مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

طرز تهیه صبحانه ایتالیایی

طرز تهیه صبحانه ایتالیایی

حرف از غذای ایتالیایی که می‌شود، همه به یاد پیتزا و پاستا می‌افتیم. دو تا از خوشمزه‌ترین غذاهایی که ایتالیایی‌ها به جهان هدیه کرده‌اند و شاید دو تا از پرطرفدارترین غذاهای جهان. اما آشپزی ایتالیایی به همین دو غذا محدود نمی‌شود. طرز تهیه صبحانه ایتالیایی را که ببینید، پر است از دستورهای غذاهای خوشمزه. از کیک‌ها و کرپ‌ها، تا املت ایتالیایی و انواع قهوه نظیر کاپوچینو و اسپرسو. در این مطلب دستور پخت صبحانه‌های ایتالیایی گوناگون را آموزش می‌دهیم تا هر کدام را که مواد اولیه‌اش را داشتید و دلتان می‌خواست آماده و نوش جان کنید. این را هم بدانید که صبحانه سنتی ایتالیایی یا همان صبحانه‌ای که ایتالیایی‌ها اکثر مواقع در خانه‌هایشان میل می‌کنند، خیلی ساده و تقریبا شبیه همان چیزی است که ما در ایران می‌خوریم. یک فنجان کاپوچینو، اسپرسو یا لاته به همراه کمی نان تست و کره و مربا همان طرز تهیه صبحانه ایتالیایی به روش سنتی است. اما ما در این مطلب طرز تهیه صبحانه لاکچری ایتالیایی را به شما آموزش خواهیم داد. با تبرک همراه باشید:

طرز تهیه صبحانه انگلیسی را هم ببینید.

کاپوچینو جزء جدایی‌ناپذیر صبحانه ایتالیایی

کاپوچینو پایه ثابت صبحانه‌های ایتالیایی است. ایتالیایی‌ها معمولا کاپوچینو را صبح‌ها نوش جان می‌کنند پس شما هم در طرز تهیه صبحانه ایتالیایی ، یک فنجان کاپوچینوی خوشمزه هم باید درست کنید. طرز تهیه کاپوچینو زیاد سخت نیست. مواد لازم:

قهوه مخصوص اسپرسو یا قهوه فوری: 2 قاشق چای‌خوری سر پر

شیر: 1 فنجان

پودر کاکائو، دارچین و شکر: به مقدار دلخواه

برای تهیه یک کاپوچینوی خوشمزه، زیاد به خودتان سخت نگیرید. اول یک استکان اسپرسوی غلیظ درست کنید یا فقط مقداری قهوه فوری حاضر کنید. در حین دم کشیدن اسپرسو، شیرتان را گرم کنید. پس از گرم شدن شیر، باید از شیر فوم بگیرید. ساده‌ترین راه استفاده از فرنچ پرس است اما اگر فرنچ پرس ندارید به راحتی می‌توانید با همزن، کف شیر را در بیاورید یا شیر را درون ظرفی دردار بریزید و انقدر تکان دهید تا کاملا کف کند. حالا درون فنجانی بزرگ، ابتدا اسپرسو را بریزید، سپس به آرامی و قاشق قاشق فوم شیر را اضافه کنید تا شیر و قهوه زیاد با هم مخلوط نشوند و در آخر روی فنجان را با پودر کاکائو یا پودر دارچین تزئین کنید. بعد از اینکه کف کاپوچینو را با قاشق میل کردید، می‌توانید قهوه‌تان را با شکر شیرین و نوش جان کنید.

کورنتی یا کروسان ایتالیایی

کروسان یکی از صبحانه‌های خوشمزه‌‌ای است که بسیاری از ما، از دوران کودکی دوستش داشته‌ایم. کرونتی همان کروسان ایتالیایی است که برای صبحانه در کنار یک فنجان کاپوچینو یا لاته بسیار دلچسب است. برای اینکه صبحانه، کرونتی داشته باشید باید از روز قبل اقدام به تهیه خمیر کنید. مواد لازم برای کورنتی ایتالیایی:

آب ولرم: 2 قاشق غذاخوری

مخمر خشک فعال: 1 قاشق غذاخوری

شکر گرانول : 1/4 فنجان + 70 گرم برای لایه کره شکری

شیر ولرم: 1 فنجان

تخم مرغ بزرگ زده شده: 1  عدد

زرده تخم مرغ: 1 عدد

کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری + 70 گرم برای کره شکری

آرد: 2/4 یا 3/4 فنجان

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

آب، مخمر، شکر و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا 3 دقیقه بماند و کف کند.کره نرم شده، تخم مرغ زده شده، آرد و نمک را هم اضافه می‌کنیم و با سرعت کم همزن، هم می‌زنیم تا به شکل خمیری دربیاید. اگر هنوز کمی آرد خمیر نشده در خمیر بود، می‌توانیم یک قاشق دیگر شیر اضافه کنیم. حالا سرعت همزن را بیشتر می‌کنیم و حدود 4 دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست و نرم شود. حالا کاسه‌ای را روغنی می‌کنیم و خمیر را به کاسه منتقل می‌کنیم و می‌گذاریم 3 ساعت استراحت کند تا حجم آن دوبرابر شود.

حالا روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و هر کدام را گرد می‌کنیم و می‌گذاریم 10 دقیقه دیگر استراحت کند. سپس هر کدام از تکه‌ها را کاملا صاف به صورت دایره‌های هم‌اندازه درمی‌آوریم. حالا شکر و کره‌ای که برای کره شکری کنار گذاشته بودیم با هم ترکیب می‌کنیم تا کاملا با هم یکدست شوند. بعد روی هر لایه دایره‌ای را با برس کره شکری می‌مالیم، رویش را یک لایه صاف دایره‌ای دیگر می‌گذاریم و همین طور لایه لایه با کره شکری و خمیر ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود. بعد با وردنه، خمیرهای روی هم قرار گرفته را خوب صاف می‌کنیم تا به یک دایره بزرگ تبدیل شود. حالا دوباره 10 دقیقه به دایره بزرگ که نازک‌تر شده است استراحت می‌دهیم. سپس دایره را مثل پیتزا به 8 قسمت تقسیم می‌کنیم. هر قسمت را درست مثل کروسان از بخش دایره‌ای می‌پیچیم به سمت بخش تیز خمیرها. حالا کروسان‌ها را روی کاغذ روغنی می‌چینیم، رویشان را می‌پوشانیم و می‌گذاریم داخل یخچال تا استراحت کند و سایزش دوبرابر شود.

طرز تهیه صبحانه ایتالیایی کروسان زمان‌بر است پس صبر داشته باشید و از روز قبل اقدام به تهیه خمیر کنید. وقتی کروسان‌ها بزرگ شد، رویشان را با زرده تخم مرغ برس می‌زنیم و می‌گذاریم داخل فری که از قبل گرم شده است با دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزد. کورنتی‌های ما حاضر است. با کمی شکر تزئینش کنید و یک صبحانه ایتالیایی خوشمزه نوش جان کنید.

طرز تهیه صبحانه فرانسوی را هم از دست ندهید.

طرز تهیه صبحانه ایتالیایی

طرز تهیه فریتاتا، املت ایتالیایی

فریتاتا همان املت مخصوص ایتالیایی است. به نظر می‌آید بین ایرانیان محبوب‌ترین صبحانه ایتالیایی است و برای طرز تهیه صبحانه خارجی ، یکی از بهترین گزینه‌هاست. ایتالیایی‌ها فریتاتا را به صورت‌های گوناگون و با مواد و سبزیجات مختلف درست می‌کنند اما پایه اصلی انواع فریتاتا همان تخم مرغ هم‌زده است. اینجا یکی از دستورات پخت محبوب فریتاتا را آورده‌ایم. شما می‌توانید بر اساس مواد اولیه‌ای که در خانه دارید و طعم و مزه‌ای که می‌پسندید، سبزیجات را تغییر دهید. مواد اولیه برای طرز تهیه صبحانه ایتالیایی فریتاتا:

