مشهد، بلوار سجاد، بهارستان 2، ساختمان بارثاوا، تبرک info@tabarok.ir

آدرس دفتر مرکزی

مشهد ٬ بلوار سجاد ٬ بهارستان ۲ ٬ ساختمان بارثاوا ٬ تبرک

تلفن تماس

۰۵۱۳۷۵۰۱

پست الکترونیک

info@tabarok.ir

جستجو در بلاگ

آخرین مطالب

شبکه های اجتماعی

روش تهیه غذای استانبولی

از گذشته تاکنون، استانبولی غذا و یار روزهای پرکار بوده است؛ زیرا این غذا هم زمان پخت کمی دارد و هم بسیار لذیذ و خوشمزه است. به همین دلیل است که بسیاری از افراد پس از بازگشت به خانه، این غذا را برای پخت انتخاب می‌کنند. مراحل و روش پخت این غذا زیاد سخت نیست […]

طرز تهیه آبگوشت دودار (دوگوله دودار)

آبگوشت دودار یا آبگوشت دوغ‌دار از غذاهای محلی استان اراک و لرستان است. این غذا را در زبان لری با نام دوگوله دودار می‌شناسند. در استان لرستان این غذا با نام آبگوشت کشک لری نیز معروف است. آبگوشت دودار در فصل زمستان در این دو شهر پخت می‌شود و طرفداران زیادی دارد. با وجود نام‌های […]

طرز تهیه سوپ بلغور گندم

سوپ گندم که گاهی به آن سوپ بلغور گندم هم می‌گویند یکی از انتخاب‌های همیشگی سفره پذیرایی ایرانیان است. معمولاً در پاییز و زمستان سوپ به‌عنوان پیش‌غذایی مناسب فصل سرو می‌شود و در روزهای ابتدایی سال به‌عنوان پیش خوراکی اشتهابرانگیز پخته می‌شود. اگر ماه رمضان باشد سوپ پای ثابت افطار و بازکردن روزه است و ..

طرز تهیه آبگوشت قنبید (کلم قمری)

هرکدام از شهرهای ایران یک امضای مخصوص خود دارد. امضایی که به آن سوغات آن شهر می‌گوییم. به‌عنوان‌مثال ایلام را به خورشت تره کوهی، ارومیه را به آش کلم و کرمانشاه را با دنده کباب آن می‌شناسند. اغلب شهرهای ایران چنین غذای محلی دارند. غذاهای محلی متناسب با شرایط محیطی شهرها درست شده‌اند. اگر به [… ..

طرز تهیه آش خیار

شاید بتوان این‌طور ادعا کرد که اصیل‌ترین خوراک ایرانی، همین آش است. تنوع آش در ایران، شاید درست به‌اندازه تنوع فرهنگ و شهرهای کشور بزرگمان باشد. شاید بتوانیم بگوییم که در فرهنگ آشپزی ما، بیشتر از هزاران نوع آش وجود دارد و آشنایی با هرکدام، آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوب ایرانی است. امروز […]