مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه پنکیک خانگی بدون فر

طرز تهیه پنکیک خانگی بدون فر

پنکیک را شاید خوراکی خوشمزه‌ای برای صبحانه بدانید؛ اما پنکیک را به‌صورت عصرانه هم می‌توانید میل کنید. اصلاً پنکیک به‌قدری خوشمزه و در میان اکثر کودکان پرطرفدار است که هرگاه اراده کنید، می‌توانید آن را تهیه کنید و از آن در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید. پنکیک محدود به طعم شیرین نیست و انواعی از میان‌وعده‌های جذاب با پنکیک می‌توانید تهیه کنید که در این مقاله قصد داریم درباره آن‌ها صحبت کنیم. طرز تهیه پنکیک خانگی شاید از پختن کیک راحت‌تر هم باشد و حتی بدون فر هم می‌توان آن را پخت. اگر به یادگیری روش‌های پخت پنکیک علاقه‌مند هستید، همراه با باشید.

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده بدون فر

ساده‌ترین نوع پنکیک هیچ افزودنی اضافه‌ای ندارد. این مدل از پنکیک را به‌تنهایی، با شکلات آب شده، عسل، مربا و هر افزودنی شیرین دیگری هم می‌توانید نوش جان کنید. در ادامه مواد لازم در طرز تهیه پنکیک خانگی ساده بدون فر برای ۲ نفر را می‌توانید بخوانید:

آرد: ۱ فنجان

شیر: ۱ فنجان

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: ۱ عدد

بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

روغن یا کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری

اولین مرحله از تهیه یک پنکیک ساده، خوشمزه و خانگی با شکستن تخم‌مرغ در کاسه و هم زدن آن آغاز می‌شود. هرچه تخم‌مرغ را بیشتر هم بزنید، پنکیک شما بیشتر پف می‌کند. در ادامه شیر و روغن را به تخم‌مرغ اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید تا یک‌دست شوند. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و شکر را کم‌کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید.

پس از هم زدن مواد، یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید و با قاشق یا ملاقه به‌اندازه دلخواه از مواد پنکیک داخل ماهیتابه بریزید. پس از گذشت حدود ۱ تا ۲ دقیقه هنگامی که روی پنکیک حباب ایجاد شد، با یک کفگیر پنکیک را برگردانید تا سمت دیگرش هم پخته شود. به همین ترتیب تمام مواد را به ترتیب داخل تابه بریزید و سپس پنکیک‌های آماده شده را در ظرف مناسبی بچینید.

روی پنکیک‌های آماده شده می‌توانید میوه‌های تازه‌ای همچون موز حلقه شده یا توت‌فرنگی خورد شده قرار بدهید. عسل، مربا و شکلات هم انتخاب‌های مناسبی خوشمزه‌تر کردن پنکیک‌های ساده و خانگی و این نوع از پنکیک مانند آنچه که در مقاله بهترین میان‌وعده برای معلمان و دانش‌آموزان گفتیم، یکی از بهترین‌ها به شمار می‌رود.

طرز تهیه پنکیک خانگی گوشت و قارچ بدون فر

طرز تهیه پنکیک خانگی گوشت و قارچ بدون فر

پنکیک خوراکی خوشمزه‌ای است که نه‌تنها به‌عنوان صبحانه که می‌توانید به‌صورت میان‌وعده و عصرانه هم آن را میل کنید. با تغییر و اضافه‌کردن بعضی از مواد پنکیک، می‌توانید یک میان‌وعده سالم و مقوی درست کنید. برای تهیه پنکیک خانگی گوشت و قارچ به 2 دسته از مواد نیاز داریم. دسته اول مختص تهیه خمیر پنکیک و دسته دوم مربوط به تهیه مواد داخل پنکیک می‌شوند. در ادامه مواد لازم برای طرز تهیه پنکیک خانگی گوشت و قارچ بدون فر و روش تهیه این خوراک لذیذ برای ۴ نفر را ذکر می‌کنیم:

آرد الک شده: ۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شیر: 1 پیمانه

بیکینگ‌پودر: 1 قاشق‌چای‌خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به‌اندازه کافی

گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم

پیاز: 2 عدد کوچک

رب: 2 قاشق غذاخوری

قارچ: 300 گرم

پنیر پیتزا : به‌اندازه کافی

آماده‌سازی مواد گوشت و قارچ

تهیه خمیر پنکیک گوشت و قارچ خانگی، مشابه طرز تهیه خمیر پیتزا است، با این تفاوت که در پنکیک از خمیر مایه استفاده نمی‌شود و برای پنکیک بیکینگ‌پودر گزینه بهتری است. برای تهیه پنکیک خانگی گوشت و قارچ بدون فر به‌صورت زیر عمل کنید:

اول بهتر است مواد میانی پنکیک که گوشت و قارچ باشد را آماده کنید. برای تهیه مواد گوشت و قارچ، اول پیازها ریز خورد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. بعد گوشت چرخ‌کرده را به همراه زردچوبه، فلفل و نمک به تابه اضافه کرده و تفت بدهید. قارچ‌ها را شسته و ریز کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. در این مرحله بهتر است شعله حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها کشیده شوند. در نهایت به مواد رب گوجه اضافه کنید و با شعله کم اجازه بدهید تا رنگ رب گوجه باز شوند. شعله گاز را خاموش کنید و به سراغ درست‌کردن خمیر پنکیک بروید.

آماده‌سازی خمیر پنکیک

برای تهیه پنکیک خانگی تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و به‌خوبی هم بزنید. شیر را به تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و مقداری نمک به مواد اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. خمیر پنکیک خانگی شما آماده است.

حالا یک ملاقه از خمیر پنکیک را داخل تابه‌ای از پیش داغ شده بریزید و یک دقیقه فرصت بدهید تا روی پنکیک حباب بزند. سپس پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر پنکیک هم پخته شود. این کار را تا انتها ادامه بدهید تا مواد خمیر پنکیک تمام شود.

در مرحله بعد باید میان هر پنکیک مقداری مواد گوشت و قارچ بریزید و پنکیک را به شکل دلخواه ببندید تا مواد بیرون نریزد. پیشنهاد ما استفاده از پنیر پیتزا برای خوشمزه‌تر کردن پنکیک خانگی گوشت و قارچ است. به این صورت که داخل پنکیک از مواد گوشت و قارچ بریزید و روی مواد هم پنیر پیتزا اضافه کنید. بعد پنکیک را رول کنید تا مواد بیرون نریزد. این کار را برای همه پنکیک‌ها انجام بدهید و پنکیک‌های رول شده را در تابه‌ای تمیز بچینید و با حرارت کم روی شعله قرار بدهید. در این مرحله بهتر است در تابه را بگذارید تا پنیر پیتزا یکنواخت آب شود. پنکیک‌های خانگی گوشت و قارچ شما آماده است!

طرز تهیه پنکیک خانگی مغزدار بدون فر

طرز تهیه پنکیک خانگی مغزدار بدون فر

پنکیک خانگی مغزدار از بهترین گزینه‌ها برای صبحانه است و چه‌بهتر که میان آن را با شکلات نوتلا پر کنید. برای تهیه پنکیک خانگی مغزدار مواد زیر برای ۲ نفر کافی است:

آرد: ۱ فنجان

شیر: ۱ فنجان

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ۱ عدد

بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

وانیل: 1/8 قاشق چای‌خوری

روغن یا کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات نوتلا: ۱۰ تا ۱۵ قاشق غذاخوری (بسته به میزان علاقه شما)

تهیه پنکیک خانگی مغزدار با شکلات نوتلا یک شگرد هوشمندانه دارد و آن هم آماده‌سازی شکلات نوتلاست. البته شکلات نوتلا را باید به‌صورت آماده تهیه کنید؛ ولی اضافه‌کردن شکلات به پنکیک در حال پخت راحت نیست و در ادامه یک روش حرفه‌ای برای آسان‌تر کردن این موضوع پیشنهاد می‌کنیم:

شکلات نوتلا را کف یک سینی بریزید و با کاردک شکلات را پهن کنید تا قطری حدود ۱ تا ۱.۵ سانتی‌متر پیدا کند. اندازه نوتلا و میزان قطر آن کف سینی کاملاً سلیقه‌ای است و اگر علاقه شما به شکلات بیشتر است می‌توانید قطر شکلات کف سینی را ضخیم‌تر بگیرید. سینی را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار بدهید تا یخ بزند و سفت شود.

آماده‌سازی پنکیک مغزدار خانگی

برای تهیه پنکیک مغزدار، ابتدا تخم‌مرغ را در ظرف گودی بریزید و خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، شکر، وانیل، شیر و روغن (کره آب‌شده) را به تخم‌مرغ اضافه کنید و خوبی هم بزنید تا مواد یک‌دست شوند. شکلات نوتلایی که در فریزر گذاشته‌اید، خارج کنید و با چاقو آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و با استفاده از یک قاشق بزرگ یا ملاقه، مقدار مناسبی از مواد پنکیک را داخل تابه بریزید و روی مواد پنکیک داخل تابه، تکه‌ای شکلات نوتلا قرار بدهید. سپس روی تکه شکلات چند قاشق مواد پنکیک بریزید تا کامل سطح پنکیک و نوتلا را بپوشاند. حالا به پنکیک زمان بدهید تا خودش را بگیرد.

دیدن حباب‌های ریز روی پنکیک به این معناست که یک سمت پنکیک طلایی شده است. پس به‌آرامی و به کمک کفگیر پنکیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. پس دقایقی که سمت دیگر پنکیک هم طلایی شد پنکیک را از تابه خارج کنید و به‌این‌ترتیب این کار را برای بقیه مواد پنکیک انجام دهید. پنکیک مغزدار خوشمزه و خانگی شما بدون استفاده از فر، آماده است!

پنکیک یکی از میان‌وعده‌های سالم و محبوب کودکان است. در مقاله صبحانه سالم برای مهد کودک، انواع میان‌وعده‌های خوشمزه و مقوی برای کودکان را معرفی کردیم.

کلام آخر

پیش از خواندن این مطلب، پنکیک را شاید فقط با وعده صبحانه می‌شناختید، اما همان‌طور که در این مقاله خواندید می‌توان مواد میانی پنکیک را تغییر داد و این خوراک خوشمزه را به یک میان‌وعده عصرانه و حتی یک شام سبک تبدیل کرد. ابتکار عمل با شماست؛ می‌توانید از مواد گوشتی یا گیاهی برای پرکردن داخل پنکیک استفاده کنید یا پنکیک را به‌صورت ساده و در کنار سالادی از میوه‌های فصل برای صبحانه نوش جان کنید و از سرو یک خوراک مقوی و سالم در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سؤالات متداول

آیا پخت پنکیک به زمان زیادی نیاز دارد؟

اگر قصد داشته باشید پنکیک ساده تهیه کنید، مدت‌زمان تهیه آن به طور متوسط ۳۰ دقیقه است و اگر تمایلتان به پخت پنکیک گوشت و قارچ است، مدت‌زمان بیشتری لازم دارید.

آیا پنکیک را می‌توان با فر درست کرد؟

بله، پخت پنکیک در فر مشابه پخت کیک است؛ با این تفاوت که به ظرفی پهن‌تر با ارتفاع کمتر نیاز دارید.

پنکیک ژاپنی چه تفاوتی با پنکیک ساده دارد؟

در پنکیک ژاپنی تخم‌مرغ به‌اندازه‌ای هم زده می‌شود که اگر ظرف را برگردانید، نمی‌ریزد. افزودن مواد به تخم‌مرغ هم‌زده شده هم به‌آرامی صورت می‌گیرد تا پف تخم‌مرغ نخوابد. به‌این‌ترتیب پنکیک ژاپنی ظاهری کاملاً پف‌کرده و جذاب دارد.

پنکیک آلمانی چه تفاوتی با پنکیک ساده دارد؟

پنکیک آلمانی بیکینگ‌پودر ندارد و نبود بیکینگ‌پودر موجب می‌شود این پنکیک پف زیادی نداشته باشد. پنکیک آلمانی بیشتر ظاهری شبیه به خاگینه تخم‌مرغ دارد.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید