مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه صبحانه فرانسوی

طرز تهیه صبحانه فرانسوی

در فرانسه، صبحانه معمولاً یک وعده‌غذایی سبک نسبت به بسیاری از کشور‌های دیگر است. نان‌ها و شیرینی‌ها اغلب نقش اصلی را در این وعده ایفا می‌کنند. نان تست، کرؤسان‌ها، دونات‌ها، املت‌ها، ماست و میوه تازه در کنار نوشیدنی‌های سبک عمدتاً میز‌های صبحانه را در فرانسه تشکیل می‌دهند. دستور العمل‌های صبحانه فرانسوی طیف گسترده‌ای از غذاهای شیرین و خوش طعم را پوشش می‌دهند. از این رو تنوع مواد غذایی در صبحانه فرانسوی را تضمین می‌کند بنابراین با خیالت راحت یک بشقاب صبحانه فرانسوی برای خود تهیه ببینید.

در این قسمت از مجله تبرک شما با ۷ طرز تهیه صبحانه فرانسوی از املت فرانسوی تا دونات کرولر آشنا خواهید شد.

طرز تهیه کروک مادام فرانسوی

مادام کروک، کروک مادام یا Croque Madame یکی از گزینه‌های محبوب برای صبحانه در فرانسه است. طرز تهیه آسان و طعم پنیری این ساندویچ باعث شده تا کوچک و بزرگ از خوردن آن لذت ببرند. برای تهیه این صبحانه فرانسوی نیاز به سس بشامل، پنیر، نان و تخم‌مرغ داریم. اگر با طرز تهیه سس بشامل آشنا نیستید می‌توانید با مقاله سس‌های خاص به ترکیبات این سس پی ببرید. با این مقدار از مواد اولیه شما برای یک نفر صبحانه تهیه خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه کروک مادام عبارتند از:

نان تست: ۲ عدد

سس بشامل: ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری

ژامبون: ۱ ورق

تخم‌مرغ: ۱ عدد

آویشن، نمک و فلفل: به اندازه کافی

مراحل تهیه کروک مادام

سس بشامل را روی نان تست بمالید. یک ورق ژامبون گوشت یا مرغ را به‌دلخواه روی سس بشامل قرار دهید و پنیر پارمسان رنده شده را به‌عنوان لایه آخر روی مواد بریزید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

تا فر گرم شود، روی سینی فر یک کاغذروغنی بیندازید و ساندویچ خود را روی آن بگذارید. ۴ تا ۶ دقیقه کافی است تا ساندویچ شما در فر برشته شود. به‌محض ذوب شدن پنیر می‌توانید آن را از فر خارج کنید.

در طی این مدت به سراغ نیمرو بروید. تابه را گرم کنید. تکه‌ای کره داخل آن بیندازید. تخم‌مرغ را به‌صورت عسلی در تابه سرخ کنید. تا آماده شدن نیمرو، ساندویچ شما هم آماده شده است.

لایه آخر ساندویچ خود را با تخم‌مرغ سرخ شده بپوشانید و در آخر نمک، فلفل و مقداری پودر آویشن روی آن بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید یک لایه نان تست را در تابه نیمرو گرم کنید و روی ساندویچ‌تان قرار دهید. در کنار یک فنجان چای یا یک فنجان قهوه از کروک مادام فرانسوی خود لذت ببرید. این طرز تهیه شباهت زیادی به دستور تهیه کروک موسیو فرانسوی دارد.

طرز تهیه صبحانه فرانسوی

طرز تهیه مافین نان تست فرانسوی

مافین فرانسوی می‌تواند به‌عنوان یک شیرینی پایه نیز استفاده شود. شما پس از تهیه این دسر این فرصت را دارید که با انواع کمپوت، میوه تازه، مارمالاد و مربا آن را سرو کنید. هر چند که مافین نان تست خود به‌تنهایی نیز لذیذ است. شما می‌توانید با مقدار مواد زیر برای ۲ نفر صبحانه فرانسوی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مافین نان تست فرانسوی عبارتند از:

نان تست: ۴ عدد

تخم‌مرغ: ۱ عدد

شیر: ۱ لیوان

عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای: ۱/۳ لیوان

دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: ¼ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه مافین نان تست فرانسوی

تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای متوسط بریزید. با چنگال تخم‌مرغ را بزنید تا از لختگی در بیاید. شیر، شکر، نمک، وانیل و پودر دارچین را هم به تخم‌مرغ اضافه کنید. همه مواد را به‌خوبی با تخم‌مرغ هم بزنید تا یک مخلوط یک‌دست و رقیق به دست بیاید.

دو عدد از نان‌های تست را به‌صورت مکعبی خرد کنید. نان‌های مکعبی را داخل مخلوط تهیه کرده‌تان بریزید. ۲۰ دقیقه به نان‌ها زمان دهید تا به‌خوبی محتویات کاسه را به خود جذب کنند.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه برای ۲۰ دقیقه روشن کنید. تا شما مافین‌ها را آماده کنید فر گرم خواهد شد. با ۲ نان باقی‌مانده باید قالب مافین‌ها را پر کنید. بسته به شکل قالب‌ها نان‌های تست را برش بزنید و لایه‌لایه روی هم بچینید. تا نیمه قالب مافین را با نان‌های تست پر کرده و فضای باقی‌مانده را نگه دارید.

به‌این‌ترتیب شما تا به اتمام رسیدن نان‌ها قالب مافین را پر کنید. اکنون باید نان‌های مکعبی مزه‌دار شده را به هر قالب اضافه کرد. پس از پر شدن هر قالب سس باقی‌مانده در کاسه را روی همه مافین‌ها بریزید و برای ۱۵ دقیقه آن‌ها را در فر بگذارید تا برشته شوند.

به‌محض طلایی شدن لایه رویی مافین‌ها، شما می‌توانید سینی را از فر خارج کرده تا مافین‌های نان تست فرانسوی خنک و آماده سرو شوند.

طرز تهیه رول تست فرانسوی

یکی از صبحانه‌های فرانسوی جذاب که می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید و برای کودکان هم بسیار جالب خواهد بود، رول تست فرانسوی است.

مواد لازم برای تهیه رول تست فرانسوی عبارتند از:

نان تست: ۶ عدد

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۳ قاشق غذاخوری

دارچین: 1/2 قاشق چای‌خوری

وانیل: 1/2 قاشق چای‌خوری

مواد میانی رول فرانسوی

پنیر خامه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری

مربا: ۱ قاشق غذاخوری

میوه دلخواه: ۱ قاشق غذاخوری

کره بادام‌زمینی: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه رول فرانسوی

مانند طرز تهیه مافین نان تست ابتدا باید یک سس شیرین تهیه کنیم. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال بزنید تا به‌خوبی رقیق شود. شکر، شیر، پودر دارچین و وانیل را به تخم‌مرغ‌ها بیفزایید و مجدداً هم بزنید تا یک‌دست شوند.

نان‌های تست را به کمک وردنه، پهن و نازک کنید. حالا باید مواد میانی را فراهم کرده تا برای رول کردن آماده شوند. در یک کاسه جداگانه پنیر خامه‌ای، مربا با طعم دلخواه و کره بادام‌زمینی را ترکیب کنید یا به‌صورت لایه‌لایه روی نان‌ها پهن کنید.

پس از افزودن مواد میانی، چند برش از میوه دلخواهتان را به‌عنوان لایه آخر روی نان‌ها بگذارید و از یک طرف شروع به رول کردن کنید. رول‌های آماده را در سس شیرین قرار دهید تا به‌خوبی مزه‌دار شوند. همین قدر که نان‌ها خیس شوند کافی است.

تابه را گرم کرده و کره را داخل آن بیندازید. رول‌ها را در تابه سرخ کنید و در آخر با مقداری شکر و پودر دارچین تزیین کنید. نوش جان.

اگر علاقه دارید که نان تست را در خانه تهیه کنید، پیشنهاد می‌کنیم که به مقاله طرز تهیه تست فرانسوی سری بزنید.

طرز تهیه صبحانه فرانسوی

طرز تهیه تخم‌مرغ نرم فرانسوی

این دستور تهیه یک روی دیگری از نیمروهای معمولی و املت‌های متداول را به شما نشان خواهد داد. برای تهیه تخم‌مرغ نرم فرانسوی باید طبق دستور زیر پیش بروید.

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ نرم فرانسوی عبارتند از:

تخم‌مرغ: ۴ عدد

شیر: ½ لیوان

خامه: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه تخم‌مرغ نرم فرانسوی

برای شروع کار به یک کاسه نیاز داریم. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بریزید و کمی با چنگال بزنید تا بافتشان از هم باز شود. حالا شیر و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایع رقیق به دست بیاورید.

نمک و فلفل را در این مرحله به مواد قبلی اضافه کرده و تابه را روی اجاق بگذارید. پس از گرم‌شدن تابه کره را در آن بیندازید و سس تخم‌مرغی را به آن اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا به غلظت یک فرنی برسد. به همین سادگی.

چند تکه نان تست را برشته کنید و در کنار تخم‌مرغ‌ها نوش جان کنید. آیا می‌دانستید تخم‌مرغ از جمله غذاهای مناسب برای گروه خونی a+ است؟

طرز تهیه دونات کرولر فرانسوی

دونات کرولر فرانسوی از یک خمیر ساده تهیه می‌شود که مخلوطی از شیر، تخم‌مرغ و آرد است و در روغن سرخ می‌شود. برای تهیه این دونات همراه ما پیش بروید:

مواد لازم

شیر: 1/2 فنجان

آب ولرم: 1/2 فنجان

کره: 1/2 فنجان

آرد همه‌منظوره: ۱ فنجان

تخم‌مرغ: ۴ عدد

نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

روغن: به میزان لازم

پوست لیمو: 1/4 قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه دونات کرولر فرانسوی

شیر، آب، کره، شکر و نمک را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید. مخلوط را از روی اجاق بردارید و آرد را آرام‌آرام اضافه کنید و سریع‌تر از گذشته هم بزنید.

مخلوط را مجدداً روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شوند. خمیر به‌دست‌آمده را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در این مرحله به همزن برقی نیاز داریم. خمیر را در کاسه همزن بریزید و با سرعت بالا آن را هم بزنید تا خنک شود. 4 تا 5 دقیقه کافی است.

بعد از حدود ۱۰ دقیقه، زمانی که خمیر کمی گرم است، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به خمیر اضافه کنید و مجدداً همزن را روشن کنید تا خمیر یک‌دست شود. در این بین پوست لیمو رنده شده را به خمیر اضافه کنید تا خمیر کاملاً جا بیفتد.

یک ساعت به خمیر دونات کرولر فرانسوی استراحت دهید. سپس به کمک یک قیف خمیر را به شکل دونات در بیاورید. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و روغن را پس از گرم‌شدن ظرف، به آن اضافه کنید. روغن باید حداقل نیمی از ظرف را پر کند.

دونات‌ها را دانه‌دانه در روغن سرخ کرده تا دو طرف آن به طور کامل برشته شود. در آخر مقداری پودر قند و پودر وانیل را روی دونات‌ها بریزید. این امر کاملاً اختیاری است. دستور تهیه دونات کرولر شباهت زیادی به طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی دارد.

طرز تهیه املت فرانسوی

حتماً شما هم نام املت فرانسوی را شنیده‌اید. حتی ممکن است این املت لذیذ را هم تجربه کرده باشید. در این قسمت شما می‌آموزید چگونه با چند قلم مواد ساده املت فرانسوی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی عبارتند از:

قارچ خرد شده: ۱ لیوان

تخم‌مرغ: ۵ عدد

گوجه‌فرنگی: ۲ عدد متوسط

فلفل‌دلمه‌ای خرد شده: 1/4 لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

مراحل تهیه املت فرانسوی

یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. مقداری روغن داخل تابه بریزید و قارچ‌های خرد شده را در تابه بریزید تا آب اضافی قارچ‌ها تبخیر شود. گوجه‌فرنگی‌ها را به‌صورت حلقه‌حلقه خرد کرده و به قارچ‌ها اضافه کنید.

فلفل‌دلمه‌ای خرد شده را پس از ۲ دقیقه به گوجه‌ها اضافه کرده و مواد را به‌خوبی تفت دهید تا قشنگ برشته شود. در این مرحله کمی نمک و فلفل به سبزیجات بیفزایید.

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بریزید و با چنگال به‌خوبی بزنید تا از لختگی در بیاید و ترکیبی کرم رنگ به دست بیاید. تابه را گرم کرده و اندکی روغن داخل آن بریزید. به‌محض گرم‌شدن تابه تخم‌مرغ‌ها را داخل آن پخش کنید تا یک طرف آن برشته شود.

سبزیجات سرخ شده را در یک نیمه از ظرف ریخته و نیمه دیگری از تخم‌مرغ‌ها را روی طرف دیگر و سبزیجات بگذارید. اندکی فشار بیاورید تا مواد میانی به‌خوبی در املت پنهان شوند. در صورت تمایل می‌توانید اندکی پیازچه تازه را خرد کرده و روی املت بریزید.

طرز تهیه تارتین فرانسوی

یکی از ساده‌ترین دستور تهیه صبحانه فرانسوی، بدون شک تارتین فرانسوی است. مواد زیر را حاضر کنید تا گام‌به‌گام با دستور پیش برویم.

مواد لازم

نان سبوس‌دار: ۴ تکه

سیر: ۲ حبه

گوجه‌فرنگی متوسط: ۱ عدد

خیار کوچک: ۱ عدد

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

شوید: ۲ قاشق خرد شده

روغن زیتون: به میزان لازم

فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

مراحل تهیه تارتین فرانسوی

نان تست را به کمک دستگاه تست، فر یا تابه برشته کنید. سیر را رنده بزنید و با سس خردل ترکیب کنید. نان تست را با یک لایه از سس تهیه شده بپوشانید. گوجه‌فرنگی و خیار را حلقه‌حلقه خرد کنید و روی سس‌ها بچینید.

شوید خرد شده را به‌عنوان لایه بعدی روی ساندویچ‌ها بریزد و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. با یک لایه دیگر نان تست آن را بپوشانید. تابه را گرم کنید و مقداری روغن زیتون در تابه بریزید. پس از گرم‌شدن روغن زیتون هر ساندویچ را به مدت ۳۰ ثانیه در تابه بگذارید تا روغن را به خود جذب کند.

آیا می‌دانستید روغن زیتون و روغن‌های گیاهی دیگر یکی از زیرشاخه‌های سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن است؟

کلام آخر

صبحانه‌های فرانسوی به دلیل تنوع، دردسترس‌بودن مواد اولیه و پخت سریع و آسان محبوبیت زیادی در بین افراد مختلف دارد. در این قسمت از مجله تبرک شما با ۷ طرز تهیه صبحانه فرانسوی آشنا شدید. آموختید هر یک از این‌ها را به چه روشی و با چه مواد اولیه‌ای طبخ یا آماده سرو کنید. این خوراکی‌ها در دسته مواد مغذی و کم‌کالری قرار می‌گیرند.

شما با چند مدل صبحانه فرانسوی آشنا هستید یا چند نمونه از این‌ها را در خانه تهیه کرده‌اید؟

سؤالات متداول

یکی از ساده‌ترین صبحانه‌های فرانسوی چه نام دارد؟

تارتین فرانسوی یکی از ساده‌ترین صبحانه‌های فرانسوی است.

بهترین آرد برای تهیه دونات کرولر فرانسوی کدام است؟

آرد چندمنظوره یا آرد قنادی گزینه بسیاری خوبی برای طبخ دونات کرولر فرانسوی است.

چه موادی را می‌توان به‌عنوان مواد میانی رول فرانسوی به کار گرفت؟

انواع مارمالاد یا مربا، پنیر خامه‌ای، انواع میوه تازه و کره بادام‌زمینی انتخاب خوبی برای مواد میانی رول فرانسوی هستند.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید