مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه کره بادام زمینی

طرز تهیه کره بادام زمینی

کره بادام‌ زمینی واقعاً یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها و تنقلات دنیا است که هم برای صبحانه و میان‌وعده مناسب است و هم کالری بالایی ندارد؛ در نتیجه بعد ورزش و تمرین می‌توانید با خیال راحت نوش جان کنید البته اگر به بادام‌زمینی حساسیت نداشته باشید. در حال حاضر در بازار می‌توانید انواع مارک‌های مختلف ایرانی و خارجی کره بادام‌زمینی را پیدا کنید؛ اما ما یک پیشنهاد بهتر یعنی طرز تهیه کره بادام زمینی را برایتان آوردیم، پس آستین‌ها را بالا زده و برای تهیه این کره خوشمزه حاضر شوید، البته اگر تغذیه سالم هم برایتان مهم است و اهل ورزش هستید، حتماً نگاهی به مقاله تغذیه بعد از ورزش برای عضله‌سازی داشته باشید.

کره بادام‌زمینی چه خواصی دارد؟

پیش از صحبت درباره طرز تهیه کره بادام زمینی بهتر است کمی درباره خواص آن بخوانیم. تا اینجا فقط گفتیم که این خوراکی کالری نسبتاً کمی دارد و برای قبل و بعد تمرین مناسب است، در ضمن چربی کره بادام‌زمینی از جمله چربی‌های مفید برای بدن است و حتی اگر کلسترول بالایی دارید، به‌صورت محدود می‌توانید با خیال راحت برای صبحانه و میان‌وعده کره بادام‌زمینی را در اتمیل یا با ترکیب موز و عسل نوش جان کنید.

کره بادام‌زمینی پروتئین بالایی دارد؛ به همین دلیل برای تغذیه قبل و بعد تمرین توصیه می‎شود. از طرف دیگر با افزایش متابولیسم یا همان سوخت‌وساز بدن به کاهش وزن نیز کمک می‌کند؛ البته اگر به‌ خوبی ورزش کرده و برنامه غذایی سالمی داشته باشید.

این کره خوشمزه سرشار از فیبر است پس برای صبحانه و افزایش انرژی بدن مناسب است. همچنین به دلیل منیزیم باعث استحکام استخوان و دندان شده و به دفع سموم بدن کمک می‌کند.

کاهش بیماری‌های قلبی، احساس سیری در طول روز، حفظ سلامت سیستم ایمنی و عصبی بدن، جلوگیری از افت ناگهانی قند خون و میان‌وعده مناسب برای رژیم و کاهش وزن از دیگر خواص کره بادام‌زمینی است. اگر اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم برای تناسب‌اندام علاقه دارید، مقاله تغذیه سالم برای لاغری به شما کمک خواهد کرد.

بهترین زمان مصرف کره بادام‌زمینی

بهترین زمان مصرف کره بادام‌زمینی

بهترین زمان مصرف کره بادام‌زمینی برای صبحانه، برای میان‌وعده قبل و بعد تمرین، اسنک عصرانه همراه چای، قهوه و یا دم‌نوش است. البته زیاده‌روی در مصرف کره بادام‌زمینی اصلاً توصیه نمی‎شود؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که بیشتر از 2 قاشق غذاخوری از آن مصرف نکرده و در صورت تمایل مدل‌های بدون شکر افزوده را تهیه کنید.

اسنک کره بادام‌زمینی همراه سیب، موز، گردو، عسل و کنجد یکی از بهترین میان‌وعده‌های عصرانه است. همچنین می‌توانید کره را با گرانولا مخلوط کرده و در قالب مستطیل صاف کنید، روی آن شکلات تلخ مایع ریخته و یک میان‌وعده سالم و پرانرژی و البته مقوی داشته باشید. با این توضیحات بیایید سراغ طرز تهیه کره بادام زمینی برویم. در ضمن اگر اهل سالاد هستید و می‌خواهید از کره بادام‌زمینی در تهیه سس استفاده کنید، حتماً مقاله سس سالاد برای گیاه‌خواران را بخوانید.

روش تهیه کره بادام‌زمینی

برای تهیه کره بادام زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

بادام‌زمینی بوداده یا خام: 400 گرم

نمک: 1/2 قاشق مرباخوری

عسل: 1 قاشق غذاخوری

را آماده کرده و حدود 30 دقیقه وقت برای طرز تهیه کره بادام زمینی بگذارید.

مراحل تهیه کره بادام‌زمینی

مراحل تهیه کره بادام‌زمینی

برای طرز تهیه کره بادام ‌زمینی در مرحله اول بادام‌زمینی‌ها را در ظرفی ریخته و تکان دهید تا پوست‌هایش بریزد. حالا بادام‌زمینی‌های بدون پوست را با نمک روی شعله ملایم گاز و ظرف تفلون یا روحی بین 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگش کمی عوض شود. اگر از ظرف روحی استفاده کردید حتماً بگذارید تا کمی داغ شود.

بادام‌زمینی‌های بوداده را همان‌طور داغ داخل آسیاب ریخته و تیغه متوسط آسیاب را انتخاب کنید، تیغه ریز برای این حجم از بادام‌زمینی مناسب نیست.

آسیاب را روی دور متوسط گذاشته و بادام‌زمینی‌ها را حسابی له کنید. چندمرتبه لازم است که آسیاب را متوقف کرده و با قاشق غذاخوری خوب مغزها را هم زده و دوباره آسیاب کنید تا به قدری له شود که اصطلاحاً به روغن بیفتد. در این فاصله به دستگاه هم استراحت دهید تا به موتورش فشار نیامده و نسوزد.

به مخلوط آماده شده عسل اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کره را مزه کرده و اگر همه چیزش مناسب بود داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید

کلام آخر

در این مقاله با طرز تهیه کره بادام ‌زمینی به روش خوشمزه  خانگی آشنا شدیم. پیشنهاد می‌کنم برای مرتبۀ اول به اندازه چند روز مصرف کره را آماده کرده تا قلق کار دستتان بیاید و بعد در حجم بیشتر کره بادام‌زمینی آماده کنید. در صورتی که از دستور غذای ما استفاده کردید یا به روش‌های دیگری برای طرز تهیه کره بادام ‌زمینی داشتید، خوشحال می‌شویم در نظرات نوشته و با ما و دوستانمان در مجله تبرک در میان بگذارید.

سؤالات متداول

کره بادام‌زمینی چه مضراتی دارد؟

مصرف بی‌رویه کره بادام‌زمینی می‌تواند منجر به چاقی هم بشود، به همین دلیل بهترین مقدار مصرف این محصول 2 قاشق غذاخوری در روز است به خصوص اگر در طرز تهیه کره از شکر به جای عسل استفاده کرده باشید.

آیا مصرف کره بادام‌زمینی برای کودکان مفید است؟

بله، منتها چون بادام‌زمینی آلرژی‌زا است بهتر است برای تغذیه کودکان زیر 2 سال محصول مفید دیگری را جایگزین کرده و حتماً بدانید که فرزندتان به کدام مغزها حساسیت دارد.

علائم حساسیت به کره بادام‌زمینی چیست؟

حساسیت به کره بادام‌زمینی با تنگی نفس، سرفه و تورم گلو شروع شده و سپس فرد طی 15 تا 30 دقیقه دچار احساس فشردگی قفسۀ سینه و تپش قلب می‌شود. در برخی مواقع کبودی لب، سرگیجه، تهوع و استفراغ نیز گزارش شده است. به همین دلیل توصیه می‌کنیم در صورت بروز آلرژی فوراً به مرکز درمانی یا اورژانس مراجعه کنید.

انتشار دهید:

1 نظر

  • مریم
    ۱۸ شهریور ۱۴۰۲, ۱۴:۵۳

    توضیحاتتان خوب وکامل بود

یک نظر بنویسید