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: 1/2 فنجان

آروگولا: 4 فنجان

سیر: 2 حبه

گوجه گیلاسی: 1.5 فنجان

فلفل قرمز خرد و سرخ شده: 1 فنجان

ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ همزده: 10 عدد

شیر بدون چربی: 2/3 فنجان

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای‌خوری

موزارلای خرد شده بدون چربی: 3/4 فنجان

پنیر پارمزان: 1/4 فنجان

ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل، چاشنی ایتالیایی و پنیر موزارلا را با همزن کاملا بزنید و کنار بگذارید. در ماهیتابه‌ای روغن زیتون بریزید و پیاز نگینی شده را بگذارید تا خوب نرم شود. در مرحله بعد آرگولا و سیر خرد شده را نیز اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر سیر در بیاید. گوجه فرنگی و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. حالا مخلوط را در ماهیتابه پخش کنید و تخم مرغ ها را روی آن بریزید و بگذارید انقدر بپزد تا کناره‌هایش از تابه جدا شود. در آخر پنیر پارمزان را روی آن بریزید و بگذارید در فر تا حدود 15 دقیقه بماند، تخم مرغ‌ها بپزد و پنیر آب شود. حالا از فر خارج کنید، به سبک پیتزایی ببرید و در کنار نان، زیتون، ریحان و… نوش جان کنید.

شاید مطلب انواع پنیر برای فست فود برایتان جالب باشد.

طرز تهیه ساندویچ تورته ایتالیایی، صبحانه لاکچری

طرز تهیه این صبحانه یا میان وعده ایتالیایی حدود 1 ساعت و 15 دقیقه زمان می‌برد اما بسیار خوشمزه است و انرژی زیادی دارد که شما را کاملا سیر نگه می‌دارد.

مواد لازم:

خمیر کروسان: 2 بسته

سالامی خلالی: 250 گرم

پنیر پروولون مرقه شده: 250 گرم

ژامبون ورقه شده: 250 گرم

تخم مرغ بزرگ: 7 عدد

پنیر پارمزان رنده شده: 1 فنجان

بیبی اسفناج تازه: 2 فنجان

فلفل قرمز: به مقدار کافی

برای تهیه ساندویچ تورته ایتالیایی، ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد بگذارید گرم شود. کف قالب خود را چرب کنید و یک لایه خمیر کروسان را کف آن قرار دهید. حالا خمیر را با نصف اسفناج‌ها، سالامی، ژامبون و پروولون بپوشانید. 6 عدد از تخم مرغ‌ها را با پامزان مخلوط کنید. نیمی از آن را در قالب روی مواد پخش کنید. حالا فلفل بزنید. بقیه مواد را هم به صورت لایه‌ای به همین ترتیب روی هم بریزید. حالا روی مواد را دوباره با خمیر کروسان بپوشانید. زرده تخم مرغ باقی مانده را خوب بزنید و بعد با برس روی خمیر کروسان بمالید. چند عدد سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. حالا روی قالب را با فویل بپوشانید و بگذارید درون فر 30 دقیقه بماند. حالا رویه فویلی را بردارید و 30 دقیقه دیگر به ساندویچ تورته ایتالیایی وقت بدهید تا بپزد. حالا از فر خارجش کنید و زمان بدهید تا کمی سرد شود. برای سرو از قالب خارجش کنید و به صورت مثلثی برش بزنید. یک صبحانه ایتالیایی سالم و خوشمزه. این صبحانه را می‌توانید با انواع گوشت‌های دیگر هم درست کنید.

شاید طرز تهیه صبحانه ترکیه‌ای هم برایتان جالب باشد.

طرز تهیه صبحانه ایتالیایی

تخم مرغ ابری ایتالیایی

یکی از جذاب‌ترین و معروف‌ترین صبحانه‌های ایتالیایی، تخم مرغ ابری است. طرز تهیه صبحانه ایتالیایی تخم مرغ ابری بسیار ساده است و مواد اولیه بسیار کمی دارد:

تخم مرغ: 4 عدد

ادویه ایتالیایی: 1/4 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 فنجان

برای تهیه تخم مرغ ابری ایتالیایی، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را در یک ظرف می‌ریزیم و با نمک، فلفل، ادویه و پنیر با همزن برقی انقدر می‌زنیم تا کاملا پف کند و حالت‌پذیر شده باشد. در این صورت آمده است. در سینی فر، کاغذ روغنی می‌اندازیم و سپس سفید تخم مرغ را به شکل چهار ابر زیبا به صورت جدا جدا به سینی منتقل می‌کنیم. درون ابرها را اندازه زرده‌های تخم مرغ کمی فرورفتگی ایجاد کنید تا موقع انتقال، زرده‌ها جای خودشان را داشته باشند. سپس درون فر با دمای 230 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. حدود دو دقیقه بعد، زرده‌های تخم مرغ را به جایی که برایشان تعبیه کرده‌ایم منتقل می‌کنیم و سه دقیقه دیگر درون فر می‌گذاریم. قبل از اینکه ابرها قهوه‌ای شوند، از فر خارج می‌کنیم. حالا هر ابر را به ظرف سرو منتقل می‌کنیم، با ریحان و گوجه تزئین می‌کنیم و در کنار نان تست و قهوه یک صبحانه کامل و بسیار زیبا خواهیم داشت.

طرز تهیه کرپ تیرامیسو، صبحانه ایتالیایی به یادماندنی

تیرامیسو که معرف حضور هست؟ یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی. حالا می‌توانید همراه کرپ، تیرامیسو را سرو کنید و یک صبحانه خوشمزه به همراه کاپوچینو و مقداری میوه میل کنید.

مواد لازم برای کرپ:

کره ذوب شده: 85 گرم

کره: 70 گرم برای چرب کردن تابه

آرد: 2 پیمانه

شکر: 50 گرم

نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

شیر: 2 پیمانه

آب: 1/2 پیمانه

تخم مرغ بزرگ: 4 عدد

2 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

برای تهیه کرپ، بگذارید همه مواد به دمای محیط برسد و آرد را نیز الک کنید. حالا کره ذوب شده به دمای محیط رسیده را به همراه شیر، وانیل، تخم مرغ، آرد، آب، نمک و شکر داخل مخلوط کن بریزید و چند دقیقه کاملا بزنید تا یکدست شود. خمیر کرپ باید بسیار رقیق باشد تا به راحتی درون تابه پخش شود و ضخامت کمی داشته باشد. حالا خمیر را از 1 ساعت تا 24 ساعت می‌توانید برای استراحت درون یخچال بگذارید ولی یک ساعت استراحت الزامی است. بعد از یک ساعت خمیر کرپ را در بیاورید، تابه را روی گاز بگذارید و با کره چرب کنید، حالا به اندازه‌ ضخامت کرپ مواد را توی تابه بریزید و خوب پخش کنید. منتظر بماند که ببندد و سرخ شود. حالا کرپ را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. کرپ شما آماده است. برای فیلینگ کرپ از تیرامیسو استفاده می‌کنیم تا طرز تهیه صبحانه ایتالیایی مان کامل شود.

مواد لازم برای تهیه فیلینگ تیرامیسو:

پودر اسپرسو: 2 قاشق چای‌خوری

آب گرم: 2 قاشق چای‌خوری

خامه سرد: 1.5 پیمانه

شیر: 1 قاشق غذاخوری

پنیر ماسکارپونه: 1 پیمانه

شکر قنادی: 1 پیمانه

عصاره وانیل: 1 قاشق چای‌‌خوری

پودر کاکائو: 1/4 پیمانه

برای درست کردن فیلینگ تیرامسو ابتدا پودر اسپرسو را با آب گرم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. در ظرف دیگری خامه را با شیر با همزن دستی انقدر می‌زنیم تا به حالتی در بیاید که نه کاملا سفت باشد و نه کاملا نرم. 2 تا 3 دقیقه با همزن برقی کافی است. خامه حالتی فرم گرفته می‌گیرد اما به حالت خامه قنادی که برای تزئین استفاده می‌کنیم نمی‌رسد. حالا در ظرفی دیگر پنیر را به همراه شکر، وانیل و اسپرسو مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شود. خامه را به ترکیب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

در این مرحله از طرز تهیه صبحانه ایتالیایی ، می‌توانیم کرپ‌ها را به صورت جداگانه با تیرامیسو بپیچیم و دانه دانه سرو کنیم یا کیک کرپ تیرامیسو درست کنیم. برای درست کردن کرپ تیرامیسوی عادی یک کرپ را برمی‌داریم، داخلش مقداری از تیرامیسو می‌ریزیم ،کرپ را می‌پیچیم دور تیرامیسو مثل لقمه، و با پودر کاکائو تزئینش می‌کنیم. در کنار یک فنجان کاپیچینو یا لاته یک صبحانه ایتالیایی درجه یک است.

برای درست کردن کیک کرپ تیرامیسو، در ظرف درست کردن کیک، یک لایه کرپ می‌گذاریم، 1 قاشق از فیلینیگ تیرامیسو وسط کرپ می‌گذاریم و پخش می‌کنیم، کمی پودر کاکائو می‌ریزیم و رویش کرپ بعدی را می‌گذاریم. همین طور لایه لایه کرپ و تیرامیسو را می‌چینیم تا تمام شوند. برای روی کیک کرپ تیرامیسو می‌توانیم از خامه فرم گرفته استفاده کنیم یا فقط کمی پودر کاکائو بپاشیم. یک برش از این کیک هم می‌تواند برای یک صبحانه خوشمزه و لاکچری مناسب باشد.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی اینجاست.

تخم مرغ و سوسیس فری ایتالیایی

این طرز تهیه صبحانه ایتالیایی ساده‌تر است و زمان کمتری می‌برد اما بسیار خوشمزه و مقوی است. یک صبحانه قوی که می‌تواند ساعت‌ها سیر و سرحال نگهتان دارد.

مواد لازم برای تخم مرغ و سوسیس فری ایتالیایی:

نان تست مکعبی خرد شده: 1.5 فنجان

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: 1 عدد

سوسیس: نیم کیلو

بیبی اسفناج تازه: 300 گرم

گوجه فرنگی خشک: 200 گرم

ریحان تازه: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 1/2قاشق چای‌خوری

پنیر بز: 150 گرم

تخم مرغ: 6 عدد

برای تهیه تخم مرغ و سوسیس فری ایتالیایی ابتدا نان‌های خرد شده را با کمی روغن زیتون آغشته می‌کنیم و در سینی فر می‌ریزیم و می‌گذاریم 10 تا 12 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی‌گراد خوب طلایی شود. در این حین، پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و با روغن زیتون خوب تفت می‌دهیم تا نرم شود، حالا نوبت سوسیس‌هاست. سوسیس‌ها را خرد و به پیاز اضافه می‌کنیم. وقتی سوسیس‌ها خوب سرخ شدند، نوبت اسفناج و گوجه است. اگر گوجه خشک خرد شده نداشتید، می‌توانید از گوجه خرد شده یا پوره گوجه استفاده کنید. اما در ظرفی جداگانه خوب گوجه تازه را سرخ می‌کنیم که کاملا آبش از بین برود و بعد به مواد اضافه می‌کنیم. حالا ریحان خرد شده و نمک و فلفل را هم به مواد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه با هم مخلوط شوند و کاملا پخته باشند.

مواد را به ظرفی که می‌خواهیم درون فر بگذاریم منتقل می‌کنیم. نوبت پنیر است. پنیر را خرد و روی مواد پخش می‌کنیم. نان‌ها را هم که طلایی شده ‌اند روی مواد می‌ریزیم. حالا باید بگذاریم مواد کمی از دما بیفتد. تخم مرغ‌ها را باید از یخچال در بیاوریم. وقتی مواد از دما افتاد، میانشان، 6 تا گودی درست می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را در گودی‌ها می‌شکنیم. باید مراقب باشیم که زرده تخم مرغ‌ها آسیب نبیند. حالا ظرف را در فر می‌گذاریم تا یک ربع دیگر بپزد. چک می‌کنیم که سفیده کاملا پخته باشد اما زرده عسلی باقی بماند. حالا تخم مرغ و سوسیس فری ایتالیایی ما حاضر است. نوش جان.

پیتزای صبحانه ایتالیایی

یک صبحانه مقوی و جذاب دیگر، پیتزای صبحانه است. کافی است نان پیتزای آماده داشته باشید تا در عرض چند دقیقه، این طرز تهیه صبحانه خارجی را درست کنید. مواد لازم:

نان پیتزای آماده( اگر خمیر پیتزای نیمه آماده دارید مدتی در فر بگذاریدش تا خوب پخته شود چون زمان داخل فر بودن پیتزا آنقدرها زیاد نیست و ممکن است خمیرتان نپخته بماند. طرز تهیه نان پیتزا را اینجا ببینید.)

پنیر ریکوتا:3/4 لیوان

پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا: 1 قاشق چای‌خوری

بیبی اسفناج یا آرگولا: 3 فنجان

گوجه فرنگی خشک یا ورقه‌های گوجه فرنگی که از قبل سرخ کرده‌اید: 1/2 فنجان

قارچ ورقه شده: 1 فنجان

سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری

فلفل: 1/4 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ بزرگ: 6 عدد

ابتدا فر را با دمای 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. نان را روی تابه پیتزا قرار دهید و پنیر ریکوتا را روی آن پخش کنید. به جای پنیر ریکوتا از پارمسان یا موزارلا هم می‌توانید استفاده کنید. پودر سیر و پاپریکا را روی پنیر بپاشید، قارچ‌ها و گوجه‌ها را هم روی پیتزا بچینید. حالا نوبت اسفناج است. اسفناج را با سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل خوب ماساژ دهید تا طعم‌دار و نرم شود و سپس روی پیتزا بریزید. حالا روی پیتزا، برای تخم مرغ‌ها، 6 تا جای گرد درست کنید. با دقت تخم مرغ‌ها را بشکنید و درون جاهایشان بریزید. حالا باید پیتزا را بگذارید درون فر تا حدود 12 دقیقه بماند. سفیده‌ها کاملا بپزد و زرده‌ها عسلی باقی بماند. این صبحانه خوشمزه و جذاب کل روزتان را می‌سازد.

مطلب انواع پنیر برای پیتزا را ببینید.

کلام آخر

در این مطلب چند تا از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین صبحانه‌های ایتالیایی را آموزش دادیم. طرز تهیه صبحانه لاکچری ایتالیایی با توجه به سلیقه و علاقه شما می‌تواند شامل یک یا تعدادی از این خوراکی‌ها باشد. شاید هم بخواهید طرز تهیه صبحانه ایتالیایی ساده‌ای مثل تخم‌مرغ ابری را امتحان کنید یا روزتان را به سبک ساده ایتالیایی‌ها فقط با یک فنجان کاپوچینو و چند لقمه کره و مربا شروع کنید. در هر صورت تنوع ایجاد کردن با صبحانه‌هایی از فرهنگ‌های غذایی دیگر، هم برای سلامت جسمی و هم سلامت روانی ما بسیار مفید است. شما تا به حال هیچ یک از صبحانه‌های ایتالیایی بالا را درست کرده‌اید؟ کدامیک به نظرتان خوشمزه‌تر است؟ برای ما از تجربیات خود بگویید.

سوالات متداول

آیا صبحانه ایتالیایی را فقط با کاپوچینو می‌خورند؟

کاپوچینو قهوه صبحگاهی ایتالیایی است. اما انواع دیگر قهوه مثل اسپرسو یا لاته هم ایتالیایی است و می‌توانید برای صبحان ایتالیایی‌تان هر کدام را که دوست دارید سرو کنید.

خوشمزه‌ترین دسر ایتالیایی که می‌توان به عنوان صبحانه هم خورد، کدام است؟

علاوه بر کیک کرپ تیرامیسو که می‌توانید به عنوان صبحانه نوش جان کنید، انواع دیگری از دسر ایتالیایی هم هست که برای تهیه یک صبحانه ایتالیایی لاکچری می‌تواند مکمل خوبی باشد. تارت مربا، بومبولون که یک جور پیراشکی خوشمزه است، ماریتوتزو یا نان خامه‌ای مخصوص شهر رم، پیزلی که نوعی وافل ایتالیایی است و… هر کدام می‌توانند انتخاب‌های شیرین و خوشمزه‌ای برای یک صبحانه ایتالیایی باشند.

در ادامه به شما پیشنهاد می‏‌‎کنیم که مقاله طرز تهیه مارمالاد را بخوانید.

ساده‌ترین طرز تهیه صبحانه ایتالیایی چیست؟

قطعا همه ایتالیایی‌ها صبح‌ها فرصت ندارند که پیتزای صبحانه یا فریتاتا درست کنند. به خاطر همین هم ساده‌ترین صبحانه‌ای که می‌خورند، نان و مربا، کرونتی، سریال صبحانه و شیر و قهوه است. اگر دنبال طرز تهیه صبحانه ایتالیایی شیک و خوشمزه‌ای هستید که زیاد زمان‌بر نباشد، بروید سراغ تخم مرغ ابری یا تخم مرغ و سوسیس فری. تهیه فریتاتا هم زیاد طول نمی‌کشد.

انتشار دهید:

یک نظر بنویسید