مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه مربای سیب سبز

طرز تهیه مربای سیب سبز

یکی از خوراکی‌هایی که هنگام صبحانه، به‌عنوان وعده غذایی با نان و در کنار وعده غذایی اصلی به‌عنوان مکمل لبنیات یا پنکیک، به وقت عصرانه و در کنار چای مصرف می‌شود، مرباست. مربا، یک روش نگهداری مواد غذایی و میوه و سبزی است که از گذشته تاکنون مورداستفاده قرار می‌گیرد.

یکی از مرباهای خوشمزه‌ای که طرفداران زیادی نیز دارد، مربای سیب است. این مربا در سراسر جهان مصرف زیادی دارد که طرز تهیه آن به دلیل وجود انواع سیب‌ها، دارای تنوع است. ما در این مقاله، طرز تهیه مربای سیب سبز را به شما آموزش خواهیم داد. اگر علاقه‌مند به تهیه این مربای خانگی و خوشمزه هستید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

مربای سیب سبز

مربای سیب سبز

اگر می‌خواهید مربای سیب سبز درست کنید، لازم است مواد زیر را به میزان ذکر شده تهیه کنید:

  • سیب سبز: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • گلاب: ۶ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه: ۵ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری

ما در مقاله انواع مربا به معرفی بیش از ۵ مربای متنوع پرداخته‌ایم که تهیه هرکدام می‌تواند تجربه و طعمی متفاوت باشد.

مراحل تهیه مربای سیب سبز

برای تهیه مربای سیب سبز باید ابتدا یک کیلوگرم سیب سبز را شسته و پوست بکنید. سپس ضمن جداکردن بخش وسط سیب‌ها و هسته‌های آن‌ها، همه سیب‌ها را به‌صورت مربعی خرد کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید. وجود هسته سیب باعث تلخ شدن مزه مربا می‌شود.

حالا به میزانی روی سیب‌ها آب بریزید که به‌اندازه یک بند انگشت آب بالای سیب‌ها قرار بگیرد. بعد از آن ۵ قاشق غذاخوری آب لیموترش را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید. آب‌لیمو ترش علاوه بر اینکه موجب می‌شود سیب‌ها سیاه نشوند، مانع شکرک‌زدن مربا می‌شود.

در یک قابلمه دیگر یک کیلوگرم شکر را بریزید و روی آن ۴ پیمانه آب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و بگذارید به‌آرامی بجوشد و شکر در آب حل شود. دقت کنید که نیازی نیست شکر را در آب هم بزنید.

پس از جوشیدن و حل شدن شکرها وقت آن است که ظرف سیب‌ها را به همراه آبی که دارند داخل محلول شکر بریزید. بگذارید سیب‌ها و آب شکر بجوشد تاحدی‌که شیب‌ها نرم شوند. سپس یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده غلیظ را به قابلمه بیفزایید و خوب هم بزنید. در حین جوشیدن مواد در قابلمه، کف ایجاد شده روی محلول مربا را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. ماندن کف در محلول موجب کدر شدن مربا می‌شود و شما با برداشتن کف‌ها به شفاف شدن مربایتان کمک می‌کنید. معمولاً مربا با نیم ساعت جوشیدن آماده می‌شود؛ هرچند اگر سیب‌ها ترش باشند به‌خاطر بافت سفت سیب‌های ترش، زمان بیشتری لازم است.

پس از نیم ساعت جوشیدن مربا، کمی از مایه مربا را در یک ظرف کوچک بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اگر مایه بعد از سرد شدن کش آمد، یعنی مربای شما به غلظت مناسب رسیده و آماده شده است.

در انتهای پخت مربا، ۶ قاشق غذاخوری گلاب را به آن اضافه کنید و پس از یک دقیقه جوشیدن، زیر قابلمه را خاموش کنید و بگذارید تا در دمای عادی محیط خنک شود. شما می‌توانید خلال بادام یا پسته نیز به مربای خود اضافه کنید.

پس از خنک شدن مربا، آن را در شیشه‌های دردار بریزد و در یخچال نگهداری کنید. این مربا را به مدت یک سال نیز می‌توانید نگهدارید.

اگر به سیب سبز علاقه ندارید، از سیب زرد یا قرمز برای تهیه مربا سیب استفاده کنید.

در کنار تهیه این مربای خوش‌رنگ و طعم، مطالعه مقاله طرز تهیه مربای قرمز را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم.

کلام آخر

ما در این مقاله از مجله تبرک طرز تهیه مربای سیب سبز را به شما آموزش دادیم. مربای سیب سبز یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف‌ترین مرباها در همه نقاط دنیاست. این مربا را می‌توانید در منزل به‌راحتی تهیه کنید. اگر شما هم تجربه‌ای در این‌باره دارید حتما برای ما بنویسید.

سؤالات متداول

معمولاً مربا را به چه شکل مصرف می‌کنند؟

مربا، هنگام صبحانه، به‌عنوان وعده غذایی با نان و در کنار وعده غذایی اصلی به‌عنوان مکمل لبنیات یا پنکیک، به وقت عصرانه و در کنار چای مصرف می‌شود.

افزودن آب لیموترش به مربا برای چیست؟

آب‌لیمو ترش علاوه بر اینکه موجب می‌شود سیب‌ها سیاه نشوند، مانع شکرک‌زدن مربا می‌شود.

چرا باید هسته‌های سیب را برای پخت مربا جدا کرد؟

چون وجود دانه‌های سیب باعث تلخ شدن آن می‌شود.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید