مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه فلفل پلو با گوشت

چند بار در روز در یخچال و فریزر را باز می‌کنید که ببینید چه غذای خوشمزه‌ای می‌توانید درست کنید؟ طرز تهیه فلفل پلو با گوشت به حدی آسان است و طعم آن به ‌قدری خوشمزه است که خیلی زود به یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده تبدیل می‌شود. این بار که در یخچال را باز […]

طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده

خورشت قیمه را که محال است کسی امتحان نکرده باشد. این خورشت اصیل ایرانی، قدمتی چندصدساله دارد و می‌توان ‌آن‌ را از اصیل‌ترین‌ها در فرهنگ غذایی ایران دانست، اما در کنار آن، آیا اسم قیمه پلو به گوشتان خورده است؟ این پلوی خوشمزه، ترکیبی است از برنج دم شده همراه با خورشت قیمه؛ از آن […]

طرز تهیه انار پلو شیرازی

خیلی‌ها شیراز را به امکان تاریخی و گردشگری آن می‌شناسند و برخی‌ها با شنیدن نام بهارنارنج یا عطر دلنشین آن یاد این شهر در ذهنشان سبز می‌شود، اما امروز قصد داریم شما را با طعم بی‌نظیر یک غذا به دل شیراز ببریم. بنابراین طرز تهیه انار پلوی شیرازی را با هم بررسی می‌کنیم. این غذای […]

طرز تهیه استیک مغولی

انواع استیک، به‌خصوص استیک مغولی، همیشه یکی از لوکس‌ترین غذاها در سرتاسر دنیا بوده است؛ حداقل در ایران خودمان که این‌طور است! از طرفی، این غذا همیشه از محبوب‌ترین غذاهای بین‌المللی است و هواخواه و طرفدار کم ندارد! گوشت یکدست و مزه‌دار‌ شده‌ای که حسابی آبدار است و در دهان همچون پنبه آب می‌شود، باید [ ..

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو یکی از وعده‌های خوشمزه اما چرب غذایی است که می‌توانید آن را در مجالس و میهمانی‌ها در کنار غذاهای اصلی سرو کنید. طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو تفاوت چندانی با همان میرزا قاسمی معروف و خوشمزه سفره‌های ایرانی ندارد، ولی برای دانستن مقدار دقیق مواد لازم، پیشنهاد می‌کنیم این مطلب [&hel ..