانه شما تفاوتی با صبحانه انگلیسی که در کافهها سرو میشود نخواهد داشت. امیدواریم آن را در منزل تهیه کرده و در کنار عزیزان خود از آن لذت ببرید.
سؤالات متداول
از نظر مردم مهمترین جزء صبحانه انگلیسی چیست؟
لوبیا، نان تست، قارچ، گوجهفرنگی، بیکن و تخممرغ اجزای صبحانه انگلیسی هستند که همه آنها خوشمزه و مفیدند؛ اما تقریباً از هر ۱۰ نفر در انگلستان ۹ نفر موافق هستند که از میان تمام اجزایی که یک صبحانه کامل انگلیسی کلاسیک را تشکیل میدهد، بیکن مهمترین آنها است.
آیا صبحانه انگلیسی یک صبحانه سنگین محسوب میشود؟
تقریباً بله. یک صبحانه سنتی انگلیسی حاوی ۸۰۷ کالری، ۶۳ گرم چربی، ۱۸ گرم چربی اشباع شده و ۴.۵۲ گرم نمک است. با این حساب، این صبحانه تقریباً سنگین محسوب میشود و گزینه عالی برای روزهایی است که میدانید قرار است دیر ناهار بخورید!
آیا صبحانه انگلیسی با شیر سرو میشود؟
معمولاً صبحانه انگلیسی را با قهوه میل میکنند؛ اما شیر را هم بهعنوان نوشیدنی کنار این صبحانه قرار داد.
شبکه های اجتماعی