مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه فلفل پلو با گوشت

طرز تهیه فلفل پلو با گوشت

چند بار در روز در یخچال و فریزر را باز می‌کنید که ببینید چه غذای خوشمزه‌ای می‌توانید درست کنید؟ طرز تهیه فلفل پلو با گوشت به حدی آسان است و طعم آن به ‌قدری خوشمزه است که خیلی زود به یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده تبدیل می‌شود. این بار که در یخچال را باز کردید و نمی‌دانستید با برنج و گوشت چه غذایی درست کنید، فلفل پلو با گوشت را امتحان کنید. غذایی خوش طعم و لذیذ که ایرانی‌های عاشق برنج محال است از طعم آن لذت نبرند. در ادامه مطلب طرز تهیه فلفل پلو با گوشت را به شما یاد می‌دهیم. با ما همراه باشید.

روش تهیه فلفل پلو با گوشت

مواد لازم زیر را برای تهیه فلفل پلو برای ۴ نفر آماده کنید:

برنج: ۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه رنگی خرد شده: 3 پیمانه

پیاز: ۲ عدد

سیر: ۱ حبه

هویج: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

چه غذاهای دیگری با فلفل دلمه‌ای می‌شناسید؟ اگر به تهیه فلفل پلو با گوشت ترغیب شده‌اید و از طعم فلفل دلمه در غذا خوشتان می‌آید. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با فلفل دلمه درست می‌شود، دلمه فلفل دلمه‌ای است که در مقاله طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ای، روش تهیه آن را به شما آموزش داده‌ایم.

مراحل تهیه فلفل پلو با گوشت

مراحل تهیه فلفل پلو با گوشت

مدت‌زمان آماده‌سازی و پخت غذا حدود ۲ ساعت است.

برنج را با روغن و نمک بپزید؛ آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. اگر ترجیح می‌دهید برنج را آبکش نکنید، آن را با آب کم به‌صورت کته درست کنید. فقط حواستان باشد که برنج خیلی نرم نشود. برنج شفته شده برای فلفل پلو مناسب نیست و غذا ظاهر بدی پیدا می‌کند. بعد از آن پرونده برنج را ببندید و به سراغ ادامه کار بروید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. پیاز که تغییر رنگ داد و طلایی شد، سیر و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. در این مرحله نیز باید صبوری کنید تا گوشت کاملا با پیاز تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به همه مواد نمک و ادویه بزنید. رب گوجه‌فرنگی را به‌خوبی در روغن تفت دهید که فلفل پلو را حسابی خوش‌رنگ کنید. حالا هویج نگینی پخته شده و فلفل دلمه‌های خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید. در تابه را ببندید تا مواد باهم ترکیب شوند و گوشت بپزد.

یک قابلمه نچسب بردارید و کف آن روغن بریزید. روغن که داغ شد، چند قاشق برنج سفید کف قابلمه بریزید که ته دیگ خوبی درست شود. یک لایه برنج، مقداری زعفران و چند قاشق از گوشت چرخ کرده را مانند لوبیا پلو لایه لایه بریزید. در آخر در قابلمه را ببندید و غذا را به مدت ۴۰ دقیقه دم کنید. فلفل پلو را با سالاد شیرازی، ترشی یا ماست سرو کنید.

از آن‌جایی که طرز تهیه فلفل پلو با گوشت چرخ کرده شباهت بسیاری با لوبیا پلو دارید. پیشنهاد می‌کنیم از فرصت استفاده کرده و مقاله طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده را نیز بخوانید.

نکات مهم در تهیه فلفل پلو با گوشت

نکات مهم در تهیه فلفل پلو با گوشت

تفاوت یک آشپز حرفه‌ای با آشپزی که با بی‌حوصلگی آشپزی می‌کند در همین فوت و فن‌های آشپزی نهفته است. گاهی هم شما دلتان می‌خواهد که غذا را خوشمزه درست کنید، اما از نکات خوشمزه‌تر شدن غذا اطلاعی ندارید. در ادامه فوت وفن‌های مهم در تهیه فلفل پلو با گوشت را می‌بینید:

  • زعفران دم کرده را روی لایه‌های برنج بریزید که عطر و رنگ زعفران در غذا بیشتر مشخص شود.
  • قبل از اینکه دم کنی را روی قابلمه بگذارید، یک قالب کره روی لایه آخر برنج قرار دهید. یکی دیگر از غذاهایی که با فلفل درست می‌شود، دلمه فلفل است که در مقاله طرز تهیه دلمه فلفل، روش تهیه آن را آوردیم.
  • رب گوجه‌فرنگی را حتما در روغن تفت دهید که رنگ قرمزی خوبی به مواد بدهد.
  • فلفل و هویج را نگینی و یک اندازه خرد کنید که ظاهر خوبی در غذا داشته باشند.
  • ته دیگ سیب زمینی را برای کف قابلمه انتخاب کنید.

فلفل پلو یکی از انواع پلو مخلوط‌هایی است که در آشپزی ایرانی خیلی طرفدار دارد. اگر شما هم از خوردن پلوهای متنوع لذت می‌برید، مقاله طرز تهیه پلو مخلوط ایده‌های خوبی برایتان دارد.

کلام آخر

در فرهنگ غذاهای ایرانی، پلوهای خوش‌رنگ و خوشمزه زیادی طبخ می‌شوند. سفره مهمانی‌ ایرانی همیشه با چند پلو مختلف تزیین می‌شود. شوید پلو، باقالی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو، ماش پلو و رشته پلو از انواع پلوهای ایرانی هستند. فلفل پلو با گوشت نیز غذای خوشمزه‌ای است که می‌تواند در بین این پلوهای معروف قرار بگیرد. خوشحال می‌شویم بعد از تهیه فلفل پلو، تجربه خود را در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک گذارید.

سوالات متداول

ادویه پلویی چیست؟

ادویه مخصوص پلو یا ادویه پلویی برای خوشمزه‌تر شدن پلو استفاده می‌شود. این ادویه در عطاری‌ها به همین نام فروخته می‌شود، اما می‌توان در خانه با مخلوط کردن پودر دارچین، پودر گل سرخ، پودر زنجبیل، پودر هل، زیره سیاه، جوز هندی و میخک، ادویه پلویی خانگی درست کرد.

مدت زمان پخت گوشت چرخ کرده چه قدر است؟

مدت زمان پخت گوشت چرخ کرده اصلا قابل مقایسه با مدت زمان پخت گوشت تکه‌ای نیست. اگرچه نوع گوشت می‌تواند این موضوع را تغییر دهد، اما زمان پخت گوشت چرخ کرده حدود ۳۰ دقیقه است.

چه غذاهایی با فلفل دلمه ای درست می‌ شود؟

دلمه فلفل دلمه‌ای معروف‌ترین غذای ایرانی تهیه شده با فلفل دلمه است. فلفل دلمه‌ای شکم پر، املت فلفل دلمه‌ای، خوراک سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای، طرز تهیه خوراک مرغ و فلفل دلمه‌ای از انواع غذاهای پخته شده با فلفل دلمه‌ای هستند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید