مالدیو کشور کوچکی در قاره آسیا است که پایتخت آن شهر زیبای ماله است. مالدیو بهعنوان جذابترین جزیره دنیا شناخته شده و تقریبا 2000 جزیره مینیاتوری و دیدنی دارد. مالدیو بهترین نقاط غواصی در دنیا را دارد و بیشتر گردشگران، آن را به سواحل شنی و منحصربهفردش میشناسند.
سرزمین رویایی مالدیو علاوه بر طبیعت جادویی، انواع و اقسام غذاهای محلی و خوشعطر دارد. طبیعت استوایی و آبوهوای گرمسیری جزایر مالدیو این فرصت را برای شما فراهم میکند تا یک سفر هیجانانگیز داشته باشید.
یکی از تفریحات خاص سفر به مالدیو، تجربه امتحان کردن غذاهای متفاوت و محلی این کشور است. در ادامه شما را با بهترین غذاهای جزایر رویایی مالدیو بیشتر آشنا میکنیم.
بهترین غذاهای مالدیو
کشور مالدیو در همسایگی کشورهای هند و سریلانکا قرار دارد. شباهت زیادی بین فرهنگ غذایی این کشورها دیده میشود. مزارع بزرگ ادویه در مالدیو، باعث شده شما بهترین خوراکهای تند و گرم را در این منطقه بچشید.
غذای ماس هونی
غذای ماس هونی یک صبحانه ایدهآل و خوشمزه در سفر شما به جزایر مالدیو خواهد بود. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که یک صبحانه عالی روزتان را میسازد، این غذا را از دست ندهید.
ماس هونی بسیار طرفدار دارد و از نارگیل، ماهی دودی و پیاز درست میشود. ممکن است این ترکیب کمی عجیب بهنظر برسد، اما در کنار سبزیجات بخارپزشده، تخممرغ آبپز و ادویههای مخصوص، یک غذای کامل بهحساب میآید.
در مالدیو ماس هونی را همراه با نان سرو میکنند. این غذا را میتوانید در بیشتر هتلها و رستورانهای مالدیو سفارش دهید.
اگر اهل سفر به مناطق گرمسیری هستید، سری به شهرهای جنوبی ایران خودمان بزنید و با غذاهای تند و تیز آن آشنا شوید. در همین زمینه مقاله غذاهای محلی میناب را بخوانید.
بیس کمیا
بیس کمیا یکی از غذاهای سنتی مالدیو است که شباهت زیادی به سمبوسه خودمان دارد. برای تهیه آن از خمیر خاصی استفاده میشود. خمیر نرم و لطیفی که موقع پخت پف میکند و بسیار لذیذ است.
برای پر کردن داخل خمیر، مردم مالدیو مطابق سلیقه و ذائقهشان آن را با مواد مختلفی میپزند. تن ماهی دودی را به همراه کلم ریزشده و ادویه کاری داخل خمیر بیس کمیا قرار میدهند و در کنار آن از سس مخصوص استفاده میکنند.
بیس کمیا از جمله غذاهای خیابانی و ساده مالدیو بهحساب میآید.
ساگو بوندی بای
ساگو بوندی بای نوعی پودینگ است که با نشاسته درست میشود. این دسر پرطرفدار را بههمراه شیره نارگیل و خامه سرو میکنند. این دسر مناسب افراد گیاهخوار هم هست.
برای تزئین این پودینگ جذاب از انواع میوههای استوایی استفاده میشود. ظاهر جذاب این دسر شما را وسوسه میکند تا بعد از شام آن را سفارش دهید. این دسر را در رستورانهای پنج ستاره مالدیو میل کنید و از مناظر ساحلی جزایر آن لذت ببرید.
هونی روشی
هونی روشی در واقع نوعی نان محلی است که در مالدیو بسیار طرفدار دارد. این نان را معمولا بهعنوان پیشغذا بر سر میز میآورند. واقعیت این است که این نان بهقدری خوشمزه است که بسیاری قبل از غذا، خودشان را با آن سیر میکنند.
نان هونی روشی از نارگیل درست میشود و شباهت زیادی به نان لواش دارد. این نان را در روغن سرخ و برشته میکنند تا ظاهر جذاب و طلایی آن اشتهای شما را تحریک کند. اگر فقط یک بار این نان را امتحان کنید، عاشق طعم و بوی آن خواهید شد.
برای آشنایی با غذاها و نانهای محلی شهر جادویی شیراز، حتما مقاله غذاهای محلی شیراز را بخوانید.
غذاهای مالدیوی
مالدیو به کشور هتلها و رستورانهای لوکس معروف است. بزرگترین رستوران زیر آبی و تمام شیشهای در جزایر مالدیو قرار دارد. زیباترین سواحل این کشور پر از رستورانهای پنج ستاره و معروف هستند.
غذای باجیا
باجیا نوعی غذای سنتی مالدیو است که با گوشت ماهی پختهشده و نارگیل درست میشود. ظاهر این غذا شباهت زیادی به کوکو سیبزمینی خودمان دارد، اما طعم متفاوت و دلپذیری برای شما تداعی میکند.
باجیا نوعی اسنک و میانوعده بهحساب میآید. در برخی رستورانها آن را بهعنوان پیشغذا سرو میکنند. این غذا را میتوانید در سایر کشورهای آسیای شرقی مثل هند و بنگلادش هم امتحان کنید.
اگر شما گیاهخوار هستید، میتوانید باجیا سبزیجات سفارش دهید. این غذا بههمراه دورچین سبزیجات سالم و بخارپز آماده میشود.
گارودیا
گارودیا یکی دیگر از غذاهای محلی کشور مالدیو است. با توجه به موقعیت جغرافیایی این کشور، غذاهای دریایی جایگاه ویژهای برای مردم مالدیو دارد. گاردویا نوعی خوراک سالم است که از ترکیب برنج و ماهی درست میشود.
برنج و ماهی بهصورت سوپ درمیآوردند و آن را همراه با فلفل تند و پیاز سرو میکنند. سوپ تند و خوشمزه که هم یک غذای کامل است و هم میتوانید اشتهای شما را برای وعده اصلی باز کند.
پیشنهاد میکنیم در کنار غذاهای فرنگی با غذاهای ایرانی کشور خودمان بیشتر آشنا شوید. استان گیلان مهد غذاهای سنتی است، در مقاله غذاهای محلی لاهیجان درباره آنها بیشتر بخوانید.
غذا در مالدیو
غذا در جزایر مالدیو بخش مهمی از جاذبه گردشگری آن را تشکیل میدهد. مواد اولیه تازه، آمادهسازی و حتی سرو غذا در مالدیو طوری انجام میشوند تا شما بهترین خاطره را از خوردن آنها در ذهنتان ثبت کنید.
کاری سبزیجات
کاری سبزیجات از غذاهای سالم و خوشمزه مالدیو است. کاری، ادویه جادویی آسیای شرقی است و در هند، مالدیو و سریلانکا غذاهای متنوعی را با کاری مزهدار میکنند. مرغ کاری غذای محبوب هندیها است که در ایران هم بسیار طرفدار دارد.
در رستورانهای مالدیو شما میتوانید مرغ و ماهی کاری هم سفارش دهید، اما پیشنهاد ما کاری سبزیجات است. سیبزمینی، هویج، لوبیا سبز و کدو تنبل را به همراه کاری و ادویههای مخصوص میپزند. عطر و بوی این غذا برای همیشه شما را به یاد سفر جذابتان به مالدیو میاندازد.
اگر اهل غذاهای گیاهی هستید، احتمالا استان مازندران بهشت گمشده شما باشد. به مقاله غذاهای محلی مازندران بروید و با تنوع خوراکهای آن آشنا شوید.
فیهونو ماس
فیهونو ماس یک غذای دریایی بینظیر است که در سفر به مالدیو حتما باید آن را امتحان کنید. اگر بهدنبال غذای اصیل در جزایر مالدیو هستید، فیهونو ماس یک انتخاب عالی خواهد بود. برای تهیه این غذا، ماهی دریایی متوسط را کبابی کرده و با سس تند و تیز مزهدار میکنند.
غذای فیهونو ماس را بههمراه دورچین سبزیجات سالم سرو میکنند. این غذا معمولا از صید تازه روزانه تهیه میشود و آن را با پودر سوخاری دستساز و پر از ادویه سرخ میکنند.
گولا
گولا یک پیشغذای هیجانانگیز و پرطرفدار در جزایر مالدیو است. این غذا در اندازههای بسیار کوچک سرو میشود. گولا نوعی فینگرفود بهحساب میآید و بهراحتی میتوانید آن را با دست میل کنید.
توپکهای کوچک و سرخشده بر روی میز ناهار اشتهابرانگیز هستند. برای تهیه گولا پیاز، شیر نارگیل، فلفل چیلی، نارنج و ادویه کاری را مخلوط میکنند. بهاندازه یک توپ کوچک از مواد را داخل روغن داغ سرخ کرده و بههمراه انواع سس و سبزیجات آن را تزئین میکنند.
کولی بوکیبا
کولی بوکیبا نوعی کیک گوشت خوشمزه است و شباهت زیادی به تهچین ایرانی دارد. برای تهیه این غذا هم از ماهی استفاده میشود. کولی بوکیبا معروف پر از ادویههای تند هندی است و معمولا ایرانیها آن را دوست دارند.
کولی بوکیبا مربوط به بومیان مالدیو است، اما برخی اصالت آن را هندی میدانند. نوعی خمیر پوک و خوشمزه را با گوشت ماهی پر کرده، سپس داخل فر میپزند. این غذا برای وعده ناهار انتخاب فوقالعادهای است.
مهاباد یکی از شهرهای زیبای ایران است که سفر به آن شما را با تلاقی فرهنگ ایرانی بیشتر آشنا میکند. سری به مقاله غذاهای محلی مهاباد بزنید و با خوراکهای ناب آن آشنا شوید.
کلام آخر
مالدیو کشور زیبایی در آسیای شرقی است که هرساله مقصد سفرهای رویایی و عاشقانه است. سواحل شنی و جزایر زیبای مالدیو، مناسب سفرهای آرام زوجهای جوان، برای گذراندن یک ماهعسل بینظیر خواهد بود.
آشنایی با غذاهای سنتی کشور مالدیو راهنمای خوبی برای سفر شما خواهد بود. ما در این مقاله سعی داشتیم خوراکهای جذاب این کشور را با شما در میان بگذاریم.
سوالات متداول:
صبحانه معروف کشور مالدیو چه نام دارد؟
ماس هونی صبحانه معروف و پرطرفدار کشور مالدیو است که از ترکیب ماهی دودی، نارگیل و پیاز درست میشود.
هونی روشی چه غذایی است؟
هونی روشی نوعی نان محلی کشور مالدیو است که از نارگیل درست میشود و آن را در روغن سرخ و برشته میکنند.
معروفترین سوپ کشور مالدیو کدام است؟
گارودیا نوعی سوپ پرطرفدار است که از ترکیب برنج و ماهی درست میشود و آن را همراه با فلفل تند و پیاز سرو میکنند.
شبکه های اجتماعی