مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه اسپاگتی سویا و قارچ

طرز تهیه اسپاگتی سویا و قارچ

اسپاگتی را شاید بتوان جزو محبوب‌ترین غذاهای وارداتی دانست. این وعده، غذای سنتی ایتالیایی‌ها است. اسپاگتی در واقع نوعی پاستا است و باید گفت پیر و جوان علاقه‌مند به این غذا هستند. اسپاگتی غذای ساده و سریع پخت است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. یکی از آنها اسپاگتی با سویا و قارچ است. تهیه این سس علاوه بر این که روشی ساده و سریع در طبخ است، به دلیل داشتن سویا و قارچ بسیار مقوی و مغذی است. در ادامه این مقاله از مجله تبرک با ما همراه باشید تا طرز تهیه این اسپاگتی خوشمزه را آموزش دهیم.

چگونه اسپاگتی سویا و قارچ درست کنیم؟

برای تهیه اسپاگتی سویا و قارچ به مواد زیر نیاز داریم:

  • آب: نصف قابلمه
  • نمک: به مقدار لازم
  • ماکارونی: نصف بسته
  • مایه ماکارونی: 1 قوطی
  • قارچ خرد شده: 4 عدد
  • پنیر پارمسان: به مقدار لازم

برای تهیه اسپاگتی سویا و قارچ، ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید جوش آید، نمک را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس ماکارونی را در قابلمه بریزید و بگذارید نیم‌پز شود. پس از نیم‌پز شدن، ماکارونی‎ها را آبکش کنید و بگذارید تا دم بکشند.

در یک تابه، مایه ماکارونی را بریزید و قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند. سپس ماکارونی دم کشیده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب باهم ترکیب شوند. اسپاگتی را در یک ظرف بریزید و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید. برای تزیین اسپاگتی خود می‌توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. اسپاگتی شما آماده سرو است.

در کنار اسپاگتی سویا و قارچ، ماکارونی با گوشت چرخ کرده هم طرفداران بسیاری دارد. طرز تهیه ماکارونی ساده است و برای مواقعی که زمان کافی برای تهیه غذای خوشمزه ندارید، بسیار مناسب است.

اسپاگتی سویا و قارچ بدون گوشت

اسپاگتی سویا و قارچ بدون گوشت

برای تهیه اسپاگتی با سس سویا و قارچ، مواد زیر را با میزان ذکرشده لازم دارید. دقت داشته باشید که به‌تناسب هر نفر که به تعداد افراد اضافه می‌شود یا از تعداد افراد کم می‌شود، به همان میزان نیز مواد زیاد یا کم می‌شود.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی سویا و قارچ بدون گوشت به تعداد 4 نفر:

  • اسپاگتی: ۵۰۰ گرم
  • سویا: ۱۵۰ گرم
  • قارچ: ۱۵۰ گرم
  • شیر: ۱ لیوان
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • زعفران دم‌کرده: ۱ فنجان
  • رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی متوسط: ۴ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب جوش: ۱ فنجان

سویا یکی از مواد بسیار خوب برای تأمین انرژی و مواد مغذی ورزشکاران است. برای آگاهی بیشتر به مقاله خواص سویا ماکارونی در بدنسازی مراجعه کنید.

طرز تهیه اسپاگتی سویا و قارچ ساده

طرز تهیه اسپاگتی سویا و قارچ ساده

ابتدا ۱۵۰ گرم سویا را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در شیر بخیسانید و کمی نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید. پس از این زمان، سویاها را در آبکش بریزید و کمی با دست فشار دهید تا شیر آن‌ها جدا شود. شما می‌توانید از سویای گوشتی در این غذا استفاده کنید. برای اطلاع از خواص این نوع سویا، می‌توانید مقاله فواید سویا گوشتی را مطالعه کنید.

حالا یک عدد پیاز بزرگ را به شکل مربعی خرد کنید و به همراه کمی روغن در یک تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شده و رنگ آن طلایی شود.

در این مرحله به پیازهای سرخ شده، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه اضافه کنید تا طعم خامی پیازها را بگیرد و تفت دهید. ۴ عدد گوجه‌فرنگی متوسط را پس از شستن، خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌های خردشده را به پیاز و زردچوبه تفت خورده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب تفت بخورد و آبش کشیده شود.

حالا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را به گوجه‌فرنگی و پیازهای تفت خورده، اضافه کنید. یک فنجان زعفران دم‌کرده را نیز در قابلمه بریزید. سپس سویا را به سس گوجه‌فرنگی اضافه کنید و یک لیوان آب را روی آن بریزد تا بجوشد و بپزد. پس از اینکه آب سس گوجه‌فرنگی کشیده شد، سویاها را تفت دهید تا از حالت خامی به‌طور کامل خارج شود. در حین تفت خوردن سویاها، نمک، فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا را روی آن بریزید و هم بزنید تا به سس شما طعم، عطر و رنگ بدهند.

حالا ۱۵۰ گرم قارچ را خردکرده و در یک تابه دیگر با روغن تفت بدهید تا سرخ و سبک شوند و بعد قارچ‌های خردشده را به سس اضافه کنید. سس سویا و قارچ را خوب هم بزنید و در آن را بگذارید تا چند دقیقه روی شعله کم در حین تفت خوردن و پختن، روغن پس بدهد.

در یک قابلمه مناسب آب بریزد و بگذارید تا بجوشد. می‌توانید داخل قابلمه کمی روغن، نمک و آب‌لیمو بریزید. روغن باعث نچسبیدن اسپاگتی‌ها به یکدیگر و آبلیمو باعث سیاه نشدن قابلمه و کدر نشدن اسپاگتی‌ها می‌شود. حالا اسپاگتی‌ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید نیم‌پز شود. پس از نیم‌پز شدن اسپاگتی‌ها را آبکش کنید.

برای ته‌دیگ می‌توانید سیب‌زمینی را پوست کنده و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید و در کف قابلمه بگذارید. پیش از گذاشتن سیب‌زمینی‌ها کف قابلمه را با روغن چرب کنید. می‌توانید روی سیب‌زمینی‌ها کمی نمک و کنجد بریزید. حالا اسپاگتی و سس سویا و قارچ را به‌صورت لایه به لایه روی سیب‌زمینی‌ها بریزید. روی هر لایه از اسپاگتی‌ها کمی از یک فنجان آب جوش را بریزید. این آب جوش باعث خوب بخار کردن مواد و نرم شدن بافت آن می‌شود.

پس از اتمام این مرحله، ۵۰ گرم کره را روی ماکارونی‌ها بگذارید و در قابلمه را بسته و شعله زیر آن را خیلی کم کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا اسپاگتی سویا و قارچ شما آماده سرو شود.

در صورتی که رژیم دارید و بعد از مدت‌ها می‌خواهید طعم جدیدی تجربه کنید، سالاد ماکارونی انتخاب خوبی برای شما است. با تهیه سالاد ماکارونی، به رژیم غذایی خود تنوع دهید.

کلام آخر

در این مقاله طرز تهیه اسپاگتی سویا و قارچ را به شما آموزش دادیم. استفاده از گوجه‌فرنگی در تهیه این غذا موجب خوش‌رنگ و خوش‌مزه شدن آن می‌شود. لزومی ندارد اسپاگتی را دم کنید، بلکه می‌توانید آن را خوب بجوشانید تا کامل بپزد و بعد از آبکش کردن به همراه سس سویا و قارچ سرو کنید.

سؤالات متداول:

برای تهیه اسپاگتی سویا و قارچ برای ۴ نفر چقدر اسپاگتی لازم است؟

اسپاگتی موردنیاز ۴ نفر، ۵۰۰ گرم است.

چرا در تهیه اسپاگتی سویا و قارچ، سویا را در شیر خیس می‌کنند؟

خیساندن شیر در سویا موجب می‌شود طمع سویا لذیذتر شده و طعم خاص سویا که برخی دوست ندارند، گرفته شود.

چرا باید روی اسپاگتی یک فنجان آب جوش بریزیم؟

برای بخار کردن اسپاگتی‌ها و نرم شدن بافت آن‌ها.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید